Meidän kodin helmet – top 5

Tykkään meidän kodista ja sisustuksesta tosi paljon. <3 Ihania juttuja (jotka olen valinnut) on monen monta, mutta muutama esine nousee tärkeysasteikolla muita ylemmäs. 🙂 Tässä omat suosikkini meidän kaikista esineistä (ei koske huonekaluja, joista sohva, divaani ja sänky on lempparit :D). <3

1. Georg Jensenin kannu, jonka sulavalinjaiset kurvit ja siron naisellinen muoto on minusta järjettömän kaunis. <3 Kannu on paraatipaikalla keittiöseinän seinähyllyllä. <3

50d2ec89c98c7ede18000022.jpg

2. Ikisuosikkini Alessin sitruspuserrin. 🙂 Tämä on keittiövälineiden aatelia, jossa yhdistyy sekä käytännöllisyys että esteettinen kauneus.

3. Philippin teräksinen maljakko. Hyvin yksinkertainen ja koreilematon ulkonäkö on juuri sitä mitä maljakolta tahdonkin. Se antaa kaiken huomion kauniille kukille, mutta tyhjänäkin on varsin kaunis elementti. <3

50d2ec87c98c7ee04500002d.jpg

4. Pähkinäpuiset käppyräoksat. Oksat on spray-maalattu hopeisella maalilla kevyesti ja sopivat nyt paremmin meidän muuhun sisustukseen. Isossa lasimaljakossa on vain kaksi oksaa, mutta ne ovat järeitä ja jaksavat hyvin kannatella painavia joulupalloja.

5. Rakkaimmat joulupalloni. Oksilla roikkuvat joulupallot ovat vanhempaa mallia, osa parin vuoden takaa. Nämä ovat edelleen minusta kaikista kauneimmat joulupallomme! <3

50d2ec87c98c7e437f000018.jpg 50d2ec8cc98c7ef437000039.jpg

Loppuun vielä Sonjan toivoma lähikuva ruokapöydästä ja uusista tuoleista. 🙂 Ruokapöytä on hieman valkoisempi kuin tuolit, mutta sävyero on melko pieni eikä ainakaan itseäni haittaa. 🙂 Sekä pöydän- että tuolienjalat ovat kromatut. Pyötälevyn paksuus on 5cm ja jalat ovat 10x10cm kokoiset. Tuolit näyttävät todella pehmeältä, mutta todellisuudessa ne ovat aika kovat. En tiedä mitä materiaalia täytteessä on käytetty, mutta vertauskuvana voisin käyttää “ihmevaahtoa” eli magic foamia. Tuolit ovat kuin Tempur-tyynyt, mutta eivät mukaudu kehon lämpöön sentään. 🙂

50d2ec91c98c7e437f000022.jpg

Illalla tulossa makuuhuone-postausta!

Kivaa päivää kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

11 kommenttia “Meidän kodin helmet – top 5

 1. Voi miten kauniita tavaroita! Alessin puristinta olen ihastellut kodissanne jo pitkään, mutta tuo kannu on vielä kauniimpi. :)<br />
  <br />
  Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2013!

  1. Karo: Kaunis kiitos sinulle ihanainen! &hearts; &hearts; Tuo kannu on todella kaunista katseltavaa ja meni itsellänikin Alessin puristimen edelle. :)<br />
   <br />
   Hyvää joulua ja iloista vuodenvaihdetta! &hearts;

 2. Niin ihana tuo kannu!!! &hearts; Meilläkin eteisessä noita oksia maljakossa, eikä mieleen ole tullut laittaa joulupalloja niille, ennenkuin nyt! Ihana idea ja otan heti käyttöön!! 🙂 Ihanaa viikkoa!! 🙂

  1. Wilhelmiina: &hearts; &hearts; &hearts; Joulupallojen kanssa nuo oksat ovat tosi kauniit! &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa ja joulunodotusta sinulle myös! &hearts; &hearts;

 3. Upeita esineitä! Sitruspuserrin löytyy meiltäkin ja tykkään kovasti.&hearts; Kuinkas teidän tyttö on antanut koriste-esineiden olla rauhassa? Nyt on jo sen verran iso, että ymmärtää, mutta entäs vähän pienempänä? Vai onko teillä ollut edes kovin matalalla mitään koristetavaraa? Entä onko kotiin tullut muita vaurioita tytön toimesta? =D Vähän hirvittää joudunko poistamaan kaikki kauniit esineet, kun meidän pikkupoju kasvaa. Tällä hetkellä 1,5kk vanha vasta.

  1. Jemina: Meillä on ollut koriste-esineet aina melko korkealla, varsinkin silloin kun tyttö oli pienempi. Nykyään tyttö ei kiinnitä mitään huomiota velokuvakehyksiin tai muihin käden ulottuvilla oleviin esineisiin. :)<br />
   <br />
   Tyttö on onnistunut rikkomaan yhden korkean lasisen kynttilämaljan / maljakon, mutta se taitaa olla ainut joka ei ollut pelastettavissa. 🙂 Olkkarin pöytään tyttö on pari kertaa piirtänyt, mutta ne taideteokset sain pois pyyhkimällä. Mitään muuta en kyllä keksi… Toki normaaleja käytönjälkiä tulee huonekaluihin, mutta ne ei ole kovinkaan pahoja, lähinnä naarmuja tai pieniä kolhuja. :)<br />
   <br />
   Taitaa olla myös tapauskohtaista, kuinka paljon lasta kiinnostaa mamman tavarat, meillä ei tyttö ole koskaan suuremmin ollut kiinnostunut koristeista. Mutta kattiloista ja kokkailuvälineistä sitten senkin edestä. 😀

  1. Emma: Tuolit on ostettu netanttilasta, merkistä ei ole tietoakaan mutta nimi on Manila. 🙂 Hintaa neljälle tuolille oli reilut 500 euroa. Tuolit on tosi painavat ja vaikuttavat kyllä hyvälaatuisilta. Tuolin istuinosa on yllättävän kova, siitä pieni miinus. 🙂 Hintaansa nähden ovat ihan ok tuolit, yhtään enempää en olisi maksanut kuin mitä maksoin. 🙂 Uskon ja toivon että nämä tuolit lunastavat odotukseni ja pysyvät hyvin pitkään uudenveroisessa kunnossa. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *