Mies sisustaa – osa 1♥

Mies ei tykännyt ruokapöydästä keittiön ikkunan edustalla, eikä eteisessä olevasta pystynaulakosta jonka tilalle kaipasi kaappia ja varsinkin kaapinovia. 😀 Puhuttiin ja mietittiin tänään sisustusasioita ja annoin miehelle täysin vapaat kädet ehdottaa ja toteuttaa mieleisiään ratkaisuja. <3

Miehen mielestä löhönurkkaukseni oli paras keittiöseinustalla ja matalan Bestå-kaapin kanssa yhdistettynä. Minä vauhtihirmu, ehdin jo sen kolmannen Lack-hyllyn innoissani kiinnittämään seinään ja jonkin aikaa myhäilin partaani miehen juttuja kuunnellessani, että “eeeeeiii tule enää olemaan yhtään kivan näköinen se matala kaappi tuossa hyllyjen alla, ei tod.”. 😀 Olin täysin väärässä.

Katsokaa miten kivasti kaikki sopii nyt yhteen, kun mies nuo sommitteli paikoilleen! <3

50cc913fc98c7ebb080001d8.jpg 50cc913dc98c7ebb080001d3.jpg

50cc913bc98c7e7c280000ce.jpg

50cc9138c98c7e2f08000161.jpg

50cc9138c98c7e7c280000c9.jpg

<3 <3 <3

Ruokapöytä palasi takaisin olohuoneen ja keittiön väliseen tilaan, keskilattialle. Ja olohuone on parhaillaan työnalla. 🙂 On ihanaa kun mieskin innostuu (kerran vuodessa) sisustusjutuista ja saan jakaa näitä omia höpinöitäni hänenkin kanssaan. <3 Olohuoneesta postailen vielä illalla, kun mies saa sen ensin kuntoon. 🙂

Kuinka paljon teidän miehet (tai lapset) osallistuu sisustusjuttuihin ja kalustejärjestyksien miettimiseen? Ja kuka sanoo teillä “viimeisen sanan” kaapin paikasta? 😀

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

29 kommenttia “Mies sisustaa – osa 1♥

 1. Kyllähän tuo siippa mielipiteensä aina sanoo, mutta meillä on niin eri maku sisustuksen suhteen, joten se olen minä joka tässä talossa määrää kaapin paikan =)<br />
  <br />
  Ostin Eero Aarnion swan-valaisimen, johon mies totesi &quot;tuollaisen hirvityksen oot mennyt ostamaan&quot;… hah haa, ei sillä ole minkäänlaista silmää designille ja joku kaunis päivä meille tulee toinenkin &quot;hirvitys&quot; eli tupla kupla =)

  1. Nina: Ihana kommentti Swanista. 😀 Meillä mies on hämmästellyt Philippin maljakoita, ei ymmärrä mitä kaunista on metallisessa mötikässä. 🙂

 2. Kysyn mieheni mielipidettä aina, vaikka hänen mielestään teen silti niin kun itse tahdon :)) no ompahan ainakin kysytty!

  1. Tuija: Meillä sama. 😀 Yleensä mies sanoo että joojooo tee vaan, kuuntelematta edes että mitä ehdottelen sille. Mutta ainakin on kysytty. :)<br />
   Muutaman kerran on mies vänkäillyt vastaan (esim eteisen kaappien purkamisessa) ja siinäkin sain lopulta tahtoni läpi, tosin se ei ollut helppo homma 😀

 3. Silloin, kun meillä mies sisustaa niin häneltä nimen omaan tulee hyviä ideoita kalusteiden sijoitteluun. Muu onkin sitten minun hallinnassa 😉

  1. Perhesalaattisekoitus: Hihii, harvoin kai ne miehet tuosta &quot;pikkupiipertelystä&quot; eli esineiden asettelusta välittääkään. 🙂 Meillä mies nauraa kun asettelen tunnin valokuvakehyksiä kaapin päälle tai tuijotan vartin verran jotain kohtaa kotona ja sitten yhtäkkiä saan kauheat hepulit ja ryntään hakemaan sitä sun tätä ja sisustelen ihan innoissani. 😀

 4. No vitsit, näyttää erittäin hyvältä! Sun miehellä on selkeesti visuualista silmää :)<br />
  <br />
  Mun mies ei ihan hirveesti sisustamiseen osallistu. Jos pitää vaihtaa järjestystä niin, että en siitä omin voimin selviä niin saan suostutella sitä muutaman tovin ennen kuin alkaa tapahtua. Ja yleensä se menne vielä niin, että kun ehdotan järjestyksen vaihtoa niin idea tyrmätään heti; &quot;Ei jaksa&quot; 😉 Mutta jos itsekseni vaihtelen järkkää niin asia on ok, paitsi jos lopputulos ei miestä miellytä niin sen se ilmaisee kyllä 😉

  1. Jonanna: Hih, joo. 🙂 Aika pitkälti laittoi kaapit ja divaanit kuten ne olikin, mutta tuo oli hänen mielestää kaikista paras vaihtoehto tuohon kohtaan. Ja kivasti oli valinnut kaapin päälle esineet. :)<br />
   Miehen sisustamasta eteisestä tulikin tosi hauska, väljä ja tilava kuten hän asian ilmaisi. Kohta postailen teille siitä. 🙂

 5. Meillä mies hahmottaa paremmin kokonaisuudet esim. sopiiko jokin huonekalu huoneeseen, mutta ei juurikaan muuten sisustukseen puutu. Kysyn kyllä aina hänen mielipidettään, jos jotain isompaa haluan hankkia ja ne tehdäänkin aina yhdessä. Design juttujen päälle hän ei kyllä ymmärrä yhtään, huvittuneena ja kauhistuneena aina ihmettelee hintoja ja ulkonäköä (olen kyllä pikkuhiljaa alkanut aivopestä häntä 🙂 ) Hankin juuri Kartellin componibilin ja hänen mielestään se näyttää roskapöntöltä..no periksi en anna, aivopesu jatkuu.

  1. SanMa: Tuo onkin hyvä ja tasapainoinen juttu, mies voi valita kalusteita ja sinä piensisustusjutut. &hearts; Hahhahhahaaa, mun mies sanoi combonibilistä samaa. 😀 😀 Mutta on se ihana &quot;roskis! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Isot hankinnat meilläkin yhdessä jutellaan läpi, omin nokkineni en uskalla kalliita asioita mennä shoppailemaan. Useimmiten ne on ollut miehelle ihan hyväksyttäviä ja mies innostui Barcelona-tuolista tosi paljon mikä yllätti minut täysin. Yleensä tyrmää tuon hintatason hankinnat suoralta kädeltä, enkä siksi ole viitsinyt niitä edes paljoa ehdotella. Nyt onkin säästökuuri menossa ja laitetaan molemmat sitä varten rahaa kuukaudessa säästöön. 🙂

 6. 🙂 I like :)<br />
  <br />
  Ottaisin ehkä tuon sitruspuristimen pois alimmalta hyllyltä ja vain kehykset ja radio. Pikkujuttu kylläkin…<br />
  <br />
  Tai saisko noi kaikki kromiset (sitrus, pallo,kannu,kori ) samalle hyllylle ja lasit samalle..???<br />
  <br />
  Noo kuhan mietin ääneen täällä..:):):)<br />
  <br />
  Ihanaa iltaa Miia &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Love: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Nuo hyllyt on minun jäljiltä, miehen mielestä ne oli ok eikä jaksanut alkaa niitä järjestämään. 😀 Kaapin päälle hän itse valitsi ja asetteli nuo esineet ja ne on aika kivat. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Omasta mielestäni hyllyillä on liikaa tapahtumia, enkä tiedä mihin katseen kohdistaisi. Ne aion järkätä uudelleen myöhemmin, ellei mies jaksa alkaa &quot;piipertämään&quot; niiden kanssa. 🙂

 7. Sehän on ihan tosi hyvä!!<br />
  Jos meillä mies sais määrätä sisustuksesta, meillä olis led-valoja kämppä täys – SINISIÄ led-valoja! :O

  1. Heidi: &hearts;<br />
   <br />
   Hihiii, sulla on valomies. 😀 Tiedän tunteen liiankin hyvin. 🙂 Mun mies on laitemies, jos hän saisi päättää kaiken itse, olisi koti täynnä kaiuttimia ja vimpaimia. Valopistokkeita myöten kaikki olisi hyvin teknistä ja jääkaappi olisi varmaankin sohvan vieressä. 😀

  2. Soili: Miehillä tuntuu olevan tuo sama ajatusmalli, laadukasta olla pitää mutta alhaiseen hintaan. 😀 Bestå-kaapit on sellaisia, jotka molemmat ollaan hyväksytty ja itseasiassa mies ehdotti meille ihka ensimmäisen Bestån ostoa. 😀 Samoin sohva oli molempien yhteisesti hyväksymä ja ehdoton ykkösvalinta meille molemmille. <br />
   <br />
   Viikko on ollut kiireitä täynnä ja varsinkin ke-to oli sellaista vauhdin huumaa, etten kerennyt kissaa sanoa. 🙂 Nyt otankin vajeen kiinni, sillä ihan näillä näpyttimillä alan tekemään teille uutta postausta, miehen sisustamasta eteisestä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teille! &hearts; &hearts; &hearts;

  3. Ja talossa ei olisi mitään muuta kuin nuo vempaimet (kaapin takana tietysti piilossa, että niitä voi sitten esitellä kavereilleen &quot;täällä on sitten tällaista), sohva, sänky, ja….. no siihen ne sit jäiskin 🙂 No ehkä baaritiski vois olla kova sana.

 8. Näyttää niin hyvältä tuo nurkkaus, tykkään kovasti 🙂 Meillä mies ei osallistu millään tavalla sisustamiseen:) Joskus isompaa juttua ostaessani, saatan ehkä jossain sivulauseessa todeta, että meille on tulossa uutta, mutta en mä yleensä niistä muista edes mainita, mies näkee ne sit kun ovat paikallaan 😀

  1. Johanna: Ihana mies kun luottaa sinuun täysin! &hearts; &hearts; &hearts; Saan pineistä jutuista päättää täysin itsekseni, siihen ei miehellä ole mielenkiintoa puuttua edes, mutta isokokoiset kalusteet ja kalliit asiat yleensä neuvotellaan yhdessä. 😀 Saisin varmaan tahtoni läpi jos oikein ajaisin asiaani, mutta toisaalta en tahdo että mies harmistuukaan kodin hankinnoista. Kiintokaappien purkamisesta käytiin kyllä pitkä ja puuduttava keskustelu aikoinaan moneen otteeseen, ennenkuin mie nöyrtyi ja myöhemmin kertoi että oli oikea ratkaisu purkaa ne ja olin oikeassa.:D Ollaan miehen kanssa molemmat hirveitä luupäitä välillä. 🙂

 9. apua… Mä en vois kuvitellakaan mieheni tekevän tuota ja ( minusta onneksi ) mies ei halua osallistua millään tasolla tähän päivittäiseen sisutamiseen. Minä en kaipaa mööbeli valssia muutenkaan kovin usein saati sitten mieheni. Vaihtelu sisutuksessa tulee kukkasin, irtotyynyjen, kynttilöiden tai sisustusasetelmien muodossa.

  1. Enna Olsas: Minusta olisi ihanaa olla edes vuosi samalla järjetylsellä! &hearts; Olen sulle kade. :D<br />
   <br />
   Itse kaipaan kovasti vaihtelua ja sen vuoksi niin usein vaihtelen myös järjestystä, perin pohjin ja mullin mallin. Minusta sisustaminen ja uusien asettelutapojen miettiminen on rentouttavaa ja hauskaa puuhaa, mutta itse siirtely ja sen jälkeinen siivous on kaikkea muuta kuin kivaa. :D<br />
   <br />
   Harvoin mies edes esittää toivomuksiaan ja usein tyytyy minun viritelmiin. Aamupäivällä kävimme hänen kanssaan niin syväluotaavan keskustelun, että jo mielenkiinnostakin tahdoin nähdä mikä on hänen visionsa. Ja pakko on myöntää että aika kivasti on tavarat ja esineet asetellut. 🙂

 10. Hih miten kiva postaus 🙂 Meillä mies on ollu enemmän käytännön kun kauneuden perään. Esimerkiksi sisustustyynyjä hän ei ymmärrä yhtään kun vievät tilaa sohvalta, Mutta jos hän saisi itse päättää, niin katonrajassa menisi led valoja luomaan &quot;tunnelmaa&quot;. Voin vaan kuvitella sen disco luolan. Mutta toisaalta, nyt hän on hoksannut pikkuhiljaa tätä sisustusjuttua ja ruvennut etsimään itselleen jopa sisustukseen sopivia elektroniikka juttuja 😀

  1. Jenna: 😀 Tyynyjen määrä on monelle miehelle ihmetelyn aihe. 🙂 Meilläkin viime jouluna oli 6 tyynyä sohvalla ja mies naureskeli että saako ne laittaa lattialle jos menee sohvalle istumaan. 😀 Olen onnistunut tartuttamaan ulkonäkökeskeisyyttä omaan mieheeni, vempaimien teknisten juttujen lisäksi hänkin on alkanut katsomaan ulkonäköä ja värejä. Mies suosiikin nykyään laitteissa valkoista ja terästä, eikä enää tahdo mustia juttuja kuten aikaisemmin. 😀

 11. Meillä mies osallistuu isompiin sisustushankintoihin (esim. huonekalut, matot, valaisimet). Haluan, että sanoo mielipiteensä koska onhan tämä myös hänen koti. Ei kuitenkaan välitä mitä koriste-esineitä yms. meillä on. Lapset saavat sanoa oman mielipiteensä omien huoneiden sisustukseen. Järjestystä meillä ei kauheena voi vaihdella, mikä kyllä vähän harmittaa.

  1. Marru: Ihanaa että mies tahtoo osallistua! Minusta se on hienoa että yhdessä voi mietiskellä ja neuvotella isoista hankinnoista ja saada molempien toiveet sopimaan yhteen. &hearts;<br />
   <br />
   Meillä on tyttö vielä niin pieni, ettei häneltä tule varsinaisia ehdotuksia oman huoneensa suhteen. Tuhkimo-fanina tykkää tällä hetkellä kovasti vaaleansinisestä ja saikin omaan huoneeseensa vaaleansiniset tekstiilit. Isompana saa vaikuttaa oman huoneensa sisustukseen ja rakentaa siitä oman pikku pesän missä viihtyy. Muutama vuosi taitaa vielä mennä siihen… 😀

 12. Jos ihan rehellisesti sanotaan niin taitaa tolla miehellä olla jopa enemmän silmää kuin minulla;) Oikeastaan kaikki sisustushankinnat mietitään yhdessä, ja mies hahmottaa jo kaupassa paremmin kokonaisuuden siitä sopiiko joku kotona tiettyyn paikkaan vai ei. Onneksi maut menee hyvin yhteen 🙂

  1. P: Hihii, ihanaa! &hearts; &hearts; Sinulla on mahtava mies! 😀 Onneksi maku on teillä samanlainen niin saat nautiskella miehen ideoista ja ehdotuksista.<br />
   <br />
   Kivaa sunnuntaita teille! &hearts;

 13. Löhönurkka on kyllä aivan upea! Mistä olet ostanut tuon valkean löhötuolin? Siinä on varmasti ihana löhötä ja bloggailla samalla 🙂 Mahtava koti teillä muutenkin!

  1. Tarja: Löhötuoli on tilattu Netanttilasta, mutta sitä ei taida olla enää jäljellä. Myös Kodin1:ssä on ollut samaa tuolia ja vielä hetki sitten sitä löytyi mustana verkkokaupasta ja valkoisena myymälöistä. Tämän hetkistä tilannetta en tiedä. :D<br />
   <br />
   Kiitoksia ihanasta kommentistasi, sait hymyn huulilleni. :D<br />
   <br />
   Mukavaa päivää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *