WoodWick tuoksukynttilät

Oijoi, hieman jo hävettää tämä tuleva postaukseni mutta menkööt. 🙂

Viimeksi kun käväisin Stockmannilla, jäin nuuskimaan WoodWickin tuoksukynttilöitä ja melkein ostin kaksi kynttilää. Kävelin niiden kanssa kassajonoon, jossa onneksi oli kolme ihmistä vuorossa ennen minua. Aikani jonossa seisottuani vein kuitenkin kynttilät kiltisti takaisin hyllyyn. Tämä tapahtui hetkeä ennen kuin löysin sen Philippin Cocoon-karkkikulhon. 😀 Nyt huomasin että kyseiset tuoksukynttilät ovat ilmestyneet myyntiin Stockmannin nettikauppaan ja myönnän suoraan että klikkasin ne samaiset kaksi hypistelemääni kynttilää ostokoriin ja kotimatkalle. 🙂

Ajattelinkin laittaa “vahingon kiertämään” ja tehdä teille postauksen WoodWickistä ja tuoksuista, nyt kun olen niitä nuuskinut itse hävettävän kauan Stockan hyllyvälissä. 🙂

50f59033c98c7e003300001d.jpg

WoodWick on amerikkalaisen Virginia Candle Companyn omistama tuotemerkki, jonka nimeä kantavat ihanat ylelliset tuoksukynttilät sekä diffuusorit. Yli 20-vuotta toiminut yritys on pitänyt näihin päiviin asti kynsin ja hampain kiinni omasta ideologiastaan tarjota kodinsisustajille elämyksiä tuoksujen kautta. Tuoksuyhdistelmät on tarkoin mietittyjä ja mitä itse niitä nuuskuttelin, voin sanoa etten ole parempia tuoksuja kynttilöissä koskaan löytänyt. <3

Sheer Elegance

50f5906cc98c7ef92b000010.jpg

Tämä tuoksu oli miellyttävä ja naisellinen. Melko kevyt, hieman kukkaisellinen. Minulle tuli mieleeni kukkaistuoksuisella pyykinpesuaineella pesty pyykki, joka on kuivanut ulkona kesäilmassa. Ripauksella Chanelia. Tämä oli omasta mielestäni kolmanneksi paras tuoksu, jonka kuitenkin lopulta jätin ostamatta ja tilaamatta. 

Kolmen tuoksun trilogia: Lemon Chiffon, Orange Grove, Valencia Orange

50f5906fc98c7e1c38000037.jpg

Tämä on nimensä veroisesti hyvin hedelmäinen ja raikas. Tuoksusta tulee mieleen etelän aurinko ja siesta, appelsiinipuun ääressä pötkötys heinä suunpielestä sojottaen . 🙂 Tuoksuna tämä on kesäinen ja fressi, mutta liian hedelmäinen omaan makuuni ja mieleeni tuli hieman siivousaineet kuten Ajax lemon yms. 🙂

Lavender

50f5906ac98c7e0033000027.jpg

Laventelin tuoksuinen kynttilä, joka tuoksuu laventelilta. 🙂 Tämä ei paljon esittelyä kaipaa, mutta sen verran sanon että tämä oli hyvin keveä ja aidon tuoksuinen moneen laventeli-hajusteeseen verrattuna. Ei omaan makuuni tämäkään, mutta laventelin ystävälle huippu valinta. <3

Lilac & Lily

50f59065c98c7eb526000036.jpg

Tämä pinkki söpöläinen oli omasta mielestäni turhan ätläkkä ja makea. Todellinen kukkaistuoksu, joka oli tuoksuvoimakkuudeltaan minusta suurin ja hieman jopa pistävä. Itse en tästä pitänyt lainkaan, mutta minä olenkin kukkaistuoksujen kammoaja. 😀

Citrus Melon

50f59062c98c7e265600000f.jpg

Sitruunan ja melonin yhdistelmä on hyvin sporttinen. Tämä muistutti jonkin verran yhtä Rexonan suihkusaippuaa vuosien takaa, joka taisi olla kausituote. Sitruunaa siinäkin. Suihkusaippuoihin verrattuna tuoksu on kuitenkin hillitty ja varsinkin kesäaikaan tämä voisi olla hyvin miellyttävä ja piristävä. Ei suosikkini, muttei inhokkikaan. 🙂

Ja sitten vuoroon kaksi suosikkiani, jotka myös menin tilaamaan petollisesta nettikaupasta. 🙂

Toinen tuoksu trilogia: Fireside, Redwood, Sandalwood Clove

50f59062c98c7e2c3800001b.jpg

Tämä sytytti heti, ihanan lämmin ja miehekäs tuoksu. Nimensä mukaan olin minäkin haistavinani palaneen puun tuoksua ja voisin kuvitella tuoksun tuovan mieleen rätsevän takan edessä nautiskelun turkistorkkuun kääriytyneenä. Namskis. <3 Tykkään kovasti tästä ja varsinkin kylmään talveen tämä tuo sopivan ripauksen tunnelmaa. <3 <3 Tämä on ehdoton valinta heille / teille, joiden mielestä miesten tuoksut ovat aina parempia kuin naisten. 🙂

Linen

50f59067c98c7ea826000011.jpg

Minun suosikkini, numero uno, the best of all! <3 <3 <3 Puuvillan ja tärkin tuoksuinen kynttilä, joka on juuri sellainen neutraalin pehmeä ja ylellinen, miltä kotimme tahdonkin tuoksuvan. Vastaa eniten sitä Stockmannin myymälöissä leijuvaa uuden tekstiilin tuoksua, josta teille joskus postailinkin. <3 <3 Enough said, tämä on vaan P-A-R-A-S! <3 <3 Ja matkalla kotiin tämäkin! 🙂

Nettikaupan WoodWick-valikoimaan voit tutustua alla olevasta linkistä:

https://stockmann.com/brand/fi/WoodWick/217095/11392/11392

Näiden lisäksi valikoimasta löytyy muutamia muitakin tuoksuvaihtoehtoja, kuten suolaisen meren tuoksuinen kynttilä sekä Vanilla Bliss, joka kertookin oleellisen jo nimellään. 

Itse odotan innolla kynttilöitä saapuvaksi, sillä ajattelin yhdistää sekä palaneen puun tuoksun, että tärkätyn puuvillan ja katsoa millainen kombo siitä tulee. <3 <3 Snuuf. Ihanaa. 🙂

Mukavaa iltaa kaikille! Ja jos et vielä ole tykkäillyt Oma Koti Valkoisen Facebook-sivusta niin nyt kannattaa. Heti kun 1000 tykkilijää on täynnä, arvon Suomi Designia olevan pienen paketin. 🙂

KLIK KLIK! 🙂

http://www.facebook.com/pages/Oma-Koti-Valkoinen/322182194482497

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “WoodWick tuoksukynttilät

 1. Tosi kauniita kynttilöitä!<br />
  Mun pää ei oikein nykyisin kestä mitään vahvoja tuoksuja. :/ Pyykinpesuaineen hajut on jotain kamalinta mitä tiedän! Tuollainen joku mieto puuvillan tuoksu voisi ehkä mennä jos ei ole kovin voimakas..

  1. Pia: Tuo Linen on hyvin miellyttävä tuoksultaan, joten sitä uskallan suositella sinullekin. 🙂 Muita vaihtoehtoja välttäisin kyllä. :)<br />
   <br />
   Itselläni on nenä herkistynyt melkoisesti vuosien varrella ja varsinkin kukkaistuoksut on sellaisia joista saan heti päänsärkyä. Miesten tuoksuista sitä ei kuitenkaan tule, ainakaan vielä, ellei tuoksu ole hyvin voimakas ja tumma. Ne ei ole hyviä. :)<br />
   <br />
   Jos piipahdat Stockmannilla niin käy nuuskimassa tuo Linen, uskon että voisit tykätä siitä. &hearts;

 2. Voi sinä ihana Miia!<br />
  <br />
  Minä nuuskin näitä myös myymälässä, mutta jätin ostamatta mikä jäi harmittamaan sillä meiltä on 65km lähimpään Stockmanniin. Kiitos sinun tein tilauksen ja omakin suosikkini Linen saapunee ensi viikolla. 🙂

  1. Jenni: Ihana Jenni! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tuo Linen on tosi ihana tuoksu. Sinullakin on hyvä maku. hihii. :)<br />
   <br />
   Ihanaa että sain olla avuksi vinkatessani tuosta nettikauppavalikoimasta. Itse innostuin kovasti ja olen ihan täpinöissäni siitä, että kohta saan tuoksutella niitä kotona. &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Minä tykkään tuoksukynttilöistä, onneksi meillä kaikki niitä kestää. Toki käytän maltillisesti ettei kukaan vieraista saa päänsärkykohtausta heti ovesta tullessaan 😀

  1. Hannele: Tuoksukynttilät on loistokeksintö kyllä. &hearts; Toivottavasti saisin omani heti alkuviikosta ettei tarvitse kauempaa odotella. 🙂 Se tilaamani harmaa kolmen tuoksun sekoitus voi olla migreenistä kärsivälle siskolle liikaa, mutta uskon että puuvillatuoksuinen kynttiöä saa häneltäkin hyväksynnän. 🙂

 4. Miia, mun oli pakko heti tulla iloitsemaan 🙂 Mä voitin casablogien lukijakyselystä AmandaB:n lyhdyn ja mä oon NIIN ONNELLINEN! En oo IKINÄ voittanut mitään. Sun blogin kautta siihen kyselyyn vastasin (ja sun blogin ansiosta luen casablogeja), joten pakko oli tulla sua kiittämään. Ihana olet &hearts;

  1. Jossu: Wau! Onnea voitosta! 🙂 Se iso lyhty on tosi ihana. Ihan mieletön tuuri sinulla oli. &hearts; Minulla on myös tosi huono onni ollut aika arvonnoissa, olen osallistunut satoihin ja satoihin arvontoihin, mutta voittanut vain kaksi kertaa. :)<br />
   <br />
   Ihana olet itse! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *