Valoisia valokuvia makuuhuoneesta ♥

Aivan ihana aamupäivän aurinko paistoi ikkunoista sisään ja pääsin kuvaamaan makkaria ja sen oikeita sävyjä. <3 <3 <3 Mitä kirkkaampi aurinko, sen vaaleammaksi ja pehmeämmäksi muuttuvat greiget seinät. <3 <3 <3 <3

510f89c1c98c7e753800001b.jpg

510f89dbc98c7ebd3a000025.jpg

510f89c7c98c7e3f18000011.jpg

510f8b20c98c7e3f18000020.jpg

510f89d5c98c7e3f1800001b.jpg

510f89cac98c7e0225000012.jpg

510f89bec98c7e7538000016.jpg

510f89bec98c7e9e1600000c.jpg

510f89d8c98c7e6b2300002d.jpg

Lene Bjerren lampunjalan mukana tuli tuollainen pieni riipus, joka on minusta suloinen. Se sai jäädä jalkaa kaunistamaan. <3 <3 <3

510f89d3c98c7e161300000e.jpg

Ystäväni M toi minulle pari viikkoa sitten ylläripaketin, josta paljastui kolme kauniisti käärittyä hajuvesipulloa. <3 <3 <3 Olen pahasti kangistunut kaavoihini tuoksupuolella ja ystäväni ajatteli sekä minua että sisustusta, kun tahtoi muistaa näin ihanalla tavalla. 🙂 Molemmat saamani Diorin tuoksut kaipaavat vielä toteuttelua, sillä ovat melko voimakkaita ja enemmän ilta- kuin päivätuoksuja. Mutta tuota Chloen Lovea olen käyttänyt ja sen ydintuoksussa on jotain todella mielyttävää ja tyttömäistä. <3 <3 Kiitos M vielä kerran! <3 <3 <3

510f89cdc98c7ebd3a000016.jpg

510f89d0c98c7ebd3a00001b.jpg

510f89c4c98c7e2a2400000e.jpg

Nyt kun reilut puoli vuotta on tuo greige seinämaali ollut seinissä, voin todeta että se on ehdottomasti yksi maailman kauneimmista sävyistä. Varsinkin täällä pimeässä pohjolassa se on todistautunut erinomaiseksi valinnaksi, koska se muuntautuu vuodenaikojen ja valon määrän mukaan. Kevät ja kesäaikaan se näyttää vaalealta ja raikkaalta, syksyllä ja talvella sen tummemmat vivahteet pääsevät esille ja tuovat tunnelmaa ja pehmeyttä sinertävän talvivalaistuksen rinnalle. <3 <3 <3 Valkoiseen yhdistettynä se on niin kaunis, että itkuttaa. :`D Snif. 

Makuuhuoneesseen olen harkinnut kevät-kesäajaksi Pappelinan samanlaista Svea-mattoa kuin keittiössäkin. Se on niin helppohoitoinen eikä kerää lainkaan pölyä, toisin kuin nukkamatot. Myös värinsä puolesta se sopii erinomaisesti meidän muihin tekstiileihin ja helmiäshohtoinen pinta on valtavan kaunis. <3 <3

510f8ea7c98c7e1038000041.jpg

510f8e99c98c7e753800002f.jpg

Ja varjostimiksi Lene Bjerreihin olen miettinyt pienintä Pentikin Decoa (halk. 24cm) valkoisena. Yritin etsiä neliskanttista valkoista varjostinta, mutta olen löytänyt vain liian pieniä tai liian suuria malleja. Pyöreä tosin toimii aina, joten ei tämä huono vaihtoehto ole suinkaan. 🙂

510f8e9ac98c7e2a24000023.jpg

Mukavaa, iloista ja onnistunutta viikonalkua kaikille! <3

50 kommenttia “Valoisia valokuvia makuuhuoneesta ♥

  1. T: Mie rakastan valkoista silkkiä yli kaiken. 🙂 Alussa pelkäsin että se on tuhoon tuomittu ajatus ostaa silkkiset verhot lapsiperheeseen jossa vielä koiriakin, mutta käytössä olen huomannut niiden olevan tosi helppohoitoiset. Jos niihin tulee likaa, niin tähän mennessä on aina lähtenyt tahrat pois nihkeällä liinalla pyyhkimällä. 🙂

 1. Olen ihan samaa mieltä tuosta seinien väristä! ne muuntautuu tosiaan niin paljon auringon mukaan. Mutta on aina yhtä kauniin värinen, tummempana tai vaaleampana. ♥ ihan täydellinen valinta!

  1. jenna: Tosi suuri muutos tapahtuu sävyssä, mutta aina se on yhtä herkku. 🙂 Pitkään pähkäilin tuota sävyä ja onneksi otin riskin ja päätin maalata sillä seinät. Eka kerros kun aikoinaan kuivui niin tiesin että tässä se nyt on, unelmasävyni. 🙂

 2. Ihana valo! &hearts; Tosi erilaiselta näyttää teidänkin makkari luonnonvalossa. Mä tein 7päivän työ (ja koulu) putken ja nyt oon tän päivää vapaalla. Olen täällä hämmästellyt kun kerrankin näkee päivänvalon ja olen pystynyt jopa kuvaamaan juttuja blogia varten! Kevät lähestyyyyyy &hearts; &hearts; Ihanaa viikkoa!

  1. LittleB: Päivänvaloa kaipailen kovasti ja aamulla oli ihana kerrankin napata kamera käteen ja napsia kuvia. 🙂 Järjestin sille ihan oman puolituntia aikaakin, että kerrankin saan kivoja kuvia tänne blogiin. :D<br />
   <br />
   Kohta on jo kunnon kevät, jippii! &hearts; Mukavaa viikkoa sinullekin pikkuinenB! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. tuuli: Yöpöydän Rondoissa on 29cm halkaisijalla olevat Decot. 🙂 Kiitos kaunis sinulle! &hearts; &hearts; &hearts; Halaukset! &hearts;

  1. tahvo: Ne on tyhjiä ihan tarkoituksella. 🙂 Minusta ne ovat todella kauniit noinkin ja niiden pointti tulee selville sisustuksellisesti.<br />
   <br />
   jos tahdot lukea kehyksien kuvattomuudesta enemmän, voit käydä vanhemmassa postauksessani sen tekemässä. Postauksen lopussa enemmän aiheesta:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/01/villa-stockmann-valokuvakehykset&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/01/villa-stockmann-valokuvakehykset</a><br />

 3. Tosi kaunis koti sinulla. Minulla on myös tuota greigen sävyä kotonani ja olen aivan ihastunut siihen. Tästä sävystä en enää luovu kun sen täydellisen on kerran löytänyt. =)

  1. Katja: Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;&hearts;<br />
   <br />
   Tuo X487-sävy on niin kaunis ja olen onnellinen että tajusin sen potentiaalin ja päätin kokeilla sitä. 🙂 Kauniimpaa sävyä saa kyllä etsiä. &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Hei! Todella kauniin ja harmonisen näköistä! Voisitko kertoa mikä tuon seinämaalin sävy on (siis se koodi)? 🙂

  1. Noora: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Maalisävy on Tikkurilan 2436-värikartan sävy X487 (värin nimi on laasti). 🙂 Maaliksi suosittelen täyshimmeää mattapintaista maalia, meillä käytettiin Tikkurilan Siroplast2-pohjaamalia ja pintamaalina Tikkurilan Harmony. Mattapintaisena tuo sävy on kaikista pehmein ja täyteläisin. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Minkä kokonen toi teidän makuuhuone on? Pituus X leveys siis.Onko toi toinen yöpöytä ihan tuolla seinässä kiinni?<br />
  <br />
  Näyttää tosi mukavalta :)<br />
  <br />
  Oman makuuhuoneen sisustus siis käynnissä, siksi kiinnostaa.

  1. Janika: Meidän makkari on tosi pieni, leveyttä noin 360cm ja pituutta noin 275cm. :)<br />
   <br />
   Ikkunan puolella oleva yöpöytä on melkein kiinni seinässä, sinne jää tilaa noin 5cm. Sänkyä ei voi siirtää milliäkään kaappien suuntaan, sillä sitten ei ovi enää aukene. 🙂 Mutta olen tyytyväinen että sinne kuitenkin mahtui yöpöytä, se on juhlaa. 😀

  2. No on se vähän leveempi kun mun makkari, joten haaveeks jää tollanen järjestely. Lattia mitattuna oli 306×314 🙂 Ehkä tuo olkkarin tv siirtyy pojan huoneeseen jahka saan uuden ostettua olkkariin. Ei vaan mitenkään järkevästi saa tota omaa huonetta että sen vois laittaa seinälle/tasolle

 6. Laita hajuvedet äkkiä pimeään, etteivät pilaannu ;)<br />
  Trust me, mä oon monta kertaa kokeillut 😛

  1. Mirri: Mie tiiän. 🙂 Varsinkin parfymit reagoi valoon. Mie en ikinä ehdi muutenkaan käyttämään tuoksuja loppuun saakka, ennen kuin tuoksu alkaa muuttaa muotoaan ja eltaantuu. 😀 Yh, se on kamala haju kun parfyymista alkaa nousta sellainen rasvainen haju. :x<br />
   <br />
   Enköhän mie kohta jo kyllästy esillä oleviin tuoksuihin ja siirrä ne kaapin uumeniin takaisin. 🙂

 7. Rakastan yli kaiken pieniä yksityiskohtia, joita ei ehkä nää kaukaa, mutta ihastuttavat tarkemmalla silmällä katsottuna. Nuo lampunjalkojen riipukset ovat siis niin ihanat!! ♡ 🙂

  1. Vilhelmiina: Minä myös. 🙂 Nuo Lenen jaloissa roikkuvat pienet riipukset ovat minusta aivan ihanat, eikä niihin huomio kiinnity kauempaa. Niistä riipuksista en varmasti luovu koskaan ja hetken jo mietin että olisin tehnyt toisesta itselleni kaulakorun. 😀

 8. Voi Miia, toi makkari on NIIN kaunis! Ja toi laasti on maailman täydellisin maalisävy &hearts; Onneksi itsekin sain sillä kodinhoitohuoneen maalattua, joten nyt tiedän, millä sävyllä meidän unelmien talossa sitten aikanaan maalaillaan 🙂 Mistä noita Pappelinan ihania mattoja saa? Saattaa kyllä olla, että mies ei suostu matosta niin paljoa maksamaan 🙁 Olisi ehkä pitänyt valita samanlaisen sisustusmaun omaava mies…

  1. Jossu: Ooooo, sinä ihana ihana Jossu! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Iso halaus ja kaunis kiitos jälleen kerran! &hearts; &hearts; Olet helmi! &hearts;<br />
   <br />
   Pappelinan mattoja myy muutama nettikauppa, kuten Sisustus Sagan josta itse olen tottunut tilamaan omani. Myös Stockmannilta näitä saa, myymälävalikoima on suurempi kuin nettikaupan. Ja Länna Möblerin nettikaupasta saa myös, toimittavat suomeen. :)<br />
   <br />
   Matto maksaa maltaita mutta kestää uudenveroisena kovaa käyttöä vuosikaudet. 🙂 Maksaa itsensä takaisin jo ekan vuoden aikana, kun ei tarvitse pestä, puunata ja stressata likaisesta matosta ja sen pesetyksen hinnoista. 😀 Jos matto likaantuu niin senkus vaan rätillä pyyhkii puhtaaksi. PIenet matot voi pestä pesukoneessa 30-asteessa ja nämä isommat puhdistuu kotikylppärissäkin jos on paikka missä kuivatella. Matot kuivuu pikavauhtia ja isokin matto on jo illalla kuivana kun sen aamulla pesee. :D<br />
   <br />
   Jos mies ei lämpene idealle, niin kokeilkaa ensin sellaista pikkumattoa (sopii esim. ovimatoksi ja kylpyhuoneeseen). Olen satavarma että mies innostuu ideasta kun pääsee testaamaan pikkumaton toimivuuden käytännöntasolla. Näin meilläkin kävi. 😀

  2. Ehdotin miehelle tuota mattoa, vastaus oli melko tiukka ei 🙂 Tosin, jos ostan omilla rahoillani, niin sitten Svea saa kuulemma tulla. Harmi vain, että minun palkallani se kestää pitkään ja olen kaikki-heti-mulle-nyt tyyppiä 😀 <br />
   <br />
   Sitten toinen kysymys, minkä kokoinen se sinun Casa Stockmannin muovinen säilytysrasia on, jossa teillä on konetiskitabletit? Mekin siirryimme uuden astianpesukoneen myötä tabletteihin ja haluaisin ne pois siitä kammottavasta pahvipakkauksesta… Ja Stockalla kun on nyt nuo kantisalet kodin tuotteissa 🙂 Yritänkin samaa tarjousta hyväksikäyttäen saada miehen suostumaan String Pocketiin. Pikkuhiljaa väsytystaktiikalla, etu on onneksi helmikuun loppuun saakka 😀

  3. Jossu: No höh, ehkä se siitä ajan kanssa lämpenisi. :)<br />
   <br />
   Se tiskiainetablettien säilytypurkki on tämä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Casa-Stockmann-Sailytysrasia-ja-kansi-23-7-cm/128103?&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Casa-Stockmann-Sailytysrasia-ja-kansi-23-7-cm/128103?</a><br />
   <br />
   Eli isoin koko, jonka korkeus on reilu 23cm. 🙂 Todellä näppärä purkki ja sinne mahtuu noin 70kpl Sunin tiskiainetabletteja (ne valkoiset tavalliset). 🙂

 9. Tuo maali näyttää kieltämättä täydelliseltä..meillä on vielä remontti kesken ja tuohan olisi makuuhuoneeseemme juuri sopiva 🙂

  1. Heli: Suosittelen lämpimästi. &hearts; &hearts; &hearts; Uskon että tulet olemaan tyytyväinen sävyyn omassa makkarissa. 🙂

 10. Huone on tosi kaunis! Mutta saanko kysyä, että minkä ihmeen takia sinulla on noita tyhjiä valokuvakehyksia noin monta? 😉

  1. Sari: Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kehykset on ihania ja ne on olleet oma keräilykohteeni jo vuosia. :)<br />
   <br />
   Kuvattomuuteen on syy ja siitä kerroinkin jo täällä blogissa. Kannattee lukaista vanha postaukseni, postaukseni lopussa tästä aiheesta.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/01/villa-stockmann-valokuvakehykset&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/01/villa-stockmann-valokuvakehykset</a&gt;

  2. Pääsisit helpommalla kun suttaisit kasvot. Jotenkin huone näyttää keskeneräiseltä, kun niissä on Stockan logot. Itse en ainakaan alkaisi joka kuvaussessioon laittelemaan noita lappuja päälle.

  3. Sari: Itse en koe sitä niin, touhukkaan vajaa kolmi vuotiaan ztytzön kanssa ei istuta pitkiä hetkiä kerrallaan koneella, joten tuo fyysinen homma on tällä hetkellä helpompi ja nopeampi toteuttaa. 🙂 Lisäksi en tykkää sutatuista kuvista, jotka muuttuvat väkisinkin tummiksi (omat kuvani on sävytetty ja häivytetty) ja ovat minusta epäsiistejä. Makukysymys tietenkin, mutta minä tykkään enemmän kehyksistä näin. 🙂

  4. Sari: Siis TYTÖN. 😀 Kirjoitin niin nopsaan että kirjoitusvirheitä vilisee vaan silmissä. 😀

 11. Voi ihanuutta, miten ihana makkari!!! Ja yöpöydät on siis NIIN uppeet kans &hearts; &hearts; OOOHH koko makkari!! Hyvvää yötä teille &hearts; &hearts;

 12. No ne nyt väittää minulle kivenkovaa että päiväpeitto on tarkoitettu 140cm kokoiselle sängylle eikä käy parisänkyyn, what the f ? 😀

  1. Padmerine: Meillä on tuo pienempi ja se on ihan hyvän kokoinen. Ei yletä lattiaan saakka tällee oikein päin, mutta sen voi laittaa myös poikittain jolloin yltää. 🙂 Osta se kokeeksi ja palautat sitten kauppaan takas jos tuntuu ettei se ole hyvä. Mie olen tosi tyytyväinen tähän ja se isoin koko olisi roikkunut lattialla molemmin puolin. Meidän sänky on 160cm 10cm levikkeet sängyssä molemmin puolin, eli käytännössä leveyttä on 180cm. 🙂

 13. Moikka! Oon jo pitkään seurannut teidän kauniin kodin muutoksia ja tänään kun selailin mitä kaikkea ootkaan ehtinyt kirjoittaa lähiaikoina, huomasin noi seinähyllyt tossa sängyn päällä. Mulla on itellä jo kauan seinähylly odottanut asennusta ja tänään sitä viimmeksi mallailin sängyn yläpuolelle. Elikkä ajattelinkin kysyä sulta että onko teitä haitannut nukkumaan mennessä noi hyllyt kun ne on tossa naaman päällä? 🙂

  1. Sarianne: Nuo hyllyt on tosi huomaamattomia eikä ne haittaa yhtään nukkumista. Olen laittanut ne aika ylös, ettei sängyssä istuessakaan lyö niihin päätään. KOrkeus lattiasta oli muistaakseni noin 165cm. Ja ne syvyyden puolesta aika kapoiset, ei tunnu siltä yhtään että ovat naaman päällä keikkumassa. 😀 Olen tosi helposti &quot;ahdistuvaa&quot; sorttia, enkä tykää yhtään jos naaman päällä on mitään. En voi edes käyttää pooloja sen vuoksi kun tuntuu että happi loppuu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *