Kartellin Louis Ghost saapui ♥

Kartellin kirkas Louis Ghost jäi pyörimään mieleeni keittiöntuoli-postauksen jäljiltä ja päätin ottaa riskin ja kokeilla tuolia livenä meillä kotona. Pöydän päätyyn se sopiikin oikein hyvin, mutta koska niitä tarvitsisi olla kaksi (molempiin päätyihin), niin tämä yksinäinen tuoli saa sen aikaa olla omalla pikku seinustallaan. 🙂

Minusta paljettityynyjen ja tuolin yhdistelmästä huokuu vanhan ajan Hollywood-glamour, josta sain idean muokata kuvat seepiansävyyn. <3

50f941d2c98c7e365f000005.jpg

50f941cfc98c7e353d0000a6.jpg

50f941cfc98c7e1d2b00000d.jpg

50f941d5c98c7e96750000a1.jpg

Voisin hyvin kuvitella Katharine Hepburnin istumassa tuossa tuolissa siemailemassa shampanjaa. <3 <3 <3

Mutta palatakseni vielä aiheeseen, tuoli on juuri niin sopiva, täydellinen ja ihana kuin ajattelinkin. Tämä on tullut jäädäkseen ja jos rakkauteni kestää, ostan kesällä sille kaveriksi toisen samanlaisen. 🙂

Ihanaa alkanutta viikonloppua kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

25 kommenttia “Kartellin Louis Ghost saapui ♥

 1. Tuoli on ihana ja voin vain kuvitella miten kaunis se on pöydän päässä!<br />
  (kokeilusta olisi ollut kiva nähdä kuva, vaikka tuoleja onkin vasta yksi) <br />
  Haaveilen itsekkin näistä tuoleista, ehkä sitten joskus.. kun opiskelija elämä loppuu 🙂

  1. sini: Kokeilusta tulossa kuvaa heti kun saan myytävät tavarat eteenpäin ja pois eteisestä. 🙂 Minusta se oli tosi kaunis pöydän päädyssä ja vaikka onkin täysin erimaailmasta kuin meidän nahkatuolit, niin sopii kuitenkin muuhun sisustukseen ja siltä osin ruokailuryhmä nivoutuu yhteen hyvin. &hearts; &hearts;

 2. On se vaan niin ihana! Toivotaan, että rakkautesi kestää. Minulla rakkaus Ghostiin on kestänyt jo vuoden,

  1. Krisse: Toivon niin. 🙂 Louis Ghostin muotoilua olen rakastanut jo vuosia ja harmittelin jonkun verran kun menin myymään sen valkoisen Ghostini. Tuo kirkas palvelee kuitenkin paremmin meidän tarkoituksia ja kun koti on aika pieni, niin tuo kirkas versio on hyvin huomaamaton. 🙂

 3. Kaunista! <br />
  <br />
  Ghost-tuoli on yksi niistä jutuista mitä aina ihailen ja pähkäilen jos sellaisen kumminkin meillekin jonnekin kotiuttaisin mutta toistaiseksi tyydyn katselemaan vain kuvia ja entisöin työhuoneeseen tuolia. Sillä ehkä se Ghost kaikessa kauneudessaan ei vaan ole meille!<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua!

  1. Sanna: Tuo Ghost on kyllä niin kaunis. &hearts; &hearts; &hearts; Itse olen sitä mieltä, että kirkas sopii parhaiten sellaiseen ympäristöön jossa se on outo ilmestys. Silloin se tulee erilaisuudellaan hyvin huomatuksi ja tekee huoneen sisustuksesta mielenkiintoisen. Meille tuo sopii myös hyvin, vaikka onkin &quot;samaa kauraa&quot; muiden juttujemme kanssa. Tuoli ei tosin saa arvoistaan huomiota meidän kotona, koska hukkuu hieman muuhun ympärillä olevaan. Mutta rakkauspakkaus se on silti! &hearts; &hearts; &hearts; ja kaunis &hearts; &hearts;

  1. Julia: On se! &hearts; &hearts; Tyynyt ovat edelleen tuolissa koskemattomana ja istun ruokapöydän ääressä tuijottamassa sitä. Aaaaah, materialistinen puoli minusta huokailee tyytyväisyyttä nyt. 😀 Ja jos minulta kysytään niin totta maar, teille kanssa tälläinen! 🙂

 4. Voi huokaus miten Ihana Se on &hearts; &hearts; Miten tuoli voi olla noin upea!!! Mullakin mieli ihan piristyi kun kävin täällä, oon ollu niin pahantuulinen tämän päivän.. Kivaa iltaa siulle &hearts; <br />
  T Soili

  1. Soili: Niin on! &hearts; &hearts; Olen kehittänyt itselleni viimeisen parin vuoden sisällä tuoli-addiktion. Rakastan tuoleja, aivan liikaa. 😀 Ja tämä kirkas Ghost, oihoih. Sydän hyrisee rakkaudesta. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle myös! &hearts; Ja iso halaus! &hearts;

 5. &hearts; I-H-A-N-A &hearts; Ja sopii teille kuin nenä päähän, täydellinen valinta siis. Minäkin haluan tuon kaunokaisen jonakin päivänä kotiini. Mukavaa viikonloppua 🙂

  1. Heli: &hearts; &hearts; &hearts; Tuo on kyllä loistava valinta. Riskillä päätin sen ostaa ja yllätyin kuinka hyvin se sopii meille. 🙂 Ja läpinäkyvyyden vuoksi se ei edes pienennä tilaa, josta meillä alkaa olla hieman jo pulaa. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

 6. Onnea uudesta ihanasta tuolista! &hearts; Meillä tuo sama kaunotar ja siirsin juuri eteisestä olkkariin ja laitoin paljettityynyn koristeeksi.=D

  1. Jemina: Kiitos! &hearts; &hearts; Sinullakin tuo kaunotar (vai onko se maskuliininen mies kun on nimeltään Louis?) on, onni on Ghost! &hearts; &hearts; &hearts; Eikös sovikin kivasti paljetit ja tuoli yhteen? 🙂

 7. Oih, ihana Ghost!! &hearts; Onnea uudesta hankinnasta! Kelpais mullekin! :)<br />
  Miltä näyttäis vain yhden tyynyn kanssa? Oonko se vaan minä, mutta tuoli näyttää aika täydeltä kahden tyynyn kanssa?

  1. Blondi: Yhdellä tyynyllä näyttää myös kivalta, voin kuvata sinulle sen vaikka huomenna. 🙂 Minusta yksi tyyny jää vuorostaan hieman vajaaksi ja minun mielestä tyyny muistuttaa hieman sellaista parveketuolin pehmustetta. Lisäksi tuo tuoli on aika liukas, joten se yksi tyyny liukuu vaakatasoon istuinosan päälle hyvin helposti. Mutta ihana on kyllä yhdelläkin tyynyllä. &hearts; &hearts;

  1. Katja: &hearts; &hearts; &hearts; Tuo on todella kiva ja erityisplussaa siitä että se ei &quot;vie tilaa&quot;, eli pienennä huonetta. Meillä jokainen neliö on tarpeellinen ja helposti koko koti alkaa näyttämään sumppuiselta ja täyteenahdetulta. 🙂

 8. Muistanko mä väärin mutta eikös teillä ole aiemminkin ollut Ghost, isona ja pienenä? On kyllä teille sopiva tuoli kun tykkäät tuosta Kartellista muutenkin!

  1. Outi: Muistat oikein. 😀 Meillä oli valkoinen samanlainen, jonka keväänä myin pois koska koti alkoi olla liian täynnä tuoleja yms. Hieman harmitti silloin, mutta päätös oli kyllä oikea. Tuo kirkas tuoli ei pienennä tilaa lainkaan eikä siitä tulee sitä &quot;sumppuefektiä&quot;, mikä tulee helposti tavallisista värillisistä kalusteista. Olen ihan rakastunut tuohon kirkkaaseen Louis Ghostiin ja rakastan myös meidän makkarissa olevia Jolly-pöytiä, vieläkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *