Ruokailutila uusiksi ♥

Kuvapainotteinen postaus tällä kertaa, kohteena meidän ruokailutila joka siirtyi “oikealle ja alkuperäiselle” paikalleen entiseen löhönurkkaukseeni. Täällä ollaan superfiiliksissä parhaillaan, kohta on koti kunnossa. <3

50c758c3c98c7ed62d00005c.jpg

50c758cec98c7eab2b00002c.jpg

50c758cac98c7e0a3900000c.jpg

50c758c6c98c7e2e290000e4.jpg

50c758bdc98c7ed62d000052.jpg

50c758bac98c7e073100004b.jpg

50c758b7c98c7e541c000027.jpg

50c758b5c98c7e755b00002c.jpg

50c758c8c98c7e0731000055.jpg

50c758ccc98c7e4663000091.jpg

50c758d1c98c7ed71300022d.jpg

Täällä sisustus- ja siivousprojekti jatkuu vielä hetken aikaa, että saan kaiken paikoilleen ja lattiat imuroitua ennen nukkumaan menoa… Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen muruset! <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

58 kommenttia “Ruokailutila uusiksi ♥

  1. Kkriira: Niin minustakin. &hearts; &hearts; Ja tuo ruokailunurkkaus on nyt enemmän balanssissa muuhun kotiin verrattuna. 🙂 Nyt vielä kun saataisi se keittiöremppa ja saareke rakennettua ja baarituolit hankittua niin itken ilosta ja pidän isot bileet. 😀

  2. jAsmiN: Nuo jalat oli juuri se painavin syy, miksi rakastuin niin palavasti! &hearts; &hearts; Loven blogista sen bongasin, enkä saanut silmiäni irti kuvista. &hearts; &hearts; Eikä pöydän pienempi kokokaan ollut pahitteeksi, jotta sain sen mahtumaan hyvin tuohon hyllyjen alle. 🙂 Birskeet olisi kyllä mahtava järkätä, saa nähdä koska on niiden aika… 😉

 1. Heti on tilan tuntua ainakin kuvien välityksellä! <br />
  Toivottavasti kadoksissa oleva joulumieli löytyisi. :)<br />
  Tosin pakko tunnustaa, että eilen minäkin salaa haaveilin kevään väreistä kotona, mutta etenkin vaatteissa. Vieläkin kaihertaa ne viime kesänä kaduilla vilkkuneet korallit ja mintut pöksyt. 🙂

  1. Jonna: Vielä ei joulumieli ole tullut, mutta tulee jos on tullakseen. 😀 Itse odottelen jo kuumeisesti ensi vuotta ja kevättä sekä mahdollista ulkomaanmatkaa. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Aijai, ballerina-kelit kun olisi ulkona niin olisin onnellinen. Ja mintunvihreät pöksyt on super suloiset, kelpaisivat minullekin nyt kun on painoa lähtenyt. 🙂

  1. :)))) Hyvää tietoa on kiva jakaa :)))) ihailen omaani päivittäin :)))<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa Ihanalle Miialle

  2. Love: Kiitokset sinulle, ilman sinua en olisi tuota pöytää löytänyt. &hearts; &hearts; Ihanaa iltaa sinulle myös! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Huippuhyvä kokonaisuus! =) Kymmenen pistettä! <br />
  <br />
  Olikos nuo Lack-hyllyjä? Näyttävät vaan jotenkin kapeammilta siis syvyys. Pitäiskö laittaa meillekin ruokapöydän seinään kun on niin tyhjä seinä…

  1. Jemina: Kiitos! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   On Lack-hyllyjä, korkeakiiltovalkoisena. Ihan niitä normaalikokoisia, 110cm pitkiä. &hearts;

 3. Kaunis kokonaisuus! Mutta mihis se sun löhönurkkaus siirtyi? Kuvia odotellessa 😉 <br />
  <br />
  Ps. mä taidan myös tehdä joulusiivon perjantaina. Rupes oikeen sormet syyhyyn kun luin sun siivouspostauksia. 🙂 Uusi mattokin odottaa paketissaan, saan sen sitten lattialle kun olen siivonnut.

  1. Jonanna: Löhönurkka on nyt olkkarissa. &hearts; &hearts; Voin katsella bloggaamisen ohella telkkaria. :D<br />
   <br />
   Siivoaminen on minusta kivaa! Hihii. 🙂 Ja jos palkintona on uusi matto lattialle yms. niin tuollainen motivoi kummasti siivoukseen ryhtymistä. 🙂

 4. Hieno ja tyylikäs kokonaisuus! Tykkään tosi kovin.<br />
  Teidän uusi ruokailuryhmäkin sopii hyvin hyllyjen kanssa. Valosarja on aika veikeän näköinen tuolla yhdellä hyllyllä.<br />
  <br />
  Mukavaa iltaa! &hearts;

  1. Mia: Kiitoksia! &hearts; &hearts; &hearts; Pöytä ja hyllyt ovat molemmat kiiltävän valkoiset ja taitaa paksuuskin hylyllä ja pöytälevyllä sama. :)<br />
   <br />
   Mukavaa tiistaita sinulle myös! &hearts;

 5. Heippa!<br />
  Olen blogiasi seurannut jonkin aikaa ja jäänyt koukkuun 🙂 upeita kuvia! Samankaltaista 'sisustusvimmaa' on täälläkin. Uudessa omakotitalossa työtä riittää… <br />
  Huomasin tuon ruokapöydän alla olevan maton. Mitä materiaalia se on, koko ja onko helppohoitoinen? Haaveilen vaaleasta matosta keittiöön, mutta lapsiperheessä vähän mietityttää…

  1. Johanna: Kiitos sinulle ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Meillä tämä koti on liian pieni kaikille ideoilleni. Olisi ihana päästä sisustamaan isompaa tilaa. &hearts;<br />
   <br />
   Matto on Pappelinan Svea-muovikudematto, jonka tilasin Sisustus Saganin verkkokaupan kautta. Väri on metallinhohtovalkoinen materiaali muovipunosta. Todella helppohoitoinen ja kätevä, varsinkin lapsi- ja eläinperheessä. Liat ja tahrat voi pyyhkiä pois vaikka rätillä. :)<br />
   <br />
   Porkkana, curry, mustikka ja tomaatti ovat sellaisia, joista helposti jää tahra. Mutta itse olen saanut Universal Stonella nekin läiskät pois matosta, kun olen tuoreeltaan pyyhkinyt. Uskallan suositella tätä mattoa kaikille! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Minun on pitänyt jo jonkun aikaa kiittää ihanasta blogistasi! Olen täysin koukussa myöskin. 🙂 Olen äitiyslomalla ja blogisi tuo päiviini pientä glamouria, vaippa-ja pyykkivuorten keskelle.:) Teillä on kyllä kaunis koti ja niin kauniita huonekaluja sekä esineitä.:)<br />
  Mukavaa joulun odotusta perheellesi!

  1. Hanna: Ihana olet! &hearts; &hearts; kaunis kiitos kauniista sanoistasi, ne lämmittävät mieltä suuresti! &hearts; Meilläkin vaippailtiin vielä hetki sitten, muistan ne ajat kuin eilisen. 😀 <br />
   <br />
   Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle myös! &hearts; &hearts;

 7. Ihanan näköinen kokonaisuus!! <br />
  Hyllyt ja pöytä sopivat upeasti<br />
  yhteen!:) mistä pöytä on hankittu?:)

  1. Jenni: Kiitos murunen! &hearts; Pöytä on netanttilasta ja nimeltään Frost. 🙂 Melkein samanlainen on kuin edellinenkin pöytämme, mutta jaloissa on nuo kromijutut alhaalla ja pöytälevy on pienempi. 🙂

   1. Jennifer: &hearts; &hearts;&hearts;<br />
    <br />
    Pöytä on melkein samanlainen, ainoastaan jaloissa on uutena nuo kromiset osat ja pöytälevy on lyhyempi, joka palvelee meidän tarpeita paremmin. 🙂 Harvoin tulee vietettyä isoja iltamia, missä useampi ruokailija, joten turhaan vei edellinen pöytä tilaa meiltä. Varastossa on Ikean kympin työpöytä, jonka voi ottaa tarvittaessa käyttöön esim joulua varten, jos sukulaisia saapuu enemmänkin syömään ja herkuttelemaan. Me usein istutaan ihan vaan lattialla tai röhnötetään olkkarin matolla muutenkin, niin hyvä vaihdos tämä oli. 🙂

 8. Voi että Miia mä niin rakastan noita pöytätabletteja! Ihailen niitä aina sun postauksissa kun niin kauniisti kimaltelee. Nyt on pukille asiasta kirjoitettu, joten saas nährä… Kovasti näkisin meidän pöydässä nuo myös 😉 <br />
  <br />
  Meillä on nyt ruokapöydän alla tällainen talja ja ei todellakaan ole hyvä kun menee tuoleja siirrellessä rullalle. Ruoantähteet oon tosin hyvin saanut aina pois, mutta vaihtoon lähtee. Hakusessa nyt siis uus matto keittiönpöydän alle. Saa vinkata jos sulle tulee joku kiva mieleen tai törmäät muuten vaan johonkin kun näissä nettikaupoissa pyörit ;D

  1. Suvi: Ihana murmelini! &hearts; &hearts; 🙂 Ne on unelmien täyttymys ja vuosia niitä etsinkin. &hearts;<br />
   <br />
   Pidän tuon mielessä ja vinkkaan heti kun löydän hyvän vaihtoehdon teille. 🙂 Oma suosikkini helppohoitoisuuden osalta on muovikudematto, ainakin Pappelinalla on kauniita, jotka eivät näytä tai tunnu muovilta. Ja Askossa on ollut samantyylisiä monessa eri värissä, sieltä voisi ainakin kurkata, jos satut Askon lähellä asioit. 🙂

   1. Jen: Entisen pöydän kohdalla ei ole juuri nyt mitään, mutta siihen rakentuu saareke keittiönrempan yhteydessä. Sitäkin silmällä pitäen oli hyvä vaihtaa pöytä hieman pienempään, jotta sen voi jatkossakin asetella hyllyjen alle. Edellinen olisi ollut liian pitkä nuin päin laitettuna. :)<br />
    <br />
    Löhönurkkani on nyt olkkarissa ja sekin on toimiva, koska nyt voin bloggailun ohella sivusilmäillä myös teeveetä. 😀 Huomenna on tulossa lisää ja uusia kuvakulmia. 🙂

  2. Mulla on kyselyikä! =D Oliko hirmukallis tuo Pappelinan matto ja mitä kokoa? Ainakaan tällä hetkellä ei Saganin verkkokaupassa näytä tuota olevan.

  3. Jemina: hih. 🙂 Matto oli kallis ja pitkään sen hankintaa mietinkin juuri sen vuoksi. Ystäväperheellä on tuollainen matto ollut jo vuosia ja osakseen hänenkin kehujen ansiosta päätimme hankkia Pappelinan. <br />
   <br />
   Linkin takaa löytyy Saganin Svea-mallisto, jonka alimmainen vaihtoehto on tämä meidän valkoinen matto. &hearts;<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.sagan.fi/shop.php?groupId=190&quot; target="_blank">http://www.sagan.fi/shop.php?groupId=190</a><br />

  1. Irina: Kiitoksia! &hearts; Ensin hämmennyin pöydän pienestä koosta siinä keskilattialla vanhan pöydän paikalla, mutta nyt kun siirsin sen tuonne keittiön puolelle, niin sehän sopii sinne kuin nenä päähäni. 😀 Edellinen pöytä oli aavistuksen liian pitkä ja olisi tukkinut kulkutien tuonne ikkunan puolelle. Tämä olikin siis vallan mainio vaihdos, koska pieni perhe kun olemme, niin emme tarvitse isoa pöytää. 😀

 9. Heipsan,<br />
  <br />
  Olin ihan yllättynyt kun luin, että olet myymässä vanhaa ruokaryhmäänne, mutta tuo uusi on iiiiihana! &hearts; Sopii niin hyvin teille kokonsa ja yksityiskohtiensakin puolesta. 🙂 Teillä on muuteenkin niin ihanaa… Arvaa haluttaisko pistää omassakin kodissa kaikki uusiksi? On tässä ollut hieman joulustressiä havaittavissa, enkä ole ehtinyt kommentoimaan, mutta ihana postaus siitä muutoksesta, jonka olette kotona tehneet… Todella paljon olette muuttaneet ja todellakin ihan eri tyyliseksi! Kaunis koti teillä on! &hearts;<br />
  <br />
  Mistä muuten olet ostanut oman Pappelinasi? Mietin tytön huoneeseen sitä valkoista kanssa… En tiedä onko siellä mukava, mutta poika ainakin valittaa karvamatosta, ettei siinä pysty rakentelemaan, kun ei pysy rakennelmat suorassa… Siks ajattelin heti tuota Pappelinaa!<br />
  <br />
  Öitä! 🙂

  1. Kuvitelmia: Tuo oli yllärihankinta itsellenikin. Löysin tuon pöydän Loven blogista ja rakastuin totaalisesti, varsinkin kromisiin kehyksiin pöydänjalkojen alaosassa. &hearts; &hearts; &hearts; Pienempi koko oli myös osa syynä, sillä keittiörempan jälkeen olisi viimeistään pitänyt vaihtaa pöytä hieman pienempään. :)<br />
   <br />
   Minä tilasin oman Pappelinani Sisustus Saganin verkkokaupan kautta, toimitusaika oli puuduttavan pitkä 6vkoa, mutta odotus oli jokaisen sekunnin arvoinen. &hearts; Ja vaikka matto on muovia, niin se on pehmoisen tuntuinen ja lämmin. Eikä näytä lainkaan muovimatolta, vaan enemminkin paperinarumatolta. :)<br />
   <br />
   Öitä! &hearts;

 10. U p e a uusi ruokaryhmä &hearts; Tuolit näyttää ihanan pehmeille ja muhkeille ja pöydässä on todella tyylikkäät yksityiskohdat, onnistunut hankita jälleen! Kyllä se joulumieli vielä sieltä tulee, taidat olla joulun suhteen jo hieman &quot;ylikunnossa&quot; hih 🙂

  1. t: Löysin pöydän Loven blogista ja luulin aluksi että kyseessä on maltaita maksava design-pöytä. Yllätyin että kyseessä oli edullinen löytö netanttilasta, joka oli vielä tarjouksessakin. 😀 Montaakaan minuuttia en asiaa miettinyt vaan klikkasin pöydän kassan kautta kotimatkalle. Ensin meinasin sovitella nuo vanhat tuolit pöydän ympärille, mutta tajusin ettei niistä olisi mahtunut kuin puolet. Ja itseäni olisi häirinnyt, kun pöydässä on kiiltävää kromia ja tuoleissa mattaa. Vanhat tuolit oli mukavammat istua, nämä uudet on pehmeästä ulkonäöstään huolimatta kovat. Mutta menkööt, kauniit ne ovat kuitenkin. 🙂

 11. Tykkään! &hearts; On kyllä todella hyvä kokonaisuus noiden Lackien kanssa 🙂 Ja sitten täysin asiaan kuulumaton kysymys: miten teillä on säilytettynä kausivaatteet? Eli missä säilytät talven yli kesätakkeja ja -kenkiä? Mulla on tällä hetkellä kaikki niillä sijoilla, mihin muuton yhteydessä laatikoita laskin, mutta täytyisi keksiä jokin looginen säilytyspaikka. En tiedä, olisiko mediahuoneen vaatekaapit vai autotallin yhteydessä oleva varasto parempi. Kodinhoitohuoneeseen ei mahdu, kun siellä on siivous-, pyykki- ja lakana/pyyhekaapit.

  1. Jossu: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kausivaatteet, eli tällä hetkellä esim ohuemmat takit, säilytetään makuuhuoneen korkeassa Bestå-kaapissa, joka toimii vaatekaappina. Kengät ovat matalassa kaapissa (yhteen puoleen mahtuu noin 9 paria kenkiä). Olemme karsineet vaatteiden ja kenkien osalta paljon turhaa ja harvoin käyttöön päässyttä pois. Meillä on miehen kanssa molemmilla noin 4 takkia ja kenkiä yhteensä noin 21 paria. Siinäkin on osa liikaa. 😀

 12. Minun mielestäni tuo pienempi pöytä näyttää sellaiselta: &quot;pieni ja näppärä ensimmäisen kodin pieni pöytä&quot; mielestäni se sopisi vain yksiöön tai kaksioon. Mihn terapiatuoli joutui?

  1. lukija: Minusta tuo pieni pöytä on kokonsa puolesta meille juuri passeli. 🙂 Meitä on kolme henkeä ja harvoin pidämme sellaisia kahvittelujakaan, ettei ihmiset mahtuisi istumaan. Kahvitkin yleensä hörpitään olohuoneen puolella sohvalla istuen, eikä pöydän ääressä keittiössä. Meidän kotikaan ei ole koolla pilattu, joten mittojen puolesta se sopii hyvin tuohon &quot;oikealle paikalleen&quot;, minne rakennusarkkitehti taloa suunnitellessaan ruokapöydän oli tarkoittanutkin laitettavaksi. <br />
   <br />
   Terapiatuoli on nyt olohuoneessa. &hearts; &hearts; Toisella puolella on matala kaappi ja toisella se pikkuinen jakkara/pöytä, joten laskutilaa on edelleen ympärillä esim kahvikuppia varten. Tykkään! &hearts; &hearts; 🙂

 13. Sie se jaksat sisustaa aina niin ihanasti! Kivalle näyttää, ja mielenkiinnolla odotan lopputilan esittelyä. Mun silmään tarttui tuo matto, pitääkin googlettaa, näyttää hyvälle ja sopisi meidänkin talouteen syöttötuolinkin alle laitettavaksi 😉 Ihanaa viikon jatkoa ja joulun odotusta! Sieltä se tunne taas iskee kun vähiten odottaa..

 14. Ihanalta näyttää jälleen kerran. Saako udella minkä kokoiset nuo kehykset ovat? Näyttävät upealta noin aseteltuina, on sulla kyllä silmää kauneudelle :0)

  1. Minna: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Mies vei mittanauhan työpaikalleen, joten tarkkoja mittoja en saa otettua juuri nyt. Isoimman kehyksen korkeus on noin 25cm ja leveys noin 20cm. Keskimmäinen on korkeudeltaan ja leveydeltään noin 5cm pienempi. Pienin kehys on melko pieni, neliönmuotoinen. Oliskiko noin 10-12cm korkea ja leveä. keskimmäiseen kehykseen sopii normaalikokoinen kuva 10×15. 🙂

 15. Löysin tänään blogisi kun jotain kautta päädyin tänne, olen tunnin selaillut blogiasi ja ihastuin sinun kotiin. Todella kaunis sisustus teillä on! Hyvää joulunodotusta!<br />
  <br />
  -nella

  1. Nella: Mukavaa että löysit blogiini. 🙂 Kaunis kiitos kivoista sanoistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa joulunodotusta sinulle myös! &hearts;

 16. Hei Miia! <br />
  <br />
  Selvittelisin tuon teidän uuden ruokapöydän värisävyä? Entisestä pöydästänne kommentoit sen olevan kylmemmän valkoinen kun siinä oli liian matalat tuolit. Näin saman pöydän Kodin1 liikkeessä ja minusta se oli liian valkoinen, sellainen sinertävä. Haaveilen uudesta ruokapöydästä ja tämä yksilö on oikean kokoinen, mutta se sävy arveluttaa.<br />
  <br />
  Ps. Blogisi on IHANA, kiitos siitä!

  1. Tanja: Sekä tämä uusi pöytä että vanha pöytä ovat keskenään saman sävyisiä. Väri on lähes liidunvalkoinen muttei sinerrä kuitenkaan. Ikean kalusteissa mattavalkoinen on sellainen hieman kellertävä, joten eron huomaa jos pöydän laittaa kiinni esim eteisen seinäpeileihin. Bestån rungot ovat myös hieman kellertävät. bestån kiiltävät ovet ovat vuorostaan yhtä valkoiset kuin ruokapöytäkin, eli ero on lopulta hyvin pieni vaikka minun silmäni sen huomaa selvästi. 🙂 Valkoinen nahka ja varsinkin keinonahka ovat lähes aina kellertävämpää valkoista kuten meidän uudet tuolitkin ovat. Eron näkee kuvassa selvemmin kuin paljaalla silmällä. <br />
   <br />
   Yllä olevista kuvista seinällä olevat lack-hyllyt ovat yhtä valkoiset kuin pöytä, eivät sinerrä. 🙂 Uskon että myymälässä myymälävalaistus vaikutti siihen, että kiiltävä pöytä vaikutti sinertävältä. Minusta voit huoletta siis ostaa kyseisen pöydän kotiin. :)<br />
   <br />
   Kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; Te olette kyllä elämäni suola ja pippuri! &hearts; 🙂

  2. Kiitos vastauksesta! Täydensit sitä enemmän kun osasin odottaa 🙂 Voi olla että liikkeessä valo teki tepposen, mutta silti jäi asia vaivaamaan. Onko tuo pöytä tukeva? Beståå on tulossa jossain vaiheessa, koska haluan tuon tv:n piiloon. Kotini keittiö on korkeakiiltoista ja pelkäsin tuon pöydän oleva niihin liian sinertävä. Olen tarkka värisävyjen kanssa. :)Niin oletan sinunkin olevan?? Jos kerta Bestån kiiltävät ovet ja Lack-hyllyt ovat pöydän kanssa samaa sävyä niin uskon pöydän olevan täydellinen. Ei liian sinertävä.<br />
   <br />
   Voisivat Ikeassa harkita tuon Bestån rungon muuttamista korkeakiiltoiseksi niin kaikki olis samaa sävyä, eiks niin?? ;)<br />
   Vai onnistuisko noihin bestån päihin laittaa jotain kalustelevyä korkekiiltoisena vai tuleeko siitä hölmön näköinen? Olenko miettinyt?<br />
   <br />
   Tekstiilit ovat myös ongelma. Ostin Ikean pitsi verhot ja ne olivatkin liian keltaista kangasta. Kunnes löysin Kodin1:stä taakse vitivalkoisen valoverhon. Yhdessä ne on täydelliset!!<br />
   <br />
   Myös ruokapöydän tuolit ovat hakusessa. Osaisitko niissä avustaa? Oletko nähnyt Anttilan Bess tuolia livenä? Nahka päällisenä tuoleissa ei ole se paras vaihtoehto sillä kotonani häärää kaksi kisulia. 5v ja 5kk, pienemmän kanssa ainakin vielä vähän liikaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja kyllä se isompikin osaa vielä innostua.<br />
   <br />
   Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! Olet ihana &hearts;

  3. Tanja: Pöytä on tukeva. Jalat ovat 10x10cm ja pöytälevyn paksuus 5cm, joten on aika järeää tekoa. Jalat ovat kiinni sekä puutapeilla että paksulla ruuvilla, joten pysyvät tukevasti kiinni. :)<br />
   <br />
   Mitä itse olen keittiökalusteiden kiiltovalkoisia ovia ja tasoja katsellut, niin ne ovat tätä samaa valkoista kuin ruokapöytäkin, eli sitä valkoisempaa valkoista. Uskon niiden sopivan hyvin yhteen vaikka olisivat ihan vierekkäin. :)<br />
   <br />
   Minäkin olen toivonut korkeakiiltoista runkoa Beståån, mutta toistaiseksi sitä ei valmisteta. Matalampaan Beståån voi halutessaan laittaa päälle valkoisen lasilevyn, joka tekee päälikannesta kiitlvänvalkoisen, mutta sivuille ei ole mitään valmista vaihtoehtoa. Värisävyjen ero on kuitenkin niin pieni, ettei se haittaa eikä siihen kiinnitä huomiota juuri lainkaan. :)<br />
   <br />
   Valkoisten sävyjä on lukemattomia ja niiden viidakossa on vaikea tehdä valintoja. Itse tykkään siitä että sävyjä on muutama erilaista, kunhan ei mennä liian valkoiseen tai liiaan kermaiseen vaan pysytään siinä välimaastossa. Pieni sävyvaihtelu tuo eloisuutta ja varsinkin erilaisten materiaalien ja kiiltoasteiden kanssa on vaikea edes saada kaikkia sävyjä täysin identtiseksi. <br />
   <br />
   En ole nähnyt Bess-tuolia livenä, joten sen oikeasta sävystä en osaa sanoa. Mutta ainakin korkeakiiltoinen Flower-tuoli on täysin saman sävyinen kuin ruokapöytä, sen olen nähnyt ja kokeillutkin Kodin1:ssä tuolia pöydän kanssa. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=562637&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=3142918&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=562637&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=3142918</a><br />
   <br />
   Ihana olet! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *