Pentikin kevät 2013

Pentikin uutiskirjeen tilaajana sain hetki sitten sähköpostiini heidän kevätkuvastolinkkinsä. Tuleva kevätsesonki on minusta hieman nostalginen, vähän kuin palaisi sisustuksessa omaan lapsuuteen. <3 Kuoseja on joka lähtöön ja värien kanssa ei nuukailla. Sisustuksessa näkyy rentoilu ja kotoisuus, minusta teemassa keskitytään enemmänkin siihen, että lopputulos ei näytä sisustetulta laisinkaan. Tämä ei ole ihan ominta tyyliäni, mutta pakko myöntää että näitä kuvia tuijotellessa tulin siihen päätökseen että tykkään kyllä ja kovasti. Ihan kuin olisi mennyt ajassa taaksepäin 25-vuotta. 🙂

50f42a89c98c7e074600001c.jpg

50f42a8bc98c7e5d0c000004.jpg

50f42a99c98c7ea707000049.jpg

50f42a8ec98c7ea70700003a.jpg

50f42a91c98c7ea70700003f.jpg

50f42a96c98c7e0746000026.jpg

50f42a93c98c7e5d0c00000e.jpg

50f42a9dc98c7ea70700004e.jpg

Ja loppuun oma suosikkikuvani! <3 Mummola meets kaapelitehtaan loft-asunnon. <3 <3 <3

50f42a88c98c7e056a000005.jpg

Kuvaston pääset lukemaan alla olevasta linkistä:

http://www.pentik.com/_layouts/pentik/Pentik_kevat_2013/desktop/index.html

Inspiroivaa iltaa kaikille! <3

(Kuvat: Pentik)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

17 kommenttia “Pentikin kevät 2013

 1. AH, mä kävin tänään Pentikillä. NIIIIIN ihania hempeitä värejä koko liike täynnä!! Slurps! :)))<br />
  <br />
  T: Rondon onnellinen omistaja ;););););)

  1. Love: Pentikillä on tosi laaja värivalikoima kevääksi, on näköjään pastellit sekä kirkkaat kuosit. 🙂 Nuo kuosit on jotenkin suloisia, tykkäilen. &hearts;<br />
   <br />
   Oiiii, nyt sie sen ostit sitten! &hearts; &hearts; &hearts; Rondo rocks. &hearts;

 2. Moi! Kaipaisin kipeästi siivous/raivaus/tavaranpoisheittämis-inspiraatiota. Sä olet jokaisella siivouspostauksellasi onnistunut motivoimaan mua. Luinkin juuri vanhoja siivouspostauksia, mutta joku nyt mättää! En saa itseäni niskasta kiinni. Auta!<br />

  1. ttiina: Kääks, mitä mie nyt keksin että saan sulle hyvän draivin päälle. 😀 Ainakin raivausmusiikkia täytyy olla, jotain menevää ja iloista… minulla lemppareita on 80-luvun hitit ja 90-luvun tanssimusa, kuten 2unlimited yms. hauskaa. :D<br />
   <br />
   Kerää kaikki roina yhteen kasaan, sohvan käsinojat, tasot ja pöydät tyhjiksi. Sitten pikainen perussiivous (pyyhi tasot, pöydät, imuroi, laita pesukone (koneet) päälle) ja lopuksi alat käymään tavarakasaa läpi viemällä ne oikeille paikoilleen ja turhaan nurkissa pyörivät tavarat poistuvien tavaroiden laatikkoon. :)<br />
   <br />
   Tulepas antamaan väliaikaraporttia kahden tunnin kuluttua eli klo 15.15!!!! 😀 Volymit kaakkoon ja hommiin mars! 🙂

  2. Oho! Oon täällä melkein minuutilleen oikeeseen aikaan. :)<br />
   <br />
   Täytyy kyllä sanoa, että ovela veto pistää mut antamaan väliaikaraporttia. Mä en yksinkertasesti kehannut olla tekemättä mitään, vaikka oisin voinu selittää sulle ummet ja lammet siitä kuinka ahkera oon muka ollu. Ethän sä tänne nää! Ethän? 🙂 Mutta jotenkin sitä tuli tooooosi kumma olo kun istahti sohvalle. Ihan ku oisin ollu pahanteossa. :)<br />
   <br />
   Sain tehtyä perussiivouksen ja sitte innostuinkin siivomaan kylppärin kaapit ja makuuhuoneen kaapit. Vielä ku musta olis heittämää tavaraa pois…oon kyllä yks hamsteri. En varsinaisesti ostele kauheesti tavaraa, mutta en osaa kyllä luopua yhtään mistään. Varsinkin kylppärissä oli tosi vaikeeta ku pulloja ja puteleita on vaikka millä mitalla, mutta en juurikaan käytä suurinta osaa. Mutta jotenki en osaa heittää lähes täysiä pulloja roskiinkaan. Enkä mä oikein tiedä kelle mä niitä voisin lahjottaakkaan. Sitte ku mä vielä luon joka ikiseen tavaraan niin suuren tunnesiteen. &quot;Oi, tää me ostettiin sillon kerran Prismasta&quot;…<br />
   <br />
   Mutta suuri kiitos tästä siivoukseen pakottamisesta. 😀 Tästähän vois tehä ihan tavan. 🙂

  3. ttiina: Hihii, jes! 🙂 Ja en ainakaan vielä nää ihan sinne asti, mutta laserkatse on kehityksen alla ja kohta saatan kurkistaa sinne ruudun taakse tarkastamaan onko siellä oltu ahkeria. 😀 :D<br />
   <br />
   Kerää ne kaikki turhat purtilot johonkin laatikkoon ja laita vaikka kaapin perukoille. 🙂 JOssain vaiheessa ne jo vanheneekin ja alkaa haista kamalalta. Sitten ei enää tee mieli säilöä niitä. :)<br />
   <br />
   Ja tarjoa kaikille ystäville ja tutuille, anna vapaat kädet penkoa ja viedä mennessään. Joku voi viedä niitä vaikka omalle äidilleen tai siskolleen mielihyvin, vaikkei itsellä ole tarvetta. Sama kaikessa muussakin turhassa. 🙂 Tuo tunneside on tuttu tunne. 🙂 Siitä onneksi oppii irrottautumaan pikku hiljaa, vaikka välillä vieläkin kirpaisee ja kovaa.<br />
   <br />
   Miten olisi viikon päästä viimeistään sama homma? Kahden tunnin pikakohennus, jonka jälkeen raportoit aikaansaannoksestasi? 😉

 3. Aina näin vuoden vaihtuessa iskee kyllä tarve uudistaa kotia ja valmistautua kevään tuloon, ihanaa 🙂 <br />
  <br />
  Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta ihailin juuri &quot;Eteiskuvaa ja peiliseinää&quot; -postausta ja kysyisinkin mistä peilit sekä niiden edessä oleva taso on hankittu? Minkä korkuinen taso on? Ehkä olet näistä jo joskus kertonutkin tarkemmin, mutten millään jaksanut koluta kaikkia kommentteja läpi joten suurkiitos jos jaksat vastailla 🙂

  1. LadyBlue: Keväällä on uudistumisen aika meilläkin. :)<br />
   <br />
   Eteisen isot peilit on Ikean Mongstadit. Niiden edessä on ollut aikojen saatossa kahdenlaiset tasot, toiset on Bestå-kaappeja, joiden korkeus jalustan kanssa on 74cm ja toinen on se matalampi lasihyllyllinen BoConceptin sivutaso, jonka ajattelin myydä itseasiassa pois. 🙂 En tiedä kumpaa tarkoitat, kaappeja ovilla vai sitä avointa matalampaa tasoa. 🙂

  2. Sitä BoConceptin tasoa tarkoitin 🙂 Mitkä mahtavat olla sen mitat? Jos kerran saatat olla myymässä niin täytyisi katsastaa ajaisiko se asiansa paikassa, johon kaipailen juuri tuon tyylistä! Noita peilejä ei taida olla ikeassa enää nykyisin kuin mustana,,vai oletteko itse maalanneet?

  3. LadyBlue: Sen tason mitat on leveys 150cm, syvyys 34,5cm ja korkeus 45cm. Itse olen tuunannut tuon tason valkoiseksi DC-fix muovikalvolla. Alunperin se on pähkinän sävyinen. 🙂 Tuunaukseni vuoksi se lähtee hyvin edullisesti, vaikka muutoin se onkin ihan hyvässä kunnossa. Laita siis sähköpostia tulemaan, jos mittojen puolesta se sopii teille ja olet kiinnostunut. :)<br />
   <br />
   Peilit on valmiiksi valkoiset ja Ikeassa on niitä minun tietääkseni myynnissä valkoisena vieläkin. Nettikaupasta löytyi vaan musta, mutta olisi kyllä perin outoa jos se olisi ainut väri. Yritän kysyä Ikean asiakaspalvelu-chatista, jos he osaisi kertoa tilanteesta. Palaan sulle heti kun saan vastauksen. 🙂

  4. LadyBlue: Ikean nettikaupan asiakaspalvelija ei osannut auttaa. Nettivalikoimassa on vain mustaa peiliä, eikä tiennyt tuleeko sitä valkoisena enää vai onko kenties lopetettu. Myymälävalikoimasta ei osannut sanoa. Melkein suosittelen soittamaan lähimpään Ikeaan ja kysymään asiaa suoraan sieltä. 🙂 Ei tule sitten hukkareissua. 🙂

  5. Kiitos paljon uskomattomasta vaivannäöstäsi! Ikean myymälässäkään en tosiaan ole bongannut kuin mustan version, Askossa oli kyllä saman tyylinen, mutta hinta tietysi korkeampi. <br />
   <br />
   Voi rähmä, taso on hieman liian pitkä meille. Jostakin syystä tuon tyylisiä on älyttömän vaikea löytää!

  6. LadyBlue: Minun on vaikea uskoa että valkoinen olisi poistettu kokonaan valikoimasta, mutta sekin on mahdollista. Mongstadia voisi käytettynä löytyä esim Huutonetistä, siellä olen pari kertaa sen bongannut ja hinta on ollut noin 50 euroa kappaleelta. :)<br />
   <br />
   BoConceptilla on samanlainen peili ja lähes saman kokoinenkin, tosin hieman järeämpää laatua ja hintakin on 500 euroa, mutta on todellakin kestävää tekoa. 🙂 Ja Kodin1 Anttiloissa edustuksessa olevasta Huelsta-sarjasta löytyy myös melkein identtinen peili. Se oli meillä alunperin haaveena, mutta budjettisyistä päädyimme lopulta Ikeaan. 🙂

 4. Tällä hetkellä kun olen työharjottelussa Pentikissä niin saan tietysti katsella tuotteita joka päivä niin olen tullut siihen lopputulokseen että pinkki on ainakin hyvin herkullinen kevät/kesä tuotteissa! 🙂 jos kotonani olisi pinkkiä ostaisin heti kaikki pinkit kynttilät ja tapletit meille! 😀

  1. iiiitu: Oooo, ihana paikka työharjoitteluun. &hearts; &hearts; &hearts; Itsekin tykkään vaaleanpuneisesta kovasti ja meillä olikin sitä jonkin verran sisustuksessa kesällä 2010. Mies ei tosin oikein syttynyt ja sittemmin se korvattiin ensin vihreällä ja myöhemmin hopealla. :)<br />
   <br />
   Pinkki on upea lisä varsinkin musta-valkoiseen sisustukseen! &hearts;

  2. On kyllä ollut ihana paikka työharjotteluun ja sehän on näkynyt sitten myös tilillä.. 😀 Meillä myös se toinen osapuoli vastustaa pinkkiä sisustuksessa ankarasti joten tyydyn vaan ihastelemaan sitä muiden kodeissa ja ehkä se myös näkyy vähän vaatteiden ostossakin! 😀

  3. iiitu: Auts, tiedän tuon liiankin hyvin. 😀 Olen ollut töissä sisustusalan ketjussa sekä vaateliikkeissä ja minullakin on mennyt mojovat summat henkilökuntaostoksiin aikoinaan. Ja olin hyvin impulsiivinen ostajakin silloin, eli suoraan kuormasta ladoin tuotteita tiskille työpäivän päätteksi. 😀 Voi niitä aikoja. 🙂 Olen ollut kamala hamsteri silloin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *