Nomessin säilytyslaatikot

Viimeinkin ne saapuivat, kirkkaat Nomess Copenhagenin säilytyslaatikot. <3 Mitat ovat juuri oikeat Bestå-kaapin sisälle ja näitä mahtuu kaksi vierekkäin yhdelle hyllylle. Loppuvuoden joulupallohamstraamisen vuoksi en saanut niitä mahtumaan mitenkään yhteen laatikkoon, joten palloja on nyt kahdessa lootassa sitten. 🙂

50ec0622c98c7e3930000020.jpg

50ec061fc98c7ee269000011.jpg

50ec0618c98c7e7943000004.jpg

Laatikoissa on erillisen rungon sisällä kokonaan ulosvedettävä laatikko, joka helpottaa käyttöä aikaisempiin valkoisiin pahvilaatikoihin verrattuna. Nyt ei tarvitse enää koko lootaa ottaa pois kaapista, vaan senkus nappaa kahvasta kiinni ja avaa laatikon. 🙂

Näitä voi myös pinota päällekkäin, mikä on hyvä juttu. Tai vaihtoehtoisesti tuohon laatikon päälle voi säilöä muutakin tavaraa näppärästi. 

50ec0618c98c7e3930000016.jpg

50ec061bc98c7e393000001b.jpg

50ec0625c98c7e482f0000bf.jpg

50ec0629c98c7e4d7a00000a.jpg

Kolmasta laatikosta kaksi on siis saanut nyt sisällön ja kolmas laatikko menee tytön legoille. Näitä alankin nyt sitten keräämään meille seuraavaksi ja aikeissani on ostaa kaksi pientä vetolaatikkoa alusvaatteille ja asusteille sekä kaksi isompaa tytön leluille. 🙂

Materiaalista nopean kokemukseni kautta voi sanoa, että tuo kirkas muovi vaikuttaisi olevan aika jämäkkää tekoa. Ei ole ihan niin pehmeää muovia, kuin Kartellin kirkkaat Jolly-pöydät. Uskon siis että eivät naarmunnu kovinkaan helpolla. Palaan tähän aiheeseen uudestaan kun tyttö on aikansa kolhinut omaa legolootaansa. 😀

Mukavaa ja lumisateista päivää kaikille! <3

30 kommenttia “Nomessin säilytyslaatikot

  1. Tari: Stockmannilta tilasin. 🙂 Heidän verkkokaupassaan ei taida tällä hetkellä olla kuin muutamaa erilaista Nomessin tuotetta mutta myymälävalikoimassa saattaa olla lisää. Myös Room21:ltä olen näitä löytänyt, mutta heillä on hyvin suppea valikoima tällä hetkellä myös.

  1. Pia: Tuo on tosi näppärä kyllä. 🙂 Aikaisemmin piti pahvilaatikko nostaa aina ulos kaapista ja avata kansi, jotta sai tarvitsemansa tavaran. Nyt ei tarvitse kuin vetää kahvasta ja ottaa se mitä tartteepi. 🙂 Ja läpinäkyvyys on minusta kiva juttu, näkee hyvin onko etsimänsä tavara laatikossa vai ei ja näidenkin kauniiden koristeiden osalta voin ihailla niitä laatikon läpi ympärivuoden, enkä vain joulunaikaan. 😀

  1. Sofia: Tykkään tosi paljon ja nyt on helpompaa ottaa kaapista tavaroitakin, kun ei tarvitse koko laatikkoa nostaa pöydälle. 🙂

 1. Moro pitkästä aikaa! <br />
  <br />
  Voi hitsi noi näyttää käteviltä! Menevät ehdottomasti hankittavien tavaroiden listalle! :)<br />
  <br />
  Mukavaa viikkoa! 🙂

  1. Fanni Pauliina: Moikka ihanuus &hearts; &hearts; &hearts; Nuo lootat ylitti odotukseni kyllä. Tyttö on omaa laatikkoaan kolistellut koko päivän legoineen ja ainakaan vielä en ole nähnyt naarmuja. Vaikuttaa siis laadukkaaltakin. Nappi ostos. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa sinulle myös! &hearts;

  1. Hannele: Näihin voi säilöä vaikka mitä. 🙂 Itselläni ekana tuli mieleen alusvaatteet, sukat, asusteet, barbit, ponit ja muut lelut, koristeet, tekniikkasälä kuten laturit ja patterit, siivousliinoja, kynttilävarasto, keittiövälineet (jos on kaappi niinkuin meillä)…. lista on lähes loputon. 🙂 <br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle Hannele! &hearts;

 2. Minäkin sain tänään tilaamani laatikot. Ne on tosi kätevät, kuten kirjoittelit. Blogisi on kyllä suosikkini, täältä saa aina parhaat neuvot ja vinkit. Kiitos Miia!

  1. Katja: Jes, loistavaa! 🙂 Eikös olekin aika näpsäkät lootat? Mitä sinä ajattelin säilöä omiin laatikoihin?<br />
   <br />
   Voih, ihana olet! Kiitos itsellesi Katja! &hearts; &hearts; &hearts;

   1. SanMa: Tottakai saa kysyä! &hearts;<br />
    <br />
    Meillä oli seinissä ennen sekä vaaleaa harmaata että tummaa harmaata maalia pohjalla, kun lähdin laastiin väriä vaihtamaan. <br />
    <br />
    Pohjamaalina käytin Tikkurilan Siroplast 2-pohjamaalia joka oli sävytetty laastin sävyllä (X487). Pohjamaalilla maalasin kaksi kertaa, jotta tummanharmaa vanha maali meni piiloon kokonaan ja vaaleissa seinissä reikien kittauskohdat olisivat tasoittuneet. Suosittelen maalaamaan kahteen kertaan, jotta seinät ovat tasaiset.<br />
    <br />
    Pintamaalia Tikkurilan Harmony X487 laitoin yksi tai kaksi kerrosta, riippuen kuinka maali tasoittui. Useimmiten yksi kerros riittää, mutta korkeintaan kaksi kerrosta menee. 🙂 <br />
    <br />
    Sävytetty pohjamaali on tosi tosi paljon edullisempaa kuin pintamaali, joten suosittelen maalaamaan ensin sävytetyllä pohjamaalilla ja sen kaksi kertaa. Sillä saa tasaisen lopputuloksen josta ei kuulla läpi edes pintamaalilla maalaamisen jälkeen vaikka seinässä olisi epätasaisuutta. :)<br />
    <br />
    Kannattaa maalata pohjamaali melko reilulla maalimäärällä, jotta kerros on peittävä. Liian kuivalla telalla tuo pohjamaali ei tasoitu kunnolla ja pintamaalin jälkeen seiniin saattaa ilmestyä &quot;laikkuja&quot;. :)<br />
    <br />
    Pohjamaali on milliriikkisen vaaleampaa kuin pintamaali kuivuttuaan. Ja pintamaali vuorostaa näyttä purkissa kamalan tummalta ja vaalenee kuivuessaan. Älä siis säikähdä kun avaat pintamaalipurkin. 😀

   2. Kiitos paljon vastauksesta!! Maalausinto kummasti nostaa päätään kevään tullen, meillä on tosiaan vasta pari vuotta sitten valmistunut talo, mutta nyt ärsyttää pari seinää, joihin tuli tehtyä liian hätäinen päätös sävyn suhteen. Kannustat maalauspostauksillasi ryhtymään tuumasta toimeen, minullakin tällä hetkellä pieni parivuotias maalausapuri 🙂

   3. SanMa: Maalaaminen pikku vilperin avustuksella ei ole helpoin mahdollinen tapa mutta ei mahdotonkaan. 😀 Minä päätin, että kun miehellä ei ollut aikaa autella niin mie teen sen sitten itse kokonaan. Pienissä osissa seinä kerrallaan piti mennä eteenpäin, mutta ihan hyvä ja tasainen lopputulos tuli, vaikka katonrajassa onkin hieman rosoisuutta kun vetelin rajaimella niin nopeaa vauhtia. :)<br />
    <br />
    Mukavia maalauspuuhia! &hearts; &hearts;

 3. Löysin blogisi erään kröhöm palstan kautta ja ihastuin sinun sisustukseen. :)<br />
  Mistä onkaan tuo sohva ostettu? Tuollaisen jyhkeän sohvan tahtoisin itsellenikin. Jatka vaan samaan malliin bloggaamista, äläkä välitä ilkeistä puheista.

  1. NeitiL: Hihii, taidankin tietää mikä palsta on kyseessä. 😀 Mukavaa että klikkasit itsesi tänne blogiini ja kaunis kiitos että jätit kommenttia visiitistäsi! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meidän sohva on Maskusta ja merkiltään Bellus. Malli on kuitin mukaan Magnum. Belluksen sohvista voi koota haluamansalaisen kokonaisuuden ja yhdistellä erilaisia osia. Meillä on leveimmät mahdolliset käsinojat ja selkätyynyissä takana sellainen erillinen putkityyny. Sohva on kolmen istuttava vaikka istuintyynyjä onkin vain kaksi. Yhden tyynyn leveys on 90cm. <br />
   <br />
   Kiitos kannustuksestasi! Mielipiteitä mahtuu aina maailmaan ja olen jo tottunut ilkeisiin kommentteihin. Samalla linjalla ja tyylillä jatketaan edelleen. :D<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts;

 4. Onpas käteviä! 😮 Noita pitää kyllä harkita kans sukka ja alusvaatelootiksi 🙂 Kiva kun ne on tuollaisia läpinäkyviä, ei niin valkoseen päin meneviä tiedät kai? 😀

  1. Jasmin: Läpinäkyvyys on plussaa tässä tapauksessa. 😀 On kätevää kun sisällön näkee suoraan kaapin oven avatessa, ei tarvitse erikseen kurkistella ja ihmetellä mitä loota sisältää. 🙂

 5. Ihanat laatikot. Minulla on yksi kapea kannellinen purkki työpöydälläni kynille ja kotona laatikkoon mahtuva lokerikko meikeille. Ovat osoittautuneet tosi hyviksi. Menenkin heti katsomaan olisiko nettikaupassa jäljellä näitä sinun laatikoita. Kiitos vinkistä!

  1. Sara: Tätä kokoa mitä meillä on oli vielä jäljellä nettikaupassa. Ne pienemmät laatikot ovat loppu toistaiseksi. En tiedä missä asustelet, mutta jos Helsingin keskustan myymälä on sopivan matkan päässä, niin siellä ainakin on Nomessia ja kaikkia kokoja oli kuulemma jäljellä vielä eilen. :)<br />
   <br />
   Itselläni on niin pieni meikkikavalkaadi että en varsinaisesti tarvitse niiden säilytykseen pientä meikkiäpussia kummempaa. Tekisi kyllä mieli kuitenkin ostaa se matala kolmeosainen säilytyslaatikko… :D<br />
   <br />

 6. Oi että, miten kivat laatikot! Noita tekisi mieleni hommata meillekin 🙂 Olet varmasti joskus kertonut, mutten nyt hätäpäissäni löytänyt, että mikä tuo teidän ihana ruokailupöytänne on? Jtn samaa on saatava 😉 Nyt on muuten Laasti seinissä (vasta alakerrassa, mutta viim. kesällä ylhäälläkin) ja on ihana! Iso kiitos siis aiemmasta avustasi maalin sävyn suhteen &hearts; Tämä on paras blogi kuten joku totesikin, tuntuu että kaiken haluaisin apinoida meillekin! 😀

  1. Katja: kaunis kiitos ihana Katja! &hearts; &hearts; Minusta on kiva jakaa sisustusjuttujani teidän ihanien lukijoiden kanssa ja itselleni on suuri kunnia, jos sisustustyylinistäni saat itsellesi vinkkejä. Ihan huoletta voit apinoida vaikka kaiken. 😀 Ja vinkkejä otan mielelläni vastaan itsekin. :)<br />
   <br />
   Tuo uusi pöytä on netanttilasta tilattu (se kiiltävä valkoinen, jossa kromia jalkojen alaosassa). Alla linkki pöytään, joka on edelleen tarjouksessakin:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=753371&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=753371&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10065&categoryId=10176</a><br />
   <br />
   Eikös olekin ihanan pehmeä sävy tuo laasti? Ihan täydellinen valkoisen kanssa, ja varsinkin kiiltävän valkoisen parina se toimii tasapainottavana tekijänä. &hearts;

  2. Oi kiitos avusta ja linkistä! Tuo taitaa olla 4 -hengen pöytä? Onko teilläkin tuota kokoa? Meillä tarvitaan tilaa väh. 6:lle hengelle, joten mietin että mahtuukohan tuon pöydän ääreen niin moni? Sinulla on lyömätön tyyli, kerrassaan! :)<br />
   <br />
   On todella! Aivan ihana, olen niin iloinen että &quot;löysin&quot; sen blogistasi 🙂

  3. Ahaa! Teidän pöytä näyttääkin oikein tilavalle 🙂 Ihanaa, kiitos avusta! Olet ihan paras 😉 &hearts;

  4. Katja: Uusikin pöytä on aika näppärä. 🙂 Nuo meidän tuolit on tosi leveät ja niitä mahtuu kaksi vierekkäin. Tilaa jäisi silti vielä, ja jos tuoli olisi kapeampi niin mahtuisi kolme. <br />
   <br />
   Päätyihin saa vielä kaksi paikkaa ja meillä on aikeissa hankkia päätyihinkin tuolit jossain vaiheessa. Näitä meidän Manila-tuoleja myydään vain neljän tuolin pakkauksissa, joten ei viitsi sellaista suotta enää tilata. Kaksi tuolia joutaisi suoraan varastoon. Mutta heti kun keksin millaiset tuolit yhdistän olemassa oleviin, niin päätyihin tulee paikat. :)<br />
   <br />
   Kiitos itsellesi ihanainen! &hearts; &hearts; Ja mukavaa päivää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *