Kartell vai Sia Home Fashion…

Uusi pienempi pöytämme kaipaa ympärilleen kahta lisätuolia. Tykkäsin nimittäin kovasti meidän edellisestä ruokaryhmästä, jossa tuoleja oli myös päädyissä ja kaipaisin samanlaista fiilinkiä myös pienemmän pöydän ympärille. 🙂

Olen innostunut ideasta että kaikki tuolit eivät olisi keskenään samanlaisia, mutta koska kauniita tuoleja on vaikka kuinka, en osaa valita mieleisiä. Tuolit saisivat noudattaa edes osittain samantyylistä linjaa, kuin muuallakin kodissa, joten vaihtoehtoina olisi valkoiset, teräksiset tai läpinäkyvät muoviset tuolit. Valkoisia tuoleja en ehkä ensimmäisenä miettisi, sillä toivoisin kokonaisuudessa olevan jotain rikkovaa. Siksi päälimmäisenä on nyt mielessä seuraavat vaihtoehdot:

Kartell Louis Ghost tuoli kirkasta muovia, kuten makuuhuoneen yöpöydätkin:

50f3ee64c98c7e5f65000004.jpg

Tai sitten varsin mielenkiintoinen valinta Sia Homen valikoimasta, eli teräksinen tuoli. Tämä tuoli on minusta aivan ihana, mutta selvää on se ettei tuoliin ole kovin mukava istahtaa ilman pitkiä housuja, voi olla aika vilpoinen tuo teräs. 😀

50f3eef0c98c7e5b3800000d.jpg

Olisiko teillä ehdottaa tuolivaihtoehtoa, joka olisi täysin erilainen kuin olemassa olevat neljä valkoista nahkatuolia? Väriskaala on aika rajallinen, mutta kaikki ehdotukset otetaan mieluusti vastaan. 🙂 Tarkoitus on löytää mielenkiintoiset, kauniit ja ehdottomasti aivan erilaiset tuolit pöydänpäätyhin juhannukseen mennessä. 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

(Kuvat: Kartell ja eBoutique)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

36 kommenttia “Kartell vai Sia Home Fashion…

 1. Ihanat tuolit! Kyllä kelpaisi molemmat meillekin, mutta tilaa ei ole. Minulta ääni Kartellille, koska tuo Louis Ghost on oma suosikkituolini josta haaveilen. Sian tuoli on myös kiva, mutta käytännöllisyyden vuoksi tuo Kartell on parempi. Ja eikö teidän makuuhuone ollut siinä keittiön vieressä? Sopisi hyvin nuo tuolit teidän yöpöytään joka ainakin parissa keittiökuvassa on näkynyt pilkistävän makuuhuoneesta.

  1. Wendy: Hih, tuo terästuoli on kyllä aika epäkäytännöllinen kylmyyden takia. Kyllä ainakin aamulla herää hyvin, kun aamukahville siihen istahtaa ilman pitkiä housuja. Huiiiii. :D<br />
   <br />
   Kartellin tuolit on aivan ihania. Meillä oli tuo Louis Ghost valkoisena, mutta tilanpuutteen vuoksi myin sen aikoinaan pois kun kotiin ilmestyi divaania ja olohuoneen pöytää yms kalusteita. Hieman kaduttaa kyllä, mutta toisaalta sen valkoinen väri ei olisi tähän ideaani sopinut kovin hyvin, kun tarkoitus on lisätä pöydän ympärille aivan erilaiset tuolit. :)<br />
   <br />
   makuuhuone on keittiön vieressä ja ovi on aina auki makkariin. Toinen Jolly-pöytä näkyy eteisen ovelle saakka, joten teemaan sopisi kyllä kirkas Kartell. 🙂

 2. Nuo on molemmat kauniita. En osais valita noista. =D <br />
  <br />
  Mitäs tykkäät tästä Etolan Crystalista, jota blogissanikin hehkutin? Epäilen että ei ole kovin hyvä istuttava, mutta kaunis. &hearts;<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.etola.net/Tuote/57391817-0107-4b2b-8980-68eaae479e16/5e6990d5-dc36-4ee5-8486-947c71ece0a3/08680e14-2dfe-4899-8be8-bea2f2d9e034&quot; target="_blank">http://www.etola.net/Tuote/57391817-0107-4b2b-8980-68eaae479e16/5e6990d5-dc36-4ee5-8486-947c71ece0a3/08680e14-2dfe-4899-8be8-bea2f2d9e034</a&gt;

  1. Jemina: Tuo Etolan tuoli on kaunis myös. Tosi hyvä vaihtoehto olisi kyllä, hinnankin puolesta, varsinkin kun olen tuolifani ja vaihtelen hieman liian usein meidän tuoleja. 😀 Laitan heti korvan taakse tämän vaihtoehdon ja täytyy käydä koeistumassa Etolassa tuota tuolia. 🙂 Kiitos! &hearts;

 3. Uusi lukija ilmoittautuu! Tuo Kartell ehdottomasti! Parempaa ehdotusta ei ole antaa sinulle, koska tuo Kartellin tuoli on aivan ihana. Meillä on ruokapöydän ympärillä ne käsinojattomat Victoriat ja työhuoneessa kaksi Louista. Ovat todella hyvät tuolit istua. Suosittelen.

  1. HeidiP: Mukavaa että olet löytänyt tänne blogiini! &hearts; &hearts; Toivottavasti viihdyt! :)<br />
   <br />
   Ainiin, ne Victoriatkin… &hearts; &hearts; Ne on myös ihanat. Juuri eilen näin ne yhdessä blogissa muuten, menenkin tiirailemaan keittiökuvia vielä uudestaan sinne. Ne voisi olla aika hyvät myös, koska sopisivat malliltaan meidän muihin tuoleihin. :)<br />
   <br />
   Ja Louis Ghost!&hearts; &hearts; Rakastan kovasti! &hearts; &hearts; Valkoisena meillä jo oli sellainen aikuisten tuoli, mutta myin sen pois. Tuo kirkas versio sopii paremmin päässäni olevaan mielikuvaan, koska tahdon että tuolit olisi sopivasti erilaisia eli ei ehkä valkoisia. 🙂

  1. Nina: Oih, tuo Aurora on ihana! &hearts; &hearts; &hearts; Apua, tykkään tosi paljon. 🙂 Tässähän menee kohta suunnitelmat kokonaan uusiksi. 😀 Kiitos vinkistä siis! &hearts;

 4. Moikka,<br />
  <br />
  Ghost ehdottomasti! Haaveilen itse näistä ja vielä joku päivä mulla on niitä korkeakiiltovalkoisen ruokapöytäni ympärillä! 🙂

  1. Blondi: minä olen hirmuinen Kartell fani ja rakastan tuon Louis Ghostin muotoa. &hearts; kirkkaat tuolit olisi kyllä niin kauniit. Vaikea on valita, sillä myös se Victoria olisi kaunis. Alan itse kallistumaan läpinäkyvien tuolien kannalle ja Etolan edullisempi vaihtoehto olisi myös aika kiva. Päätös taitaa kuitenkin kallistua tuonne Kartellin puoleen lopulta. Onneksi on vielä aikaa juhannukseen. 😀

 5. Hei Mia! Mun mielestä ehdottomasti Kartellin Ghost! Aurora on söpö, mutta onko &quot;liian söpö&quot; ruokapöydän ympärille? Tykkään myös ideasta, että ruokapöydän ympärillä on erilaisia tuoleja.

  1. Krisse: Nuo Aurorat taitaa olla liian runsaat meille. Ja ovat ilmeisesti valkoisemmat kuin meidän nahkatuolit, joten sen vuoksi joudun tuon ajatuksen hylkäämään. Aurora vaan olisi niin kaunis, voih miksi ihania tuoleja on niin paljon. 🙂

 6. Ghost on Upea!!! Mut niin on tuo Aurorakin!!! Ei tainnut nyt paljon miusta olla apua 😀 <br />
  Ja vähän aiheen sivusta: voisko joku auttaa ja kertoa millainen on tuo Aurora istua? Olen päässyt ihailemaan sitä vain kuvista, hih.

  1. Soili: vaikeaa on kyllä. 🙂 Tuo Aurora taitaa jäädä pois laskuista ja tällä hetkellä olen Louis Ghostin kannalla. Siitä on kokemustakin jo ja se on ihan supermukava tuoli istua. &hearts; <br />
   <br />
   Toivottavasti joku Auroran onnellinen omistaja kertoisi istuinmukavuudesta meille. 🙂

 7. Mun ehdotus on Kartellin La Marie tuoli. On samantyylinen teidän valkoisten tuolien kanssa, mutta läpinäkyvä ja sitä toivomaasi Kartellia :)<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.room21.fi/fi/artiklar/tuolit/la-marie-tuoli-lapinakyva.html&quot; target="_blank">http://www.room21.fi/fi/artiklar/tuolit/la-marie-tuoli-lapinakyva.html</a><br />
  <br />
  Noi Ghostit on kyllä ihanat, mutta mun mielestä ne on liian erilaiset teidän tuolien kanssa. Jos jokainen tuoli olisi erilainen, niin silloin kävisi todella eri tyyliset, mutta jos on jo neljä yhtä laatua ja sitten kaksi toista, täysin erilaista, voi näyttää hassulta. Ainakin mun silmään 😀

  1. Jossu: Tuokin vielä. 🙂 Ihana. &hearts; &hearts; Tuon La Marien muoto sopisi kyllä parhaiten meidän tuoleihin. Täytyy vaan mittailla että selkänoja ei jää liian matalaksi tai olen kovin paljon korkeampi, ettei näytä hassulta. Louis Ghostissa se ei niin haittaa, vaikka onkin korkeampi tuoli kun muoto niin erilainen. :)<br />
   <br />
   Mittanauha kouraan siis ja hommiin. Kiitos ihanainen vinkistä! &hearts; &hearts;

  1. Kati: Me too! &hearts; &hearts; Tuo La Mariekin kyllä sopisi. Alan juuri mittailemaan omien tuolien kokoa ja pähkäilen kävisikö ne mittojen puolesta yhteen La Marien kanssa. 🙂

 8. Täältä tulisi muutamakin ehdotus jotka ovat jokainen niin eri kastia että voi morjens, mutta mielestäni kyllä erittäin kauniita :)<br />
  <br />
  1. Panton tuoli, voi viude mikä muotoilu &hearts;<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://interbauen.fi/panton-tuoli.html&quot; target="_blank">http://interbauen.fi/panton-tuoli.html</a><br />
  <br />
  2. Masters tuoli<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.room21.fi/fi/artiklar/tuolit/masters-tuoli.html&quot; target="_blank">http://www.room21.fi/fi/artiklar/tuolit/masters-tuoli.html</a><br />
  <br />
  3. Ajaton desing tuoli, hopea/kromi/harmaan värisenä :)<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.groupon.fi/deals/kuopio/stockholmfurniturese/9181769&quot; target="_blank">http://www.groupon.fi/deals/kuopio/stockholmfurniturese/9181769</a><br />
  <br />
  Tuollaisia omaa silmää miellyttäviä tuoleja heitän leijumaan 🙂

  1. Live&amp;Home: Eiiiiiii, sinä senkin ihanainen! 😀 Justiin kun olin taistelemassa Louis Ghostin ja Victorian väliltä niin tämmösiä tuoleja tulet sitten vinkkaamaan. 😀 Sinä senkin nainen! :)<br />
   <br />
   Aijaijai, nyt en enää tiedä yhtään mitä tahdon, sillä se Aurorakin jäi kummittelemaan. <br />
   <br />
   Mun täytyy tehdä yksi iso postaus jossa kaikien näiden tuolien kuvat ja pyytää teitä päättämään mun puolesta. 🙂

  2. Muista että sinä itse kuitenkin teet loppupeleissä sen ratkaisun, se on sinun ja teidän koti, älä anna liian suuresti meidän mielipiteiden vaikuttaa :))) Mutta postaus olisi kyllä huippu ;)<br />
   <br />
   Itse ostaisin ehdottomasti tuon Panton tuoli, se on jotenkin niin kaunis ja erilainen… 🙂 Aivan käsittämättömän hieno muotoilu. Rupesin vain miettimään tuota mittapuolta teidän muuhun ryhmään sopivaksi, mutta hih, toivotaan että sopisi, olisi kauniita, kauniin kodin muiden tavaroiden ja huonekalujen seuraksi 🙂

  3. Live&amp;Home: Todella vaikea oli valita, kun kaikki ehdotetut vaihtoehdot oli niin kivoja. 🙂 Olen tosi paha ja vaikea kyllä, kun tuoli-addiktina tahtoisin isomman kodin ja kaikki tuolit. Hihii. :D<br />
   <br />
   Tuo kirkas Louis Ghost jäi kuitenkin pyörimään ajatuksiin yötä päivää ja ostin yhden tuolin kokeeksi. Jos rakastan ja ihailen sitä yhtä palavasti vielä kesällä, niin ostan sitten sen toisen tuolin ja laitan ne pöydän päätyihin. Siihen asti menen yhdellä Ghostilla. 🙂

 9. Auroraa olisin minäkin ehdottanut 🙂 Mutta aika ihanat noi teräksiset tuolit, tosin ei varmaan yhtä mukavat ja ihanat istua 😉 kartell olisi kaunis myös! jotenkin toisi tilan tuntua kun on läpinäkyvät 🙂

  1. jenna: Aurora on niin ihana! &hearts; &hearts; &hearts; Ja nuo Sian tuolit on myös, mutta varmaankin aika epäkäytännölliset sellaiset. :D<br />
   <br />
   Läpinäkyvyys olisi ehkä juuri sitä mitä tahtoisin, mutta nyt tuo Live&amp;Homen S:ssä tuli vinkkaamaan lisää ihania vaihtoehtoja ja nyt on pää pyörällä. 😀

 10. mä tulen liputtamaan myös kartellin la marien puolesta. kaunis ja selkeä tuoli. itsekin ostaisin heti,jos olisi varaa.

  1. Ämii: La Marie on tosi ihana, mutta mittojen puolesta se näyttäisi ehkä hassulta meidän nahkatuolien kanssa. Marie on paljon kapeampi ja sirompi tuoli ja selkänoja vain hieman korkeampi, mikä tekee tuolista vielä siromman näköisen. Sen jouduin poistamaan vaihtoehdoista, vaikka muotokieli olisi ollut täydellinen. &hearts;

 11. Olen ehdottomasti Kartellin Ghostin kannalla, mutta mikä noista malleista, niin se onkin hankalampi juttu :)<br />
  Kaikki periaatteessa sopii, mutta mikä niistä sitten on sopivin, niin se täytyy vain mittailla ja sovitella.<br />
  Itsekin haaveilen, että saisin vielä Ghost-tuolin tyttären huoneeseen, joten toivottavasti Hulluilla päivillä olisi taas Kartellia tarjolla. 🙂

  1. Heli: Sanos muuta. 🙂 Kirkas La Marie karsiutui jo pois, sillä oli liian siro ja kapoinen meidän nahkatuolien rinnalle. Nyt kärkisijoilla on käsinojallinen Louis ja käsinojaton Victoria. Ja Live&amp;Homen S tuli sopivasti sekoittamaan minun ajatukset tarjoamalla muita ihania vaihtoehtoja. 😀 Ja Aurorakin olisi kyllä kaunis, se jäi kummittelemaan mieleen vaikka ehdon jo päättämään ettei sitä. Äh, liian vaikeaa. 🙂

 12. Joko olet valintasi tehnyt? Mulla on itellä ne Victoria Ghostit kirkkaina ja olen suunnitellut, jos hankkis vielä yhden Louis Ghostin kirkkaana, jonka voisi tarvittaessa siirtää pöydän päähän ja välillä pitää muissa huoneissa. Tuo Sia olikin uusi tuttavuus huonekaluina. Oon luullut, että vain niitä sisustustavaroita tekevät 😮

  1. Rita: Päätin hieman oikoa ja tein puolikkaan valinnan. 😀 Yksi kirkas Louis Ghost sai uuden kodin meiltä tänään ja päätin, että jos palvon sitä yhtä paljon vielä kesällä niin sitten voin ostaa sen toisenkin. 🙂 Nyt siis yksi tuoli tavallaan koeajossa, jotta en mene tekemään huteja. :)<br />
   <br />
   Minäkään en tiennyt että Sialla on kalusteita, mutta heillä on aika paljonkin erilaisia. Askossa myydään kai muutamia ja sitten pari pienempää sisustuskauppaa myy myös. En tiedä onko Sialla omaa verkkokauppaa missä olisi koko valikoima nähtävillä, mutta laidasta laitaan on kuulemma tuotteita heillä. 🙂

 13. Meillä on sekä Victoria Ghost että Louis Ghost tuolit. Tässä postauksessa <a rel="external nofollow" href="http://villalumituisku.blogspot.fi/2012/04/poyta.html&quot; target="_blank">http://villalumituisku.blogspot.fi/2012/04/poyta.html</a&gt; näkyy ne. Tykkään niiden ulkonäöstä tosi paljon ja Louis on ehdottomasti parempi istua kuin Victoria. Naarmuja tuoleihin tulee aika helposti, mutta ei niitä näe kuin läheltä katsottaessa. Uuteen kotiin olen tilannut uudet ruokapöydän tuolit ja siksi Victoriat ja Louisit saavat jakautua ympäri taloa/terassia. Eli siinä mielessä monikäyttöiset tuolit että niitä voi käyttää muuallakin kuin ruokapöydän ympärillä.

  1. Lumi: Kävin kuolaamassa blogissasi! &hearts; &hearts; &hearts; minä päätin hieman oikoa päätöksessäni ja ostin yhden kirkkaan Louis Ghostin. Jos ja kun se on minusta nappivalinta vielä tulevana kesänä niin siinä vaiheessa ostan sitten sen toisen. Pähkäilin pitkään Victoria ja Louis Ghostin väliltä enkä oikein muuhun päätökseen päässyt kuin siihen että päätyihin sopii paremmin käsinojalliset tuolit. 🙂 Tällä idealla siis mennään eteenpäin. &hearts;<br />
   <br />
   Nämä tuolit sopivat kyllä moneen ja varsinkin kirkkaana ne ovat minusta kauneimmillaan sellaisessa ympäristössä jossa ne rikkovat kokonaisuutta ja ovat selvästi eri maailmasta muun sisustuksen kanssa. &hearts; &hearts; &hearts; Rouhea, ruskea ja patinoitunut versio teidän ruokapöydästä olisi aivan super upea kirkkaiden victorioiden kanssa. &hearts; &hearts; &hearts; Molemmat korostaisivat toistensa kauneutta. &hearts; &hearts; &hearts; Mutta kauniit ovat kyllä kaiken kanssa, meilläkin, vaikka tuo Louis ei tulekaan kovin selvästi esille muusta sisustuksesta. 🙂

 14. Tulin ehdottamaan Auroraa, mutta täällä on ollut nopeampia 🙂 Toinen minusta tosi upea juttu, mutta ei ehkä sinun näköinen ratkaisu, olisi ostaa kaksi vanhaa puutuolia (esim. huutonet). Yhdistin itse mökillä valkoisiin nahkatuoliin vanhat puutuolit ja kokonaisuus on mielestäni upea, koska tuolit ovat keskenään täysin erilaisia. Kiitos muuten upeasta blogista, löysin tämän hiljattain!<br />
  <br />

  1. Piia: Aurora on todella kaunis! Tahtoisin sellaisen meidän pukeutumistilaan, jos sellainen olisi. 🙂 Tämä koti jää auttamatta liian pieneksi, jotta saisi kaikki kauneudet mahtumaan. 😀 Olen jonkin sortin tuolifani ja niitä tuppaa kertymään meille kotiin aikalailla. Neliöt vain loppuvat kesken. :)<br />
   <br />
   Päädyin valitsemaan kirkkaan Louis Ghostin. Ostin ensi alkuun vain yhden ja jos olen 100% samaa mieltä valinnastani vielä kesällä niin ostan sitten sen toisen. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tuo tuunausidea vanhoille tuoleille olisi ollut kiva, en tiedä miten meidän kiiltävään valkoiseen olisi sopinut, kun kiiltopintaa on niin paljon…. olisi tarvinnut ehkä muutaman muunkin valkoiseksi maalatun, rouhean esineen sitten. Tosin valkoiseksi tuunattu puuarkku olisi kyllä aivan ihana, ja se olisi sopinut olkkariin. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *