Säilytysratkaisut Nomess Copenhagenin tyylillä

Siivousintoilijana ja varsinkin kaappien siisteyttä vaalivana ihmisenä olen hyvin kiinnostunut erilaisista säilytysratkaisuista, jotka helpottavat organisointia ja lisäävät käyttömukavuutta sekä selkeyttä. Tällä hetkellä käytössämme on Ikean Kasset-sarjan pahviset säilytyslaatikot, joista löytyy omat kokonsa niin papereiden arkistointiin, cd-levyjen säilömiseen että muuhunkin varastointiin. Valkoisissa laatikoissa on nimikointia varten pieni lippulappunen, mutta siitäkin huolimatta joudun usein koluamaan useamman laatikon läpi ennen kuin löydän etsimäni.

Eilen etsiskelin uudenlaisia säilytyslaatikoita, joihin saisin järjestykseen tytön Lego Duplo-osat. Löysin lempparikaupastani Stockmannilta Nomess Copenhagenin kirkasta muovia olevan säilytyssarjan, joka vaikuttaa toimivalta ja kätevältä ratkaisulta läpinäkyvyytensä ansiosta. 

50dc2e04c98c7eb529000050.jpg

50dc2e13c98c7e701c000026.jpg

50dc2e11c98c7eb529000064.jpg

50dc2e0fc98c7e7a3d000026.jpg

50dc2dcec98c7eeb7f00014a.jpg

50dc2e0cc98c7ef053000013.jpg

50dc2e0ac98c7e701c000021.jpg

50dc2e08c98c7e6977000052.jpg

50dc2e04c98c7e701c000017.jpg

50dc2dcac98c7e7a3d000012.jpg

50dc2dcdc98c7e701c000012.jpg

50dc2e06c98c7eb529000055.jpg

50dc2dcbc98c7e701c00000d.jpg

Stockmannin verkkokaupan Nomess Copenhagenin valikoimaan pääset tutustumaan TÄSTÄ!

Itse ihastuin kannellisiin isoihin vetolaatikoihin ja alimman kuvan lokerikkoon, jossa mielelläni säilyttäisin siivousaineitani. Näin ensi alkuun tilasin kuitenkin vain kolme kappaletta Nro 5-kokoista vetolaatikostoa tytön legoja varten, ja niiden pitäisi mittojen perusteella mahtua mainiosti Bestå-kaappin sisälle. Jos tuote lunastaa korkeat odotukseni niin laajennan pikku hiljaa arsenaalin myös alusvaate- ja sukkasäilytyksen puolelle. Myös kylpyhuoneeseen tahtoisin muutaman tuotteen, jonne saisi säilöttyä vähäiset meikkini, vanulaput sekä topsipuikot. Jos hyvin käy, saan tilaukseni jo tällä viikolla ja pääsen tekemään teille kaiken kattavaa raporttia laatikoista. En malttaisi odottaa, että pääsen järjestämään tytyön kaappeja. 😀

Meillä on tänään alkanut arki ja luvassa onkin lumiukkojen tekoa pihalla sekä siivousta. Lattiat kaipaavat reilun viikon tauon jälkeen perusteellista pesua ja myös uunin kimppuun meinasin hyökätä. Uuni tuoksahtaa nimittäin lanttulaatikolta ja eilinen makaroonilaatikko oli saanut siitä pienen pikantin lisämausteen. Yöks. 😀

Ihanaa päivää teille kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

19 kommenttia “Säilytysratkaisut Nomess Copenhagenin tyylillä

 1. No hitsit minkä postauksen teit! 😉 Täytyy laittaa itsekkin korvantaakse tuo meikin säilytyslaatikko ja muutama muukin otti silmään… 😉

  1. Suffeliini: Älä muuta virko. 😀 Näillä lootilla saisi kaiken niin hyvin järjestettyä eikä tarvitsisi enää erikseen availla laatikkoja, kun sisällön näkee läpi. 🙂 Pahoin pelkään, että nämä lunastavat omat odotukseni ja &quot;joudun&quot; tilaamaan / ostamaan myymälästä muutaman pienemmän boksin lisää. Joulukoristeille tahtoisin myös oman laatikon, ne on niin kauniita että läpinäkyvyys on vain plussaa. &hearts;

 2. Vitsit noi näyttää hyviltä. Tuo merkki onkin ihan uusi, joten täytyy tutustua siihen. Toivottavasti niitä on livenäkin Stockmannilla, kun haluaisin ensin &quot;hypistellä&quot; ja testailla eri kokoja yms. 🙂 Tähän asti olen ollut tekemisissä vain Mujin kanssa. Hommasin viimeksi Tukholmassa käydessäni korulaatikoston, kun Mujia tietääkseni saa Suomessa valitettavasti vain netistä. Löysin kyseisen merkin toisesta blogista ihan vaan korulippaita googlaillessani: <a rel="external nofollow" href="http://charandthecity.indiedays.com/2012/04/25/korut-jarjestykseen/.&quot; target="_blank">http://charandthecity.indiedays.com/2012/04/25/korut-jarjestykseen/.</a&gt; Haaveissa olis päästä johonkin isoon Muji-liikkeeseen, lompakko varmaan tyhjenisi vuodeksi eteenpäin. 😉

  1. Aamu: Ainakin helsingin keskustan liikkeessä on Nomessia myynnissä. 🙂 Mujia olen tiiraillut joskus itse, mutta unohtanut sittemmin koko sarjan. Tuo Nomess on minusta jopa Mujia parempi, enemmän osia mitä voi yhdistellä keskenään. 🙂 Tänne Suomeen rantautuu kaikki vähän myöhässä, mutta toivottavasti saamme joskus oman Mujin myymälän. &hearts;

  1. Sanni: En miekään ole huomannut sitä ennen. 😀 Room21:n nettikaupasta sen joskus bongasin, mutta valikoima oli niin pieni ettei oikean kokoisia lootia sieltä löytynyt. Eilen kurkistin Stockmannin nettikauoan säilytys-osastolle ja apua iik, heti löysin sen mitä etsinkin eli läpinäkyviä bokseja laatikolla. &hearts; &hearts; Ikeassa olen nähnyt myös saman tyylisiä, mutta viimeksi en niitä löytänyt, taisivat olla loppu ja ihmekös tuo. Hyvällä hinnalla huipputuotteet. 😀

 3. Meillä on muutama nomabox kylpyhuoneessa vanulapuille ja topsyille, ovat tosi kätevät. Läpinäkyvän materiaalin vuoksi huomaa helposti jos ne ovat loppumassa niin muistaa hyvin ostaa ajoissa kaupasta lisää vanua / topsyja. En tiennyt että stockaltakin saa nomessia, kiitos vinkistä. Ostoslistalle meni nimittäin nuo samat laatikot joita sinäkin tilasit.

  1. Niinanen: Itsekään en ole huomannut Nomessin tuotteita aikaisemmin Stockmannilla. Nyt ne hyppäsivät heti verkkokalvoille kun eilen illalla kävin katsomassa nettikaupan säilytys-osaston valikoiman. 🙂 Nuo Nomaboxit on kuin tehdyt vanulapuille ja topseille, myös kyniä niissä voisi säilyttää. Ne ovatkin minun ostoslistallani seuraavana. 😀

 4. Ihania!!! Varsinkin noi boxit oikein kutsuu laittamaan sisälle kaikkea kaunista. Esillä mutta suojassa. Näitä vaatehuone kaipaa!! Saiskohan tän naamioitua jotenkin jälki joululahjaks itselle 😉 😀

  1. Vilhelmiina: Miksipäs ei. 😀 Kääräiset pakettiin ja sanot että tonttu oli unohtanut, tshihii ;)<br />
   <br />
   Näihin bokseihin saisi kaiken niin kauniisti, ja varsinkin joulukoristeet olisi niin ihanat läpinäkyvässä boksissa, voisi ihailla niitä joulun ulkopuolella kun avaa vaan kaapin oven. 😀 Toivottavasti tulisi nopeasti nuo kolme laatikkoa, että pääsen järkkäilemään tytön kaappia. 🙂

  2. Ihan loistava idea laittaa joulukoristeet tuollaiseen boxiin kaappiin esille!! Oon itse viime vuonna tuhlannu pienen omaisuuden joulukoristeisiin stockalla ja sitten ne on esillä juuri ja juuri sen 4 viikkoa vuodesta. Näin ajateltuna, ne ilahduttais olemassa olollaan pitkin vuotta. Oi ihanaa!! Nyt mäkin laitan tilauksen vetämään. Kiitos taasen ideasta! 🙂 Ja toivottavasti pian posti ilahduttaa sua, niin pääset laittamaan kaappia uuteen ilmeeseen 🙂

  3. Vilhelmiina: Niin on, ja aion ryöstää tytöltä yhden laatikon niitä varten. Hihii 😀 Tuhma mamma olen. 😉 Minullakin on mennyt useampi satanen koristeisiin ja on sääli että ne pölyttyy pimeässä pahvilaatikossa ensi jouluun. Läpinäkyvän lootan läpi ne ilahduttaa ympäri vuoden, aina kaappiin kurkatessa. 😀 Ja samalla muistaa mitä kaikkea jo omistaa ja kenties ensi vuonna ei tule hamstranneeksi uusia koristeita kovinkaan paljoa. 🙂

 5. Sullahan on sellainen 100cm kynttelikkö? Meinaatko pitää sitä kesälläkin paikallaan? Mietin samanlaisen hankkimista, mutta mietin onkohan sopiva kesäisin..

  1. E: On kyllä, se on aivan ihana. &hearts; &hearts; &hearts; Minä aion pitää sen esillä läpi vuoden, eikä se muualle mahtuisikaan kuin varastoon minne en sitä raaski jemmata. 😀 Kesäiltaisinkin voi kynttilöitä poltella, eikä sitä valoisinta aikaa kuitenkaan ole kuin kuukauden verran. 🙂

 6. Hei, kauniita laatikoita, mutta mietin että naarmiintuvatkohan Duploista, jos laatikot ovat kovaa kirkasta muovia. Sellainen materiaali tuppaa menemään naarmuille, ja pian kirkkaat laatikot ovat sameana ja rahat menneet hukkaan, ehkä… Meillä Duploja säilytetään niissä perinteisissä läpinäkyvissä laatikoissa, joiden nimeä en nyt muista ja jotka siis halvempiakin, mutta eivät niin kauniita…

  1. Anonyymi: Saattavat naarmuuntua, mutta ei se minua haitanne. 😀 Tiedän ne toiset laatikot, onko ne Orthexeja tai jotain sen nimisiä?? Ovat kyllä tosi hyviä nekin, mutta itse tykkään että laatikossa on erillinen ulosvedettävä laatikko-osa, jotta koko höskää ei tarvitsisi kaapista ottaa ulos. Aika vähän vaan löytyy näitä &quot;laatikkoja laatikoiden sisällä&quot;-ratkaisuja ja nekin on usein liian pieniä, lähinnä klemmareille ja lippulapuille tarkoitettuja. :)<br />
   <br />
   Toivottavasti tuo Nomessin muovi on vahvaa ja kestää kulutusta, en malta odottaa että pääsen hyppystelemään niitä. 😀

 7. Apua minkä postauksen teitkään. 🙂 Juuri tälläisiä säilytyslaatikoita olen itse etsinyt ja tein tilauksen välittömästi Stockmannille. Itse asun aivan kuusessa, joten sisustuskaupat voi laskea yhden käden sormilla eikä valikoimaa ole juuri ollenkaan. En edes tiennyt että Stockmannilla on verkkokauppa joka vielä toimittaa koko suomeen. Loistava postaus, tälläisiä lisää kiitos. :)<br />
  <br />
  Kivat viikonloput sinulle ja perheellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *