Laura Ashley ja Balmuir

Löysin kauppareissulta Laura Ashleyn yleispesuainesuihkeen, jota olen tahtonutkin kokeilla. Minulla kävi aikamoinen tuuri, sillä kaupan hyllyssä oli vain yksi, hieman pölyinen pullo jäljellä. 🙂 Nyt olen päässyt kokeilemaan kolmea kyseisen merkin tuotetta ja jokainen niistä on ollut todella hyväntuoksuinen ja puhdistusteholtaan tehokas.

51014396c98c7ef925000005.jpg

Vaaleanvihreä isompi pullo on se uutukainen, jonka tuoksu on mieto ja miellyttävä. Vihreää teetä en kyllä tuoksusta huomaa, mutta inkiväärin kyllä. <3 Vaaleanpunainen lasinpesusuihkeesta teille kirjoittelinkin jo, olen sitä käyttänyt yleispesuaineen tilalta ja oman kokemukseni mukaan se on erinomainen peruspesuaine. Se myös tuoksuu hieman paremmalta, kuin tuo uusi vihreä teen ja inkiväärin tuoksuinen. 

51014399c98c7ead08000011.jpg

Tein samalla myös kynttiläostoksia, kun silmiini osui nämä Balmuirin hopeiset pallokynttilät. Näitä olin ostamassa kuukausi takaperin, mutta olivat silloin loppuneet. Mistä lienee varaston kätköistä löytynyt lisää, noin kahdeksan kipaletta niitä hyllyyn oli ilmestynyt. 😀

5101439cc98c7e442000001b.jpg

Ei niitä kyllä polttaa raaski, joten koristeeksi ne ostin. 🙂 Lähinnä kesäaikaa ennakoiden, kun kynttilöitä ei tule poltettua, mutta kynttilänjalat tulevat olemaan kuitenkin esillä. Niihin Perfect Homen korkeisiin kynttilälyhtyihin nämä suunnittelin laittavani. <3

5101439fc98c7ead0800001b.jpg

Teinkin sitten hieman inventaariota ja keräsin kaikki kynttilät yhteen röykkiöön. Tälläinen varasto niitä olisi jäljellä, plus lyhdyissä olevat valkoiset kynttilät. Ne on kohta poltettu loppuun ja saankin viimeisen erän palamaan ennen kesän ja aurinkoisten päivien saapumista.

510143a2c98c7e463800001f.jpg

510143a5c98c7e6425000048.jpg

Mukavaa päivää kaikille! <3

27 kommenttia “Laura Ashley ja Balmuir

  1. t: Ihastuin niihin silloin ne tuli markkinoille, onkos siitä nyt reilu vuosi vai peräti enempi. 🙂 Ovat vaan niin kiven alla olleet. 🙂 Mutta nyt on kaksi. jei. 🙂

 1. Oijoi, tuota yleispuhdistusainetta mulla ei vielä olekaan, vaikka viime aikoina noita Laura Ashleyn puteleita onkin kertynyt. Tiistaina asiasta kirjoittelinkin 🙂 Ootko muuten kokeillut sitä Ashleyn tiskiainetta?

  1. Jen: Tuo yleispesusuihke on tosi kivan tuoksuinen. 🙂 Nesteen väri hieman aluksi epäilytti, että onko pölyisen pullon sisältö pilaantunut, mutta sen kuuluukin kai olla tuollaista vihertävää. 😀 Ja tuoksuu hyvältä. :)<br />
   <br />
   L. Ashleyn tiskiainetta en ole kokeillut vielä. Ainoastaan näitä kahta suihketta ja yhtä pyykinpesunestettä. Tarkoitus on kyllä testata kaikkia, kun vaan kaupassa niitä olisi. 🙂

  1. Outi: Niin on. &hearts; Näyttää ihan teräkseltä. Polttaa en niitä varmaan koskaan raaski, mutta koristeenakin ne ovat kivat. 🙂

  2. Äh, testasin kommentointia ilman sähkärin ja sivun osoitteen laittoa mutta eihän sillon kommentit tuu sähköpostiin..DAAAAA. Olinpa hölmö 🙂

   1. Live&amp;Home: &hearts; &hearts; &hearts; Ja aamulla tein uuden postauksen Balmuirin pallukoista, niiden kevät värit on jotain aivan mielettömän söpöä ja ihanaa. &hearts; &hearts; &hearts;

  3. Outi: Hihi, no ei joo. 😀 😀 Minne lie bittiavaruuteen mennyt jatkokommentit…. Thihihii. :D<br />
   <br />

 2. Hei mä ostin juurikin Stockalta tuollaista WW-sarjan kynttilän (yli-ihana tuoksu, en muista mikä, oranssi väriltään.. tuoksuu marengille tms.)! Oletko polttanut noita? Mulla iskee aikalailla kipinää.. tai iski aluksi, nyt sain palamaan nätisti… täällä juuri tuoksua ihastelen 🙂

  1. Marja: Nuo tuoksut on WW:ssä parasta! &hearts; Olen polttanut joka ilta, Linen-tuoksuani enemmän kuin vahvaa kolmen tuoksun mixiä. Silloin ekat kaksi kertaa se hieman kipinöi, mutta ei ole enää tehnyt sitäkään. Eikös olekin kiva se rätinän ääni, mikä lähtee kynttilästä? &hearts; &hearts;

  2. Juu se ääni on ihana 🙂 Mutta samalla pelkään vaistomaisesti kipinöitä ja että koko talo palaa kohta.. mutta tuoksu on ihana tuossa mun oranssissakin. Mikä lie sitruunamarenki se onkaan. Pitänee hakea noita lisää. Sitä pellavaa minäkin mietin. Ja muutamaa muutakin tuoksua.

  3. Marja: Alussa se on outoa ja minäkin kuikuilin kynttilää että kipinöikö se. 😀 Mutta sitten siihen tottui ja vasta silloin se &quot;rentouttava&quot; efekti toimii. 🙂 Minä nuuskutin toistamiseen sitä vaaleanpuneista sheer… jotain-tuoksua ja siinäkin oli jotain hyvin miellyttävää. &hearts; &hearts; &hearts; Liikaa ihania vaihtoehtoja. &hearts; &hearts;

 3. IHANAT nuo uudet kynttilät!!<br />
  <br />
  Toivottavasti sinulla oli IHANA päivä kaunotar &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. LAAAVVV: &hearts; &hearts; Päivä meni ihan kivasti, päivällä oli kiirusta mutta nyt illan vaan lötkötän sohvalla ja laiskottelen. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Moikka!<br />
  Piti ruveta vinkkaan sulle todella hyvät siivous tuotteet, koska rakastat siivoamista =D minäkin tykkään siivoamisesta ja puhtaasta kodista =D sotkusta voi hieman olla, mutta puhdasta pitää aina olla =D olenkin kokeillut Swipen tuotteita ja voi taivas, että ovat oikeasti hintansa väärtejä! Siinä vaaleanpunaisessa Somethin Elsessä on todella ihana puhdas tuoksu mielestäni. Ainetta ei oikeasti tarvita kuin tippa ja puhdasta tulee..olen myös kokeillut pyykinpesuaineita heiltä ja olen ollut erittäin tyytyväinen siihen nestemäiseen pyykinpesuaineeseen ja nyt kokeilussa on myös Swipelta softin huuhteluainetta ja on todella hyväntuoksuinen. Eikä tartte oikeasti hetkeen ostaa siivousaineita, koska nämä kestävät, kestävät ja kestävät pitkään =) katsoppas heidän netti sivujaan HomCare =) vinkkinä, että se Swipe Ball toimii myös oikeasti =D <br />

  1. Sanna: Siivoaminen on rentouttavaa ja mukavaa puuhaa. Ja varsinkin kun istahtaa sohvalle siivotussa kodissa, se on parhautta! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   En ole Swipea kokeillut, on minulle ihan uusi tuttavuus. Käynkin heti katsomassa nettisivut. Kiitos vinkistä! &hearts; Hyville siivousaineille on aina käyttöä. 😀

 5. Mä löysin eilen täältä Hämeenlinnasta paikan, jossa myydään noita WW-kynttilöitä! En ehtinyt eilen jäädä niitä nuuskuttelemaan, mutta huomenna olen menossa 🙂 Myyjää hieman nauratti, kun puoli juoksua menin ensin kynttilöiden ohi, sitten peruutin niiden kohdalle, huokailin ja jatkoin matkaa 🙂 Saas nähdä, montako kynttilää kassalle huomenna päätyy…

  1. Teija: Hihii, mä teen tota samaa. 😀 Ensin menen kuin tuulispää, ja sitten stop ja pakitusta. 😀 Ainakin se Linen on todella ihana, myös palaessaan. Sitä suosittelen kokeilemaan ekana. &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Mukaan lähti iso Vanilla Bean ja ens jouluks (just, ihan ku malttaisin oottaa jouluun saakka) Cinnamon Chai. Siellä kaupassa oli kaiken lisäks joku tammiale noista kynttilöistä, makso vaan 22€/kpl! Tosin, mini-ihminen halus sitten lisäksi vielä yhden Maria Drockilan kynttilän ja sit mä vielä löysin pari ihanaa juttua, joten lopulta ostosten loppusumma oli paaaaljon enemmän ku olis ollu kahdesta normihintasesta WW:sta 🙂

  3. Teija: Kynttilöiden nimet kuullostaa aivan ihanilta. Omnomnom, tuoksuvat varmasti herkullisilta! &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   Nuo Drockilan kynttilät on tosi kauniita ja palavat tasaisesti, joskus kolmisen vuotta sitten ostin niitä joulumyyjäisistä muutaman, mutta olen ehtinyt sittemmin unohtamaan ne. 🙂 Täytyykin etsiä niitä, viimeistään syksylle. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa koko perheelle! &hearts;

 6. Tuossa sulle jo vinkattiinkiin hyvästä tuotteesta… Swipen tuotteita käytän itsekin, enkä enää osaisi kuvitellakaan käyttäväni muita. Ja todella riittoisia puteleita ;)<br />
  <br />
  Ihanat nuo Balmuirin kynttilät, ei tosiaan raaski polttaa 🙂

  1. Johanna: Swipea ajattelin kokeilla, jos tehtäisi kaveripiirissä isompi kimppatilaus… 🙂 KOtikutsujakin ilmeisesti järkätään ja sellainenkin kiinnostaisi. :)<br />
   <br />
   Balmuirin pallukat on ihania! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *