Makuuhuoneen kaapit

Molemmat matalat Bestå-kaapit ovat löytäneet täydelliset paikat muualta kotoa, joten makuuhuone sai kärsiä tappiosta. 😀 Makuuhuoneeseen jäi jäljelle vain korkea 120cm levyinen kaappi, joka ei yksinään ole kovinkaan kaunis. Mutta onnenkantamoista oli matkassa, sillä ystäväni teki tänään yllätysvisiitin Ikeaan ja toi tullessaan minulle 60x128cm kokoisen Bestån, jonka laitoin makuuhuoneeseen jonon jatkoksi. <3 <3 <3

50d4aa2ec98c7e457a0000be.jpg

Kaappien kokonaisleveys on nyt 180cm ja huoneen ovi mahtuu aukeamaan peräti 135 astetta. Vaatteiden laittaminen kaappiin on nyt helpompaa, kun ei tarvitse tehdä ylimääräisiä kurvauksia ja oven kiinnilaittoja välissä. 🙂

50d4aa30c98c7e740d0000a9.jpg

Oven taakse voi myös piilottaa asioita, tällä hetkellä siellä on miehen kitara. 🙂 Minulle tulikin idea mieleen, että hankkisin metallisen vaaterengin, johon voisi riisua ei-pesuun-menossa olevat vaatteet ja yöajaksi siihen voisi myös päiväpeiton laittaa. 

50d4aa2bc98c7ede030000a0.jpg

Meillä on tänään ollut pyykkipäivä. Olen pessyt jo 8 koneellista pyykkiä, mukaanluettuna kaikki petivaatteet ja tyynyt. Viimeinen kuivausrummullinen on pyörimässä ja kohta pääsen laittamaan puhtaat lakanat sänkyyn. <3 <3

50d4aa2bc98c7e07280000c4.jpg

Huomenna meidän perhe aloittaa joulun vieton ja joulurauha astuu kuvioihin. 🙂 Kaikki työt ja kiireet unohdetaan hetkeksi kokonaan, mikä onkin osa sitä kaivattua lomaa tämän hektisen vuoden jälkeen. 

Postauksia on tulossa kuitenkin myös viikonloppuna että joulunpyhinä, sillä enhän mie koskaan pysty olemaan täältä päivää pitempään pois. 😀

Viettäkäähän ihana ilta ja kivaa viikonloppua kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Makuuhuoneen kaapit

 1. Kiva ystävä sinulla&hearts; <br />
  <br />
  Itse visiteeraan Ikeassa aika useaan tahtiin ja siskokin laittaa aina listan mukaan. :):) <br />
  <br />
  Mä olen menossa ensi torstaina hakemaan meille uuden Bestån :):) DOOWAP!!!

  1. Love: No niin on! &hearts; &hearts; &hearts; Ihan puskista tuli koko kaappi, kun hän soitteli että tulee joulukahville kylään. 🙂 Tiesin kyllä että on menossa Ikeaan, mutta että kokonainen kaappi tuli sieltä mukana. &hearts; &hearts; &hearts; Mie tosin sujautin sille salaa rahat siitä tilille, hihiiii. 😀 Näkee ne sitten joulun jälkeen. :D<br />
   <br />
   Bestå ROCKS! &hearts;

 2. Mä en varmaan enää ehdi kommentoimaan ennen joulua, vaikka postaukset käynkin lukemassa. Joten:<br />
  <br />
  Aivan ihanaa, rauhallista ja rentouttavaa joulua teidän perheelle! &hearts;&hearts;

 3. Moikka! Kiitos sinun mahtavan sisustusmaun mulla ois nyt pakkomielle noihin kuvakehyksiin. Osaisitko linkittää mistä noita saisi vielä kun en ainakaan löytänyt stockmannilta? Hyvää joulua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *