Viime viikon asukuvat

No niin, tässä tulee nyt sitten viime viikon kuvasaldoa. 🙂 Normaalista poiketen minulla oli kaksi palaveripäivää työprojektin tiimoilta, joten joukkoon mahtuu myös siistimpää vermettä. 🙂

MAANANTAI – kotipäivä ja hyvin tavanomainen kotiasu

50fe7f4cc98c7e1a6600015a.jpg 50fe7f48c98c7e1a66000155.jpg

Jalassa legginsit ja villasukat, yläosana alustoppi ja pitkä kulahtanut t-paita. 🙂 Vastaavaa asukokonaisuutta olen käyttänyt myös muina päivinä kotona ollessani. En erikseen tätä samaa settiä enää esittele, mutta jokainen päivä tälläiset koltut kiskaisen päälleni, viimeistään illalla ennen iltapalaa. 🙂

TIISTAI – Työtapaaminen

50fe7f3bc98c7e672a00001b.jpg 50fe7f37c98c7e672a000016.jpg

Työmiittinkiin laitoin ylleni siistit beiget housut ja bleiserin. Lähtiessä ballerinat olivat laukussa ja jalassa oli nahkaiset saappaat. Ei ole ihan baltsukelit vielä ulkona sentään. 🙂 Illalla vaihdoin päälleni maanantain mukaisen kotiasun.

KESKIVIIKKO – Kotipäivä ja ulkoilua

50fe7f34c98c7ed83d00000b.jpg 50fe7f32c98c7eec5000006f.jpg

Tässä keskiviikon asu ennen kauppareissuun lähtöä. Housut ovat oikeasti tummansiniset pillifarkut, jotkaa kuvassa näyttävät pikimustilta. En saanut mitenkään säädettyä kuvia kuntoon, vaikka kuinka yritin. 🙂 Jalkaani laitoin tennarit piiiitkästä aikaa, sillä nahkasaappaat olivat suojauskäsittelyn jäljiltä kuivumassa.

TORSTAI – kotipäivä ja ystävän kanssa kahvittelu

50fe7f2dc98c7e2a14000005.jpg 50fe7f2ec98c7ecb0b000005.jpg

Jalassa mustat, hyvin joustavat pillifarkut ja yläosana superjoustava valkoinen paitis. Alla musta toppi.

PERJANTAI – työtapaaminen

50fe7f46c98c7e672a00002a.jpg 50fe7f43c98c7e1a66000150.jpg

Jalassa H&M:n 200denin mustat sukkahousut ja mustat herrain-tyyliset sortsit, jotka yhdistetty mustaan bleiseriin. Ballerinat matkasivat laukussa ja jalkaani sujautin matkan ajaksi villasukat ja mustat kumisaappaat. 🙂 Illalla kotiasu.

LAUANTAI – Kotipäivä ja perusulkoilua sekä kaupassa käynti

50fe7f40c98c7e8a430000fc.jpg 50fe7f3ec98c7e672a000020.jpg

Jalassa on beiget pillifarkut, vaikka kuvan perusteella vaikuttaisi ettei housuja ole lainkaan. 😀 Hävytöntä! ;D Lemppari-saappaani ovat kovassa käytössä lähes päivittäin. Yläosana musta pitkä trikoopaita, jonka olen rypyttänyt vyötärön seudulle. 

Sunnuntain osalta vaatteet olivat lähes identtiset kuin maanantaina, eli rentoa perusvaatetta (mustat legginsit ja valkoinen pitkä paita). Ulkovaatetuksen osalta päälläni oli jokainen päivä Parajumpersin untuvatakki valkoinen siskon kutoma pipo, beige viskoosihuivi ja mustat nahkaiset Thinsulaten lapaset. 

Pukeutumiseni on hyvin simppeliä ja rentoa siis. Paljon joustavia materiaaleja kuten mikrokuituista materiaalia olevia legginsejä, stretch-materiaalia olevia pillifarkkuja, trikoopaitoja eripituisilla hihoilla… Tarpeen vaatiessa (kuten ti ja pe) kaapista löytyy siistimpää ja asiallisempaa vaatetta. Nämä siistimmät yksilöt ovat melko vähäisellä käytöllä olleet, mutta jatkossa niillekin on käyttöä viikottain. 🙂

Tälläisiä kuvia siis. Kuvausniksit ovat kyllä tarpeen ja kaukolaukaisin meni ostoslistan sijalle 1. En tosin asukuvia kovin usein ajatellut postailla teille, sillä asut eivät paljoakaan muutu ylläolevista kuvista. 🙂 Olisi kuitenkin kiva saada ne vähäiset omakuvat onnistumaan edes kohtalaisesti, muuten kuvaus-kauhuni kasvaa entisestään. 🙂

Ihanaa ja aurinkoista päivän jatkoa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

45 kommenttia “Viime viikon asukuvat

  1. Love: Hihii, entinen reisiongelmainen täällä hyvää päivää! 😀 onneksi olen päässyt reisien inhoamisesta eroon, muuten en olisi ikinä kehdannut laittaa tänne blogiin kuvia. 🙂

 1. Kerro vielä että mistä nuo ihanat saappaat on! Wau! Ja se yhdistelmä beigejen housujen kanssa! Tahtoo samanlaiset &hearts;

  1. Juliet: Saappaat on ikivanhat ja ostettu aikoinaan DinSkosta. 🙂 Ovat aitoa nahkaa ja nämä ovat minun toiset samanlaiset jo kierrossa. En ole tähän malliin enää törmännyt, mutta viime vuonna oli Biancossa (esim Kampin keskuskuksessa on liike) hieman saman tyyliset saappaat. 🙂

  1. Live&amp;Home: Hihi, kiva että saan toimia inspiraationa! &hearts; &hearts; Sinulla tosin on niin kauniit pitkät sääret, että voit huoletta laittaa jalkaasi mitä tahansa. Näytät aina UPEALTA! &hearts;<br />
   <br />
   Onlyn trikoo on tosi hyvä ollut, samoin Vilan basic-sarjan trikoot. H&amp;M:stä joskus ostan myös ja Seppälässä on viime aikoina ollut parhaimmat valkoiset trikoo-paidat. Niiden valkoinen sävy pysyy valkoisena hyvin pitkään, ennen kuin alkaa pesussa harmaantumaan. <br />
   <br />
   Itse tykkään tosi paljon Zaran pillifarkuista. Niiden malli on takapuolen ja vyötärön suhteen itselleni tosi hyvä. Niitä voisit kokeilla myös ja sinulla kun sitä säärtä löytyy, niin ne näyttäisivät tosi upealta sinun päällä. &hearts;<br />
   <br />
   Mie voin siskolle vinkata asiasta, jos tahdot ikiomat sukat? ;)<br />
   <br />
   Ihana olet! &hearts; &hearts; Kiitos itsellesi loistavasta postausvinkistä! 🙂

  2. Älähän nytten, kiitos kauniista sanoista! &hearts;Oon ihan otettu…:)<br />
   <br />
   Joo joo, vinkkaa ihmeessä ;)<br />
   <br />
   Laitoin sulle s.postia tulemaan, kurkkaahan :)<br />
   <br />
   Kiitos vielä kerran, sain niin huisin paljon hyviä vinkkejä ja ideoita! :)<br />

  1. Suski: Hui jaix, en tiedä miten paljon asut muuttuvat, tuskin paljoakaan. 🙂 Mutta toki jos tahdotte nähdä esim kesäkauden vaatteita niin tottahan toki voin toteuttaa sellaisenkin postauksen keväämmällä. 🙂 Ja jos joskus ostan jotain uutta kaapin täytettä, niin ilman muuta voin postailla niistäkin. 🙂

 2. On nuo Tory Burchit kyllä niin ihanat, että iik 🙂 Mistä löytyy noin kivasti istuvia valkoisia paitiksia?

  1. Mampsu: Toryt on superihanat! &hearts; &hearts; Tuo kyseinen valkoinen paitis on ikivanha ja ostettu Vero Modasta. Se on sellaista ohutta, tosi joustavaa ja hieman läpikuultavaa puuvilla-elastaani sekoitusta. 🙂

  1. Tosi kaunis joo ku naamaa ei edes näy. Mielestäni asut ovat rumia, tai noh, ei nyt rumia mutta kroppasi ei pysty kantamaan vaatteitasi oikein. Miksi omistaa klassiset ballerinat, kun muu asu on kuin roskakorista tongittu? En nyt oikein ymmärrä..

  2. Hk: Ja sinun pointti olikaan???? Jännä juttu että viime aikoina on alkanut kasvavassa määrin tulemaan tälläisiä kommentteja… taitaa olla asioilla jokin yhteys?

  3. Toista kertaa tämän ihmisen blogiin kirjoittelen. Eli en ole mikään tahalteen haukkuva anonyymi. Kerron puhtaasti mitä ajattelen ja sillä sipuli? Ei voi olla noin vaikea lukea välillä negatiivista kommenttia, ja vieläpä puolustaa bloggaajaa varsinkaan kun siihen ei ole mitään syytä..? Niin ja pointtini oli se, että mielestäni nämä asut olivat omiin silmiini hieman tylsiä ja rumahkoja! 🙂 Niin kuin edellisessä kommentissa niin mainitsin.

  4. Hk: Asioita voi yrittää ilmaista myös rakentavasti, jos pyrkimyksesi on saada jokin muutos kenties aikaan. Se ei ole vaikeaa, alla siteeraan sinun ensimmäistä viestiäsi:<br />
   <br />
   &quot;Koska en näe kasvojasi, en kauneudesta osaa tässä vaiheessa sanoa mitään. Mielestäni asut eivät pue sinua parhaimmalla mahdollisella tavalla ja istuvat paikoitellen huonosti. Kauniiden ballerinojen kanssa sopisi hieman näyttävämmät vaatteet, nyt ne ikäänkuin ovat eriparia keskenään eivätkä sovi yhteen.&quot;<br />

 3. Ei kyllä mitenkään voi uskoa noiden kuvien perusteella, että tuollaisella hoikalla naisella on ollut paino-ongelmia! Sun jalat on ihanat ja housut istuu niihin tosi hyvin! :)<br />
  <br />
  Oisko sulla jotain vinkkejä miten saisi tollaiset kiinteet reidet? 🙂 Itelläni on ihan löllöt ja paksut. 😀

  1. Lina: usko pois! 😀 Raskauden aikana lihoin aivan järkyttävästi, painoin 85kg. Sairaalaan ei jäänyt grammaakaan. Laihdutin aika nopeasti synnytyksen jälkeen noin 65kg ja sen jälkeen se nousi nopeasti takaisin, 75kg oli painoa joulukuussa 2011. Kun aloin laihduttamaan niin lähtö paino oli 73kg, tämä tammikuussa 2012. Ja nyt paino keikkuu 50kg molemmin puolin ja on ainakin toistaiseksi ollut stabiili. :D<br />
   <br />
   Olen tehnyt kotijumppaa päivittäin maaliskuusta 2012 asti. laihdutuspostauksestani löytyy kotijumppaohjeeni:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/11/23kg-pudotettu-laihdutusasiaa&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/11/23kg-pudotettu-laihdutusasiaa</a><br />
   <br />
   Geeneillä lienee myös vaikutusta asiaan ja jonkin verran tanssiharrastuksellani, joka on aikoinaan muokannut reisistäni aika lihaksikkaat. Mie olen ennen vihannut reisiäni ja olisin tehnyt melkein mitä vaan että saisin &quot;tikkujalat&quot;. Se ei kuitenkaan ole mahdollista, vaikka nälkiinnyttäisin itseni. Nyt olen hyväksynyt itseni sellaisena kuin olen, kauneusvirheineen päivineen ja pyrin elämään terveellistä elämää, jotta porskutan eteenpäin vielä 90-vuotiaana mammana trollaattorin kanssa. 😀

 4. Voi kun olet kaunis 🙂 Ja niin kivoja vaatteita! Sain kyllä taas motivaatiota jaksaa omaa jumppaohjelmaani :)<br />
  <br />
  Luin muistaakseni joskus sinun sanoneen, että Kartellin ihanaan Ghost -tuoliin tulee helposti naarmuja. Muistanko oikein? Olen sitä kaavaillut esikoiselle ruokapöydän ääreen omaksi tuoliksi, mutta en tiedä hennonko siihen panostaa mikäli se ei oikein sellaista käyttöä mielellään kestäisi. Poika on 3 v eikä ruokailijoiden siistimmästä päästä 😉

  1. Katja: Kiitos kaunis! &hearts;<br />
   <br />
   Tuo Kartellin muovi naarmuuntuu jonkin verran käytössä, ei pahasti, mutta niin että siihen tulee sellaiset pyöröjäljet näkyviin. Kirkkaassa versiossa ne naarmut näkyvät selvemmin kuin esim valkoisessa Louis Ghostissa aikoinaan. En ehkä vielä ostaisi Kartellia pojalle, mutta jos lähistöllänne on Etola, niin sieltä saa edullisesti samanhenkisen ja -näköisen tuolin, joka voisi olla hyvä vaihtoehto ensi alkuun. Eikä haittaisi niin kovin jos naarmuuntuisi. 🙂

  2. Voi kiitos vinkistä! Tuohan onkin oikein oiva vaihtoehto. Onneksi sen voi myös tilata, on lähin kuitenkin sen verran kaukana 🙂

 5. Hyvän näkösiä vaatteita sulla! 🙂 Erityisesti tykkään torstain asusta! Kiinnostais kanssa tollanen paita ja housutkin. Mistä oot mahtanut nuo löytää?

  1. Joan: Torstain asu on päällä tosi ihana, hyvin joustava ja mukava. :)<br />
   <br />
   Housut on mustat pillifarkut Zarasta, joissa paljon elastaania. Paitis on Vero Modasta vuosien takaa, sellaista ohutta ja hieman liukaspintaista joustavaa puuvillaa. 🙂

 6. Ihanan simppelit asut! Mä niiiiiin toivon, että saan pudotettua omat ylimääräiset kiloni, jotta voin taas joskus käyttää oikeita vaatteita :-)) Ja vaikka joku casasta lähtevä nimeltä mainitsematon bloggari nurisikin siitä, että casassa jaellaan puuron keitto- ja pyykinpesu- ja asuvinkkejä, niin mä ainakin olen niistä iloinen! Ja toivoisinpa vielä jonkinlaista postausta niistä asuista, joita käytit vuosi sitten!!<br />
  <br />
  Haleja &hearts;

  1. Teija: Jokainen bloggaaja itse tekee oman bloginsa ja minä kirjoitan niistä jutuista jotka minua kiinnostaa, koskettaa tms. 🙂 Jos joku ei siitä pidä, niin sille ei mitään voi. Toisten arvostelu taasen on huonoa käytöstä, enkä ymmärrä miksi kukaan bloggaaja kokisi oikeudekseen arvostella muita. Höh. 🙁 <br />
   <br />
   Vuosi sitten käytin samanlaisia pillihousuja (harvakseltaan tosin) kaksi kokoa isompana ja legginsejä myös. Itseasiassa samoja legginsejä mitkä on käytössä nytkin. 😀 Ne on joustavat ja palautuvat pesussa aina sellaiseen minikokoon. 🙂 En hirveästi ole viihtynyt kameran edessä koskaan, mutta voin yrittää katsoa jos muutama kuva löytyisi vuoden takaa. :)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle ihana! &hearts; iso halaus takaisin! &hearts;

  2. Olen seuraillut blogiasi noin vuoden verran ja saanut paljon ihania uusia ideoita oman kotini sisustamiseen. Kiitos siis ihanasta blogistasi! Pidän kovasti tyylistäsi kirjoittaa ja muutenkin tunnut olevan tosi reilu ja empaattinen ihminen, mikä on ihana asia tässä välillä aika kovassakin maailmassa. :)<br />
   <br />
   Sitten pientä kritiikkiä, joka ei kohdistu pelkästään sinuun vaan myös muihin bloggaajiin. Kielipoliisina puutun asioihin ja viilailen pilkkua oikein kunnolla. Kirjoitat yllä seuraavasti: Itseasiassa samoja legginssejä mitkä on käytössä nytkin. Yllä olevassa tekstissäsi on toki useitakin virheitä, mutta tarkoituksesi on varmaan kirjoittaa ns. puhekielistä tekstiä, joten en puutu näihin muihin virheisiin eivätkä ne minua häiritse. Tekstissäsi häiritsevä asia on mikä-sanan väärinkäyttö ja tähän törmään jatkuvasti muissakin blogeissa. Viittaat tekstissäsi legginsseihin, joten voisit käyttää joka-sanaa. 😉 <br />
   <br />
   Onhan elämässä toki tärkeämpiäkin asioita kuin kielioppisäännöt, joten ei tämä niin vakavaa ole. 🙂 Kiitos ja anteeksi.

  3. Santse: Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; Tuli hyvä mieli! &hearts;<br />
   <br />
   Tuo oli hyvä juttu, että kerroit mitkä-jotka-mokailustani. 😀 Yritän jatkossa muistaa oikean tavan, mutta kirjoitan niin vauhdilla että virheitä tulee aika paljon enkä juuri mieti oikeinkirjoitusta. 🙂 Yritän petrata vähäsen. :)<br />
   <br />
   Ei tartte anteeksi pyytää, eiiiii. 😀 Mukavaa iltaa! &hearts;

  1. Jonde68: Todellakin. 😀 Minun kalsarit on mikrokuitua, eli sellaista hieman kiiltävää pikimustaa polyesterisekoitusta, joista ei näy läpi. Joustavat hyvin paljon, mutta ovat silti napakat jalassa. Menevät hyvin pillihousuista. 🙂 Puuvillalegginsejä en siksi käytä kun ne haalistuu niin nopeasti ja kuluvat haaroista puhki. 🙂

 7. Minäkin olen tuskaillut tuon kuva-asian kanssa. Miten voisi saada kivoja kuvia, jos ei halua näyttää naamaansa eikä ukkokulta ole kiinnostunut asukuvauksista. Keväämmällä voi pystyttää kolmijalan pihalle, tässä pimeydessä se ei asioita kummemmin muuta. Olen itse kokeillut kollaasien tekoa Photoshopilla. Niissä saa yksityiskohtia esiin ja naaman voi häivyttää kuvaa siirtämällä. Tällä tavalla kuvan voi ottaa ns. normaalilta korkeudelta. Sulla on kivoja asuja 🙂 Ilkeille kommenteille voi sanoa töttöröö, sisustushan se olikin pääasia, menköön villimpiä yhdistelmiä etsivät muihin blogeihin, eikös? 😉

  1. Satu: En tiedä voiko päättömät kuvat koskaan olla kovinkaan hyviä, vaikka kaksi ihanaa muotibloggaajaa näyttävätkin kauniilta ja virheettömiltä myös päättöminä. 🙂 Olen yrittänyt tutkia heidän kuviaan ja ottaa mallia, mutta meillä tuo peiliongelma on suurin epäonnistumisen syy tällä hetkellä (ovat liian ylhäällä). Olin jo ryntäämässä ostamaan kaukolaukaisijan ja uuden tulevamman jalustan, mutta tulinkin eilen siihen tulokseen, että koska asukuvia tulee niin harvoin enkä muutenkaan tykkää olla kameran edessä, niin en raaski ostaa niitä ainakaan vielä. Tarve on niin pientä ja kustannut satoja euroja. :)<br />
   <br />
   Juuri näin! Sisustus on se numero 1, ollut aina ja tulee aina olemaan. 😀 Kuvasin asupostauksen lukijoiden toiveesta, demonstroidakseni kuinka tulen tulen toimeen niin pienellä vaatemäärällä. Ja viime viikolla käytin noin 40% vaatteistani, eli en edes puolia vaikka niitä on vähän. 🙂 Muotibloggaajaksi ei minusta koskaan ole, eikä itselläni ole siihen edes paloa. Hyviä muotiblogeja on pilvin pimein ja jokaiselle varmasti löytyy omanlaisensa inspiraationlähde. 🙂

 8. Hei, vinkkaatko mullekin nuo &quot;päättömät bloggaajat&quot;, jos vaikka alkaisin opiskella asiaa… 😉

 9. Kivan yksinkertaisia asuja :)<br />
  Mutta se vain pisti silmään, että miksi kannat balleriinat mukaan työtapaamisiin? Eikö ne saappaat jalassa voisi olla sen aikaa tai sitten hankkia sellaiset kengät mitä ei tarvi vaihtaa palavereiden ajaksi? Ja missä sä niitä saappaita ja villasukkia säilytät sen palaverin ajan? 🙂 Ite en ainakaan jaksaisi raahata toisia kenkiä mukana 😀

  1. Teisu: En tykkää siitä että jalat hikoilee ja siksi vaihdan sisähommissa aina keveämmät kenkulit jalkaani. 🙂 Saappaat ja villasukat on sen aikaa naulakossa kuten takki ja muut tykötarpeetkin. 🙂

 10. On sinulla hyvä maku. Hienoa kun on noin toimivia asuyhdistelmiä.<br />
  Olen saanut sellaisen käsityksen (alusta asti taustalla) että olet kotiäitinä tyttärellesi? Miksi käyt työpalavereissa? Vai oletko aloittanut jo työt, onko minulta mennyt jotakin ihan ohitse? =)<br />
  <br />
  terveisin Kaija

  1. Kaija: Kotiäippä olen ollut, mutta ohessa tehnyt viime vuoden lopulta projektiluontoista työtä. Tämä on tälläinen kevyt paluu työelämään ja työmäärä lisääntyy pikku hiljaa. 🙂

 11. Tuohan on hienoa. Saanko kysyä millaista työtä teet? Et ole paljon siitä täällä blogissasi puhunut vaikka muuten olet niin mahtavan avoin ihminen?<br />
  <br />
  Terveisin Kaija

  1. Kaija: Teen siistiä sisähommaa ja lähinnä pyörittelen papereita, se on työnkuvani parhaillaan. Aikaisemmin tein vaateketjun liikkeessä somistajan töitä ja myös myyntijuttuja. 🙂 Työjutuista en voi kovin paljoa kertoa, se on työnantajan toive ja tahdon kunnioittaa sitä. 🙂

 12. Hui, kun näytitkin näissä kuvissa hoikalta. Mutta hyvältä toki. 🙂 Tää onkin tosi hauska idea, että kuvaa asuja viikon ajan, näkee itekin sitten, mitä tulee päällään pidettyä. Mustakin olis kiva ottaa asukuvia, mutta just toi kasvottomana toteuttaminen tuo omat haasteensa, ja kuvaaminen muutenkin on itselle jotenkin tosi haasteellista, niin kuvat ei tosiaan olis mitään kovin hyviä. Asukuvia on kuitenkin kiva katsella.

  1. Henna: hihi, kiitokset! &hearts; &hearts; &hearts;&hearts; :)<br />
   <br />
   Asukuvien ottaminen on minusta tosi vaikeaa, varsinkin päättömänä ja kun peilitkin on vielä turhan korkealla niin kuva pitää ottaa aavistuksen alaviistoon. :)<br />
   <br />
   Mie saatan aina silloin tällöin postailla asujuttujakin, mutta olen aika tylsä ja vähän kaavoihinkin kangistunut pukeutuja joten kovin usein ei mitään ihmeellistä asuyhdistelmää ole tarjolla. 🙂 Mutta heti jos pistän päälleni jotain normaalista poikkeavaa tai uutta niin toki voin tänne blogiinkin niitä laitella tulemaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *