Joulupuu on rakennettu – valkoista ja hopeaa

Valkoinen joulukuusi on kasattu ja koristeltu, ainakin osittain. Käytin muutaman tunnin oksien oikomiseen ja sain kuusesta aika muhkean näköisen. Jonkun verran se tiputteli “neulasia”, kun räpelsin sen kanssa, mutta ei onneksi kaljuuntunut pahasti. 🙂 En saanut kuusta aseteltua suoraan ilman apua, joten se täytyy vielä tehdä kun mies kotiutuu.

50c23279c98c7e7a04000023.jpg

50c23276c98c7e5a18000113.jpg

Korkkasin käyttöön myös uudet joulupalloni. <3 <3 <3

50c2328ac98c7ecf2e0000e2.jpg

50c2328cc98c7e14770000f6.jpg 50c23285c98c7e1b630000b7.jpg

50c2327bc98c7e6e1b000116.jpg 50c23281c98c7ecf2e0000d8.jpg

50c23287c98c7e14770000f1.jpg 50c2328ec98c7ed1630000be.jpg

50c2327fc98c7e7a0400002d.jpg 50c23283c98c7e5a18000127.jpg

50c23290c98c7e571800007b.jpg 50c2327dc98c7e5a1800011d.jpg

Loppuun vielä muutama fiiliskuva kynttilöineen. <3 <3

50c23275c98c7e9520000036.jpg

50c23274c98c7e6e1b00010c.jpg

50c23292c98c7e5a18000136.jpg

Ja tytön sänky, joka on minusta suloinen ja kutsuva. Kyllä kelpaa meidän neidin nukkua tuolla tyynyjen välissä nallukat kainalossa. <3 Etualalla on tytön rakkain unikaveri Turre-haukku, ilman sitä ei nukkumisesta tule mitään… <3 <3

50c23297c98c7e6e1b000134.jpg

Huomenna suunnittelin tekeväni joulusiivousaiheisen postauksen, sillä meillä tehdään tänä vuonna joulusiivous hyvissä ajoin ja pitäisi laatia To-do-lista valmiiksi. 🙂

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

19 kommenttia “Joulupuu on rakennettu – valkoista ja hopeaa

 1. Olen tässä jonkin aikaa seurannut blogiasi ja ihaillut kuvia kotoasi. Itsekin olen ihastunut valkoiseen sisustukseen ja vähitellen ostelen kaikenlaista sopivaa. Valkoista ja hopeista joulua myös laittelen. Huomasin, että sinulla on ihana kuusen tähti, en ole nähnyt tuollaista. Mistä olet ostanut sen?

 2. Meinasitko laittaa valoja? Mä lisäsin meille jälkikäteen ihanat valot ja teki ihmeitä. :)<br />
  Hieman pliisulta näyttää mielestäni, kun on valkoinen kuusi ja valkoisia koristeita… Hopeiset on paremmat. 🙂 🙂 🙂

  1. Image: Valot ajattelin laittaa tottakai ja ne odottaakin jo tuossa pattereiden ostamista (ovat johdottomat). Meillä on kyllä suurin osa palloista hopeisia, en tiedä tarkoititko meidän kuusta pliisuksi vai… 🙂 Ja mitä nyt äkkiseltään laskin niin valkoisia palloja on kaksi kappaletta. Minusta kuusi kimaltaa kauniisti hopean kimallusta ja kromista heijastusta, ja on meidän näköinen. ;)<br />
   <br />
   Nuo isot hopeiset pallot on muuten livenä aivan ihanat. &hearts; Ne kimaltaa samalla tavalla kun hopeinen glitterluomiväri. 😀 Äsken kävelin kuusen vieressä ees taas ja ihailin sitä välkettä. Harakka oon ja paha sellainen. HIh 🙂

 3. &quot;Pitäisi aloittaa joulusiivous&quot; ??? Sinulla on niin siistiä ja selkeää jo,että mistä ihmeestä voisit vielä siivota? :oD Kyllä sinä Mia voit ottaa jo rennosti. Toista on täällä,jossa extrarojunraivaus-operaatio on vielä aivan aluillaan…

  1. Minna: Peruspesua kaipailee koti ja varsinkin kylpyhuone pitäisi saada organisoitua parempaan kuntoon. 😀 Ja muutama kaappikin on kokenut pomminräjähdyksen ja on mullin mallin taas. :)<br />
   <br />
   Minulle joulusiivous on sellainen loppuvuoden suuri siivous, ja samalla siivoan vuoden aikana tapahtuneet ikävät asiat pois mielestä. Uusi vuosi ja uudet kujeet, siistissä kodissa, se on tavoite. 🙂

 4. Oi ihanan näköistä &hearts; Minäkin haluaisin kovasti valkoisen kuusen. Mies ei vaan oikeen innostu. olen vihannut aina tekokuusia mutta kun on hurahtanut valkoiseen ja ei se vihreä tekokuusikaan näytä aidolta 😉 stokkalla oli ihania mustiakin kuusia :)<br />
  <br />
  Kuusen koristelusaa yksinkertaisuus on kaunista. Se on järkyttävää kun on niitä värikkäitä nauhoja erivärisinä ympäri kuusta :0 kauniimpaa olisi olla kokonaan ilman kuusta kuin että se näyttää diskokuuselta 😀 ehkä tilaan salaa mieheltä kuusen jostain missä halvalla ;)<br />
  <br />
  Sinun blogisi lukemisen myötä kotimmekin on yllättäen löytänyt uuden värin :hopean. Ja mies ei ymmärrä kaikkia hopeisia maljakoita ja kynttillöitä 😉 ihmettelee mitä &quot;alttareita&quot; olen tehnyt olohuoneeseen ja keittiiöön. 😀 No ehkä hän kohta alkaa ymmärtää että on muitakin koteja kuin missä olisi vihreät nahkasohvat ja mäntyiset kaikki kalusteet 😉 <br />
  <br />
  Itse&quot;pihinä&quot; ajattelin hamstrata joulun jälkeen valoja ja koristeita :)<br />
  Nyt on jotain pieniä juttuja edellisiltä vuosilta.<br />
  <br />
  Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle &hearts;

  1. AnnaH: Musta kimaltava kuusi on todella kaunis, itsekin Stockmannilla sitä ihastelin. Hopeisten koristeiden kanssa se oli UPEA!<br />
   <br />
   Omasta mielestäni valkoisen ja hopean sekoitus on yksi kauneimmista ja yritän luoda meille sellaista kuurankukka-pakkasenkimallus-tyylistä joulua. Kuusi kaipailee vielä lisää palloja, mutta en raaskisi laittaa meidän Aalto-maljassa olevia palloja kuuseen. Täytyy mietiskellä vielä… :)<br />
   <br />
   Kohta jo saakin joulukoristeet puoleen hintaan, uskon että viikon kuluttua alkaa ensimmäiset punaiset laput vilkkumaan. Siinä tekee sievoisen säästön kyllä ja itsekin ajattelin muutamia hopeisia palloja katsoa alesta. <br />
   <br />
   Ihanaa joulunodotusta teille myös! &hearts;

 5. Ei liity tähän postaukseen, mutta onko teidän bestå-kaapeissa ne pomppusalvat? Tuossa yksi bestå odottaa kokoamista ja mietin että olisiko ne salvat hyvät vai ei. 🙂

  1. Marija: Parissa kaapissa on pomppusalvat, mutta ovat melko turhia. Ainoastaan korkeassa vaatekaapissa ne on tarpeelliset, koska muuten ei ovea saa auki. Puolikorkeat ja matalat me avataan kaapin oven yläreunasta, se on helpompaa. 🙂

 6. Hei! Kaunis koti sinulla ja ihana kuusi. Mistä olet ostanut olohuoneen verhot?<br />
  <br />
  On ilo lukea blogiasi.<br />

 7. Tosi kaunis kuusi ja koristeet. Jotain vastaavaa ajattelin viritellä myös itse ensi vuonna. Tänä vuonna olemme joulun Dubaissa ja koristelutkin on jätetty minimiin

 8. Täydellisen u p e a l l e näyttää ! Ihania pallojakin olet löytänyt ja tuo tähtikin on todella kaunis &hearts;<br />
  Sormet syyhyää päästä omaa kuusta koristelemaan 🙂

  1. t: Kuusen kasaaminen ja oksien suoristelu oli niin rasittavaa, mutta kun pääsin joulupallojen ripusteluvaiheeseen, niin hyvä etten alkanut parkumaan täällä. &hearts; &hearts; &hearts; Niin kaunista, vaaleaa ja kimaltavaa. &hearts; &hearts;&hearts;

 9. Tuo joulukuusi on satumaisen kaunis &hearts; mistä olette sen ostaneet? Onko kuusen oksilla hilettä? Itse haaveilen valkoisesta glitteri kuusesta 🙂

  1. Monica: Kuusi on ostettu Anttilasta ja sen korkeus on 210cm. Kuusessa ei ole erikseen hilettä, vaan uo kuusen &quot;neulaset&quot; kimaltavat hieman ja siksi se näyttää niin hienolta. Kyseistä kuusta myydään edelleen Anttiloissa ja Kodin1:sellä joten jos asioit jommassa kummassa niin kurkkaa ohimennessäsi miltä näyttää livenä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *