Balmuir pallokynttilät kevään uusissa sävyissä

Kääk, kävin sekuntti sitten aamukahvi-kierroksella lempparinettikaupassani Stockmannilla ja hörppäsin kahvit väärään kurkkuun kun näin Balmuirin uudet keväiset sävyt. <3 <3 <3 Äkkiä näpyttelen teillekin tämän ihanan löydön nähtäville. 😀

5103255fc98c7ecc2f000009.jpg

51032563c98c7ea64500000e.jpg

51032572c98c7e657c00000d.jpg

5103255fc98c7e9862000027.jpg

51032565c98c7e657c000003.jpg

5103256cc98c7e7a14000009.jpg

5103256fc98c7ecc2f000013.jpg

51032568c98c7e771e0000e4.jpg

Kokoja on kolmea – pienimmän halkaisija on 6cm, keskikokoisen 10cm ja suurimman 12cm. Itselläni kolahtivat eniten tuo raikas vihreä, satiinisen musta, vaalea roosa ja haalea minttu. <3 <3 <3 Näiden lisäksi myymälävalikoimista löytyy myös kermanvalkoista ja kultaa. Oranssin ehdin jo hylkäämään kevään sisustusväreistämme ja mietinkin nyt kuumeisesti, olisiko tuosta mintusta sille tuuraajaksi. Tuossa kuvassa se minttu näyttää tosi ihanalta beigen silkkinauhan kanssa. <3 <3 <3

Stockmannin Balmuir-valikoimaan pääset suoraan alla olevasta linkistä:

https://stockmann.com/sub/fi/Piensisustus/11448/11392/11441#B3;

Mutta hyvää huomenta vielä kaikille! Viettäkää ihana päivä! <3

29 kommenttia “Balmuir pallokynttilät kevään uusissa sävyissä

 1. Aah, tuo pinkki ja minttu ovat ehdottomasti keväiset ja raikkaat! Ja IHANAT!<br />
  Nuissa on vain se huono puoli, ettei raaski poltella. 🙁 <br />
  Meilläkun palaa kynttilät kesät ja talvet. 🙂 <br />
  Mukavaa viikonloppua sinne myös! 🙂

  1. Jonna: Ei kyllä raaski. 🙂 Mutta koristeenakin ovat upeita. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts; &hearts;

  1. Suffeliini: Tuo musta on niin ihana, samettinen ja herkullinen. Melkein kuin lakritsajätskiä ja minun tekisi mieli haukata sitä. :D<br />
   <br />
   Kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; Tämä laitetaan totutukseen. 🙂

 2. Ovatpa ihania! Keväämmällä ei enää niin paljon tule poltettua kynttilöitä (ja kesällä ei usein ollenkaan), mutta kauniita kynttilänjalkoja ja muita kynttiläjuttuja on kuitenkin kiva pitää esillä, joten tuollaiset herkullisen väriset kynttilät ovat kivoja sisustuksen värin tuojia. Varsinkin, kun en ainakaan itse kalliimpia kynttilöitä ihan heti raaskisi polttaa vaan ihailisin niitä pitkään ihan sellaisenaan! :D<br />
  <br />
  Kiva lahja- tai tuliaisidea myös! Useinhan tietää lahjansaajan värimieltymyksistä, niin itse olisin ainakin tosi onnellinen tuollaisesta kauniista ja ylellisesti pakatusta kynttilästä.<br />
  <br />
  Kävin jo vihreän sävyjä nettikaupan sivuilla kuolaamassa, saapas nähdä miten käy, kun on vielä alekuponkikin sinne … 😀 <br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua sinulle Miia! &hearts;

  1. Pauliina: Mie ajattelin pitää omat kynttilälyhdyt esillä läpi vuoden, myös kesällä siis. Niihin olisi ihana saada kaikkiin tuollaiset herkku-kynttilät. &hearts; &hearts; Ne hopeiset minulla jo onkin, mutta tuo minttu meni kyllä suoraan sydämeen niin että tuntui. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle Pauliina! &hearts; &hearts;

  1. Pieni lintu: Ne on just parhautta, ja mintut myös! &hearts; &hearts; Meille ei tuota mustaa kyllä taida tulla, vaikka mieli tekisi ostaa muutama ja jemmata kaappiin myöhempää käyttöä varten. Mutta nuo mintut….. &hearts; &hearts; &hearts; aijaijai, rakastan! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Jahas, pitäisiköhän hakea tuollaiset pienimmät mintut.. Näytti ainakin Stockkan sivuilla kivoilta, kun olivat Festivojen päälle laitettu.<br />
  <br />
  Mukavaa päivää myös sinne 🙂

  1. Sanda: Mie kyllä ehkä hakisin, vähän jo tein päätöksenkin että ostaisin kaksi pikkuista minttua. :)<br />
   <br />
   Ihanaa päivää ja mukavaa viikonloppua! &hearts; &hearts;

 4. Oi oi…. Minttu on ihanan värinen. Ehkäpä se on tuo pakkaus, joka saa kynttilät näyttämään ihanilta (ja maksamaankin sen verran).

  1. Heidi: Niin on! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pakkauskin on ihana. 🙂 Olisi hyvä jos tuollaista himmeän silkkipintaista pallokynttilää saisi muissakin merkeissä 🙂 Toivottavasti tälläisiä nähdään paljon lisää kevään mallistoissa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Siis aivan ihastuttavia kynttilöitä olet taas bongannut. Olen niin kynttilä-friikki, että voisin kotiuttaa niistä suurimman osan. Ja makeeta, kun kokoja on erilaisia, saisi kivan ryhmän aikaiseksi. Ihanaa viikonloppua!

  1. MarjaK: Nuo on niin ihania! &hearts; &hearts; &hearts; Pitkään ihastelin sitä viime syksyn kerman valkoista kynttilää, mutta nämä kevään sävyt vie kyllä voiton. 🙂 Tuo minttu on minusta ihanin, vaikka tykkään kyllä kaikista. &hearts; Eri kokoisista saisi kyllä kauniin asetelman. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

 6. Nam mitä kynttilöitä &hearts; Meille viisi tai kuusi beigeä sarpaneva-katelautasen päälle ouuu. Onneksi en vielä tiedä niitten hintaa 😀 Ihanaa iltaa siulle &hearts; &hearts;

  1. Soili: Aijai, olisi niin kaunista kyllä! &hearts; &hearts; &hearts; Ja kun vielä yhdistäisi nuo eri kokoiset, yksi iso, kaksi keskikokoista ja loput pieniä…. rakastan! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle Soili! &hearts; Halaukset! &hearts; &hearts;

 7. Nää kynttilät on ihania, iittalan outletissa ihailin, mutta siellä oli vaan isoimpia kokoja, joten jäi ostamatta 🙂 Tiiätkö onko nuita 5 cm Balmuir pallokynttilöitä muun värisiä kuin valkoisia siis niitä, jotka voi laittaa Festivo kynttilänjalan päälle? Niin ja minä taas nimenomaan haluaisin sen oranssin 😀

  1. Johanna: Näissä uusissa sävyissä ei taida olla sitä 5cm kokoista lainkaan, tai en ole ainakaan löytänyt mistään mainintaa että olisi. Mahtuisiko se 6cm kokoinen siihen Festivoon? Jossain näin kuvan, että olisi ollut näitä uusia Festivossa nimittäin. 🙂

 8. Mä etsin joulun alla festivoihin juuri tuollaisia palloja, joissa olis pieni &quot;jalka&quot;, ja NYT ne sitten löyty!! No, ensi jouluksi sitten… Mutta nythän niitä on jo tilattava, ettei lopu ennen joulua 🙂 Mustat ja valkoiset ainakin on hankittava, ja jos vaan oransseja löytyy, niin niitäkin!!! IHANIA!

  1. Teija: Nuo pallukat on ihania, ja se musta on todella kaunis! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Oooo, onko niitä oranssejakin???? MInun täytyy heti etsiä ne! 🙂

  2. Balmuirin nettisivuilla on kuva kuparin värisestä kynttilästä, eihän se ihan oranssi oo, mutta paremman puutteessa menis sekin 🙂 En oo ainakaan vielä mistään löytäny oranssimpaa.

  3. Teija: Se kuparinen on aika kiva, taittaa minusta aavistuksen ruosteenpunaiseen. 🙂 Niitä oli ainakin vielä viime viikolla myymälöissäkin jäljellä. 🙂

 9. Ihania kynttilöitä, mutta Stockan sivut ovat ihan jumissa, joten en pääse sinne katsomaan. Sisustuslehdet hehkuttavat kevään väreinä juuri minttua ja keltaista. 🙂 Tykkään kyllä itsekin niistä.

  1. VK: No höh, toivottavasti sivut toimivat nyt. :)<br />
   <br />
   Minttu ja haalea turkoosi ovat kyllä iso hitti tälle keväälle ja keltaisesta on kovalla rytinällä tulossa hieman vaaleampi versio, jota tullaan näkemään varmasti tekstiileissä ja liinavaatteissa paljon. &hearts; &hearts; &hearts; Tuo minttu on aivan ihana, ja sopisi meidän greigen pariksi niin syötävän hyvin. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *