Säilytyshaaste

Kotiovella-blogin Jenna haastoi minut availemaan kaapinovia ja paljastamaan missä säilytän pesuaineita ja kosmetiikkatuotteita. Kiitos Jennalle kivasta haasteesta! 😀

50c8b689c98c7e8f7900005d.jpg

Itselläni ei kosmetiikkatuotteita juurikaan ole, koska viihdyn enimmäkseen au naturel-tilassa. Hihii. 🙂 Minulla on ainoastaan kasvojenpesuun ja -rasvaukseen tarkoitetut putelit, luottodeodoranttini Dovelta ja pieni meikkipuuteri, joka kulkee käsilaukussa. Tyttöni onnistui syksyllä käpelöimään niitä muutamaa meikkituotetta mitä omistin ja lopputuloksena oli lattialle murentunut kulmaväri ja puuteri, purkistaan uloskaivetut peitevoiteet. En ole tilalle vielä ostanut kuin puuterin hätätilanteita ja punaisia nenänpieliä varten. Hajuvesiä itselläni on kaksi, jotka ovat milloin missäkin, yleensä kylpyhuoneessa. 🙂

Alla olevassa kuvassa Sinin imukuppikiinnitteinen kulmahylly, joka on kiinnitettynä kylpyhuoneen peiliin ja kaapin kylkeen. Hyllyllä on puolet miehen juttuja ja puolet minun. 

50c8b748c98c7ed9470000d4.jpg

Hampaidenpesuun tarkoitetut vehkeet löytyvät kylpyhuoneen kaapista. Hammasmukit, hammasharjat ja hammastahnat kertaa kolme. Lisäksi suuvettä ja hammastikkuja sekä -lankaa löytyy samaisesta paikasta.

Peseytymiseen tarkoitetut shampoot löytyvät tällä hetkellä pesutornin päältä. Minulla ja miehellä omat.

50c8b74ec98c7e7f410000b3.jpg

Suihkusaippuat nököttävät suihkutangon muovisissa pikkuhyllyissä, niitä en kuvannut teille koska suihkutangossa roikkuu parhaillaan puhdasta pyykkiä kuivumassa. 🙂

Päätin kuvata myös siivousaineet, jotta tämä postaus ei jäisi niin pieneksi. 😀

Kylpyhuoneen korkeassa kaapissa ylimmillä hyllyillä on tälläisiä tärpättejä; putkimiestä, Vanishia, kristallinpuhdistussuihketta, lattianpesuainetta, nahanhoitoaineet sekä pyykinpesuaineet. Löylytuoksuakin näkyy olevan tuossa vasemmassa reunassa. 🙂

50c8b747c98c7e953d0000c0.jpg

Ylläolevien siivousaineiden lisäksi keittiötason yläpuolella olevan pikkuikkunan edestä löytyy päivittäisessä käytössä olevat aineet; astianpesuainetabletit, yleispuhdistussuihke (tehty fairysta ja vedestä), Fairy jonka olen laittanut teräksiseen pumppupulloon ja taloupaperia. 

50c8b752c98c7e7f410000b8.jpg

Tämän haasteen tahdon antaa eteenpäin seuraaville blogeille:

Hyypiön Elämää

Voikukkapelto

Saa kurkistaa

Mukavaa iltaa kaikille! <3

25 kommenttia “Säilytyshaaste

 1. Kiva idea tuo Fairy pumppupullossa,itseä kun kiusaa aina se Fairypullon piilotus tai esilläpito ongelma. Hyvä kun olis kuitenkin aina saatavilla 😀 samoin nuo pesutabletit purkissa.. taidanpa kopsata omaan kotiin 😉

  1. Ninni: Minä olen kanssa sen asian kanssa tuskaillut ja sitten keksinkin, että hankin tuollaisen pumppupullon josta ei näy läpi. 🙂 Pesuainetabletit on aika näppärät tuollaisessa purkissa, minulla onkin jo aika pitkään ollutkin. Purkki on muovia, eikä ole vuosien varrella mennyt miksikään vaikka tabletit ovat melkoisen tujua tavaraa kuivanakin. 🙂 Nappaa ideat mukaan vaan. 🙂

 2. Huomasin tuossa edellisessä postauksessa ihanan keittiönpöydän ja tuolit. Mistä olet löytänyt ja paljonko maksoi? Ovat juuri sitä mitkä haluaisin meillekin. <br />
  Kivaa loppuiltaa!

  1. Marja K: Kiitoksia! &hearts; Pöytä ja tuolit on tilattu netanttilasta, Frost-pöytä oli tarjouksessa 199 ja Manila-tuolit reilun satasen kappale (myydään neljän tuolin paketeissa). Ei siis lainkaan pahan hintaiset kalusteet. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle myös!

  1. Jenna: tottahan toki! 🙂 Tämä oli kiva haaste tehdä, vaikka minulla ei purnukoita juurikaan ole. :)<br />
   <br />
   ihanaa iltaa! &hearts; &hearts;

 3. Hei, ei nyt liity tähän postaukseen, mutta kun sinulla on ne New wave mukit, niin miten ne sopivat vasenkätiselle, eli onko se kahva tavallaan epämukavasti eikä myötäile kättä vasemmassa kädessä? Kiitos jos jaksat vastata 🙂

  1. Jonsku: Kokeilin hörpätä vettä vasemmalla kädellä ja ihan hyvin se meni, vaikka kuppi on hieman viistoreunainen. Ystäväni on vasenkätinen ja hän ei ole koskaan maininnut, että kupista olisi ollut hankala juoda. Uskoisin siis, että sopii kyllä vasureillekin oikein hyvin. 🙂

 4. Okei, mietin että pari mukia olisi ihanat teen juontiin, mutta jos kahva on tosi kiemura vasempaan käteeni niin ei kannata ostaa. Mutta eiköhän se ole huomioitu jo kupin muotoilua suunniteltaessa 🙂 Eli tarjouksia bongailemaan.

  1. Jonsku: Hihii, totta. 🙂 Ei tuo ainakaan mitenkään pahan tuntuinen ollut vasemmassa kädessä. Itse olen ostanut lähes kaikki New Wavit alekampanjoiden aikana, Kodin1, Hobbyhall ja Stockmann usein tarjoaa niitä -20% hintaan. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että ovat kestävää tavaraa. Olen monesti tiputtanut sarjan astioita vahingossa lattialle eikä ole hajonnut eikä edes lohjennut. 🙂

  1. Mia: Enää on hyvin vähäinen määrä purtiloita, mutta vuosia sitten jokainen laatikko ja hyllytaso oli täynnä jos jonkinlaista tuubia ja purnukkaa. Meikkejäkin oli vaikka kuinka, mutta suurimman osan annoin siskoilleni ja osan heitin roskiin, hieman tuotteesta riippuen. 🙂

 5. Pakko kysyä, että mitä täällä portaalissa oikein tapahtuu, kun kaksi bloggaajaa jo on irtisanoutunut ja siitä blogeissaan puhuvat? Anteeksi uteluni ja ymmärrän jos et tahdo vastata.<br />
  <br />
  Oli kyllä ihan asiaakin, miten olet onnistunut karsimaan sinun meikit lähes kokonaan pois? Itselläni on laatikollisia meikkejä, en niitä kylläkään juuri käytä mutta en poiskaan raaski heittää.<br />
  <br />
  Mukavaa torstaita!

  1. Nella: En voi ottaa kantaa portaalin tapahtumiin enkä muutenkaan tykkää julkisesti puida tälläisiä ns. työasioita. Nämä eivät kuulu hyvänmielen blogiin, vaikka osa saattaakin olla toista mieltä. Myös eettinen ohjeistuksemme neuvoo, että tälläisiä asioita ei kirjoitella. Tilanne ei kuitenkaan ole ihan niin paha, mitä olet ehkä ymmärtänyt. Hieman uudelleenryhmittymistä on tapahtumassa, ei mitään sen vakavampaa. Omalta osaltani asiat ovat ihan hyvin enkä näe syytä olla jatkamatta bloggaamista CASAssa. :)<br />
   <br />
   Minulla oli ennen hirmuisesti meikkejä, kun opiskelin aikoinaan meikkaaja-maskeeraajaksi. Into kuitenkin lopahti vuosien saatossa, mutta meikkipakki jäi. 🙂 Ja ostelin jonkun verran lisääkin meikkejä. Luomivärejä minulla on ollut joskus reilusti yli 100, huiii. :)<br />
   <br />
   Annoin siskoilleni vapauden valita mieluisimmat meikkini itselleen ja loput heitin surutta roskikseen. Jäjelle jäi pienen meikkipussin verran tuotteita, jotka ovat kotiäitivuosina vähentyneet. Ja syksyllä tyttö onnistui rikkomaan viimeisetkin meikit, enkä ole vielä tarvinut tilalle muuta kuin puuterin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa torstaita sinulle myös! &hearts;

  1. Hanna: Pumppupullon tilasin Stockmannin verkkokaupasta kylpyhuoneosastolta. 😀 On alunperin tarkoitettu käsisaippualle mutta toimii oikein hyvin myös Fairyn kanssa. 🙂

 6. Kivan haasteen olet saanut! Tämä oli mielenkiintoinen lukea.<br />
  <br />
  Mukavaa päivää sinulle Miia!<br />
  <br />
  -S-

  1. S: Tämä oli ihana haaste ja uudenlainen pitkästä aikaa. 🙂 Oli kiva tehdä sitä. :D<br />
   <br />
   Mukavaa viikonlopun jatkoa! &hearts; &hearts;

 7. Mistä tuo kaunis talouspaperiteline on? Teillä on kyllä ihailtavan siistiä ja järjestelmällistä, täytyy pitää nuo kuvat mielessä kun tänään alan kaappeja siivoilla 🙂

  1. meri: Talouspaperiteline on Georg Jensenin ja omani tilasin Stockmannin verkkokaupasta. Se on aika hauska, sillä tuo pitkulainen osa on pohjassa kiinni magneetilla. Tuli itselleni täysin yllätyksenä, mutta hyvin on rulla pysynyt telineessä vaikka kovaakin olisi riuhtonut. 🙂

 8. Hei Miia<br />
  <br />
  Ostatko koskaan voiteita, shampoota tms. kosmetiikkaa (tai vaikkapa siivoustuotteita) purkin ulkonäön perusteella? Minusta olisi ainakin ihanaa jos kaikki purkit sopisivat kylpyhuoneen sisustukseen. Siten niitä päivittäin tarvittavia purnukoita ei tarvitsisi jemmailla kaappien syövereihin. Onko joitain kosmetiikkatuotteita, jotka sopisivat täydellisesti teidän sisutukseen, mutta et ole raaskinut luopua omasta luottotuotteesta/ostaa tuotetta kalliin hinnan vuoksi?

  1. Empula: Olen osanut joskus, esim Laura Ashleyn huuhteluaine oli sellainen. Pullo oli kaunis valkoinen, jossa etiketti haalea ja neutraali. Kyseinen tuote oli kyllä muutenkin aivan ihana, joten mielelläni ostaisin Laura Ashleyn siivous ja pyykinpesuaineita enemmänkin. Niiden satavuus on vain aika huono, enkä viitsi pitkää matkaa niiden vuoksi kulkea. :D<br />
   <br />
   Meidän kylpyhuoneeseen sopisi tosi hyvin hopeiset ja valkoiset purtilot, mutta aika vähän löytyy sellaisia sävyjä niistä tuotteista joille on tarvetta. Olen myös harkinnut, että suohkusaippuoita varten ostaisin erilliset pumppupullot miehelle ja minulle, jonne voisi saippuat aina siirtää. Siniset rexonat ja pinkit Palmolivet ei ulkonäöllisesti ole kovin kauniita, vaikka itse sisältö onkin ihan hyvää. :D<br />
   <br />
   Meidän kylppäriin sopisi purkkien ulkonäön perusteella monen kosmetiikkamerkin kasvojenpuhdistus ja -hoitoaineet, jotka ovat noin 50-v ikäisille naisille. 😀 Ne ovat usein hopeisia ja kauniita. En kuitenkaan tee niillä itse vielä mitään, enkä raaski turhaan hamstrata niitä purkkeja meille, kun hintakin on aika suolainen. 😀 Oma luottosarjani puhdistuspuolella on Estee Lauderin sininen sarja, josta en luovu. Purtiloiden vaaleansininen sävy saa kylmät väreet aikaan, mutta se on pieni esteettinen haitta niiden tehoon verrattuna. 🙂

 9. Kiitos oikein paljon hauskasta haasteesta. Koitan tsempata ja toteuttaa lähipäivinä tämän ts. paljastaa karun totuuden… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *