Hienosäätöä

Olen tehnyt perusteellista siivousta ja samalla käynyt läpi tavaroita. Aika paljon on lopulta ollut turhaa tavaraa, vaikkakin hyvin kauniita sellaisia. Tahdon pitää kaikki kauniit esineet esillä, mutta samanaikaisesti tahdon karsia kaiken mahdollisimman minimiin. Tämä sama tunne valtaa minut joka kevät ja tyhjennän tasot tavaroista lähes kokonaan. 🙂

Sain kuitenkin tehtyä pienen siistimisoperaation ja ryhmittelin keittiönurkkauksen seinähyllyillä olevat tavarat hieman väljemmin. 

50f7e0b6c98c7e576500006c.jpg

50f7e0b6c98c7eae08000057.jpg

50f7e0bac98c7e5953000051.jpg

Tulppaanit lakastuivat jo pois ja ajattelin viikonlopuksi hakea uudet kimput. Kaapin päällä olevaan metallikulhoon on tulossa sitruunoita. Nam, kaunista ja hyvää. 🙂 Viikonloppuna korkkaan käyttöön myös ne Eva Solon yrttiruukut ja istutan niihin basilikaa. Näillä pienillä asioilla saa koko sisustuksen keväisemmäksi ja kodikkaammaksi. <3

Illaksi ajattelin postailla teille karsimisen seurauksena myytäväksi joutuvista jutuista, jotka olen todennut meille turhiksi. Muutamia Riviera Maisonin juttuja on tulossa, sekä muuta pientä ja isoa. 😉 

Aurinkoista päivää! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

22 kommenttia “Hienosäätöä

 1. Teillä näyttää niin kauniilta! Kuule, tuosta laasti-maalista olisin kysellyt sulta, että taittaako sun mielestä luonnossa enemmän beigeen vai harmaaseen? Itse sain maalatun mallipalan, mutta jostain syystä väri näyttää siinä taittavan jopa vihertävään! Kuvissa, kuten teilläkin, väri näyttää todella kauniilta, sellaiselta pehmeän ruskeanharmaalta. Oletko itse huomannut, että jossain valossa sävy taittaisi vihertävään? Laasti vaan on harkinnassa meillekin, mutta tuo mallipalan sävy sai miettimään asiaa uudestaan…

  1. Nöffi: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ööö, tosi vaikea sanoa kumpaan taittaa, sillä valon tulosuunta ratkaiseen jonkin verran. :)<br />
   <br />
   Länsipuolen ikkunoiden kanssa maalisävy on ehkä aavistuksen enemmän harmaa, tai pikemminkin hopeinen. Makuuhuone-keittiö puolella jossa itä-ikkunat se vivahtaa ehkä aavistuksen enemmän beigeen. Vihertävä se ei kuitenkaan ole missään huoneessa. :)<br />
   <br />
   Itse kuvaisin tuota sävyä hopeisen vaaleanharmaaksi. Vaaleanharmaat tekstiilit ovat usein parhaiten maalisävyyn sopivia, beigen väristen tekstiilien kanssa maalisävy saattaa muuttua hieman likaisen sävyiseksi. Jos beige on kovin lämmin tai lähellä kamelin sävyä, maali saattaa jopa vihertää. Harmaa sopii siis paremmin tähän greigeen maaliin. 🙂

 2. Hyvältä näyttää!:)<br />
  Aurinkoista päivää myös sinne, kyllä tuo auringonvalo sitten vaan saa mielen heti paljon iloisemmaksi:)

 3. On kyllä tosin kivan näkönen, ko on nuita lack(?)hyllyjä nuin monta päällekkäin.. pitäsköhän ittelläki kokeilla sitte uuessa kodissa..<br />

  1. Riikka: Mie tykkään myös. Ja niihin saa kauniisti esille pienempääkin tavaraa ilman että seinä näyttää vajaalta. Yhden hyllyn kanssa näin usein käy, ellei siihen laita jotain isoakin kuten taulua yms. 🙂

  1. Katja: Hihi. :)<br />
   <br />
   Postailen vasta kuuden jälkeen, ja voisin oikeastaan luvata että postaus julkaistuu klo 18.30. Tule siis silloin katsomaan. :)<br />
   <br />
   Halit! &hearts;

 4. Nyt tuo seinä näyttää ainakin mun mielestä tosi kauniilta ja selkeeltä kokonaisuudelta. Ei sillä että aiemmissä ryhmittelyissäkään olisi ollut mitään vikaan, mutta nyt näyttää tooosi kauniilta ja selkeeltä :)<br />
  <br />
  Kävin viime viikolla Fredalla liikkeessä, joka myy esimerkiksi Alessin tuotteita ja mietin vaan, että Miialta löytyy tälläinen ja tälläinen ja voi kun nää on kauniita 🙂

  1. Katja: Minustakin tuo on paljon parempi nyt. 🙂 Vielä se kaipaisi jotain pientä fiilausta, mutta luulen että viikonloppuna laitan ne basilikat valkoisissa ruukuissa tuohon keskihyllylle ja siirrän lasit ihan ylös. Nuo Maljakot pääsevät käyttöön uusille kimpuille ja ne varmaankin menevät olkkarin tasolle ja ruokapöydälle sitten. :)<br />
   <br />
   Alessilla on aivan ihania juttuja. Meillä ei taida Alessia olla kuin tuo sitruspuserrin ja se teräskulho, hmmm, ei siinä Alessit. 🙂 Georg Jensen on toinen huokailua aiheuttava merkki, niiden tuotteista voisin ottaa vaikka mitä ihanaa kotiin. &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Tähän postaukseen mitenkään liittymättä, olisi kiva nähdä postaus teidän tytön leluista, esim. minkä verran millaisia leluja ja miten säilytätte niitä. 🙂 Meillä on aika samanikäinen tytär kai (s. 05/2010), ja hänen lelujensa kanssa välillä (usein ;)) tuskailen, kun tuntuu, että niitä on liikaa vaikka kuinka karsii!! :)<br />
  <br />
  Mäkin olen ihan kevätfiiliksissä jo, tule jo ihana kevät!! &hearts;

  1. N: Tuo on hyvä ehdotus, voisin kuvailla tytön tavarat vaikka viikonloppuna. Meillä on leluja melko kohtuullinen määrä ja isoimmat pehmolelut on siirretty hetkeksi varastoon, kun niillä ei neiti leikkinyt. :)<br />
   <br />
   Meidän neiti on myös 05/2010 joten ovat hyvin samanikäiset. 🙂

 6. Mä oon aina miettinyt, et pidätkö sä todella hyllyillä kehyksiä, joissa on &quot;kaupan tausta&quot;? 😀 Siis ettet ole laittanut kehyksiin kuvaa lainkaan, vaan siellä on näkyvillä se kaupan paperi (jossa lukee kehyksen merkki tms.)? :D<br />
  <br />
  Kaunis koti teillä on! 🙂

  1. Vieras: Kahta kuvaa lukuunottamatta niissä on nyt kuvat, mutta blogikuviin laitan nuo pahvit. 🙂 Tosin pakko myöntää että olen ollut laiska ja jätin pahvit paikoilleen yhden kuvauskerran jälkeen. Ne on olleet nyt melkein kolme viikkoa yhtäsoittoa nuo pahvit. ;D<br />
   <br />
   Kiitoksia! &hearts; &hearts;

 7. Sinulla on niin kaunis koti, olen ihan rakastanut. En ole paljon suomalaisia blogeja vielä lukenut, mutta tähän sinun blogiin olen aivan koukussa. 🙂

  1. Pinja: Voi ihana Pinja! &hearts; &hearts; &hearts; Tämä kommenttisi oli kyllä viikonlopun pelastus, kiitokset! :)<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua! &hearts; &hearts;

  1. marke: kaunis kiitos! 🙂 Harkinnassa on muutama ratkaisu kuvaprobleemaan ja heti kun osaan tehdä valintoja niin postailen teille asiasta, kuvien kera tietty. :D<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

 8. Anteeksi, mutta näkyykö ikkunasta tosiaan puu jossa on lehdet ja vihreä nurmi? Noin muuten, pidän kyllä esim sinun Bestå -vinkeistä…

  1. Kävijä: Joo. 😀 Meillä on pihapiiri pidetty tosi hyvässä kunnossa ja nurmikko ei ollut lakastunut kun lumi satoi maahan. Sinne se on jäänyt lumen alle jemmaan. 🙂 Meillä on pihalla paljon puita ja pensaita joissa on lehdet edelleen vihreänä. En tiedä mitä lajia ovat, mutta joka talvi on ollut sama juttu, jo kuusi vuotta siis. :)<br />
   <br />
   Tein juuri sisustussuunnitelman pieneen remontoitavaan asuntoon, jossa myös Beståa. Käyhän kurkkaamassa uusin postaus, jos tykkäilet. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *