Kylien lakanarakkautta ja upea makuuhuone ♥

Blogisiskoni J teki hetki sitten postauksen omasta makuuhuoneestaan, joka on ihan mielettömän upea. <3 <3 <3 Itse jo aikaa sitten musta-valkoisen kauden eläneenä olen tyytynyt ihastelemaan mustia yksityiskohtia toisten blogeissa ilman, että kuvista tulee “must have”-fiiliksiä vaikka upeita ovatkin. Nyt kuitenkin sydämen perukoilla tapahtui iiiiiso muljahdus kun näin J:n kuvat hänen blogissaan:

511116ddc98c7e2e2c00002d.jpg

Beigen sävyt pehmentävät musta-valkoisuutta niin upeasti että olen aivan kade Jiille ja rakastunut tähän makkariin. <3 Minulla on jopa työpöydän kuvakkeena ylläoleva kuva ja sisustusinspis on taattu joka päivälle. 🙂 Tässä makkarissa on paljon samaa henkeä kuin sisustusidolini Kelly Hoppenin tyylissä laittaa koteja. Ja Kylie Minoguen pussilakanat ovat jotain niin kaunista, että hetken aikaa kaduin mielessäni että seiniemme sävy on harmaanbeige, joka ei sovi näiden lakanoiden sävyyn. Höh. Yksi sana – T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! <3 <3 <3 <3

511116e2c98c7e506e000067.jpg

511116dfc98c7e2e2c000032.jpg

511116e6c98c7e5c15000035.jpg

Jii on laittanut nerokkaasti Ikean Malm-sarjan yöpöydät suoraan kiinni seinään ja nuo ovat todella kevyen näköiset ja kivat. Mieleen tulee juuri sellainen hotellimainen tunnelma, jollaista itse kuolaan aina. Sängyn vierellä seisova mallinukke kruunaa tämän luxustyylin täydellisesti. <3 <3

Käykäähän kurkkimassa Jiin White&Black-blogiin, jossa paljon lisää ihania juttuja. 

Ihanaa päivää kaikille! <3

(Kuvat: White & Black)

8 kommenttia “Kylien lakanarakkautta ja upea makuuhuone ♥

 1. Minustakin J:n makkari on aivan upea, siis aivan Oolalaa &hearts; &hearts; Tykkään eri tyylisistä sisustuksista ja kyllä tuo on aivan super-luomus!! (mustaa- ja valkeaa hihii ja nam) Sorry J, kun en älynnyt kommentoida tästä ihanuudesta sinulle suoraan, sorry sorry. Mutta kunpa J saisi nyt täältä samalla kehumislähetykseni 🙂 Ihanat makkarit teillä molemmilla &hearts; &hearts;

  1. Soili: No niin on! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; En ole ennen tajunnutkaan kuinka paljon pehmeyttä beige tuo mustan ja valkoisen rinnalle. tämä Jiin makkari on aivan huikea ja minusta kansainvälisen hotellin tyylinen. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Onneksi sain Jiiltä luvan tehdä postauksen niin samalla tämä säilyy itselläkin arkistoissa tallessa. 🙂

 2. Oi kiitos kauniista sanoista Miia, tämä oli ihana yllätys! &hearts; Makkariin olen tosi tyytyväinen nyt, vielä kun lattialle sen maton löydän!<br />
  Hih, työpöydälle asti päässy 🙂 <br />
  <br />
  Ja Soilille paljon kiitoksia myös &hearts; Viestisi tuli perille 🙂

  1. J: Aivan mieletön on sinun makkari! &hearts; &hearts; *huokailua* 🙂 Teidän lattia on kauniin sävyinen ja ilman mattoakin kokonaisuus on ehjä ja no… kokonainen eli valmis eli TÄYDELLINEN! &hearts;. 😀 Hihiii. 🙂

 3. Vau, todella kaunis makuuhuone! Itse pidän myös mustan ja beigen sävyistä ja vaikka ihailenkin kotiasi niin tämä Jiin makuuhuone on täydellinen omaan makuuni. Kiitos Miia jälleen kerran blogivinkistä, sinun makuun voi aina luottaa. 🙂

  1. Kaisa: Niin on! &hearts; &hearts; &hearts; Todella onnistunut toteutus ja aivan mieletön kokonaisuus. Mieskin kysyi mistä on työpöydän kuva ja kun sanoin että kanssabloggaajan makkarista niin hyvä ettei silmät pudonnut päästä. 🙂 Oletti tietty että Marko Paanasen kuvaa taas kuolaan, sillä hänen sisustustuskuvia on monesti näkynyt minun koneella. 😀 Ja mies se ehti ehdottamaan jo mustaa meillekin ja ken tietää josko sitä innostuisi kokeilemaan. Se musta Balmuirin pallokynttilä nimittäin houkuttelisi kovasti, mutta yritän hillitä itseäni ja miettiä hyvin tarkkaan siirtoja sisustusvärien suhteen. :)<br />
   <br />
   Jäähän seuraamaan Jiinkin blogia, hänellä on upea koti ja esim valopallo-tuunaus on todella hieno. Samoissa sävyissä tietty. :)<br />
   <br />
   ihanaa iltaa sinulle Kaisa ja halaukset! &hearts;

 4. ois parempi jos säkin olisit pysyny mustavalko kaudessa.. en ole koskaan nähnyt niin tylsää sisustusta kuin sinun.. ei ainoatakaan yllättävää kohtaa. pelkkää valkosta ja kromia. sun blogista ei ainakaan inspiraatiota saa. Ja ne tyhjät kehykset………….. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *