Missä on jouluinen fiilis????

Tänään on ollut väsy päivä. Olen siirrellyt joulukuusta ympäri huushollia ja yrittänyt saada sitä sopimaan kauniisti edes johonkin kohtaan. 🙂 Joko se on kaunis, mutta tien tukkeena ja keikkuu uhkaavasti ohikulkiessa tai sitten se on huoneen nurkassa / ikkunan edustalla turvassa, mutta ruman näköisenä. 🙂

Nyt se on keittiön ikkunan edessä… huomiseen. 🙂

50c6592fc98c7e422000000a.jpg

50c65931c98c7e8508000072.jpg 50c6592fc98c7e8c67000002.jpg

Jouluinen fiiliskin katosi jonnekkin yllättäen, vaikka ulkona lunta tupruttaa, kynttilät palavat ja Frank Sinatran joululevy soi taustalla. Tuntuu, että mieli tekisi karsia joulukoristeet jo pois ja suunnata katse kohti kevättä, aurinkoisia päiviä ja tulppaaneja. 😀 Raivata kotia ja vähentää hieman tavaraa, vaikkei turhaa rompetta sinällään olekaan. Tasoilta siirtelin tänään osan pikkutavaroista pois, mutta siltikin koti tuntuu täydeltä. Mistä lienee johtuu tämmöinen tunne, että tämä vuosi on tavallaan nyt nähty ja mieli tekisi siirtyä jo uusien haasteiden pariin. 😀

Tämä oli tälläinen lentävä ajatuksen juoksu, jota en edes oikolue tällä kertaa. 🙂

Viettäkää ihana loppuilta ja nukkukaa hyvin! <3 Huomiseen! <3

17 kommenttia “Missä on jouluinen fiilis????

 1. Ou nou, mihin kummaan sun joulufiilis on karannut? :/ Vai onkohan se tullut meille 😀 <br />
  Jos annan vähän täältä sitä sinnepäin, noooooin *PUF*

  1. LittleB: En tiiä minne läks. 🙂 Taisin olla liian aikaisin liikkeellä tänä vuonne jouluhössötyksen kanssa (jo syyskuussa) ja siksi se laimeni liian aikaisin. 😀 Kohta varmaan jo saapuu sinun joulufiilis tänne etelän pyryihin, olen ovella valmiina vastaanottamassa sitä. 🙂 Kiitos! &hearts; &hearts;

 2. Toivottavasti jouluiset fiilikset palaa vähitellen! &hearts; Kauniilta näyttää kuusi paikallaan ainakin minun silmiini. 🙂

  1. Jenni: Toivotaan! 🙂 Pipareita alamme paistelemaan tytön kanssa illemmalla, jos vaikka viimeistään siitä kipinä syttyisi uudelleen. &hearts;

 3. Aivan sama tunne…oikeen ketuttaa että ei saa joulufiiliksestä kii. Askartelis, tuunais lahjoja, leipoisi lasten kanssa vaikka pipruja. mut ei. Ei pysty, ei kykene. Onneksi olen vapailla tämän joulun puolitoista viikkkoa, jos sitten viimeistään ahkeroituisi? Ahdistaa kyllä kun on jo joulukuu näin pitkällä eikä joulufiiliksestä tietoakaan. Tänään on lumisadettakin kerpele, kun just eilen olivat aurannneet kävelytiet siistiksi että oli hyvä juosta vihdoin ja viimein.. GRRRR.

  1. Outi: MInäkin oikein odottelin, että pääsemme tytön kanssa askartelemaan ikkunoihin lumihiutaleita ja tekemään kortteja, mutta yhtään ei nyt nappaa. 😀 Lumisade kismittää täälläkin, vaikka sitä ehdin toivomaan kovasti silloin kun lunta ei ollut lainkaan. Tuo lumituisku puskee takin kauluksesta sisään ja paksuista tumpuista huolimatta sormet on kuin jäätyneet nakit. Ärgh. :D<br />
   <br />
   Käytiin rattailla Prismassa pari päivää sitten ja omg mikä farssi. Jouduin kantamaan rattaat tyttöineen ja ostoksineen päivineen suojateiden ja pientareiden yli kun aurausautot oli auranneet autotiet mutteivat jalkakäytäviä saati suojatien kohtia. Vastaantulijat naureskeli, kun minä tappi kannan kärryjä kuormineen ja tyttö tuulettaa samalla olevansa lentsikassa &quot;äiti nosta ylemmäs&quot;. 😀

 4. Höh, mullakin on joulufiilis ihan kateissa, pitikin kirjoittaa postaus siitä. Ja kerrankin olis kaikki puitteetkin ihan kunnossa, lumista säätä myöten… no, ehkä se tästä vielä löytyy jossain vaiheessa. 🙂

  1. Henna: sanos muuta. Meilläkin on koristeet, on kuusi, kynttilöitä, joulumusaa, glögiä… ja silti tuntuu että vuosi voisi olla jo ohi ja kevät alkaa. Edes joululahjoja ei tee mieli ostaa, vaikka se on parasta joulussa, antamisen ja toisen ilahduttamisen ilo. Snif. <br />
   <br />
   Onneksi on vielä aikaa yrittää kasata jouluinen mieli takaisin. 😀

 5. Minullakin on joulufiilis hieman hakusessa, silla olemme juuri palanneet lomamatkalta Floridasta ja lisaksi juuri muuttaneet. Koti on taynna muuttolaatikoita ja lipastojen paalla on kaikenlaista sinne kuulumatonta pikkusalaa. Olen yrittanyt laittaa joulukoristeita esille, mutta valilla tuntuu, etta tassa tilanteessa ne vain lisaavat roinan maaraa. Onneksi kuitenkin glogin tuoksu, lumi ja piparit auttavat joulutunnelman saavuttamisessa ja uskonkin, etta fiilis tasta vain paranee. Tsemppia sinnekin, kauniilta nayttaa joulukotinne joten nauti siita vaan. :-)<br />
  <br />

  1. Paula: Ulkomaan matkat laittavat varmaankin aina pasmat sekaisin hetkeksi kun tulee kotiin. 🙂 Muutto ja purkaminen on aikamoinen homma, mutta toisaalta nyt voitte laitetella kotia kuntoon ja ottaa tavoitteeksi joulun pyhät. Aattona onkin ihana istua alas sohvalle ja katsella jouluista uutta kotia! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Mulla ei ole joulumieli syttynyt ollenkaan tänä vuonna. Jotain lahjoja voisi itse alkaa väkertää, mutta plääh. Ei hätää; kyllä se joulu siitä ohi menee ihan omalla painollaan. Sitten on enää muutama kuukausi jäljellä paukkupakkasia.

  1. Kirpparikeiju: Joulu tulloo sieltä ja pakolliset pyhät. 🙂 Jos lunta piisaa (kuten oletan tässä myräkässä) niin pulkkaillaan varmaan kaiket päivät ja saunotaan joka ilta. 😀 Ja syödään kinkkua ja torttuja. :)<br />
   <br />
   Minä lasken lumisia viikkoja mielessäni, nyt olisi arviolta 11 viikkoa vielä tälläistä menoa. 😀

 7. Aina ei tarvitse jaksaa! <br />
  <br />
  Kyllä se joulufiilis sieltä tulee ja jos ei tulisikaan ihan täysillä niin eipä tuo maailmaa kaada :):) Pääasia, että on rauhallinen joulu ja saa olla rakkaiden kanssa. Muuta ei tarvitse. ( ainakin minun mielestä 🙂 )<br />
  <br />
  &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 8. No voihan hitsi :-(<br />
  Miltä kuulostais, jos ottaisit koristeita välillä vähän piiloon ja laittaisit takaisin vasta vähä ennen joulua? Vähän &quot;lomaa&quot; joulupuuhista? Onko ihan järkky idea? Mie laitan koristeet vasta ihan pari päivää ennen aattoa meille (yksi kukka-asetelma, kuusi &amp; sen hilut ja rilluttimet, sekä koristetyynyt, ja lasten huoneisiin jonkin yhden jutskan) Jouluvalot on jo kaikkialla, mut nekään ei oo joka päivä päällä. Jouluähky ei ole kiva 🙁 <br />
  <br />
  Kiitos Miia &hearts; siitä huippukommentista: että enempi valkoisia tekstiileitä (mustan kaa).. arvaa kuka on &quot;soppaillut&quot; sohvalle ja kotiin VALKOISTA 🙂 En vaan ole niistä omassa blogissani kerinnyt höpisemään, kun The Varasto on vienyt ajan.. Ja ihan ältsin huippuidea tuo teidän keittiöremppasuunnitelma. Esittelin sellaista jo miehelleni, tosin meidän keittiö on vielä tuossa varmaan seuraavat sata vuotta :DD <br />
  <br />
  Tsemppihalit &hearts; &hearts; Soili DM Koti<br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *