Kaivataan kokemuksia Tirup-tuolista!

Onko teistä kenelläkään Ikean nahkaista ja pyörivää Tirup-nojatuolia? Varsinkin valkoisen omistajilta kysyisin nahan sävystä… taittaako kuinka paljon kermaan vai onko paperinvalkoinen?

50cb2e40c98c7e06250000e0.jpg

Meidän eteiseen ikkunan edustalle tuollaista nyt mietiskelin ja myös selkänojan kaltevuus kiinnostaisi. Kuinka paljon mahtaa tuoli viedä tilaa? Mittatietojen mukaan ulkosyvyys olisi 79cm. Kysyisin myös saumoista, onko ne pysyneet ehjinä?

Reilu vuosi sitten kävin kyseistä tuolia Ikeassa koeistumassa ja muistikuvani on, että se olisi mukava ja rento istua. Siitä asti olen Tirupia kuolannut ja nyt sille löytyisi potentiaalinen paikkakin. 🙂

Myös vastaavannäköisiä muita tuoleja saa vinkkailla! 🙂

Ja pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. <3 <3 Viimeiset kaksi päivää ovat menneet kuin siivillä ja kiirettä on piisannut. Olen juossut kilpaa kellon kanssa paikasta A paikkaan B ja C… ja iltaisin lösähtänyt niin väsyneenä sohvan nurkkaan, ettei ajatuskaan ole enää kulkenut. 🙂 Mutta viikonlopun pyhitän täysin bloggaamiseen ja teille ihanille! <3 Tulossa mm. blogiesittelyn 3. osa ja turinointia kodin uudesta lookista. 🙂

Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

(Kuva: Ikea)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

29 kommenttia “Kaivataan kokemuksia Tirup-tuolista!

 1. Valitettavasti ei löydy kokemusta tai muuta tietoa, mutta hulppean näköinen on kyllä 🙂 Itsellä uuteen kotiin on ostoslistalla ikean klappsta-lepotuoli, se voisi sopia myös teillekin täydellisesti 😉 niin saman tyylinen, sohvan, sohvapöytien ja uuden ruokailuryhmän tuolien kanssa… 🙂

  1. Live&amp;Home: Klappsta on tosi kiva tuoli, mutta nahkaista taitaa olla vain mustana?? &hearts; Olen tuohon Tirup-tuolin muotoiluun niin rakastunut, että se olisi kyllä ihana omistaa senkin vuoksi, vaikka onkin melko korkeaselkäinen. 🙂

 2. Meillä on tuollainen valkoinen tuoli. Ikää sillä on aika tarkkaan 3,5v. eikä saumat ole menneet miksikään. Aika vähän meillä siinä kukaan istuu, mutta siinä on kyllä mukava istua 🙂 Väri on ainakin mun silmään ihan tarpeeksi valkoinen, ei yhtään keltainen. Voinen siis suositella 🙂 Blogista löytyy kuviakin.

  1. Jonanna: Kiitokset kokemuksestasi! 🙂 Ihana kuulla että tuoli on lunastanut odotukset ja pysynyt hyvänä. &hearts; Miten olen onnistunut missaamaan teidän tuolin??? Pakko mennä kohta optikolle tarkastamaan näköni. 😀 Tulen kahlamaan postauksiasi ja kuolaamaan tuolia. &hearts;

 3. Eikö asuntonne ole jo aika täynnä ja rentoja istumapaikkoja löydy jo ennestään? ehkä kaikkea mistä haaveilee ei tarvitse tunkea pieneen tilaan. Asuntoanne en paikan päältä ole nähnyt, mutta kuvista mielestäni käy nyt jo selväksi ettei se enää tarvitsisi yhtään ylimääräistä tuolia, joka sattuu olemaan kiva ja hieno ja valkea ja nahkainen.. itse vaan mietin että eikö mene liian tavaramereksi.

  1. Ellu: Kolme henkeä ei montaa tuolia kyllä tarvitse, olet oikeassa. 🙂 Minusta istuimet ovat jo sisustuselementteinäkin aika ihania ja tuovat muodollista vaihtelua suoralinjaisiin kaappeihin ja pöytiin. &hearts;<br />
   <br />
   Meillä ei sohvalla enää kukaan istu vaan divaanista on kova kinastelu joka ilta. 😀 Sen vuoksi tuollainen löhötuoli olisi ihana. Eteisessä sillä olisi melko tilavat oltavatkin, eli sumppuun en sitä ole laittamassa sentään. Ja voisin paeta piiloon bloggailemaan iltaisin, hihii. 😀 <br />
   <br />
   Kaikkea en todellakaan saa mistä haaveilen, se on varma. 😀 Mutta Tirupin tähden olisin valmis luopumaan vaikka sohvasta (mitä emme kuitenkaan tee :D). Ja eteisalue on taas kuin tanssilattia ja ammottaa tyhjyyttään, kun ruokapöytä siirtyi keittiön ikkunan edustalle. Sinne niin tahtoisin jotain kivaa ja Tirup on ihana. &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Niin mutta eteisessä on hyvä ollakin joku kenkienpukemis-tai odotteluistuin 😉 Pisteet siis tuolille, vaikka siitä ei valitettavasti löydy kokemusta.

  3. SanMa: On kivempi saappaita vedellä jalkaan istuen kuin seisten, se on totta. 🙂 Ja tytön pukemista vierestä seuratessa se odotteluistuin tulisi kyllä tarpeeseen. :D<br />
   <br />
   Kivaa lauantaita! &hearts;

  4. Heidi: Haaveilu on ihanaa! &hearts; &hearts; &hearts; Tuo Tirup on niin kiva tuoli, että sellaisen tahdon. 🙂 Muotoilu on minusta tosi kaunis ja linjakas, vaikkei ole neliskanttinen, joita enimmäkseen suosin. :)<br />
   <br />
   Mukavaa lauantaita! &hearts;

 4. Blogissa Oma valkoinen koti näyttäisi olevan kaksi tuommoista 🙂 Nii että voit kysyä sen blogin kirjoittajalta! 🙂

 5. Tuoli on kyllä makeen näköinen. On kyllä ihan sun tyyliä. Olisi ihana nähdä teidän koti livenä, sen verran upea se on. <br />
  Oikein rentouttavaa viikonloppua!

  1. Marja K: Tuolin muotoilu on minusta ihana. &hearts; Siinä on samanlaista veikeyttä kuin Aarnion tuplakuplissakin. ;)<br />
   <br />
   Ihanaa ja lötkeän letkeää viikonloppua sinulle myös! &hearts; &hearts;

 6. Ihana tuoli! Olen käynyt kuolaamassa sitä Iksussa useasti. Tosi hyvä istua, haluan sen itsellekin. Erään tamperelaisen yksityisen suuhyginistin vastaanotolla on odotusaulassa &quot;odottelupenkkeinä&quot; kyseiset tuolit ja voin kertoa, että ihan mielelläni olen mennyt etuajassa odottelemaan vuoroani noin ihaniin tuoleihin fiilistelemään:):) Odotuspenkkeinä ovat näyttäneet kestäneen hyvin.<br />

  1. Taika: Kyllä miekin tuollaisessa mielelläni odottelisin hampilääkäriä. 😀 Muistelinkin että siinä oli ihana istua. Ihana kananmunankuori-tuoli! &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Fabpa ehtikin tuossa jo mainitsemaan, että meiltä löytyy kaksi tuollaista tuolia. Tuolit olivat aiemmin meillä yläkerran aulassa melko vähällä istuskelulla, mutta tänä syksynä siirrettiin tuolit olohuoneeseen. Ovat mainiot tuolit, koska niissä on hyvä istua ja kääntyvyys on ainakin meillä tosi iso plussa. Nahka ei ole parissa vuodessa mennyt mihinkään, tosin olen yrittänyt niitä nahanhoitoaineella ja satulasaippualla putsaillakin suht ahkeraan. Myöskään saumat eivät ole kärsineet. Tosin kuten sanottu, ovat olleet melko vähäisellä käytöllä aiemmin <br />
  <br />
  Blogistani löytyy kuvia tuoleista. 🙂 Minusta tuo tuoli sopisi teille oikein hienosti! &hearts;

  1. Cinnabaria: Kävinkin heti etsimässä kuvat ja itseasiassa selain tuossa auki parhaillaan sinun blogiin. 😀 Tuo on aivan ihana tuoli ja sinulla onkin sopivasti kuvassa sivuprofiili, josta voin sitä kaltevuutta tutkiskella. Se vaikuttaisi täydelliseltä meidän eteiseen. &hearts; &hearts; &hearts; Paitsi että minulla on tapana siirtää aina kaikki kivat jutut olohuoneeseen, josta ystävän kanssa tänään juuri puhuinkin. 🙂 Löhönurkkakin sinne siirtyi jo, hihii. :D<br />
   <br />
   Sinun kommentti ja kuvat vahvisti päätökseni ja tuollaisen mie TAHDOOOON! &hearts; &hearts; &hearts; Tulenkin lisäkuolamaan teidän tuoleja ja kuvia. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teille! &hearts;

 8. Ihana tuoli! Koeistuin itse sitä juuri muutama viikko sitten Ikeassa. Näytti oikein laadukkaalta ja sopisi kivasti teidän eteiseen. Aivan loistava valinta! Mukavaa lauantaita teille! &hearts; Maria

  1. Maria: Kävin omavalkoisessakodissa kuolaamassa kuvia, heillä on olohuoneessa Tirup. Se on aivan ihana tuoli! &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa lauantaita sinulle myös! &hearts; &hearts;

 9. Moikka,<br />
  Tirupista ei ole kokemuksia, mutta halusin vinkata tuolista nimeltä Popptorp 🙂 <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S99903038/#/S19903037&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S99903038/#/S19903037</a><br />
  Mä ostin sen valkoisen kesällä hetken mielijohteesta ja oon tykänny tosi paljon 🙂 Vaikka se on muovia, se ei muun sisustuksen keskellä näytä kuitenkaan halvalta (vaikka sitä se hintansa puolesta onkin!) Ja meillä on sen pariksi olkkarissa muutakin korkeakiiltovalkoista. Tällä hetkellä olen päällystänyt mustan tyynyn harmaa-valkoisella puuvillakankaalla, jotta sopii paremmin mun joulusisustukseen ja tuoli muutti ilmettä ihan toisenlaiseksi tuolla kankaalla! Siinä on myös ihan mukava istua, eikä vie paljoa tilaa. Eteistilaan se sopisi ainakin helppohoitoisen matskunsa vuoksi… 🙂

  1. Blondi: Tuo on mennyt itseltäni ohi ja vasta nyt sen näin ekaa kertaa. 🙂 Tuo on aivan ihana, kivannäköinen ja sirokin vielä. &hearts;<br />
   <br />
   Kiitokset vinkistä, tuo voisi kokonsa puolesta olla paljon järkevämpi ratkaisu. &hearts;

 10. Meillä oli noin vuoden verran yksi ja valitettavasti totesimme, että ansaitsee päästä parempaan kotiin. Nahka on aivan valkoinen eli ei taita kermaan ja saumat pysyivät tuon ajan mitä meillä oli oikein hyvinä ja itse nahkakin vaikka emme mitenkään edes ehtineet hoitaa tuotteilla. Pyörimisestä tosiaan plussaa ja kaunishan tuo on kuin mikä. Mutta. Istuttavuus ei meistä ollut hyvä ollenkaan. Kuppimainen istuin ei sopinut minulle (165m) eikä miehelle (190cm) vaikka kaupassa hyväksi kuviteltiin. Selkä väsyi molemmilla ja aina vaati tyynyjen asettelua eikä silti ollut hyvä. Kaunis, mutta ei meillä sopinut käyttötarkoitukseen joten sai lähteä tilaa viemästä. Jota muuten vaatiikin ympärilleen tuon pyörimisen vuoksi. Suosittelen siis ainakin tuon itumismukavuuden testaamista huolella, ettei se tärkein tuota pettymystä. 🙂

  1. Jessica: Kiitos kun kerroit kokemuksestanne. Miehen osalta en ollut edes ottanut huomioon tuota pituus eroa. teinkin juuri päätöksen että menen paikan päälle myymälään koeistumaan sen uudelleen ennen ostopäätöksen tekoa. Huutonetistä löysin tuon tuolin melko edullisesti ja harkitsin juuri näillä näppäimillä sen huutamista. Positiivista on kuitenkin, että nahan laatu ja saumat vaikuutavat kaikkien palautteiden mukaan laadukkailta. Se on hyvä. 🙂

 11. Moikka! Tuo tuoli on IHANA! 🙂 Mutta, kannataa tosiaan väri tsekata tarkkaan. Tutullani on kaks niitä, ne on tosi hyviä istua ja ihan loistavat kaikinpuolin, mutta itselläni on häirinnyt jonkin verran se, että se valkoinen tosiaan taittaa kermaan.. Olen siis itsekkin haaveillut tästä tuolista 🙂 Voi olla, että kun olen nähnyt tuolin vain yhdessä valossa, ja tietynlaisessa värimaailmassa, väri on näyttänyt enemmän kermaaan taittavalta 🙂 Kannattaa hankkkia kunhan vain väri on itsellesi ok! 🙂

  1. Jnma: Onkohan tuossa nahkaerässä tai vuosimallissa sävyeroja? Pieni kermantaitto ei haittaa, mutta jos on yhtään liikaa niin helposti näyttää tuoli meidän kotona vaaleankeltaiselta kaiken muun valkoisen keskellä. Ajattelin mennä myymälään koeistumaan tuolia vielä kunnolla ennen ostopäätöksen tekoa ja samalla voisin myyjiltä kysyä tuosta nahkaerästä, onko se kenties samaa kuin esillä olevassa mallituolissa ja onko sävy myymälässä millainen. :)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle Jnma avustasi! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Voi olla, että vaihteluja on valmistuserissä jne. 🙂 tosiaankin kannattaa käydä tsekkaan tarkkaan ja koeistumassa ! <br />
   <br />
   Kiitos muuten SuperIhanasta blogistasi! 🙂 &hearts;

  3. Jnma: Ikealla on useassa tuotteessa toimittaja vaihtunut ja eri vuosina valmistetut kalusteet on saattaneet vaihtaa värisävyä. Tuli ekana mieleen tuo vaihtoehto myös Tirupin kanssa, koska osalla tuoli on vitivalkoinen ja osalla liiankin kermainen. Täytyy selvittää tämänhetkinen tilanne myyjien kanssa, kun ensi vuonna kirmaan Ikeaan. yritän kyllä välttää alekauden aikana sinne menoa, koska en tykkää ryysiksestä ja myyjät on muutenkin silloin ylityöllistettyjä. 😀 Mie voin odottaa vielä tuolin kanssa. :D<br />
   <br />
   Kiitos sinulle ihanainen! &hearts; &hearts; &hearts; *halaus*<br />
   <br />
   Kivaa viikonalkua ja mukavaa joulunodotusta! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *