Blogiesittely osa 3

Tänään vuorossa kolmas osa blogiesittelysarjasta ja vuoronsa saa kahdeksan kaunista ja mielenkiintoista blogia.

VALOA JA VALKOISTA

50cde9cec98c7e4126000077.jpg

Sallan sisustuspainotteinen blogi on todellinen helmi. <3 Upea koti ja mielettömän hieno sisustus, jollaisesta itse haaveilen. Olen täysin sanaton ja rakastunut! <3 <3 <3

http://www.valoajavalkoista.blogspot.fi/

___________________________________________________________

Live & Home

50cdeac4c98c7e7c69000064.jpg

Live & Home on nimensä veroisesti elämästä ja kodin laittamisesta kertova blogi, jossa rakennetaan unelmien taloa ja mietitään tulevia sisustusratkaisuja ja hankintoja. Tämä mielenkiintoinen blogi johdattaa lukijansa suunnitelmista unelmien toteutuksiin ja itse odotan innolla upean talon valmistumista ja tulevaa sisätilojen laittoa. Kirjoittajan hyväntuulisuus tarttuu lukijaankin ja saa hyvälle mielelle. Suosittelen! <3

http://www.liveandhome.blogspot.fi/

________________________________________________________________

Design Mertanen Koti

50cded77c98c7e7f2900011d.jpg

Soilin kirjoittamassa blogissa käsitellään monipuolisia sisustusaiheita, joita siivittävät häikäisevän kauniit kuvat. Sisällöllisesti blogi on aivan omaa luokkaansa ja itse koen rauhallisuuden tunteita tämän blogin parissa. <3 Lyyrinen teksti sulaa suoraan sydämeen ja kuvaisinkin tätä blogia hyvin tunteelliseksi. Kirjoittaja on onnistunut taltioimaan tunnetilojaan tekstimuotoon erinomaisesti. Tutustu sinäkin Soilin ihanaan blogiin! <3 <3

http://designmertanenkoti.blogit.fi/

_____________________________________________________________________

Onni on matka – ei määränpää

50cdefddc98c7e4126000096.jpg

Kirjoittaja Riikka kuvaa ja kertoo blogissaan omista kiinnostuksenkohteistaan ja elämästään rennolla otteella. Avoin ja aito blogi herätti mielenkiintoni välittömästi ja ahminkin kaikki Riikan kirjoitukset kerralla. 🙂 Elämänmakuinen ja vilpitön blogi tarjoaa pienen ripauksen Riikan elämästä ja mielenkiintoiset aiheet saavat palaamaan blogiin aina uudestaan ja uudestaan. Kurkkaa sinäkin blogiin ja tutustu ihanaan Riikkaan!  <3

http://onnionmatka.blogspot.fi/

______________________________________________________________________

Lili Äiti

50cdf353c98c7e412600009b.jpg

Ihanassa Lili Äiti -blogissa tarjoillaan kauniita asioita elämästä. Blogissa kurkistetaan normaaliin arkeen ja lapsiperhe-elämään sekä muihin kirjoittajan mielenkiinnonkohteisiin. Suloinen hyvänmielenblogi saa hymyilemään ja kirjoittaja Sinin ihana persoona valloittaa aitoudellaan ja positiivisuudellaan! <3 Tämä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen blogi!

http://www.liliaiti.blogspot.fi/

_____________________________________________________________________

I Believe

50cdf550c98c7e7f29000147.jpg

Kirjoittaja Jonnan rakkaus valokuvaamiseen synnytti tämän blogin, jossa nautitaan kauniista kuvista ja niiden luomasta tunnelmasta. Tuore blogi tarjoilee valokuvillaan taiteellista näkökulmaa, silmänruokaa ja inspiraatiota yllin kyllin. Esteettinen ja kaunis, sitä on tämä blogi! <3

http://i-believe-in-my-dreamss.blogspot.fi/

_____________________________________________________________________

Kirjeitä Decolle

50cdf6acc98c7e826f000138.jpg

Viivin lifestyleblogissa jutunaiheita riittää. Pienen tytön äiti ja valloittava persoona Viivi kirjoittelee kiinnostavista aiheista ja asioista sekä avaa arkeaan ja perhe-elämäänsä meille lukijoille. Blogissa sisustetaan, herkutellaan, kaunistaudutaan ja eletään. Ilostuttava ja rennolla otteella kirjoitettu blogi tarjoaa hyvää mieltä lukijoilleen. Tämä blogi kuuluu minun aamukahvi-blogeihini, jotka antavat päivilleni hyvän startin. 🙂

http://kirjeitadecolle.blogspot.fi/

_____________________________________________________________________

Littlebigthings

50cdf8eec98c7e826f00013d.jpg

Tämä vajaan vuoden ikäinen blogi on yksi omista suosikeistani, jonka parissa olen niin itkenyt kuin nauranutkin. Kirjoittaja LittleB kertoo avoimella otteellaan mielenkiintoisista aiheista ja elämän iloista, eikä jätä ketään kylmäksi. 🙂 Blogissa on aiheita laidasta laitaan – sisustusta, muotia, kosmetiikkaa, herkkuja sekä syntyjä syviä. Kurkkaa ja ihastu! <3

http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

_________________________________________________________________________

Käykäähän joukolla tutustumassa näihin kahdeksaan ihanaan blogiin! <3

Seuraava blogiesittely ilmestyy taas viikonkuluttua. Jos sinulta on jäänyt edelliset blogiesittelyt väliin, niin ne löytyvät alla olevista linkeistä:

Blogiesittely osa 1

Blogiesittely osa 2

Mie suuntaan kohtapuoliin elokuvateatterin uumeniin nauttimaan jännityksestä ja popcorneista, jonka vuoksi olkkaripostaus siirtyy huomiselle. Sain yllätyskutsun leffailtaan katsomaan uusinta James Bondia ja Bondi-fanina en voinut kieltäytyä lähtemästä. 🙂 Toivottelenkin teille oikein ihanaa sunnuntai-iltaa!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

13 kommenttia “Blogiesittely osa 3

 1. Ihana.. Miia… &hearts; &hearts; Nyt, minun sydämeni sulaa, ilonkyyneleet virtaavat poskillani, ja olen sanaton… Ihana-ihana-ihana esittelykirjoitus &hearts; en ole koskaan ennen päässyt tälläisille esittelylistoille.. niisk*!!<br />
  Ja suuri kiitos siulle, olen löytänyt ihan mahtavia blogeja näistä sinun vinkkauksista 🙂 Kiitossss, halit &hearts;<br />
  Ihanaista iltaa teillle &hearts; &hearts;<br />
  -Soili-

  1. Soili: &hearts; &hearts; &hearts; Ihana kuulla että tykkäsit sanoistani! &hearts; &hearts; &hearts; Minä puolestastani tykkään sinun blogista kovasti, ja tulenkin yleensä iltaisin vierailulle koska tiedän että blogisi parissa rauhoittuu. 🙂 Luen tekstisi aina hitaasti ja sanoja makustellen. 😀 Hihi.<br />
   <br />
   Mukavaa että sinäkin olet löytänyt uutta luettavaa. Minä löysin noin 20 uutta blogia teidän vinkkauksista joita olen lukenut nyt viime aikoina. Luen uudet blogit aina alusta alkaen, jotta pääsen mukaan muutoksiin ja kirjoittajan tarinoihin. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kivaa alkanutta viikkoa! &hearts; &hearts;<br />
   <br />

 2. Voi Miia, kiitos kauniista sanoistasi &hearts; Mä vollotan täällä kuin mikäkin… Ihana sinä &hearts; Halit!

  1. LittleB: &hearts; Ihana murunen olet! &hearts; &hearts; Iso halaus sinulle takaisin! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Sini: Kiitos itsellesi blogivinkistä ja kivasta blogistasi! &hearts; &hearts; &hearts; *halaus*<br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa ja joulunodotusta! &hearts;

 3. Mä ihmettelin kun kävijä- ja katselulaskuri oli ihan taivaissa blogissa… täältähän se syy löytyi :)<br />
  Ihana Miia &hearts; Kiitos koko sydämestä &hearts;

  1. Live&amp;Home: Hih, ihana kuulla että olet saanut paljon käyntejä ja toivottavasti myös uusia vakkarilukijoita. &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos sinulle kivasta blogistasi ja rohkeudestasi sen aloittamiseen. &hearts; &hearts; Odotan innolla että saatte sisäänmuuttoluvan uuteen ikiomaan kotiinne ja pääset oikeiin kunnolla sisustamisen kimppuun. 😀 Sinulla on niin hyvä maku, että kieli pitkällä jo odotan mitä kaikkea kaunista ja ihanaa teille kotiin ilmestyy. &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa viikonalkua ja tulevaa joulua! &hearts;

 4. Kiitos Miia, kun teet näitä blogiesittelyjä. Täältähän löytää vaikka mitä uusia kivoja juttuja. Ihanaa joulun odotusta sinulle.

 5. Kiitos Miia niin kauniista blogini esittelystä. &hearts; Sain monta uutta lukijaa. 🙂 Ihanaa joulunodotusta ja kiitos ihanasta blogistasi. &hearts; &hearts;

  1. Salla: Kiitos itsellesi! &hearts; &hearts; &hearts; Halaus!<br />
   <br />
   Tunnelmallista ja rauhaisaa joulunaikaa! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *