Blogiesittely osa 4

Blogiesittelyssä vuoronsa saa seuraavat kymmenen ihanaa blogia: 

Hellan ja viinilasin välissä

50e086c2c98c7e5b7e000063.jpg

Tämä on kulinaristinen makunautinto ja suosittelen varsinkin kaikille herkkusuille tutustumista tähän maukkaaseen blogiin. 🙂 Itse olen poiminut muutamia reseptejä kokeiluun, tosin kokkailutaitoni ovat hieman surkeat. 🙂 Myös viinien ystäville tämä blogi tarjoilee kullanarvoisia vinkkejä, joita itsekin olen hyödyntänyt. <3 Varautukaa nälkään ja mielitekoihin! 🙂

http://www.hellanjaviinilasinvalissa.blogspot.fi/

__________________________________________________________________

Miian sivut

50e086cac98c7e0d6900002c.jpg

Kaimani Miian kirjoittamassa blogissa kerrotaan rintamamiestalon remontoinnista ja sisustamisesta sekä sivutaan myös muita aiheita. Koiraperheellisenä jaan kaimani kanssa monta yhteistä mielenkiinnonkohdetta ja monesti tulen ajatelleeksi että osa jutuista voisi olla omasta kynästäni lähtöisin. 🙂 Miia onkin jo varsinainen konkari blogimaailmassa, sillä takana on monen monta vuotta kirjoituksia ja mielenkiintoisia aiheita. Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän ihanaan ja aitoon blogiin! <3

http://www.miiansivut.blogspot.fi/

________________________________________________________________________

Elämää ja unelmia

50e086d5c98c7e0d69000036.jpg

Elämää ja unelmia-blogissa pääpaino on sisustamisessa ja kirjoittaja Mari toimii myös Perfect Homen-jälleenmyyjänä ja sisustuskutsujärjestäjänä. Kauniit kuvat siivittävät tätä seesteistä blogia, jossa silmä lepää. Minulla tämä blogi kuuluu rentoutumis- ja inspiraatioblogeihini, joita luen iltaisin omassa rauhassa nautiskellen. <3 

http://elamaajaunelmia.fi/

_______________________________________________________________________

Bikken Pilttuu

50e086c1c98c7e4f3c00001e.jpg

Tämä blogi koskettaa minua todella syvältä sydämestä. <3 Ihana, aito ja mahtava nainen Bikke kirjoittelee elämästään ja siihen liittyvistä asioista. Hän tuunailee ja pitää valkoisesta maalista, jota suditaankin tiuhaan tahtiin. 🙂 Elämänmyönteinen blogi tarjoaa paljon inspiraatiota ja viherpeukalona blogissa vilahtelee myös puutarhajuttuja. Elämän koettelemuksilta ei ole vältytty, mutta taistelusieluisena ja rohkeana naisena uhmataan diagnooseja ja uskotaan parempaan aikaan. <3 <3 <3 Tämän blogin parissa viettää helposti tunnin jos toisenkin. <3 <3 <3 (Bikke, sinulle jätti iso halaus! <3 <3)

http://bikkenpilttuu.blogspot.fi/

__________________________________________________________________________

IISA´S

50e086c0c98c7e5b7e00005e.jpg

Iisa kirjoittelee blogissaan kauniista kodistaan ja blogi toimii hänen leikekirjanaan. Mielenkiintoiset postaukset saavat ahmimaan lisää ja lisää ja itse kahlasin koko blogin läpi yhdeltä istumalta. 🙂 Monta kivaa ideaa ja niksiä rikkaampana, tahdon jakaa tämän helmen myös kaikkien teidän kanssa. <3

http://iisanelamaa.blogspot.fi/

_______________________________________________________________

kkiiras memories

50e086c4c98c7e0d69000027.jpg

Tähän sisustusblogiin rakastuin välittömästi sen löydettyäni! <3 Persoonallinen ja mielenkiintoinen koti saa ideasuonen virtaamaan ja itse innostuin kovasti tästä sisustustyylistä, joka on sekoitusta erilaisista mutta toisiinsa saumattomasti sopivista yksityiskohdista. <3 Varsinkin ruokailutila tuoleineen on ihastuttava ja nyt minäkin mietiskelen erilaisten tuolien yhdistämistä pöydän ympärille. 🙂 Poimi sinäkin kivat ideat omaan sisustukseesi!

http://www.kkiiras-memories.blogspot.fi/

___________________________________________________________________

Live Every Moment

50e086c7c98c7eb44a000025.jpg

Blogiystäväni Minna on mieletön persoona ja sorminäppäryyden ansiosta hänen luovuutensa taidonnäytteet hipovat täydellisyyttä. <3 Blogissa tuunaillaan paljon ja Minnan omaleimainen tyyli on ihastuttanut lukijoita jo pitkään. 🙂 Olen ammentanut inspiraatiota useasti Minnan blogista ja kauniista kodista. Kurkkaa ja rakastu! <3

http://liveeverymoment-minna.blogspot.fi/

______________________________________________________________________

Pieniä Piristyksiä

50e086cbc98c7e1e2a000017.jpg

Nimensä veroisesti tämä blogi saa hymyn huulille. 🙂 Sanna kirjoittelee blogissaan omista mielenkiinnonkohteistaan, kuten sisustaminen, leipominen ja käsityöt. Kauniisti kuvatussa blogissa silmä lepää ja ilo tarttuu. Ja herkkureseptit saavat mahan murisemaan. Nam. 🙂

http://pieniapiristyksia.blogspot.fi/

__________________________________________________________

Love Happy

50e086d6c98c7e1e2a00001c.jpg

Coralinen kirjoittama lifestyleblogi tarjoaa monipuolisella sisällöllään paljon mielenkiintoista luettavaa. Aihepiirejä löytyy laidasta laitaan, sisustuksesta ruokaan ja muodista kosmetiikkaan. Coralinen ihana persoona tulee esille kirjoituksista ja olen aivan koukussa tähän blogiin. <3 Tätä et voi ohittaa!

http://coraline-lovehappy.blogspot.fi/​

____________________________________________________________

Perhosia metsästämässä… blogi rakkaudelle

50e086dbc98c7e1e2a000021.jpg

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä vuoronsa esittelyssä saa poikkeusellisen upea ja rakkaudentäyteinen blogi Perhosia metsästämässä… blogi rakkaudelle. Kirjoittaja Vilhelmiina keskittyy blogissaan romanttisiin aiheisiin ja romanssinperhosia etsiessään auttaa myös meitä lukijoita löytämään rakkaudenkipinän. <3 Tämä blogi on rakkautta ensi hetkestä ja kokemuksen kantaäänellä voin sanoa että Vilhelmiinan vinkkien avulla olemme oman mieheni kanssa löytäneet uutta kipinää parisuhteeseen. 😀 Anna sinäkin hyvän kiertää ja poimi niksit ja vinkit kihelmöivään tunteiluun oman murun kanssa! <3 <3

http://blogirakkaudelle.blogspot.fi/

__________________________________________________________________

Lukunautinnollista sunnuntai-iltaa kaikille! <3

Ps. Jos et ole vielä tutustunut blogiesittelysarjan aikaisempiin osiin, niin ne löydät alta:

Blogiesittely osa 1

Blogiesittely osa 2

Blogiesittely osa 3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Blogiesittely osa 4

 1. Voi ihanaa &hearts; Ei löydy sanoja kuinka kiitollinen tästä olen, miljoonasti kiitos ihana Miia ja halauksia 🙂 &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Täytyypä käydä kurkkimassa nämäkin blogit läpi. Edellisistä esittelyistä löytyikin monta mielenkiintoista, kiitos niistä! Nyt esittelyssä olevista ennestään tuttu oli tuo Bikken pilttuu, jonka löysin viikonlopun Ilta-Sanomista.

  1. Sandra: Bikkestä oli tehty juttua HS:n. Luin sen itsekin. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Toivottavasti löysit palon uutta kivaa luettavaa ja seurattavaa. 🙂

 3. Kiitos todella paljon blogini esittelystä. Vaikka jo kohta vuoden olen bloggaillut enemmän ja välillä vähemmän niin tunnen itseni silti vielä aloittelijaksi bloggaillessa. Tämä esittely varmasti vaikuttaa positiivisesti blogini näkyvyyteen. Iso kiitos sinulle! Odotan vaan innolla, että talomme valmistuu ja pääsen bloggaamaan sisustusta yhä enemmän.

  1. Mari: Hih, en minäkään miellä itseäni konkariksi. 🙂 Ihan samanlainen höpöhöpö-bloggaaja olen kuin 1,5-v sittenkin tämän aloittaessani. Minulle blogi on rakastakin rakkaampi kanava jakaa sisustusjuttuja ja muitakin asioita aina silloin tällöin. Te lukijat olette ihania ja ilman teitä ei bloggaaminen olisi tylsää touhua. :)<br />
   <br />
   Minäkin odotan innolla teidän talon valmistumista ja sisustusjuttuja. :)<br />
   <br />
   ihanaa alkanutta vuotta! &hearts;

 4. Niin suuri kiitos blogini esittelystä ja ihanasta tekstistäsi ♥ Olet ihana!! ♥ Blogi maailma kun on aika uusi, niin on ihana löytää näiden esittelyjen kautta myös itsellekin uusia seurattavia 🙂 Ja vielä kiitos Miia kannustuksestasi ja ihanasta asenteestasi kanssa bloggaavia kohtaan ♥

  1. Vilhelmiina: Kiitos itsellesi mahtavasta blogista joka ilostuttaa ja motivoi minua parisuhderintamalla suuresti. :)<br />
   <br />
   Itse blogien suurkuluttajana tahdon jakaa kaikille lukijoillenikin ihanat blogit joita seurailen. 🙂 Ja samalla saan hyvän mielen itselleni, kun lukijat löytävät uutta luettavaa ja lemppariblogini uusia lukijoita. &hearts; &hearts;

 5. Kiitoksia paljon maininnasta &hearts; ihana piristys iltaani! Ja vielä niin kauniisti kuvailit blogiani. Kiitos ja vielä kerran kiitos &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *