Valkoisten päiväpeittojen valikoimaa…

Tässä yön pikkutunteina ennen unen tuloa tein nopean katselmuksen valkoisiin päiväpeittoihin. Tytön huone kaipaisi päiväpeittoa ja sinne etsin valkoista tai valkopohjaista sellaista. Sänky päätyineen on sävyltään taitetun valkoinen, joten täysin puhtaanvalkoiset sävyt ovat poissuljettuja. Tämän vuoksi en voi ostaa päiväpeittoa umpimähkään netin kautta, vaan joudun ottamaan jalat alle ja kiertämään kaupat läpi omin askelin. 🙂

Tein kuitenkin jo ennakkoon kierroksen nettivalikoimissa ja näitä seuraavia tuotteita menen katsomaan seuraavan parin viikon sisällä. 🙂

Gant Home Solid Star

510d9f47c98c7e4b73000002.jpg

Gant Home Ten Star Knit -huopa (joka sopisi meille myös päiväpeitoksi)

510d9faac98c7ec675000016.jpg

J.F. by Finlayson

510d9f49c98c7eaa76000007.jpg

Villa Stockmann

510d9f4bc98c7ec675000007.jpg

CASA Stockmann

510d9f4ec98c7eaa7600000c.jpg

Edellisen postauksen päiväpeite löytyi yllättäen Hobbyhallin sivuilta ja heillä oli useampi potentiaalinen vaihtoehto tarjolla. Näitä onneksi löytyneen myös muista kaupoista merkin puolesta ja ainakin meidän lähimmässä Prismassa on molempien merkkien edustusta ollut. 🙂

Luhta Home Viima

510d9fa7c98c7ec675000011.jpg

Luhta Home Mäki

510d9fa2c98c7ec67500000c.jpg

Finlayson Aika

510d9fa1c98c7e4b7300000c.jpg

Alunperin tytölle mietin ZARA Home Kidsin valko-vaaleansinistä päiväpeittoa, mutta luulen että aikaa (ja sisustusta :D) paremmin kestävä vaihtoehto olisi kokovalkoinen. Siihen on helppo yhdistää jatkossa muitakin sävyjä, sillä luulen että tyttö alkaa innostumaan vaaleansinisen tilalta pikkuhiljaa pinkistä. 😀 Ou nou, mihin sitä vielä pikkuneidin kanssa oikein joutuu? 😀 Hihiii… On varmaan äitiinsä tullut. 😀

Tuo ensimmäisen kuvan uutukainen Gant kiinnostaa tällä hetkellä eniten, sillä uskon että sen sävy olisi täydellinen tytön huoneeseen. Siinä olisi tähtikuvion myötä myös jotain pientä erikoisuutta ja lapsekkuutta, joka tekisi huoneesta pienelle prinsessalle sopivan. Toki nallet ja lelut viimeistään kertovat että huoneessa asustaa napero, mutta söpöillä ei kuitenkaan voi koskaan liikaa, eihän? 😀

Jospa sitä ensi viikolla kerkiäisi kaupoille, joka ei ihme kyllä innosta tällä hetkellä lainkaan. 🙂 Pientä ostoähkyä on ilmeisesti taas havaittavissa ja vaikka kaikenlaista haluaisikin ostella niin kauppoihin meneminen fyysisesti on enemmän rasite kuin nautinto. Onko teillä koskaan tälläisiä tuntemuksia? Että kaupoissa kulkeminen latistaa ostofiiliksenkin kokonaan ja kaipaisi vaan äkkiä takaisin kotiin (vaikka tyhjin käsin)?

Kauniita unia teille aivan kaikille! <3 <3 <3

(Kuvat: Stockmann, Hobbyhall)

10 kommenttia “Valkoisten päiväpeittojen valikoimaa…

 1. Toi Luhdan Mäki on meidän naapurissa ja se on kiva. Olisin sen meillekin halunnut, mutta päädyin sitten halvempaan Elloksen halvempaan päiväpeittoon.<br />
  <br />
  Meidän tytön huoneessa on oikeestasn kaikli pinkkiä/vaaleenpunasta. Lähinnä tosin äidin innon takia.;) Tyttö olis vähän aikaa sitten halunnut maalata huoneensa siniseksi. Tämä tosin johtui siitä, kun pojan huone maalattiin tummanvihreellä, niin tytsykin olis halunnut muutosta.<br />
  <br />
  Itse en käy shoppailemassa fyysisesti juuri lainkasn. Netistä tilataan niin paljon kuin mahdollista.

  1. Marie: Kävin tänään Prismassa ja näin tuon mäki-päiväpeiton livenä. Se on aivan ihana. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; meinasin sen napata kotimatkalle, mutta jäin vielä miettimään sitä pintaa. Se on aika mattainen ja meillä ei pesukoneeseen mahdu noin isoa peittoa pesuun nimittäin. Kiiltävästä pinnasta olisi saanut tahrat hieman helpommin ehkä irti, tai ainakaan ne ei olisi niin pahasti näkyneet. Mutta ihana tuo on ja jos ei meillä olisi omassa sängyssä päiväpeittoa niin ostaisin tuon itselle. :D<br />
   <br />
   Meillä ei seinien väriä vaihdeta ainakaan pariin vuoteen, sen verran rankka oli edellinen maalausurakka. 🙂 Mutta uskallan veikkailla että viimeistään viiden vanhana alkaa meidän neiti esittää omia toiveitaan (lue vaatimuksia :D) huoneensa sisustuksesta. :D<br />
   <br />
   Tykkään shoppailla ennemmän netissä kuin kaupoissa nykyään. Tytön kanssa kiertely ei ole kovin rentoa ja muutenkaan en tykkää jonotella kassoilla tai seikkailla väentungoksessa. 🙂 Netistä on niin helppo ostaa ja samalla voi vertailla hieman hintoja, kätevää. 😀

 2. heips. Oisko sulle mahdollista laittaa kuvaa omasta talosta tai siis lähinnä jostain kohteesta joka tarvitsisi kipeästi tuollaisen osaavan sisustajan apua 🙂 itsellä on esim pikkuvessa ja keittiö joihin ei ole minkäänlaista koristusta.

 3. Hei! Ja kiitos kivasta blogista! Ois kiva saada postaus isoista matoista ja mistä niitä saa tilattua netin kautta ja toki jos jollain ois vielä käyttökokemuksia. Ja isoilla tarkoitan siis yli 160×200 kokoisia, mielellään väh 200×290.

  1. Mara: Kiitos kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; ne on bloggaamisen paras osuus. :)<br />
   <br />
   Meillä ei ole noin suuria mattoja ollut kuin yksi ja sen ostin aikoinaan Maskusta sohvaostoksen yhteydessä. Nyt meillä on kaksi 160x230cm kokoista vierekkäin, kun tarpeeksi isoa ei löytynyt mistään valmiina. <br />
   <br />
   Näitä tosi suuria mattoja olen löytänyt ainoastaan Ikeasta, Ellokselta ja Mattotukusta. Tietenkin huonekalukauppojen kautta voi sitten tilailla mattoja myös mittojen mukaan suoraan valmistajilta, kuten VM-Carpet. En tiedä millaisen postauksen saan aiheesta aikaan, mutta mielelläni voin yrittää ja etsiä erilaisia vaihtoehtoja nettikaupoista. 🙂 Kiitos siis vinkistä ja toivomuksestasi. 🙂

 4. Meillä on makkarissa tuo Luhdan Viima. Aivan ihastuttava, voin suositella. Hinta-laatusuhde kohillaan 🙂

  1. Karolina: Tuo Viima kiinnostaisi kovasti. &hearts; Mäki-päiväpeiton tänään näinkin kun käytiin Prismassa, mutta se oli enemmän mattapintainen kuin kiiltävä. Mattapintaisia päiväpeittoja on meillä monesti ollut ja niissä näkyy tahrat aika nopeasti ja selvästi. Sain pienen trauman ehkä, kun niin monta päiväpeittoa meni nopeaan huonokuntoisiksi. Meidän pesukone pesee aivan maksimissaan 6kg ja märkänä ei rumpu jaksa isoa päiväpeittoa pyörittää kunnolla. Pitäisi ostaa uusi pesukone, mutta päätettiin käyttää vanha rötiskö ensin kokonaan loppuun. 😀 Siihen ei varmaan kauaa enää mene sillä kone on jo noin 9-v vanha. 🙂

  1. Henna: Ei ole vielä. 🙂 Gantti on aika kiva, mutta en uskalla noin hintavaa puuvillaista hankkia, kun se ei mahdu pesuun meidän omaan pesukoneeseen. Tällä hetkellä meillä toimii päiväpeiton asemasta tuplakokoinen peitto, jossa pussilakana. Ihan kiva ja siisti on niinkin, joten oikealla päiväpeitolla ei ole kiire enää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *