Makuuhuoneessa viimein seinähyllyt!!!

Jesjes, viimeinkin makuuhuoneen seinähylly-projekti on valmistunut. 🙂 Kauan siinä sitten menikin, sillä aina kun sain hyllyjä ostettua niin ne menivät lopulta muihin huoneisiin kuin sinne minne oli tarkoitus. Nyt makuuhuone on puuttuvaa lattialistan pätkää vaille valmis (se puuttuu edelleen :D) ja voin huokaista helpotuksesta sen suhteen – yksi valmis huone, johon olen täysin tyytyväinen. <3 <3 <3 <3

510eaa9ec98c7e6114000096.jpg

Hyllyjen tavaroita en jaksanut alkaa asettelemaan, kunhan lykkäsin jotain kaunista siihen täytteeksi. 🙂 Bestå-kaapin päällä olevista lampuista puuttuu varjostimet toistaiseksi. Niihin olen mietiskellyt Pentikin valkoisia Decoja pienimmässä koossa, mutta en ole ihan varma siitä vielä ja siksi muhittelen ajatusta vielä hetken. 🙂

510eaa9ec98c7ea905000015.jpg

510eaaa1c98c7e835c000096.jpg

510eaaa4c98c7ea90500001f.jpg

Kuvailen huomenna makuuhuonetta hieman paremmassa valossa ja teen teille päiväkuvaus-postauksen pitkästä aikaa. Nyt takaisin jännäämään Jussi-Gaalaa ja nauttimaan juhlahulinasta. 🙂

Ihanaa iltaa! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

21 kommenttia “Makuuhuoneessa viimein seinähyllyt!!!

 1. Teidän makkari on kyllä kauneimpia mitä olen nähnyt! Mielettömän upea! &hearts; ja hyvin sopii hyllyt. Olen kade noista valokuvakehyksistäkin.=)

  1. Jemina: Aaaaa, sie olet ihana! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Maailman suurin kiitos kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Makkari on nyt oma lempparini, taas vaihteeksi ja vuorostaan. 🙂 Muutama pieni fiilaus, kuten se puuttuva listan pätkän kiinnitys ja uusi &quot;ei nukkainen&quot; matto lattialle niin avot. Ai niin, ne valkoiset varjostimet myös. Sitten kun nuo on saatu hankittua niin loppuvuoteen en enää makkariin koske, se on lupaus. 😀

  2. Tuohan jo lähenteleekin täydellisyyttä eli ei tarvitse muutoksia tosiaan tehdä piiitkään aikaan. =)

  3. Jemina: Melkein. 🙂 Mattoa se kyllä kaipaa kipeästi, jotta saan hieman jemmattua tuota kukertavan karmeaa lattiaa. 🙂

  1. Niitty: Kiitos vinkistä! 🙂 Tällä kertaa taidan itse jättää väliin mutta toivottavasti moni tekee hyviä löytöjä. 🙂

 2. Todella hyvältä näyttää! Meillä aina loppuu kesken just nuo hyllyt, kun niitä tarttee aina sinne tänne 😀

  1. Reetta: Hihihii, tiedän. 😀 Montahan kertaa olen jo itse ostanut lisää hyllyjä, kun on aikaisemmat menneetkin jonnekin muualle kuin sinne minne ne ostettiin. 🙂 Sain kerran jo laitettua yhden hyllyn makkariin, mutta ruuvasin sen irti ja kiinnitin keittiöön. Makkarissa oli vain reiät seinässä sen jälkeen ja nyt sain ne puuttuvat kaksi hyllyä hankittua. 😀 Nyt parhaillaan mietiskelen, tarttisinko tytön huoneeseen myös pari hyllyä, sillä tahtoisin laittaa kirjoja esille. Muutama koristeeksi hylätty nallukkakin voisi muuttaa sängystä hyllyn päälle istumaan. 🙂

  1. Live&amp;Home: &hearts; &hearts; &hearts; Vitsiläinen, olet ihana! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Olen tosi tyytyväinen makkariin nyt ja luulen että sinne ei muutoksia tule enää tapahtumaan. Lattialle tahtoisin karvattoman maton kesäksi (kenties Pappelina tai jokin muu vastaavan tyylinen) ja Lenet kaipailee varjostimia. Lattialista odottelee varastossa sahaamista ja kiinnitystä, mutta vielä ei ole jaksettu siihen ryhtyä. Puoli vuotta ollaan yritetty kyllä aktivoitua, mutta kun ei milllllllääääääääään viitsi. Thihihiiii. 😀

  1. emppu: Yöpöydät on Kartellin Jollyt ja omamme tilasin aikoinaan SisustusIdean nettikaupasta. Niitä myy myös moni muu sisustusliike, nettikaupoista esim Room21. 🙂

 3. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  PERFECT!!! Ei mulla sit muuta :):)<br />
  <br />
  miss ya!!

  1. Love: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Sinä senkin ihanainen! 🙂 🙂 Toivottavasti sinulla oli ihana ilta! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Mä haluisin maalata meijän makkarista yhen ison seinän missä sänkyki on ja tuo laasti olisi ihana mutta haluisin mahollisimman samanvärisen kuin meidän beige päiväpeitto, joten pitää käydä joku päivä hakemassa beigejä värikortteja mitälie 🙂

  1. Jennifer: Ne maalilastut on kyllä käteviä. 🙂 MInäkin olen kantanut niitä kotiin vaikka kuinka monta, hihi. 😀 Anteeksi Prisman väki, se olen minä joka käyn hakemassa kaikki teidän lastut sieltä telineestä, hihihhihihiiii :D<br />
   <br />
   Toivottavasti löytyy täydellinen beige teille ja siihen päiväpeittoon. Kaikki lippulaput vaan mukaan kaupasta ja kotona vertaile niitä erilaisissa valoissa toisiinsa. Jos menee vaikeaksi niin kannattaa ostaa pieni purkki kokeeksi ja katsoa miten sävy sopii siihen teitin päiväpeittoon. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *