Mango spring 2013 ja omat ajatukset

Käväisin kurkkimassa kevään pukeutumistrendejä ja olin aistivinani hieman ysäri-fiiliksiä –  paksuja kengänpohjia, isoja paitoja ja bleisereitä, löysiä herrainhousuja ja ei-niin-kivan-sinisiä farkkuja. Myös värejä löytyy laidasta laitaan, ja kuoseja myös. 😀 Onneksi mustavalkoisuus on kuitenkin aina in, samoin muut perusvärit kuten beige, punainen ja tummansininen. Löytyy minunlaisellekin peruspukeutujalle jotain päällepantavaa. 🙂

Muutamia kivoja juttuja kuitenkin löysin Mangon kevätmallistosta, joista ajattelin itse poimia muutaman idean itselleni.

510e548ec98c7e6e6c000035.jpg

510e5487c98c7e835c000060.jpg

Musta-valkoisen yhdistelmä toimii aina ja itse tykkään yllä olevan kuvan housuista kovasti. Materiaali näyttää ihanan keveältä ja kauniisti laskeutuvalta ja voisin kuvitella itselleni tuollaiset housut juhlavampaan menoon. 

510e5489c98c7e5f14000056.jpg

En ole raitojen ystävä vaatetuksessa, mutta tuo raidallinen jakku näyttää miusta kivalta. Eniten huomioni kiinnittyi kuitenkin ihaniin shortseihin, jotka sopivat hyvin myös siistimmän asukokonaisuuden jatkoksi. <3

510e548cc98c7e6e6c000030.jpg

Kuvan laukku ja paitis ovat aivan ihania. <3 <3 <3 Valkoisia peruspaitiksia tykkään käyttää ja kaappini voisi kaivata yhden tuollaisen puseron hankintaa. Laukussa on pieni Chanel-tyylinen vivahde ja koska en ole valmis satsaamaan tonneja laukkuun, voisi tuo Mangon edullisempi veska olla itselleni sopiva hankinta. 😀

510e5481c98c7eb25a000057.jpg

Malli Miranda Kerr on aina niin kaunis, jopa näissä kuvan “pellemäisissä” pöksyissä, joita en ikimaailmassa omaan jalkaani laittaisi. 😀 Mutta tuo bleiseri on aivan ihana, kultaisista napeista extraplussaa. <3 <3

510e547fc98c7e6e5e00006b.jpg

Valkoinen laukku on minusta suloinen. Materiaalia en tiedä, mutta jos se on nahkaa niin voisin tuollaistakin harkita kesäksi. <3 <3 <3

510e5479c98c7e6014000044.jpg

Ylläolevassa kuvassa ainastaan valkoinen väritys on se juttu, josta inspiroiduin. <3 Löysät housut ja napapaidat saavat omalta osaltani jäädä ikiajoiksi sinne 90-luvun teiniaikaan. 😀 Upea sixpack on kyllä Mirandalla, kyllä sitä kelpaa esitelläkin. 😀

510e5484c98c7e6e6c000021.jpg

Repaleiset farkut on minusta aika päheet. 😀 Tämäkin aika elettiin 2000-luvun puolivälissä ja ihan yhtä rohkeaan tyyliin en enää tässä kolmenkympin kieppeillä kehtaisi ryhtyä, mutta nuden sävyisten ballerinojen ja valkoisen paitiksen kanssa nuo pöksyt olisi aivan ihanat. <3 <3 <3

510e5478c98c7e6214000065.jpg  510e547ac98c7e6e5e000061.jpg

Tuo vasemmanpuoleinen asukokonaisuus on minusta lähes täydellinen – nilkkamittaiset housut, ballerinat, valkoista ja kultaa… <3 <3 <3 Oikean kuvan housut ja korkkarit ovat puolestaan Se Juttu! <3 <3  Paita on kaunis ja tuollainen väripilkku on toimiva kun muu on mustaa, mutta itse en osaa kuvitella laittavani kyseistä paitaa päälleni. 

510e547cc98c7e621400006a.jpg

Viimeisen kuvan asu on minusta ihana, rentoa ja mukavaa perusvaatetta yhdistettyinä naisellisiin korkkareihin. TYKKÄÄN! <3 <3 Raitapaidan saattaisin vaihtaa yksiväriseen. 🙂

Monet muotivillitykset on eletty ja koettu, omalla kohdallani lopullisesti taakse jäänyttä aikaa ovat kasari /ysäri-väriset farkut, 501-levis malli housuissa (Yök, ne Melrose Place-peppuväli farkut :D), paksut pohjat kengissä sekä liian isot paidat ja jakut. Koska vartaloni yläosa on kaksi kokoa pienempi kuin alaosa, en voi käyttää liian suuria paitoja sillä näytän muuten muumilta. 😀 Saman efektin tekee myös liian väljät housut, jotka pahimmillaan pulskistavat reisi-lantio aluetta parilla koolla entuudestaan. Nämä on näitä lyhyen ja epäsymmetrisen ihmisen ongelmia, joita täytyy aina miettiä välillä. Moni trendi jää sen vuoksi väliin. Onneksi oma tyylini on tänäpäivänä perusvarma ja melko huoleton, joten jos kaupoista ei löydy itselleni sopivaa niin kuljen siinä tapauksessa vaikka trikoissa läpi vuoden. 😀 Hihii. 😀

Illalla postailen teille makkarin hyllyistä, jotka kohta kiinnitän paikoilleen. 🙂 Lack is in the house! 😀

Kivaa sunnuntaita kaikille! <3

(Kuvat: Mangoshop.com)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

7 kommenttia “Mango spring 2013 ja omat ajatukset

  1. LittleB: Todellakin! 😀 Sellainen pyöreä tappi, pahinta jos vaatteiden värikin on vielä valkoinen niin muumi-efekti on taattu. 😀 Tsihihiii. 😀

 1. Mä olen kuullut jonkun tyylikonsultin neuvon, että jos olet elänyt jonkun muodin kertaalleen olet siihen liian vanha. Alkaa tuntua teinivuosien kertaukselta tää nykymuoti, taitaa olla paras pysytellä vähän klassisemmalla (luen-kukkahattutäti) linjalla. :)<br />
  Mangon vaatteet on kyllä ihania!<br />
  Mukavaa viikkoa!

  1. Taina: Minun entinen työkaveri alias tyylikonsultti on sanonut samaa. 😀 Tämä koskee niitä suurimpia trendejä ja muotivillityksiä ja olen täysin samaa mieltä. :D<br />
   <br />
   Nyt on pinnalla sellainen menneiden vuosien sekametelisoppa etten montaakaan juttua omaan kaappiini enää tahdo. Tämän päivän nuorisolle ne on uusia juttuja ja ymmärrän täysin että joku saattaa rakastua totaalisesti raidallisiin housuihin tai vyölaukkuun. 😀 :D<br />
   <br />
   Minullakin on tämä &quot;tylsä ja tavallinen mamma-tyyli&quot; ja kuulinkin tuttavan teiniltä tosi ihania vinkkejä kuinka saisin itsestäni katu-uskottavan. 😀 Trenssiin pitää ehdottomasti yhdistää paksupohjaiset kengät tai platform-pohjaiset kiilakorot. Tavallinen vyö pitäisi korvata esim niittivyöllä tai muulla näyttävällä ja räväkällä vaihtoehdolla. Tylsien housujen kanssa ehdotettiin animal-printtejä. :D<br />
   <br />
   Taidan jatkaa tällä tylsällä linjalla ihan mielelläni. Tummansiniset farkut on jees ja valkoiset paidat lemppareita. Beige trenssi on ajaton ja olen jo vuosia turvautunut sen tavanomaisuuteen ja toimivuuteen enkä kaipaa onneksi enää mitään kovin ihmeellistä katseenvangitsijaa. 😀

 2. Voi pikkutyttö vuodet &hearts; Mangon valikoima näytti todella hyvältä =)<br />
  Tuli tuosta ysäristä mieleen, muistan ikuisesti kun 90 luvun lopulla pikkutaniaisena kaikilla tytöillä oli neet paksupohjaiset ja pirun korkeat TP:n kengät, voi luoja… Kolmisen vuotta sitten vanhempien tehdessä keittiöremonttia löydettiin mun joku ikuisuusvanha lupaus kirje. Minä lupaan siivota oman huoneen joka päivä ja jne jne, jos vain saan TP:n korkeat kengät jotka kaikilla muillakin on…Kengät sain, mutta tuo huone ei kyllä pysynyt kuin kolme päivää siistinä :DDD

  1. Live&amp;Home: Sanos muuta mussukkani. 😀 Mangolla on ihania juttuja, ne täytyy vaan etsiä tarkkaan tuolta muotivillitysten viidakosta. :D<br />
   <br />
   Oih, Ten Pointsit!!!! Minulla oli niitä vaikka kuinka monet. Aina kun yksi pari hajosi, piti äkkiä ostaa toiset. 🙂 Mie ruikutin ekoja TP:n popojani varmaan 3 kuukautta ennen kuin sain ne. Ja se ruikutus taisi olla joka päiväistä (anteeksi äiti! :D). Mutta oli kyllä aika hyvät kengät ja mukavat jalassa, vaikka olikin se paksu pohja. 😀

  2. Ja vaikkakin ne oli todella painavat jalassa ja nilkka huojui kuin heinämies, niin hyvät olivat, klassikkokengät. 😀 Oli pakko googlettaa kuvahaussa noot ja muistella, kaksi kuvaa löytyi :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *