Lene Bjerre Carmina-valaisimet saapuivat!

Pahoittelut heti ensi alkuun, että illaksi lupaamaani makuuhuone-postausta ei ilmestynyt. Sain aivan järkyttävän päänsärkykohtauksen alkuillasta ja ainoa vaihtoehto oli piiloutua peiton alle pimeään. En kyllä muista, että yhtä raskausaikana tullutta kohtausta lukuunottamatta olisi ikinä päänsärky ollut noin pahana. Onneksi se tuntuu nyt olevan ohi ja vaikka päätä vieläkin särkee vähän, niin sen kanssa voi jo suoriutua elämästä normaalisti. Lähes kuuden tunnin unien jäljiltä olenkin nyt pirteä kuin peipponen, vaikka klo on 2.30. Se olisi kai sitten uusi päivä ja “aamukaffet”… 🙂

Sain eilen pitkään kaipaamani yhteydenoton SisustusSatiinista ja Lene Bjerren Carmina-lampunjaloista, jotka olivat saapuneet postiini noutoa odottamaan. <3 Kirmasinkin heti paikalla ne hakemaan kotiin ja olin täysin oikeassa, NE ON UPEAT! <3 <3

50d3b087c98c7edb0b00008b.jpg

Lampunjalat ovat massiiviset ja sirot samanaikaisesti, painoakin niiltä löytyy jonkin verran. Ystäväni nauroikin että nuo muistuttavat palkintopokaaleja. 🙂 Hopeiset Sofie-varjostimet ostin erikseen Pentikistä ja ne sopivat ulkonäkönsä puolesta aivan täydellisesti jalkojen kanssa. <3

Yksi pieni ongelmanpoikanen kuitenkin ilmaantui, nimittäin se että varjostimen metallinen tukirenkula on liian iso valaisimen vastakappaleeseen. Varjostin kyllä pysyy paikallaan jotenkuten, kunhan ei paljoa heiluttele alla olevaa kaappia. Joudun kuitenkin keksimään jonkinlaisen patentin jolla saan varjostimet tukevoitettua paikoilleen ja suoraan. Alla olevasta kuvasta huomaa, kuinka on millistä kiinni, ettei varjostin tipu alas lampunjalkaa pitkin. 🙂

50d3b07ec98c7edb0b000086.jpg

Nyt mie suuntaan aamukahvin keittelyyn ja suihkuun. Ihanaa päivää kaikille jo tässä vaiheessa! <3

11 kommenttia “Lene Bjerre Carmina-valaisimet saapuivat!

 1. VOI EIIII MITEN IHANAT!! AIVAN UPEAT ♥♥♥ ja täydellinen varjostinkin, aivan kuin tehty tuolle jalalle 🙂

  1. Jenna: Minustakin tuo yhdistelmä on superkaunis! &hearts; &hearts; &hearts; varjostimeen keksin vielä jonkun patentin, ja kristinde ehdottikin tuossa alempana että pahvista voisi tehdä sellaisen prikan tuohon väliin. Minulla saattaa työkalupakissa olla kaksi isoa metallista prikkaa jo valmiina, jota voisinkin kohta sovitella. 🙂

 2. Hei,<br />
  onko kaikki esineet sinulla vaan lainassa, kun jätät hintalaput paikoilleen ja valokuvakehyksiin et laita valokuvia?

  1. Mimmi: hihiii, sie jaksat! :D<br />
   <br />
   Ei tullut keskellä yötä mieleeni alkaa sen kummemmin lamppuja sovittelemaan paikoillee, vaan purin ne ainoastaan pois pahvilaatikosta nähdäkseni millaiset ne ovat. 🙂 Ja Pentikin varjostimista en hintalappua poista ennen kuin olen sata varma että en palauta niitä ja osta Ikeasta toisia tilalle. :)<br />
   <br />
   Kehyksissä on valokuvat, mutta suurin osa kuvista on sellaisia joita en tänne blogiin tahdo näkyville. Siksi on aika kätevä laittaa tuo pahvi kuvan päälle, eikä minun tarvitse käytää tunti kaupalla aikaa retusoidakseni kuvia piiloon. :)<br />
   <br />
   Rauhallista joulunodotusta! &hearts;

 3. Jos leikkaisit tukevasta pahvista ns. &quot;prikan&quot; varjostimen ja lampun väliin?<br />
  Ihana blogi sinulla, ihailen sisustustasi kovasti :)<br />
  Hyvää joulua!

  1. Kristinde: Tuo on nerokas idea! 🙂 Pahviakin löytyisi valmiina, joten kohta alan tuunaukseen. :)<br />
   <br />
   Kiitos kivoista sanoistasi, ihana piristys tähän päivään! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Hyvää joulua! &hearts;

  2. Rosa: Ihana olet! &hearts; &hearts; Kiitos sinulle ihanasta kommentistasi! &hearts; *halaus*<br />
   <br />

 4. Tosi kauniit:)<br />
  Ikeasta, kun ostin kerran varjostimet, niin niiden mukana oli sellaisia muovisia renkaita, joilla reijän kokoa sai säätää, että sopii moneen lampunjalkaan. Jospa ne sopisivat, jos vaikka jollain tutulkasi olisi ylimääräisiä?:)

  1. minttu: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tuo on loistava juttu, että varjostimen mukana tulee säätörenkuloita. Ikean hopeisista varjostimista minulle jo vinkkailtiinkin ja ajattelin sellaiset ostaa joka tapauksessa, jos niitä vielä on jäljellä kun tammikuussa kirmaan Ikeaan. 🙂 Kokeilen kohta puoliin tehdä pahvista sellaiset renkulat, jotka tukisi varjostinta. Ja jos ei se niksi toimi, niin meillä saattaa olla työkalupakissa kaksi isoa teräksistä prikkaa, jos niiden koko matsaisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *