Käyttökokemukseni WoodWickin tuoksukynttilöistä

Tilaukseni saapui tänään ja pääsin kokeilemaan WoodWickin tuoksukynttilöitä käytännöntasolla. Purkista tuoksuteltuna ne olivat aivan ihanat, kuten muistelinkin. <3

Laitoin reilu tunti sitten kynttilät palamaan ja yllätyin kovasti, kun kynttilöistä lähti palaessaan rätisevä ääni. Jos totta puhutaan niin säikähdin jonkin verran ja luulin, että olen jättänyt kynttilään jonkun suojakalvon tai muun poistettavan osan, joka palaessaan pitää tuota ääntä. Onneksi tajusin katsoa kynttiläpurkin kannen alle, jossa käyttöohjeet ja siellä luki selkeästi: “Creates the soothing sound of a crackling fire”. Jes, ei siis hätää vaan kuuluu asiaan. 😀 Rätisevän takan ja palavan puun ääni kynttilästä on aika vekkuli, melko aidolta kuullostaa, vaikka rauhoittumista se ei ainakaan vielä ole itselleni tuonut. 🙂

50f9b4fbc98c7ec75c000002.jpg

Tuoksu voimistuu jonkin verran kun kynttilä palaa, tuo iso Trilogy on jopa liian voimakkaan tuoksuinen. Ja mitä isompi kynttilä sen voimakkaampi tuoksu, luonnollisesti. Tätä en tullut ajatelleeksi lainkaan. Tuo pieni koko riittää tuomaan sopivan määrän tuoksua meidän koko kotiin (80m2), iso kynttilä on optimaalisin hyvin suurissa tiloissa tai voimakkaammista tuoksuista pitävälle kuin minä. Herkkiksenä luulen, että yritän haihduttaa tuon Trilogyn tuoksua pitämällä kantta auki 24/7, jos pystyn. 🙂

50f9b4ffc98c7e914d000016.jpg

Tuo pieni valkoinen Linen-tuoksu on tosi ihana, se on täydellinen ostos meidän kotiin, vaikka harmittelin aluksi kun sitä ei saanut isossa koossa verkkokaupasta. Nyt ei haittaa yhtään ja jatkossakin ostan aina tuon pienemmän. <3 <3 Tuoksu on palaessaankin mieto ja maltillinen, joten tätä uskallan suositella herkemmän hajuaistin omaavillekin.

50f9b4fbc98c7e914d000011.jpg

Loppuun vielä kuvat ohjeista ja varsinkin tuo “tulilanka” on hyvin mielenkiintoinen. Jos oikein ymmärsin niin rätisevä äänitekniikka on jopa patentoitu, eikä ihme sillä se on hyvin mielenkiintoinen ja hauska yksityiskohta. <3

50f9b503c98c7e914d00001b.jpg

50f9b507c98c7e303d000007.jpg

Rentouttavaa ja tunnelmallista iltaa kaikille sinne ruudun toiselle puolen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Käyttökokemukseni WoodWickin tuoksukynttilöistä

 1. Olispa hauska itsekin kokeilla tuolta &quot;ääntelevää&quot; kynttilää. Eipä tulis heti mieleenkään, että tollanenkin tehoste voisi kynttilässä olla. 🙂

  1. Henna: Arvaa vaan kuinka säikähdin ja varauduin jo vähintään tulipaloon, kun kynttilä alkoi ritisemään. 😀 Hihiiii :D<br />
   <br />
   Tuota rätinää kuunetlin eilen illalla aika pitkään ja kun muu koti hiljeni niin kyllä se toi sen rauhoittavan tunnelman. &hearts; &hearts; Ihana ääni. 🙂

  1. jenna: Niin on! &hearts; Eikä ole edes pahan hintainen tuo pieni koko. Tuo Linen sopisi myös kylpyhuoneeseen tuomaan tunnelmaa ja spa-filistä. Meillä ei ammetta ole, mutta ajattelin illalla kokeilla millainen tunnelma tulee ihan vaan suihkussa käydessä kynttilän kanssa. 😀

 2. Kauniin näköisiä ja värisiä 🙂 ihana lahjaidea jo pelkästään ulkonäön vuoksi 🙂 Partyliteltä löytyy myös valikoimasta puusydän kynttiläpurkki. Kyseisestä kynttilästä me osa konsulteista ja osa asiakkaista käytämme nimeä &quot;köyhänmiehen takka&quot;. tunnelma on kuin pieni takkatuli rätisisi ja mikä parasta ihana tuoksu täyttää kodin &hearts; yleensä takan lämmitys kun ei kauhean hyvälle tuoksu, varsinkin jos savuongelmaa ilmenee… nämä meidän molempien kynttilät ovat siis oivat täydellisyydet koteihin, kaikkea ne keksii 🙂 ja kaikkea me naiset ostamme 😉 heh. 🙂

  1. Live&amp;Home: Tuo rätinä on kyllä ihana mahtava lisä. 🙂 En ole kovin paljoa perehtynyt partyliten valikoimaan, mutta olen kuullut että ne on aivan ihania. &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Kaikkea kyllä keksitään ja tämä ritinä-rätinä-kyntilä on oiva esimerkki nerokkaasta keksinnöstä myös takattomiin koteihin. 🙂

 3. Täytyy varmaan itsekin kotiuttaa yksi tuollainen. 🙂 Party Litellä oli myös näitä puusydämisiä rätiseviä kynttilötä, sieltä tilasinkin yhden (34,9e), ei vaan ole vielä saapunut, jotta olisi kokeilemaan päässyt. Vähän mua jännittää, kun niissäkin oli aika voimakkaat tuoksut, enkä itse juurikaan tuoksukynttilöistä välitä…<br />
  <br />
  Uskaltauduin nyt kerrankin kommentoimaan. 🙂 Olen seuraillut blogiasi jo muutaman kuukauden ja pitänyt kovasti, vaikka ei sisustusmakumme olekaan täysin yhtenevä. Hyvää pakkaspäivän jatkoa! 🙂

  1. marika: Itselläni ei ole kokemusta Party Litestä mutta niitä on kehuttu tosi paljon. Uskon että se kynttilä on vähintään yhtä ihana kuin tuo minun suosikkini Linen. &hearts; &hearts; Jos muistat niin tuletko kertomaan kokemuksesi siitä Partylitestä? Mielelläni kuulisin tuoksusta ja siitä savuttaako kynttilä ollenkaan. Olen kuullut ettei Partylitet savuta. :)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle ihanainen kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Ja aurinkoisen kirpeää pakkaspäivää sinulle myös! &hearts;

 4. Täällä sinun jalanjälkiä seuraava. Olin Stockalla eilen ja huomasin ne sinun hopean väristen esineet, jonka jälkeen löysin kynttilät. Oli outo fiilis, vähän kuin vainooja tai superfani. Mun poikani ei osaa antaa kynttilöiden olla rauhassa, aika ikävää… Joten kynttilöitä ei lisää tähän taloon, mutta kaunis ulkoasu niillä on ja kylmiltäänkin tuoksuu tosi hyvälle.

  1. Niitty: Eikö ollutkin ihania juttuja? 😀 Itse tykkään tosi paljon Stockmannista kun siellä on tavarat jaoteltu aika fiksusti ja esillelaitto on ihana. Siellä tuntuu että myymälähenkilökuntakin arvostaa tavaroita ja ne on siistejä ja kivasti ryhmiteltyjä. :)<br />
   Valikoima on myös laaja ja sen vuoksi katson aina ekana heidän valikoiman kun jotain etsin. 90%:sti olen löytänyt haluamani sieltä. :D<br />
   <br />
   Mites jos polttaisitte kynttilöitä pojan nukkuessa? Meillä sytytetään lähes aina kynttilät vasta sen jälkeen kun tyttö on mennyt nukkumaan. Ei niistä oikein tunnelmaa saakkaan tytön viuhuessa pitkin huushollia. Turhaa stressiä vaan. 😀

 5. Moikka! olen seurannu blogiasi ja olen jäänyt siihen koukkuun hih =D minusta on kiva seurata kuinka sisustat kotiasi =D olisi kiva kuulla jutun aiheena kuinka puet lapsesi? onko hänellä paljon vaatteita? meinaan että itselläni on ja minun molemmilla lapsillani on molemmilla myös enemmän takkeja kuin sinulla =D ja olen itsekkin vaihtelun haluinen ihminen hih =D mutta ihailen myös järjestystäsi itse en pystyisi samaan ja tässä olen tuskaillut kun en saa meidän vaatteita mahtumaan mihinkään, mutta haluan kuitenkin että niitä on, koska tykkään vaatteista =D mutta takaisin aiheeseen….partylitellä löytyy myös näitä rätiseviä kynttilöitä ja käsittääkseni muut ovat lähteneet sitten matkimaan partyliteä ja tuoneet omia versioita markkinoille. Itselläni on saunassa partyliten rätisevä takkatuli niminen kynttilä joka tuo mietoa tuoksua saunaan ja ihanaa tunnelmaa =D partylitellä löytyy noita rätiseviä kynttilöitä usemman tuoksuisena =D rätiseekö sinulla myös tuo pienempi kynttilä vai ainoastaan tuo isompi? oikein mukavaa vk.lopun jatkoa teidän koko perheelle =D

  1. Sanna: Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meillä on tytöllä yhtä minimalistinen kaappi kuin itsellänikin. Kuivausrumpu on mahdollistanut sen, ettei isoa vaatevarastoa tarvita kun vaatteet saa puhtaaksi ja kuivaksi muutamassa tunnissa. 🙂 Meillä on yksi Ikean iso Kasset-laatikko isoja vaatteita varten, joiden käyttöönottoa vielä odotamme. Muutoin käyttövaatetta on aika vähän. Trikoopaitoja on noin 7, legginsejä 5, sukkia 10 paria (sukkahousuja ei meidän neiti tykkää käyttää), kaksi yökkäriä, pari neuletta, muutamat farkut / muut housut, fleesepuku ja erillinen takki-housut setti, kaksi toppapukua ja yksi välikausipuku joka mahtuneen vielä keväälläkin. Kenkiä on kuudet ja muita asusteita noin kaksi per juttu (pipot, tumput, kana-hattu, kauluri, villasukat…). <br />
   <br />
   En ole PartyLiteen tutustunut kovinkaan tarkasti, mutta mitä ymmärsin niin WoodWickin rätisevä tulilanka on keksitty noin 10-vuotta sitten. En tiedä kuka on ollut eka, mutta minusta tuo on nerokas keksintö. 🙂 Ja on ihanaa että rätiseviä kynttilöitä tarjoaa muutkin merkit ja valmistajat. Itse en ollut kuullut tuollaisesta ollenkaan ja rätinä tuli täytenä yllärinä. Sain melkein sydänkohtauksen ja mietin jo miten sammutan tulipalon. 😀 Hihi. :D<br />
   <br />
   Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teidän perheelle myös! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *