Pukin paketteja :)

Kyllä meidän perhe on ilmeisesti kilttinä ollut, sillä joulupukki oli muistanut meitä jo nyt. 😀 Joulupukkikin käyttää postinpoikia apureinaan ja en ihmettele, sillä pukilla on varmasti kova hoppu lahjojen kanssa. 😀

Suurinosa paketeista on meidän juniorille, mutta näytti siellä olevan yllätys myös äitille ja isillekin. 🙂 Kiitoksia pukille ja kaikille ihanille apulaistontuille muistamisesta!! <3 <3 <3 <3 Halaukset teille! <3

50d092a7c98c7e4c2300007c.jpg

Paketit odottavat kuusen alla aattoa ja avaamista, vaikka meillä kaikilla sormet jo kovasti syyhyääkin niiden kimppuun. 🙂

50d092a8c98c7e396e0000b0.jpg

50d092a6c98c7e7c23000002.jpg

Huomenna meillä on kauppareissu tiedossa ja jouluruokaostokset. Perunalaatikot ajattelin itse tehdä oman mamman ohjeen mukaisesti, mutta lanttulootat ja porkkanalaatikot ostan valmiina. Rosollin kanssa on vähän siinä ja siinä, että ehdinkö tekemään itse vai täytyykö turvautua valmisvaihtoehtoon, joka ei ole lainkaan huono juttu. Piparitaikina on parhaillaan sulamassa ja ilta meneekin niitä paistellessa. Viime vuonna onnistuin kaksi pipari-pellillistä käräyttämään ja nyt täytyykin olla tarkkana kuin porkkana, ettei ne mustu. Tyttö katselee parhaillaan telkkarista Aku Ankan joulua ja itse kuuntelen joulumusiikkia koneelta. Pikkuhiljaa alkaa joulumieli palautua meidänkin osoitteeseen. <3

Ihanaa ja rauhallista iltaa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Pukin paketteja :)

  1. Love: Niin ollaan! 😀 Varsinkin tuo meidän pieni neiti tuntuu olleen tosi kilttinä. 😀 &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 1. Tuo viimeinen kuva &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  Multa pääsi itku sitä katsellessa! Niin sanoin kuvailemattoman kaunis, harmooninen, seesteinen &hearts;<br />
  Aivan kuin jokin postikorttikuva! Mä en kestä! K-A-U-N-I-S!<br />
  <br />
  Hih ;D Olette nii ihania ja asutte niin ihanassa kodissa! 🙂 &hearts;<br />

 2. Lueskelin aiempaa postaustasi tuosta Linarin huonetuoksusta. Joko se loppui, kun en ainakaan ole nähnyt sitä kuvissasi pitkään aikaan. Osaisitko suositella tuosta sarjasta jotain hyvää tuoksua?

  1. kataja: Linari on tällä hetkellä kylpyhuoneessa. :)<br />
   <br />
   Tuo meidän tuoksu on hieman liian kukkaismainen, vaikka pullo onkin kaunein kaikista vaihtoehdoista. &hearts; Kävin nuuskimassa tuoksuja paikan päällä ja oma suosikkini taitaa olla Senta. Se oli hieman maskuliinisempi ja muistaakseni pohjatuoksussa oli setripuuta ja muita tummempia sävyjä. Oli kuitenkin keveähkö, eli liian vahva tai voimakas. &hearts;

  1. LittleB: Tuli se takaisin, onneksi! &hearts; &hearts; &hearts; Ehdin jo hieman huolestua. :D<br />
   <br />
   Ihanaa joulua sinulle rakas murunen! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *