Lasten oma joulu ♥

Joulu alkaa meidän perheessä olemaan ohitse, osa koristeista on jo riisuttu ja valkoinen kuusi pääsee illalla takaisin pahvilaatikkoonsa. 🙂 Jouluruoka tulee ulos korvista ja loput laatikot joutavat pakastimeen. Tortut jäivät kokonaan tekemättä ja piparit on onnistuneesti saatu tuhottua. 🙂

Meillä olikin lopulta yllätyksellinen joulu, sillä kokoonnuimme aattona isosiskolleni syömään. Siskon luokse saapui myös paljon muuta sukua, jota en ollut nähnyt vuosiin. <3 Pääsin tutustumaan myös sukumme uusimpaan tulokkaaseen, vain 3,5kk ikäiseen pikkuprinssiin, joka varasti sydämeni kokonaan. <3 <3 <3

Muutoin joulumme meni tytön kanssa touhutessa, rakentelimme tunti kaupalla legoja, katselimme piirrettyjä, rokkasimme mikrofoniin ja saimme isinkin innostumaan barbi-leikkiin. 😀 Joulumme oli täydellisesti onnistunut, perhekeskeinen ja iloinen. <3 <3

Tässä muutama kuva tytön lahjoista, jotka paketeista paljastuessaan aiheuttivat riemun kiljahduksia. 🙂

50daeb72c98c7e175f000124.jpg

Disneyn barbeja, Urhea-piirretyn Merida, vilkkuvalollinen Tuhkimo ja morsiuspari Tuhkimo ja Prinssi.

50daeb6fc98c7eeb7f00005c.jpg

Teddykompanietin valkoiset haukut, jotka saivat nimekseen iso-Tiina ja vauva-Tiina. 🙂

50daeb75c98c7e175f000129.jpg

Kolme Minni-piirrettyä, joita olemme katselleet yhdessä sohvalla rötjäten. Nämä tulivat kuin tilauksesta ja Minni onkin tytön uusin suosikki-hahmo. Tyttö osaa vuorosanoja jo ulkoa ja on tietysti Minnin roolissa. Isi on kuulemma Pekka ja minä olen saanut tittelin toimia Super-Helunana. 😀 Tyttö tahtoi lainata mamman korkkareitakin, jotta voi tanssia kuten Minni. 🙂

50daeb6cc98c7e4638000145.jpg

Mikrofoni, johon voi liittää esim kännykän ja kuunnella mitä tahansa musiikkia. Meillä on soiteltu Hevisauruksia ja Erinin vanha nainen hunningolla-laulua, jonka tyttö osaa jo kokonaan ulkoa. 😀 Tyttö lauloi tuon Erinin biisin myös aattona siskollani ja sai koko porukan nauramaan. 😀

50daeb63c98c7e175f00011a.jpg

Ja ne legot! 🙂 Saimme muutaman erilaisen uuden paketin, joista rakensimme kaiken näköistä. Uusin rakennelma on “rivitalo”, jossa ukkelit ovat kokoontuneet joulun viettoon. 🙂

50daeb63c98c7e9a2b0001d3.jpg

50daeb66c98c7e4d1d000055.jpg

50daeb6ac98c7e734c000007.jpg

Nopeasti laskin että meillä on duploja jo reilusti yli 1000 palaa. Ne mahtuvat nipin napin tuohon isoon Luhdan punoskoriin, mutta penkominen ja oikeanlaisten palojen löytäminen alkaa olla mahdotonta. Huomenna ajattelinkin marssia kaupoille ja ostaa muovisia läpinäkyviä säilytyslaatikoita, joihin voin lajitella osat (ukkelit ja eläimet, peruspalat, talon rungot, kalusteet ja muu sälä…). Jatkossa onkin helpompaa ja nopeampaa pystytellä leikkiä, kun tietää mistä lootasta etsii. 🙂

Me aikuisetkin oltiin oltu kilttejä, koska paketteja tuli yli odotusten. 🙂 Minä sain mm. hiustenkuivaimen, suoristusraudan, Issey Miyaken tuoksupakkauksen, kauniin kynttilänjalan, muutaman lahjakortin, alusvaatteita ja aamutakin. Ruoanlaitosta tykkäävä mies sai kattilasetin, maustemyllyt, tuoksusettejä, vaatteita sekä herkkuja. <3 Kaikki aikuistenlahjat olivat tarpeellisia ja moni puutos on nyt korjattu. Parasta on se, että saan viimein laitettua oman tukkani kuntoon kun on viimein ehjät ja toimivat välineet. <3 <3 <3

Kuinka teidän joulu on mennyt? <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

20 kommenttia “Lasten oma joulu ♥

  1. Annabella: Jepulis. 🙂 Kuusi onkin jo pakattuna ja odottaa kantamista takaisin varastoon. Meidän perheellä on paha jouluähky ja odotellaan jo ensi vuotta ja kevättä. 😀

 1. Jouluruoka tosiaankin tulee jo korvista ulos! Ihanaa syödä taas sitä perus &quot;arkiruokaa&quot; 😉 Nyt vain uuden vuoden aattoa odottamaan!

  1. CristiinaM: nam, arkiruoka on herkkua. 😀 Meillä mies söi viimeiset kinkun jämät leivän päällä ja ruokana meillä olikin jo makaroonilaatikkoa tänään. Yksi peruna- ja yksi lanttuloota menivät pakkaseen, tosin en tiedä tuleeko niitä syötyä ikinä. :D<br />
   <br />
   Uutta vuotta odottelen minäkin jo, perunasalaattia ja nakkeja, tacoja ja täytteitä… omnomnom. &hearts; Ja tyttö näkee kunnolla ekaa kertaa raketit, sitä riemua odotan eniten. 🙂

 2. Ihanalta kuulostaa teidän Joulu :)<br />
  <br />
  &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  ps. laitoi mailia : ) toivottavasti et pelästynyt!!

  1. Love: Joulu oli ihana! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   check and send back! &hearts; &hearts; &hearts; 😉 En todellakaan kaunokainen! &hearts;

  2. Love: Mulla on ongelmia tuon sähköpostiboksin kanssa, kaikki missä on liite joutuu yleensä aina roskikseen vaikka olen säätänyt niin, ettei sinne menisi mitään. Plaah, tekniikka. 😀

 3. Olipas siellä neiti saanut ihania lahjoja. Ja varmaan olivat mieluisia. Meillä joulu kului kotona oman perheen voimin. Tuli syötyä oikein urakalla, ulkoiltua pari kertaa päivässä ja muuten vaan löhöiltyä ja lasten kanssa pelailtua uusia pelejä. Vanhanajan lautapelit ovat parasta yhdessäoloa koko perheelle ja kaiken lisäksi vielä hauskaa. Meillä kuusi on yleensä loppiaiseen asti ja silloin kerään myös muutkin joulukoristeet viimeistään pois. Jouluvalot ulkona ovat tammikuun loppuun saakka.

  1. Marja K: Lahjat olivat tytölle tosi mieluisia. &hearts; &hearts; Varsinkin legot on meidän kestosuosikkeja olleet jo pari vuotta ja aina uudet osat saa samanlaisen huokailevan ja ihastelevan vastaanoton. 🙂 prinsessa fanina varsinkin tuo sininen vilkkuva tuhkimo on aivan ykkönen, se pääse kainaloonkin yöllä. 🙂 Ja Minni-piirrettyjä on katseltu joka päivä ja mammakin osaa jo rallatukset ulkoa. :D<br />
   <br />
   Lautapelit on kivoja, me pelailtiin miehen kanssa iltaisin monopolia, afrikan tähteä ja arvaa kukaa. Oli niin hauskaa kun kerrankin oli aikaa eikä ollut kiire mihinkään. &hearts; &hearts;<br />
   Teilläkin on ollut ihana joulu! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meillä on kuusi ollut ennen loppiaiseen, mutta tänä vuonna on jouluähky ja piti ottaa suurinosa koristeista jo tänään pois. Harvoin arkeenpaluuta odottaa, mutta tämän joulun jälkeen sekin on kaivattua. Normirutiinit ja normiruoka, nam. :)<br />
   <br />
   Jouluvalot on minulle kausivaloja ja tykkään niitä pitää myöhäiseen kevääseen saakka, niin kauan kuin on pimeää suurin osa vuorokaudesta. Ne tuo kaunista tunnelmaa ja toimivat kynttilän korvikkeina. &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teidän perheelle! &hearts;

 4. Mullakin alkaa joulu tulla jo korvista ulos. Kuuseen vaihdoin tänään punaiset pallot pois ja uutta vuotta odotellessa laitoin kimaltavat hopeiset pallot tilalle 🙂 Joulukukka ja havukoristeet heivaan huomenna pois. Uuden vuoden koristelujen lista on jo tehty, vielä pitäisi suunnitella herkkulista. <br />
  Huomenna kuitenkin PITKÄSTÄ AIKAA vaateshoppailuja, koska olen säästänyt hieman rahaa ja sain lahjakortin Lindexille! Olen nyt viimeisen vuoden aikana omistanut vain kahdet rintaliivit (toiset vielä vääränkokoiset), jotka ovat olleet aina vuorotellen ahkerassa pesussa. Lahjakortti tuli siis enemmän kuin tarpeeseen! Ajattelin käydä myös ostamassa tulostimen, koska mulla ei ole sellasta ikinä ollut, ja viimeisen vuoden aikana olen todennut sellaisen enemmän kuin tarpeelliseksi!

  1. Heidi: Hihii, miekin sain Lindexin lahjakortin alusvaatteita varten. 😀 sain mieheltä kolmet tosi kauniit liivit alushousuineen ja ainoastaan yhdet niistä täytyy vaihtaa. Minulla on tuo rintavarastus vaihtanut laihdutuksen myötä kokoa kolmella alaspäin eikä minulla ole ollut kuin kahdet liivit joita olen vaihdellut. 😀 Nyt on viidet ja lahjakortilla ajattelin ostaa yhdet lisää, jotkut ihan basicit teepaita-liivit ja parit yhteensopivat alushousut. :)<br />
   <br />
   Mie olin joulufiilareissa jo syyskuussa ja lokakuussa ostin kuusen ja koristelin sen blogia varten jo silloin. Joulutunnelma kerkesi kuitenkin ennen joulua katoamaan jonnekin ja tuli takaisin vasta pari päivää ennen joulua, tosin aika laimeana. 😀 Nyt on meillä koristeet lähes kokonaan korjattu säilöön ja uutta vuotta varten teen hieman tavarakarsintaa muutenkin. Huomenna meillä on siivouspäivä ja pääsen pyyhkimään pölyt ja imuroimaan roskat ja hiekat lattioilta, samalla raivaan tasoilta tavaraa pois. Ja odotan sitä innolla. :D<br />
   <br />
   meillä ei ole omaa tuostinta lainkaan, mutta ollaan sitä harkittu kyllä. Langaton versio olisi kätevä kun voisi ilman piuhaa tulostella läppäriltä mistä tahansa. Ei sille kyllä olisi paljoa käyttöä, joten taidetaan jättää toistaiseksi hankkimatta. 🙂

  1. Taina: Lahjat olivat kaikki aivan ihania ja tarpeellisia. 😀 Eilen kokeilin omaa fööniäni ja suoristin uudella raudalla hiukset. Lopputulos oli tosi kaunis, terve ja kiiltävä, 😀 Viimeinkin saan tukan laitettua kuntoon ja pörröinen kananpeffa on historiaa. :D<br />
   <br />
   Mukavaa päivää! &hearts; &hearts;

 5. ihania lahjoja tyttö saanut! täällä on kans jouluähky. Kaikki joulusta muistuttavat nyt pois heti silmistä, uusi vuosi ja kevät saa tulla! 🙂

  1. Jenna: Meillä on enää jäljellä käppyräoksissa roikkuvat pallot, jotka muistuttavat joulusta. Kaikki muu on pakattu pois ja piiloon. Uutta vuotta varten emme enää tee erillisiä koristuksia vaan nyt alkaa suursiivous ja tavaran vähentäminen tasoilta. 😀 Minulla jo sormet syyhyää päästä kaappien kimppuun, että saan organisoitua kaiken mahdollisimman pieneen tilaan mahtuvaksi ja kaiken ylimääräisen jemmattua kaappeihin ovien taakse. 😀

 6. Löysin vasta tänään blogisi kun etsin kuvia valkoisesta sisustuksesta. Aivan ihana koti teillä on ja olen kolunnut läpi blogiasi alusta asti. Jään seuramaan sinua jatkossakin!

  1. Niinanen: Ihanaa että löysit blogini ja tykkäät kodistamme! &hearts; &hearts; &hearts; Kaunis kiitos kun jätit puumerkin itsestäsi ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan turinointiani myös jatkossa. 😀

 7. Kivoja lahjoja! Huomioni kiinnittyi tuohon tasoon ikkunan alla. Mikä se on? Haluaisin löytää samanlaisen meille, jotta leluja saisi pois lattialta.. Sama juttu täällä joulukoristeiden kanssa. Joulun jälkeen tulee pian tunne, että äkkiä pois, vaikka joulusta pidänkin. Valot ja tekstiilit vielä on, mutta jälkimmäiset lähtevät viimeistään huomenna.

  1. Mari: Ikkunan alla oleva taso on BoConceptin ja se oli alunperin pähkinän sävyinen. 😀 Tuunasin sen itse syksyllä valkoiseksi DC-Fix kontaktikalvolla. Taso on 150 pituinen ja 40cm syvyinen &quot;sivutaso&quot;, jossa päälitason lisäksi turvalasia olevan alahylly. Se lojui vuosia meidän varastossa turhan panttina, ennenkuin keksin (sain aikaiseksi) sen päällystää sisustukseen sopivaksi. :)<br />
   <br />
   Minäkin tykkään joulusta kovasti ja olinkin jo syyskuussa joulumoodeissa, jotenkin se joulumieli vaan ehti katoamaan jonnekin eikä tullut kovin hääppöisenä koskaan takaisin. 🙂 Meillä odotellaan kovasti jo kevättä ja lumien sulamista, silmujen kasvamista puihin ja tulppaanikautta. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *