Millainen ihminen olen?

Sain yhdeltä lempparibloggaajistani, Sally´s -blogin Sallylta kivan haasteen, jonka tarkoitus on esitellä teille lukijoille millainen ihminen ja kirjoittaja blogin takana oikein häärääkään. 🙂 Tämä on minusta yksi kivoimmista haasteista ja olin todella otettu että juuri Sally tämän minulle tahtoi jakaa. <3 <3 Kiitos Sally tätäkin kautta. <3

Pitemmittä puheitta, saanen esitellä itseni. 🙂

50fafbe0c98c7e1d05000025.jpg

50fafbe0c98c7e7635000016.jpg

50fafbe3c98c7e4750000011.jpg

50fafbe6c98c7e1c12000053.jpg

50fafbe9c98c7eb224000021.jpg

50fafbf4c98c7e1d0500003e.jpg

50fafbefc98c7e475000001b.jpg

50fafbecc98c7eb224000026.jpg

50fafbf1c98c7e596e000043.jpg

50fafbf7c98c7e1c1200005d.jpg

50fafbfac98c7e401100003d.jpg

50fafbfdc98c7e596e00004d.jpg

50fafc00c98c7e596e000052.jpg

Lista on hyvin pitkä ja perusteellinen tällä kertaa. 😀 Mutta tälläinen tyyppi mie olen. 😉 Kuvat on poimittu And That´s Who I Am-sivustolta.

En tällä kertaa itse laita tätä jakoon, koska haaste on jo kiertänyt jonkin aikaa blogistaniassa. Jos kuitenkin olet jäänyt tätä haastetta vaille ja tahdot sen tehdä, niin siinä tapauksessa haastan JUURI SINUT toteuttamaan tämän. 🙂

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! <3

36 kommenttia “Millainen ihminen olen?

 1. Mukava nähdä kuvien kera noita asioita. Mistä olikaan nuo kuvat? Joskus olen blogiini jonkun linkittänyt mutta arvaa muistanko enää 🙂

  1. Katja: Hups, unohtui kokonaan laittaa tuo tärkeä tieto. 😀 Nyt se on korjattu. Hyvä että löysit linkin Saalyn kautta. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts;

  1. PUSPUS!!<br />
   <br />
   JA mä en valehteel, kun kerron sulle että vähintään 3 kertaa viikossa mä katson kello 11.11, ja tätä on jatkunut vuosia!! Creepy!!!! :)) <br />
   <br />
   Kiva päivää! 🙂

  2. Love: Apua, minulla on myös. Miten voi olla mahdollista että onnistuu katsomaan kelloa monesti viikossa samaan aikaan. 🙂 Toinen on 17.17, tämä on ollut jo lapsesta asti ja lähinnä naurattaa että vieläkin mie onnistun liian usein kurkkaan kelloa tuohon aikaan. En tiedä onko se mennyt jo siihen, että sisäinen kello tietää että kohta on 17.17 ja sen vuoksi alitajunta ohjaa katsomaan sitä kelloa. Who knows. :)<br />
   <br />
   Laiskan letkeää sunnuntaita teille! &hearts; &hearts;

 2. Tää oli kyllä tosi kiva tehdä! Istuin ties kuinka kauan ruutua tuijottaen kun koko ajan löytyi täydellisesti muhun sopivia juttuja 😀 Ja nyt tätä sunkin juttua lukiessa löytyi moooonta jotka pitäis lisätä omaankin 😀

  1. LitteB: Tee lisäykset, joo. 🙂 Tulen heti katsomaan sun listan uudelleen. 🙂 Halit! &hearts; &hearts;

 3. No minäpä voin kertoa – yli kymmenen vuoden kokemuksella – että nuo jutskat sinusta pitävät ihan paikkaansa! &hearts;

  1. Irina: Hahhahahhaa, ihana olet! 😀 Jep, that´s me. Sekä hyvässä että pahassa. 🙂 meinasin laittaa muuten sen I´m naive-kohdan mutta en sitten viitsinyt kuitenkaan. Eiköhän se puoli ole kadonnut jo melko hyvin, vai mitä? 🙂 Toinen hyvä olisi ollut I have blue eyes, mutta hieman toisenlaisessa merkityksessä kuin mitä se oikeasti tarkoittaa. Ja lapsena oli ihan oikeasti siniset silmät, olen tullut äitiin ja silmien väri muuttuu vanhetessa tumman vihreäksi. Tuleekohan musta Hulk kun olen 50-v? Kokonaan vihreä? :D<br />
   <br />
   Iso hali sinulle sinne keltaisten yksityiskohtien kotoon! &hearts; &hearts; &hearts; Neiti lueskeli illalla sun blogia ja bongasi taas ronsu-tyynyn. &hearts;<br />
   <br />

  2. Kyllä tässä elämässä sellainen positiivisuus on välillä toooosi vaikea säilyttää, mutta yritetään parhaamme! Naiivius ja sinisilmäisyys on varmaan kyllä jo aika lailla lieventynyt.<br />
   <br />
   Sun täytyy tuoda Ava kattomaan ronsutyynyä ihan livenä joku päivä. 🙂

  3. Irina: Vaikeaa on joskus ja toisinaan todella vaikeaa, mutta yritetään parhaamme. 🙂 Positiivisuus on kuitenkin se kantava voima ja mieti, tässä me vieläkin ollaan. Elossa, hengissä ja orientoituneina uusiin kujeisiin optimistisella ja toiveikkaalla asenteella. :)<br />
   <br />
   Aijaa? 😀 Ehkä se on ihan hyvä, että omaa itsesuojeluvaistoa edes vähäsen ja sen kautta oppia olemaan vähän vähemmän sinisilmäinen. No elämä on opettelua, syntymästä kuolemaan. Paljon on jo opittu, mutta matka jatkuu…. ja oppiminen. :)<br />
   <br />
   Sehän passaa, katsellaan joku päivä koska tullaan. Pistä ronsut valmiiksi, halimaakari hyökkää heti sen kimppuun. ;D

  1. Henna: Jes, loistavaa. 🙂 Jään odottelemaan koska postausta pukkaa eetteriin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts; &hearts;

  2. Henna: Sie olit nopee, kävin kurkkaamassa blogiisi ja olitkin jo ehtinyt tehdä haasteen. 🙂 Kivoja juttuja olit kerännyt ja vaikutat ihanalta ihmiseltä, juuri sellaiselta mitä blogin kautta olen saanut mielikuvan. &hearts;<br />
   <br />
   Iso halaus! &hearts;

 4. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Väkerrän aamusta tämän, kurkkasin sivustoa sieltä löytyi tuhottoman paljon asioita minusta ;)<br />
  Katsotaan millainen tuleee 😉

 5. Ihan asian viereen, mutta pakko oli tämä laittaa… Huuto.netissä osui yksi myyntikohde silmään ja lukiessani kohdekuvausta, mietin, että olen tämän kuvailun joskus lukenut jossain… Muistin heti, että sinun blogissasi oli joskus samaisen takin esittely ja katsoin sen varmistuakseni ja kyllä, totta se on että siellä sinä nyt kerrot huuto.netissä takista jonkun toisen kohteessa… Kohdenumero on 252066110…. 🙂

  1. Ohhoh, kävin katsomassa ton kohteen ja tutulta teksti tosiaan näyttää. Ihan mielenkiintonen, eikä kovin korrekti tapa tehtä myynti-ilmotus.

  2. Kaikkea…: Tuo oli kyllä hassu juttu. 🙂 Laitoin hänelle viestiä ja asia on ihan ok. Nyt on hänellä minun lupa lainata tekstiä. 🙂

  3. Henna: Eipä tuo haittaa. 🙂 Toki olisihan se kiva kysyä etukäteen, mutta laitoin hänelle viestiä ja asia on ok. Nyt hänellä on lupa lainata sitä. 🙂

  4. Joo huvitti kyllä vähän, ku kaikki hymiötkin oli jätetty lainattuun tekstiin..:) Korrektia olis tosiaan ollu eka kysyä, mutta eihän se toki aina tule edes välttämättä mieleen eikä nyt niin vakavaakaan, mutta hassua…:)

  5. Nii, eipä se tietysti niin vakavaa ole, jotenkin vaan silti vähän kummallista, miksi ei voi vaan itse kirjoittaa omin sanoin. Toki olithan sä jo valmiiksi tehnyt hyvän analyysin. 🙂

  6. Henna: hihiii, jeps. 😀 Parasta siinä analyysissä on se kohta &quot;eikä takki haiskahda yhtään linnulta&quot;. 😀 😀 Tuo on kyllä totta, sillä monet aikaisemmat untuvatakkini tuoksahtaa sellaiselta aavistuksen kanalamaiselta, vähän kuin märkä koira yms. Sellainen pieni lemahdus on tullut, varsinkin jos takki on kastunut. Tämä Parajumpersin takki ei haise vieläkään miltään, ei vaikka kastuisi. 🙂

  7. Kaikkea…: Hassua oli kyllä lukea omaa tekstiä, mutta saimme asian sovittua myyjän kanssa hyvässä hengessä ja annoin hänelle luvan lainata tekstiäni jos tahtoo. 🙂

 6. Huomenta ja mukavaa viikonloppua teille! Ihana postaus, olet ihana ihminen ja monet mainitsemasi asiat on tullut esille jo blogisi kautta. Ihana kuvakollaasi &hearts; j

  1. MariaG: Olisin halunnut lisätä siihen vielä, että olen hassuttelija ja osaan tehdä hauskoja ilmeitä, mutta niitä ei löytynyt. 🙂 Minusta tuo haaste on tosi kiva, tällä tavalla on helppo kertoa itsestään asioita, jotta tekin saatte paremman käsityksen minusta. 🙂 <br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntaita sinulle Maria ja iso halaus! &hearts; &hearts;

 7. Hello &quot;hopeless-romantic&quot; 😉 Olipa mukava lukea susta nää asiat! Kiva, että tartuit haasteeseeni!<br />
  <br />
  Mukavaa uutta viikkoa!

  1. S: Olen sellainen Hollywood-elokuvien fanittaja. 😀 Kaikki Pretty womanit, Dirty Dancingit, Titanicit yms saa kyynelkanat auki ja mitä sokerisempaa romantiikkaa sen parempi. 🙂 Yritän olla romanttinen myös omassa parisuhteessani. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa sinulle Sally ja aurinkoista kevään odotusta! &hearts;

 8. Hello &quot;hopeless-romantic&quot; 😉 Olipa mukava lukea susta nää jutut! Kiva, kun tartuit haasteeseeni!<br />
  <br />
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *