Kaappipostaukseen liittyen, takkini!

Kerroin teille uusimman vaatekaappipostaukseni kommenttiboksissa, että minulla on vain neljä takkia. Ajattelinkin esitellä ne teille näin erikseen. 🙂

Ensimmäisenä itselleni rakkain takki, vai pitäisikö sanoa takit? 😀

Kaksi tismalleen samanlaista pehmeän beigen sävyistä Mangon trenssiä, joista toisen ostin Mangon myymälästä vuosia sitten ja toisen viime syksynä Huutonetistä. 

50f6df78c98c7e576500000b.jpg

Nämä trenssit ovat malliltaan lähes suorat kopiot Burberryn vastaavasta mallista. Takin malli on hyvin tyköistuva ja puuvilla napakkaa ja hieman normaalia jämäkämpää. Helman pituus yltää polven alapuolelle, jota ei näin lyhyelle ihmiselle suositella (olen 159cm), mutta takin slimmaava malli tekee mielestäni illusion siitä että olisin pitempi. 😀 Minä tykkään. <3

Rentoa oleilua ja ulkoilua varten minulla on Parajumpersin ohut, hupullinen Mary Todd-windbraker takki.

50f6e104c98c7e0d1100001b.jpg

Tämä takki on ollut kovassa käytössä viime vuoden keväästä asti ja monipuolisuutensa vuoksi on minulle korvaamaton. 🙂 Henkarissa roikkuessaan takki ei pääse oikeuksiinsa, mutta päällä se näyttää todella hyvältä. Mitta on puoleen reiteen, mikä on optimaalinen ulkoiluun. Takki peittää peffan, joten sen kanssa voi istua hiekkalaatikon reunallakin, ilman että housut likaantuvat. Materiaali on vettä ja likaa hylkivää, hyvin tuultapitävää kangasta. 

Viimeinen eli neljäs takkini on uusin ostokseni viime syksyltä, Parajumpersin Michelle untuvatakkini.

50f6e1dbc98c7e0d11000020.jpg

Tämä takki lunasti korkeat odotukseni ja on pitänyt minut lämpimänä ensimmäisistä pakkaspäivistä alkaen. Takki on untuvaa ja todella kevyt painoltaan. Alle riittää pelkkä trikoopaita 15-asteen pakkasillakin, eikä neuleita ole tarvittu. Tämäkin takki yltää polviin asti, joka on minunlaiselle vilukissalle ainoa vaihtoehto talvikausiin. Tästä takista tein teille postauksen syksyllä, kun kuvasin sen päälläni. Siihen postaukseen pääset TÄSTÄ!

Näillä neljällä takilla pärjään oikein hyvin eikä suunnitelmissani ole ostaa uusia tai vaihtaa olemassa olevia takkeja seuraavien vuosien aikana. Unelmissani on omistaa joskus ihka oikea Burberryn trenssi, mutta sen haaveen olen siirtänyt tulevaisuuteen. Toivottavasti nämä takit kestävät monta vuotta kulutusta ja käyttöä, asianmukaisella hoitamisella ja huolenpidolla tietenkin. 🙂

Millaisia takkeja teillä on käytössä? Ja ennenkaikkea, kuinka monta takkia omistat? 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

35 kommenttia “Kaappipostaukseen liittyen, takkini!

 1. Vain 3 takkia?! OMG, miten pärjäät noilla?? :D<br />
  Mulla on 2 takkia per vuodenaika. Tai no, keväällä ja syksyllä menee samat…<br />
  Talveksi mulla on musta villakangastakki, kovempiin pakkasiin valkoinen puoleen reiteen ulottuva, vyöllinen toppatakki ja sitten lasketteluun/pulkkailuun jne lyhyt untuvatakki. Keväällä ja syksyllä käytän koirien kanssa ulkoillessa tai salille mennessä mustaa urheilullista kevyesti topattua takkia. Työkäytössä valkoista trenssiä tai beigeä nahkatakkia. Tänä keväänä voisin ostaa mustan nahkatakin lisäksi… 🙂

  1. Blondi: Pärjään oikein hyvin. 🙂 Tuon Huutonetin trenssin ostin varuiksi, jos vaikka oma vanha trenssini sattuisi hajoamaan. Se on nimittäin aivan ihana ja en voisi kuvitella elämää ilman tuota luottotrenssiäni. :D<br />
   <br />
   Minulla oli kaksi villakangastakkia viime kevääseen asti, mutta kumpaakaan en koskaan käyttänyt. Siistimpään menoon laitan joko trenssin (ja lähellä nollakelejä alle neuleen) tai sitten talvipakkasilla, -1 astetta ja enemmän, tuon untuvatakin, jonka alle mahtuu tarvittaessa myös bleiseri. :)<br />
   <br />
   Mustan hankatakinkin omistin, mutta en sitäkään käyttänyt. 😀 Päätin sitten lopulta myydä sen pois, vaikka se olikin aivan ihana ja täydellisen mallinen. Mitä sitä suotta kaapissa pölyttää vaatteita, joita ei käytä. 🙂

 2. Missä se ihana valkoinen TH untsika on? :))<br />
  <br />
  Mulla on noin 15 takkia yhteensä. Pitäiskö karsia :)?<br />
  <br />
  Kivaa iltaa perheelle :)))

  1. Love: Valkoinen untuvatakki hajosi ja yritin korjauttaa sen. Sitä ei saatu kuitenkaan kuntoon ja tilalle ostin tuon Parajumpersin takin. 🙂 HUih, 15 takkia on aikas paljon kyllä, ainakin minun vinkkelistä katsottuna. 🙂 Toki jos niille on tarvetta ja niitä tulee käytettyä joka vuosi kauden ja sään salliman mukaan, niin mikäs siinä. :)<br />
   <br />
   Kivaa iltaa teille myös! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Voi että olen kadehtinut jo useaan otteeseen hiljaa mielessäni kykyäsi olla keräilemättä turhaa. Niin vaatteissa kuin muussakin. Tunnustaudun onnettomaksi tavara hamsteriksi, vaikka useissa asioissa olen tiedostanut tarvitsevani ja käyttäväni vain muutamaa, eli murto-osaa vaatteista, meikeistä, sisustusroinasta yms. <br />
  Voi kuinka olisi helppoa, kun osaisin heittää loput tavaroista pois. Toisaalta minulle on kertynyt paljon muistoja, perintö tavaroita ym. Joista en pystyisi luopumaan. <br />
  Ps, tälle talvelle 4 käyttötakkia… :s <br />
  Terkuin Villa Päivärinteen Jonna

  1. Jonna: Ei ole aina helppoa, sillä minunkin tekee joka päivä mieli ostella kaikenlaista. 😀 Tahdon kuitenkin pitää kodin kuosissaan ja kaapit ojossa, joten se estää shoppailun. Samalla kun miettii mistä voisin luopua saadakseni jotain uutta, on aika vaikeaa ja hillitsee pahimpina päivinä aika hyvin. :)<br />
   <br />
   Minulla on aika vähän vaatetta ja takkeja, itselleni tämä sopii oikein hyvin. 🙂 Ja jos käyttöä on kaikelle jokainen vuosi, niin silloin en näe mitään syytä karsimiseenkaan. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa koko perheelle! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Mun huomion kiinnittää aina se jos joku kertoo olevansa yhtä lyhyt kuin minä! Tai siis, oot toki sentin pidempi 😀 Käytössä mulla on nyt talvella vaan 2 takkia, toppatakki ja villakangastakki. Lenkkeilytakki pitäis tosin lisäksi ostaa tai korjata edellisestä vetskari 🙂

  1. Hannele: Hihii, senttikin on tärkeä asia. 😀 Itse sanoin ennen vanhaan olevani 160cm pitkä ja ihmiset naureskeli että niin varmaan joo olet heahea. 😀 Sitten mittasin oikein tarkkaan ja aloin sanomaan sentin tarkkuudella. Sen jälkeen ei ole kukaan kyseenalaistanut sitä asiaa, eli senteillä on eroa siis. :D<br />
   <br />
   Sinulla on hyvä talvivarasto. Itselläni oli myös villakangastakki, mutta en sitä koskaan käyttänyt, en kertaakaan. 🙂

  2. Hihii, jopa millit ratkaisee 🙂 Mä olen 157,7cm ja nimenomaan tuo &quot;pilkku seitsemän&quot; on tärkeä mainita, koska se on jo melkein 158 ja kuitenkin paljon, paljon enemmän, ku 157!!

  3. teija: Todellakin. 🙂 Ja siehän olet ihan 158cm. 🙂 Mutta saat varmaan saman vastaanoton kun mun 160cm, eli ihmiset ei usko. 😀 Thihihiii. 😀 Siksi millitkin on hyvä mainita, että kaikki sitten tietää. :D<br />
   <br />
   Joskus olen halunnut olla paljon pitempi ettei aina tarvitsisi naureskella mun pituudelle. Ja olisihan se ihana olla sellainen mallinmittainen. &hearts; &hearts; Mutta ei, tämmöseksi jäätiin. En ole kasvanut senttiäkään sitten 13-v jälkeen. Ja kohta alkaa jo matka alaspäin kun ikää tulee lisää. 😀

 5. Mietitäänpäs. Espritin takki näihin keleihin,&quot; michelin&quot; takki koville pakkasille, toppapuku lautailuun, kesälle pidempi rento ja lyhyt siistimpi takki. Villakangas meinas unohtua talvitakeista. Sitten on hiukan paksumpi ohut takki ulkotöihin keväälle/kesälle eli saa sottaa ja ulkoiluun tuulitakki. Talvisempaa jakkua käytän kesäisin takin asemasta. Montakohan siinä tuli? 🙂 Kateellisen olen kyllä vaatekaappiasi katsonut mutta mutta…. En käytä housuja ja tykkään erilaisista hameista ja mekoista eri vuodenajoille. Odotan jo innolla kesää ja maximekkoja! Taidan olla vain paha materialisti, valitettavasti.

  1. Sinikarhu: Kumpa minäkin olisi mekkoihminen, ja kyllä niitä rakastankin mutta hyvin harva malli sopii päälle niin että olisin tyytyväinen peilikuvaani. Jos helma on vähänkään leveämpi, niin näytän tanakalta ja pitkissä maksimekoissa on aina lyhennysrumba, jonka seurauksena näytän pahasti päärynältä. 😀 Kurveja siis on, mutta ne on väärissä kohdissa. 😀 Onneksi olen hyväksynyt itseni tälläisenä ja osannut päästää irti mekkomaniastani ja kymmenien kauniiden mekkojen kokoelmastani, joille ei käyttöä koskaan oikein ollut. 🙂

 6. Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta vihdoin päätin jättää kommentin. Olen saanut blogistasi paljon ideoita omaan sisustukseeni.<br />
  <br />
  Itse tosin olen ollut tavarahamsteri aina, omistan esim. kymmenet erilaiset pöytätabletit. Toinen paheeni on sisustustyynynpäälliset. =) Kyllästyn helposti ja sitten vaihtelen kotona tekstiilejä, jotta saa uutta piristettä sisustukseen. <br />
  <br />
  Vaatteita on myös kertynyt aika lailla. takkeja esim. on 4 villakangastakkia, 4 toppatakkia, 3 kevättakkia, 2 nahkatakkia, 3 urheilutakkia. Eli aika moinen määrä. Tosin kyllä käytänkin näistä lähes kaikkia, tykkään vaihdella vaatteita usein, koska sitten niihin ei kyllästy niin helposti. Minun on kuitenkin helppo luopua tavarasta, mutta ostan niitä sitten kaksin verroin lisää. Tällä hetkellä olen päättänyt alkaa harkitsemaan ostoksiani tarkasti, koska loppujen lopuksi laatu korvaa määrän. Työnikään puolesta minun ei tarvitse pukeutua, koska vaihdan siellä työvaatteet päälleni, niin loppujen lopuksi suurin osa vaatteistani on päälläni vain sen 15 minuuttia kestävän ajomatkan töihin. Näin säästyisi myös rahaa huomattavasti enemmän kaikkeen muuhun. Minimalistisuutesi on ihalitavaa, itse en ihan samaan kykenisi, mutta tavaraa voisin silti karsia edelleen huomattavia määriä.<br />
  <br />

  1. Iikku: Ihanaa, että jätit kommenttia! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Sisustustyynynpäälliset ovat itsellänikin olleet aika paha himotuksen kohde ja niitä on tullutkin vaihdeltua jonkin verran. Harmaat gantin tähtityynynpäälliset myin lopulta pois surullisin mielin, mutta päätöstä en kuitenkaan ole katunut. Voi olla että niille olisi joskus vuosien päästä löytynyt käyttöä taas, mutta päätin etten jemmaile niitä kaappiin vaan mielummin annan niille mahdollisuuden kaunistaa jonkun toisen kotia. :)<br />
   <br />
   Itse olen yrittänyt miettiä vähintään viikon ajan ennen kuin ostan mitään, se on auttanut jonkun verran ostamisessa, ja viime aikoina on moni juttu jäänyt loputa ostamatta kokonaan kun into ehtii laantumaan. 🙂 Vaihtelu virkistää, se on totta. Itse yritän vaihtelunhaluisuudestani huolimatta valita sellaisia juttuja meille kotiin, joita tahdon katsella vuosia. Tämä on tosi vaikeaa välillä, kun ei tiedä mihin suuntaan maku muuttuu. 😀 Uutena yllätyksenä itselleni olen huomannut pitäväni keltaisesta ja oranssista ja teinkin pienen tilauksen H&amp;M:n nettikaupasta. Tilasin pari tyynynpäällistä, joiden yhteishinta jäi alle 30 euroon. Maltillinen satsaus kausiväreihin, joista tiedän jo etukäteen että kyllästyn niihin ennemmin tai myöhemmin. :)<br />
   <br />
   Karsimiseen jää koukkuun, kun pääsee vauhtiin niin alkaa huomaamaan ja katsomaan tavaroita erilaisesta vinkkelistä ja pelkkä kauneus ei enää riitä tekemään tavarasta tarpeeksi tärkeää. 🙂 Meillä on melko pieni kotikin, joten tilanne alkaa olemaan se, että jos tahtoo uutta niin vanhaa on pakko kierrätää eteenpäin. Muuten me hukutaan tavarapaljouteen. :)<br />
   <br />
   Ihanaa ja aurinkoista päivää sinulle Iikku! &hearts; &hearts; Toivottavasti jätät puumerkkiä toistekin, sillä kommentit ovat bloggaamisen tärkein puoli. &hearts;

 7. Sinulla on ihailtavan vähän kauniita vaatteita ja varsinkin sinun takit on tosi kivoja. Haittaako jos kopioin sinun kuvat omaan inspiraatikansiooni omaan käyttööni? En siis jaa niitä eteenpäin missään. 🙂

  1. Maisa: Tottakai saat kopioida kuvat omaan käyttöösi! 🙂 Mukavaa että saat inspiraatiota kaappini sisällöstä. :D<br />
   <br />
   Aurinkoista päivää! &hearts;

 8. Olen niin kade sinulle. 🙂 minullakin pyrkimyksenä karsia kaikki ylimääräiset pois, mutta alussa vasta ollaan. <br />
  <br />
  Mukavaa iltaa sinulle Miia!

  1. Jenni: Höpsön löpsön, älä ole kade. 🙂 Tämä on vuosien uurastuksen tulos ja sinäkin päset ihan satavarmasti omaan tavoitteeseesi ja saat täydellisen vaatekaapin omaan tarpeeseesi. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa päivää sinulle Jenni! &hearts;

 9. Täytyy kyllä ihailla vaatekaappisi järjestystä ja sisältöä! &hearts; En edes kehtaa laskea montako takkia omistan, ei ihme, että vaatehuone pursuilee takkeja… 😀 Aktiivisesti käytän varmaankin puolia kaikista takeistani. Ehkä olisi aika karsia kovalla kädellä. En usko, että yltäisin ihan tuohon neljään (ajattelin, että sinulla on neljä talvitakkia…), neljään talvitakkiin tosin voisin koittaa… Huh huh! 😀 Ja siis ihana, että jaksat tehdä näitä postauksia, tosi hyvä herätys itselle tämäkin! &hearts;

  1. Jenni: Minun neljä takkia on hyvin vähäinen määrä kyllä, mutta omiin tarpeisiini enemmän kuin sopiva ja tarpeellinen määrä. :)<br />
   <br />
   Takit vievät eniten tilaa kaapeissa tai vaatehuoneessa, joten jos sinulla on täysin käyttämättömäksi jääneitä takkeja niin suosittelen että kierrätät tai myyt osan edes eteenpäin. 🙂 Tällä tavalla saat tilaa muille vaatteille ja niiden järjestämiseen, joka saattaa helpottaa arkea ja elämää. :D<br />
   <br />
   Nämä vaatepostaukset ovat itsellekin herätyksiä ja varsinkin takkien suhteen olen 110% tyytyväinen. Minun ei tarvitse miettiä takkihankintoja toivottavasti vuosiin. Ihanan vapauttavaa. 🙂

 10. Itte oon kans lyhyt ja mulla on Henkka Maukasta tollanen vastaanlainen trenssi, joka istuu hyvin, näyttää hyvältä päällä, on jopa ihan laadukkaan oloinen, ja hinta oli huimasti jotain 39 euroa, ihan nappiostos, ei aina tarvi olla kalleinta mahdollista!

  1. Tiina: H&amp;M:ltä löytyy välillä aivan ihania helmiä. 🙂 Minulla oli 10-vuotta sitten H&amp;M:n musta villakangastakki, jossa oli vetoketju ja iso huppu, se oli niin ihana takki. KOlmen vuoden jälkeen vetoketju hajosi ja takki pääsi takkientaivaaseen. Sen korjaaminen olisi maksanut 100 euroa, joka oli kolme kertaa enemmän kuin takki oli maksanut. En raaskinut korjata sitä ja harmikseni tuota kyseistä mallia ei ole tullut enää valikoimaan. Mutta sitä takkia muistelen kyllä haikeudella, se oli kaunis ja kiva. &hearts;

 11. Täytyy kyllä myöntää että olen hirveä takkifriikki! 😀 Jos on vähänkää ihana takki minun täytyy ostaa se. Yleensähän naisilla on kenkähimo mutta minulla ehdottomasti on takkihimo. En edes tietä monta takkia omistan! 😀

  1. iiiitu: Hihii, minä olen korkkarifriikki. 🙂 Eikä siinä ole mitään järkeä, että hamstaan kauniita kenkiä joita en kuitenkaan käytä kuin kerran tai kaksi. 🙂 Nyt olen tietoisesti välttänyt kenkäosastoja, niin myymälöissä kuin nettikaupoissakin. Melkein voisin muutamat kenkäni myydä poiskin, mutta en raaski. :)<br />
   <br />
   Sinulla täytyy olla aika isot kaappitilat / vaatehuone että saat takit mahtumaan. Vai onko osa pakattu esim laatikoihin? 🙂 Itse haaveilen sellaisesta Sinkkuelämää-walk in closetista, jossa mieluusti voisi olla takkijonotkin. En tosin tiedä miksi sellaista haluan, mutta hienoa se olisi kyllä. &hearts;

  2. No okei myönnetään että olen ehkä itsekkin hieman nimenomaan korkkari friikki myös mutta muita kenkiä ei niinkään tule edes katsottua kun jos on PAKKO ostaa uudet 😀 Olisi kyllä aika luksusta jos olisi edes normaali vaatehuone 😀 osa takeista valitettavasti joutuu olemaan varastossa, mutta on aina hauska tehdä &quot;löydöksiä&quot; kun kaivelee varastoa! 🙂 Vaatehuone jossa olisi kaikki näkyvillä olisi oikesti maailman kätevin, että muistaisi edes mitä kaikkia vaatteita ja kenkiä ja laukkuja löytyykään niin yhdistelykin olisi helpomaa 🙂

  3. iiiitu: Korkkarit on niin kauniita, että niihin aina ensimmäisenä kiinnittää huomion kenkäostoksilla. :)<br />
   <br />
   Iso walk-in-closet olisi unelma, mutta se vaatisi ison kodin, jonne sellainen mahtuisi ja enemmän vaatteita ettei hyllyt ja tangot olisi tyhjillään. 🙂 Varsinkin korkkarit ja laukut tahtoisin saada esille hyllyihin. &hearts;

 12. Ihania takkeja, kauniita ja monikäyttöisiä! Minä olen vähän hurahtanut takkeihin, jotenkin niitä aina tulee hankittua lisää. En edes ole laskenut montako niitä on, mutta jo pelkästään toppa- ja villakangastakkeja yli kymmenen. Nyt yritänkin olla takkienostolakossa…

  1. zubi: Takkeihin hurahtaminen on toisaalta ihan hyvä, sillä suomessa takkia käytetään 10kk vuodesta. 🙂 Takki onkin talviaikaan melkein tärkein vaate. <br />
   <br />
   Sinulla on aika kiva varasto, käytätkö kaikkia vuorotellen vai onko osa jäänyt käyttämättä paremman takin ostamisen jälkeen? Oletko huomannut, että takkimakusi olisi muuttunut vai noudattaako lempparitakkisi samaa kaavaa? Itselläni on tuo polvimittaisuus ollut aina tärkeää ja varsinkin trenssejä olen joskus omistanut aivan liian monta. 🙂

 13. Mielenkiinnolla käyn läpi myös omaa takkivarastoani. Tällä hetkellä talvitakkeina Espritin hieman polven yläpuolelle ulottuva untuvatakki sekä laskettelutakkityyppinen takki lapsen kanssa ulkoiluun, lisäksi musta polven alapuolelle oleva villakangastakki (jota käytän silloin, jos sattuu talvella olemaan juhlat) sekä tumman harmaa villakasgastakki, josta ajattelin luopua. Kevääksi/kesäksi/syksyksi minulla on samantyyppinen trenssi (Espritiltä tosin) kuin tuo sinun, konjakin värinen nahkatakki, valkoinen Tretornin sadetakki, Hagflösin ulkoilutakki, juoksutakki (josta pitäisi vetskari korjata) sekä Ticketin lyhyempi trenssi, joka on hieman rennompi, kuin tuo klassisen mittainen. Oho, yllätyin itsekin omasta takkimäärästä, mutta lähes kaikilla on joku käyttötarkoitus.Kunnioitettavaa, jos pärjää noin vähällä takkimäärällä kuin sinä 🙂

  1. SanMa: Ooooooooooooo, sinulla on SE TRETORNIN VALKOINEN SADETAKKI!!!!!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Mie arvaan että se on juuri se versio, jota olen metsästänyt kissojen ja koirien kanssa kolme vuotta. Pitkä ja kapea malli? Ei sellainen kellohelmainen? &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Sydän pysähtyi kateudesta! 😀 Olet onnenpekka kyllä! &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Minulla oli huutonetistä ostettu Ticketin tummanvihreä trenssi, mutta se ei istunut kovin hyvin takaa. Siitä tuli minulle notkoselälle sellainen pingviininpyrstö. Onneksi takki sai kuitenkin kodin siskon tytöltä, joten ei mennyt hukkaan. Materiaali siinä on aivan huippu. &hearts; &hearts; Minusta sinulla on hyvin tuon takkitilanteen kanssa, kaikille on oma käyttötarkoituksensa ja aikansa. 🙂 Minä olen mennyt aika ääripäähän, mutta siihenkin syynä on oikeastaan ollut se että hankkiudun eroon huonosti istuvista takeista ja jäljelle jäi neljä takkia. Vanhan risan untuvatakin korvasin uudella, mutta muuten en ole innostunut takkiostoksia tekemään. Ja kun on oppinut tulemaan toimeen jo noinkin vähällä, niin ei enää osaa kaivata enempää takkeja. PAITSI SEN VALKOISEN TRETORNIN! &hearts; &hearts; &hearts; Hihi :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

  2. Ostin Tretornin oikeastaan tasan vuosi sitten Ellokselta. Mulla se yltää hieman polven yläpuolelle (olen 159cm) ja väri ei ole ihan vitivalkoinen vaan enemmänkin sellainen harmahtavan valkoinen, onkohan sama? Ja malli on suora. Tykkään siitä sen vuoksi, koska se ei näytä sadetakilta ja on tyylikäs päällä 🙂

  3. SanMa: En tiedä onko sama. Tätä minun takkia sai valkoisena, mustana ja punaisena ja se oli kyllä kuvauksei mukainen, suora ja simppeli leikkaukseltaan. Voisi se ollakin sama. 🙂 Se valkoinen on myyty jokaisessa sesongissa salamavauhdilla ja olen jäänyt nuolemaan näppejäni. Toivottavasti sitä samaa mallia tulisi myyntiin jälleen kerran, jos tuuri kääntyisi. 🙂

 14. Tällä hetkellä talvikäytössä Seppälän puolipitkä villakangastakki (pikkupakkasille), Espritin pitkä untuvatakki turkisreunaisella hupulla (koville pakkasille) ja kaksi erilaista ulkoilutakkia. Keväällä/kesällä/syksyllä käytän Onlyn trenssityylistä takkia tai jotakin kolmesta jakustani ja ulkoiluun löytyy pari rennompaa takkia. Kaikki takkini ovat väriltään mustia. <br />
  Hyvän ja kohtuuhintaisen takin löytäminen on välillä hankalaa, (olen pitkä ja hoikka) joten hyvin istuvan takin etsiminen tuottaa välillä tuskaa.<br />
  <br />
  En ole koskaan ollut mikään tavarahamsteri mutta silti teen ainakin pari kertaa vuodessa karsintaprojektin, käyn kaapit läpi ja poistan tarpeettomat tavarat ja vaatteet. Ennen jaksoin käydä kirppiksellä myymässä, mutta nykyään lahjoitan tutuille tai Fidalle. Joskus myyn huuto,netissä ja sieltä tulee toisinaan itsekin tehtyä hyviä löytöjä. <br />
  <br />
  -Tanja- <br />

  1. Tanja: Sinullakaan ei ole helppoa takin etsintä siis. Tuo Mangon trenssini on hyvä esimerkkitapaus, olen omistanut yli 30 erilaista ja erimerkkistä trenssiä elämäni aikana ja vain tämä yksi ainut on mallinsa puolesta täydellinen (tosin hieman pitkä, mutta minä tykkään silti). Sama on toppatakkien kanssa, tykkään siitä että takki on polviin ja 99% varmuudella sen mittaiset toppatakit näyttävät päällä kamalilta ja monet pussittavat selästä. On ollut välillä pakko tyytyä huonosti istuvaan takkiin, kun ei ole jaksanut enää etsiä oikeaa. :)<br />
   <br />
   Vuodessa ehtii moni juttu muuttumaan ja vaikka ei mielestän mitään turhaa koskaan ostaisi, niin voi huomata kuitenkin että osa ostoksista paljastuu lopulta turhiksi. Varsinkin kausivärit ja muut trendit ovat sellaisia itselleni, että innostun niistä helposti mutta ne alkavat kyllästyttääkin hyvin nopsaan. 🙂 Ja eikun kiertoon silloin. :D<br />
   <br />
   Huutonet on oma paratiisini, tykkään koluta sitä läpi ja minulla on hakuvahtejakin jo aikamoinen määrä. Päivittäin huutis lähettää minulle sähköpostilla hakusanojen perusteella myyntiin ilmestyneet kohteet ja ihania löytöjä olen tehnytkin. &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *