Loppuunkäsitelty!

Olen niin väsynyt tähän! 🙁 Ymmärrän että henkilökohtaisen suuttumuksen vuoksi minut ja blogini tahdotaan lynkata täysin, mutta en voi ymmärtää sitä että asioita ei voida yrittää selvittää. Itse olen pyytänyt lukuisia kertoja anteeksi monilta tahoilta, vaikken edes tarkalleen tiedä mitä väärää / pahaa / loukkaavaa olen tehnyt. Ja mitä tulee alla olevaan tekstilainaukseen, se pitää täysin paikkansa ja sen tietää onneksi moni ihminen. Toivon kaikille hyvää jatkoa ja rauhaisaa tulevaisuutta!

Hei, hallinnon puolesta seuraava kommentti:

Aiemmasta kirjoituksesta oli poistettu linkit uuteen osoitteeseen, sillä bloggaaja on ohjeistuksesta ja huomautuksista huolimatta rikkonutyhteisen sopimuksen sääntöjä;  käyttännössä bloggaaja on sopimuksen vastaisesti kirjoittanut muille sivustoille sisältöä luvatta sekä linkannut uuteen osoitteeseensa. Mistään urkkimisesta ei ole kyse, vaan  yhdessä solmitun sopimuksen vastaisen linkkauksen poistosta. Menettelytapana olisi ollut hiottavaa siinä, että linkkien poistosta olisi erikseen ilmoitettu tapahtuman yhteydessä blogin kirjoittajalle. Tämän osalta ylläpito ottaa oppia tapahtuneesta. 

Ruutukaappauksen mukaisesti poistoa ei ole suorittanut “Miia” vaan blogiportaalin myyntipäällikkö Lasse Rand kyseisen henkilön tunnuksella, johon on ollut liitettynä admin-oikeudet mm. ylläpidon auttamista ja virhetilanteiden selvittämistä varten. Vastarintama-blogin kirjoittajalle on kerrottu jo ennen tämän artikkelin kirjoittamista, että muokkaajana on toiminut Lasse, eikä Miia.

On selvää, että ylläpidolla on käyttöoikeus oman portaalinsa tekniikkaan. Bloggaajan ollessa lähdössä pois portaalista on myös selkeää, että tämän kirjoituksen tarkoituksena on ainoastaan häiritä ja vahingoittaa CASA Blogeja. Sen sijaan, että bloggaaja olisi käsitellyt asiaa asianomaisten kanssa on hän päättänyt julkaista aiheesta blogipostauksen, joka sisältää epätotuuksia.

Alla bloggaajan kirjoitus aiheesta kokonaisuudessaan. Hallitus / CASA Blogit

http://vastarintama.casablogit.fi/lue/2013/02/tarkeaa

50 kommenttia “Loppuunkäsitelty!

 1. Äärimmäisen ikävää tuollainen negatiivinen julkinen ruotiminen. Jaksamista! ♥

 2. Hei! Olen blogeista ja keskustelupalstoilta lukenut blogien irtisanomisista. Vaikka en tiedä varmastikaan kaikkea, mitä irtisanomisten takana on, mielestäni on todella lapsellista ja kohtuutonta hyökätä sinun ja blogisi kimppuun. On todella outoa näin 19 vuotiaan näkökulmasta, miten aikuiset ihmiset kehtaavat käyttäytyä..<br />
  <br />
  Oikein paljon voimia sinulle Miia! Seurailen blogiasi joka päivä, mutta nyt vasta kommentoin kun alkoi pistää vihaksi. :)<br />
  <br />
  Kotisi on muuten upea! 🙂

 3. Se herättää ihmetystä, että sinulla on nuo admin- oikeudet vaikka olet ns. rivibloggaaja. Ja siis miksi sinua tarvittaisiin noiden virhetilanteiden jne selvittämiseen, kun Casassa on ylläpitokin? Ja mielestäni on väärin sinun nimelläsi tehdä tuollaisia korjauksia toisten blogeihin, niistä syntyy vain lisää epäselvyyttä.

  1. lukija: Ne nimettiin ennen lanseerausta minun nimelle muutaman tarkoituksen ja työtehtävän vuoksi joita en lähde erittelemään, mutta muuta tekemistä ei minulla asian kanssa ole. Nimi on jo onneksi vaihdettu, joten minua ei jatkossa sotketa tälläisiin. Olisin voinut itse tietysti muistaa tuon asian ja muistuttaa tekniikkaa vaihtamaan nimen kun en kerran admin-tunnuksia edes käytä, mutta en muistanut eikä muistanut kukaan mukaan.

 4. En kyllä oikein pysynyt kärryillä tässä asiassa, mutta tsemppiä &hearts; Sinua ilmeisesti syytetään jostain mitä et tehnyt, vai olenko yhtään oikeilla jäljillä?

  1. Katja: Admin-tunnus luotiin alussa minun nimellä muutaman työthtävän vuoksi ennen lanseerausta ja blogisiirtoja. Minunkin olisi pitänyt muistaa sanoa tekniikalle että vaihtaisi nimen, mutta en muistanut. :/ Isompiakin asioita on ollut työnalla tässä casan olemassa olon aikana, joten ymmärrän että jos en minäkään moista muista niin miten kukaan tekniikan puoleltakaan. Onneksi asia on nyt korjattu.

 5. Nyt meni kyllä tämä tapasi toimia niin riman alta, että joudun ikäväkseni ilmoittaa laittavani blogisi boikottiin. En tiedä tapauksesta paljoakaan, enkä ole kaikki CASA Blogeja jättämässä, mutta sinun käytöksesi on nyt kyllä kovin typerää ja lapsellista, eikä minusta sinulla TAI miehelläsi ole mitään oikeuksia mennä muuttamaan toisten tekstejä ihan sama missä portaalissa bloggaaja kirjoittaisi. Teidän tehtävänne olisi ollut pyytää poistamaan tekstit, ei mennä itse. Ethän menisi toisen sähköpostiin tai vaikka Facebook tunnuksillakaan sisään, miksi kuvittelet oikeudeksi mennä sisään toisen blogiin? <br />
  <br />
  Tosi rumaa ja epäkypsää. Lakkaa leikkimästä martyyria ja mene hieman itseesi tässä (puhun tästä yksittäisestä tapauksesta, en aijemmista).

  1. Maila: Jos tämä on sinulle sellainen syy, jonka vuoksi tahdot boikotoida blogiani niin ilman muuta tee niin miten parhaaksi katsot. En missään nimessä menisi kenenkään tunnuksilla minkäänlaisille sivuille kirjautumaan eikä tässä ole kyseessä se että minun tunnuksia olisi käytetty väärin. Tunnukset luotiin ennen lanseerausta minun nimellä (pitää olla yksi nimetty henkiö) koska sille oli tarvetta blogisiirtojen yhteydessä yms. En itsekään muistanut informoida tekniikkaa siitä että vaihtaa nimen, joten osa vastuusta on tietysti minunkin. Marttyyri en todellakaan ole, mutta valehtelua en hyväksy keneltäkään. Tämän asian puinti loppuu minun osaltani näiden kommenttivastausten jälkeen ja jatkoselvitys tullaan hoitamaan virallisia kanavia pitkin asianomaisten kanssa.

  2. Fanni Pauliina: portaalina tästä tulee viimein hyvä ja iloinen paikka, sen voin luvata. 😀 Nämä kommnettivastaukset ovat viimeinen kannanottoni aiheeseen liittyen, mutta näitä asioita en tule pyyhkimään maton alle. Asia onkin jo hoidossa. :)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle Fanni! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Iso halaus! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Nämä tekstit (tämä ja tuo linkki) luettuani, en ymmärrä yhtään tätä kohinaa. Tossahan Casa blogien ylläpitäjä/hallinnoija ihan selvällä suomenkielellä sanoo, että henkilönä SINÄ et ole tehnyt yhtään mitään, että SINULLA ei ole ollut mitään tekemistä muiden blogien kommenttien tai julkaisemattomien tekstien kanssa. En ymmärrä ton Vastarintama-blogaajan tekstikommentointia tuohon samaan hallinnoitsija-viestiin, jossa hän syyttää sua, kun siinä ihan selvästi lukee että kirjoittajalla &quot;Miia&quot; ei ole osaa eikä arpaa tähän tilanteeseen.<br />
  <br />
  Aivan käsittämätöntä. Ja jos joku tässä jotain lokaa ansaitsee niskaansa niin se on nimenomaan tuo Vastarintama-blogi, kun ei suomee ymmärrä vaan kehtaa nimenomaan kirjoittaa muita Casa-blogeja (lähinnä oma koti valkoinen) haittaavan tekstin. Säälittävä tyyppi.

  1. Joan: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Lokaa en itse tahdo kenenkään niskaan ja siksi nämä kommenttivastaukset ovat viimeinen kannanottoni tähän aiheeseen. Mutta asia tullaan kyllä selvittämään aikanaan pohjamutia myöten asianomaisten kanssa. <br />
   <br />
   Kiitos tsempistäsi! &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Koita Miia jaksaa! Sun blogi on aina ollu ja tulee varmasti olemaankin iloista ja positiivista luettavaa, jopa kaiken niskaasi sataneen paskan keskellä! On jotenkin käsittämätöntä, että tällaisesta &quot;harmittomasta hömpänpömpästä&quot;, jonka tarkoitus on minun ymmärtääkseni tuottaa hyvää mieltä sekä kirjoittajalle, että lukijoille, voi muutaman ihmisen toimesta tulla kummallinen mustamaalauksen tyyssija! On ollut ikävä huomata muutamien bloggareiden, joiden blogeja on ollut kiva lukea, lähteneen mukaan julkiseen loan heittoon. Ei kovinkaan asiallista… Luulenpa, että minun lisäkseni muutama muukin lukija on hylännyt ko blogit, joten mitä hyvää he ovat tästä kaikesta itselleen saaneet? Hyvän mielen? Tuskin. Hyvää mainetta? Tuskin. Lisää lukijoita? Ehkä muutaman, mutta mitä niille lukijoille tapahtuu, kun näiden bloggareiden tahto ei jossain asiassa taas toteudu ja he keksivät uuden syntipukin omiin ongelmiinsa? Muutama noista casasta eronneista bloggareista taisi kuvitella äkkirikastumisen koittavan päästessään portaaliin, mutta eiköhän se vaadi blogariltakin aika paljon työtä, jotta edes elantonsa bloggaamalla tienaa, saati sitten rikastumaan pääsisi… Tällaisen kohun jälkeen heidän on varmaan turha enää kuvitellakaan rikastuvansa bloggaamisella 😀 Eihän kukaan täysjärkinen heidän kanssaan yhteistyötä tee! <br />
  <br />
  Voimahaleja täältä sinne ♡♡♡

  1. Teija: On kyllä perin outoa, että sisustusblogeissa (tai muissakaan) on tälläistä kuohuntaa jatkuvalla syötöllä. Mitähän seuraavaksi, huoh. No omalta osaltani asian puiminen jää näihin kommenttivastauksiin ja loput hoidetaankin sitten aivan muita kanavia pitkin. <br />
   <br />
   Kiitos Teija! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Jos sua ns. &quot;kiusataan&quot; koko ajan ja joka puolella, niin kysymys kuuluukin, että miksi?<br />
  Olisikohan Miia aika katsoa peiliin…<br />
  <br />
  Onnea tulevaan, sitä tulet tarvitsemaan.

  1. Image: Ensinnäkin, mua ei kiusata jokapuolella kuten hyvin tiedät. Toiseksi, ÄLÄ ENÄÄ KOSKAAN OTA MITÄÄN YHTEYTTÄ MITÄÄN KAUTTA MINUUN IKINÄ, millään nimillä tai nimimerkeillä. Ja mitä onneen ja sen tarvitsemiseen tulee, niin tämä on varmasti taas samanlainen viesti mitä olet jo aikaisemminkin laittanut kun toivotit mulle mm. &quot;hyvää loppua&quot;?. Nyt on aika sinunkin alkaa katsomaan sinne peiliin pikkuhiljaa.

  2. Olen kuullut ja käsittänyt, että tämä Image on oikea kiusankappale. Puhuu pahaa toisista ihmisistä ja jatkuvalla syötöllä. Todella inhottavaa käytöstä aikuiselta ihmiseltä.

  3. Jos Miia olisi ainoa, jota kiusataan, niin tuo peiliin katsominen olisi aiheellista. Mutta valitettavasti suurin osa bloggaajista saa kuulla epäasiallista arvostelua, haukkumista, selän takana puhumista/puukottamista ja jopa uhkailua. Näin ollen bloggaajien sijaan näiden kommentoijien olisi syytä katsoa peiliin, ja todellakin miettiä mikä siinä omassa elämässä on niin pielessä, että pitää tehdä tuollaista. Kukaan, joka on onnellinen ja tyytyväinen itseensä, ei tuollaista tee. Joten sen sijaan, että hyökkäät toisten kimppuun, tee jotain oman elämäsi parantamiseksi.<br />
   <br />
   IMAGE: Tuo loppukommenttisi kuulostaa melkein jo uhkaukselta. Kannattaa miettiä tarkkaan, mitä julkisesti kirjoittaa. Siitä voi myös joutua vastuuseen.

  4. Nyt oikeasti IMAGE voisit sinäkin mennä ja katsoa sinne mustavalkoiseen peiliisi. En tosiaan tiedä kaikkea, enkä edes halua tietää. Mutta sen tiedän, että SINÄ olet mennyt liian pitkälle tämä jutun kanssa. Saisit OIKEASTI nyt mennä nurkkaan ja hävetä silmät päästäsi. Tällaista käytöstä aikuiselta? Ala-asteikäiseltä lapselta ehkä ymmärtäisin, mutta että aikuiselta ihmiseltä. Tällaisenkö esimerkin haluat antaa omalle lapsellesi? Kerrotko hänellekin, että ihmistä kannattaa kiusata, jos hän on sen &quot;ansainnut&quot;? Toivottavasti opetat sitten ihan kädestä pitäen, kuinka ihmisiä kiusataan, koska sen taidon kyllä osaat. Sen voin myöntää.<br />
   Kuka oikeasti ANSAITSEE tällaista? Hitler kyllä, mutta Miia ei ole Hitler. Toivon todella, että sinä olet tehnyt elämässäsi tai ainakin tulet tekemään jotain sellaista (oli kyse sitten mistä tahansa elämän osa-alueesta), että saat tuntea samanlaisen ryöpyn niskassasi. Toivottavasti itse osaat silloin katsoa peiliin ilman muistutusta ja toitottaa itsellesi, että olet sen ansainnut.<br />
   <br />
   Miia, en tosiaan tiedä, mitä virheitä olet tehnyt vai oletko tehnyt yhtään mitään. Mutta sen sanon, että älä missään nimessä vaivu epätoivoon. Kohtaa rohkeasti haasteet. Virheitä tekevät ihmiset eivät ole sen huonompia kuin muut ihmiset, koska KAIKKI tekevät virheitä. Ihminen mitataan sillä, kuinka niistä virheistä opitaan ja kuinka sen jälkeen jatketaan :)<br />
   Tosi paljon tsemppiä!!!!

  5. Heidi, en voinut jättää kommentoimatta kirjoitustasi. Sanomassasi kiteytyi kutakuinkin kaikki tarpeellinen. Kiitos, kun rohkeasti puolustat muita.

 9. Olen pahoillani puolestasi, kun joudut kestämään tätä julkista mustamaalausta. Minulla on tietoa casan tapahtumista ja siitä kuinka paljon valheita sinusta on puhuttu eräiden toimesta jo syksystä asti. On pyydetty olemaan hiljaa ja kertomatta sinulle näistä asioista mutta enää en voi vaieta. Osaan jo arvata että tämä johtaa tiettyihin tekoihin joiden perusteella asiaa käsitellään kaikkien osapuolien kesken. Otan vastuun omista sanoistani ja olen pahoillani että lähdin mukaan sinun haukkumiseen ja &quot;huijaamiseen&quot;. Syy miksi kirjoitan tämän myös tänne blogiisi on se että tämä on mennyt aivan liian pitkälle enkä suostu enää olemaan osallisena tässä touhussa. Omalla nimelläni en kuitenkaan uskalla kirjoittaa, tiedän mitä siitä seuraa. Sinä tiedät ja toivottavasti annat minulle anteeksi Miia!

  1. Nimetön: Kiitos! Sain sähköpostisi. Arvasinkin että tälläistä on tapahtunut ja jonkin verran kuullutkin jo asioita muuta kautta, tämä oli tärkeä info, kiitos vielä. Mitä anteeksiantoon tulee, niin aika näyttää miten tilnateet kehittyy ja elää. Päivä kerrallaan.

 10. Jaksuhalit! &hearts; &hearts; &hearts; Tämä on täyttä shittiä suoraan sanottuna. Mikä jumankauta näitä ihmisiä oikein riivaa? Kyseessä on herranen aika sisustusaiheinen bloggaaminen eikä mikään maailmanparannus. Jos bloggaaja ei poista pyynnöstä huolimatta kirjoittamaansa linkkiä niin totta hemmetissä täytyy jonkun siihen asiaan puuttua. Ja jos hallinnon tunnukset on alunperin kirjattu Miian nimellä niin mitäs sitten. Hallintohan sen päättää kenelle niitä annetaan ja kuka niitä käyttää. Bloggaajien täytyy nyt katsoa omaan peiliin ja miettiä miten itse ovat toimineet. Vastarintaman blogin olisin itse sulkenut jo silloin kun haukkui kommenteissaan sinua ja Sisustus unelmia bloggaajaa. Missä vaiheessa bloggaamisesta on tullut tälläinen mörkö? Mihin se bloggaamisen hauskuus on muka kadonnut sillä, että ei ole saanut tarpeeksi rahaa/tuotteita kuten ovat kertoneet? Minä olen ainakin monta yhteistyössä tehtyä postausta lukenut teiltä kaikilta ja niistä saatujen tavaroiden hinta on tuhansia euroja. Ettei nyt arvotettaisi itseä liian korkealle. <br />
  Pidä sä Miia jalat maassa ja jatka samaan malliin vaan. Antaa ihmisten puhua mitä tahtoo ja tee sä niin kuin hyvältä tuntuu. Ymmärrän sinua että tämä tilanne on varmasti raskas mutta kyllä se aurinko paistaa risukasaankin. Älä vaan lopeta bloggaamista, sitä nämä varmaan tahtoo.

  1. Minna: Meitä on monenlaisia…. Bloggaamista en lopeta, mutta joudun miettimään jonkin verran jatkotoimenpiteitä ja postausvauhti saattaa hidastua hetkeksi. Kyllä tämä tästä selviää. Kiitos ja iso halaus! &hearts; &hearts; &hearts;

 11. Jään seuraamaan jääkö tänne Casalle enää yhtään blogia luettavaksi?! Tuntuu oudolta, että asiat on sössitty jo niin monen bloggaajan kanssa…

  1. KatiS: Sössimiseen tarvitaan kaksi puolta ja tästä on todellakin hyvä jatkaa. Blogeja on tulossa lisää tämän ja ensiviikon aikana ja lukijat saavat uutta sisältöä ja kivaa luettavaa roppakaupalla. 🙂 Tämä on itselleni uusi alku, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa, viimein se aika on käsillä. Jes. 🙂

 12. Sisustushommat alkaa olemaan turhan kiihkeitä ja inhottavia mun makuun. Tykkään lukea blogeja, mutta mua ei todellakaan kiinnosta tietää jostain kulisseissa tapahtuvista ristiriidoista. Tämähän pitäisi olla mukavaa ajanvietettä.=D Todella omituista ja vastenmielistä hommaa. Luulisi että aikuiset ymmärtävät selvittää asiat muita kanavia pitkin? Tämä tuskin on ensimmäinen eikä viimeinen vastaava ristiriita blogimaailmassa, mutta miksi tämä on koettu tarpeelliseksi levittää ympäri keskustelupalstoja? Aika epäkypsää toimintaa. Jaksamisia vaan kaikille tasapuolisesti! Älä lopeta blogiasi tämän vuoksi. Tätä on ollut kiva lukea. Tuntuu vaan että pääasia on unohtunut kaikilta. Eikös tämän pitäisi olla mukavaa? =)

 13. Äh, tykkäsin tosi paljon seurata blogiasi ja sain tosi kivoja ideoita sinulta 🙁 Harmi, että ihmiset eivät osaa lukea, tuossa kun selkeästi sanotaan että et ole mitään henk.koht. tehnyt! Tätä tää on nykyään, ei osata muutakun haukkua ja valittaa. Tyhjät tynnyrit ne eniten kolisee 😉 No toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos 🙂 Tärkeintä on että kannattajia varmasti löytyy enemmän kun mollaajia! Tosi kivaa lopputalvea ja kevään odottelua sulle!! 🙂

 14. Minultakin suuret pahoittelut ja täydet sympatiat tämän ryöpytyksen vuoksi. <br />
  <br />
  Toivotaan, että kohu pian laantuu, etkä joudu tämmöistä enempää sietämään.

 15. &hearts; &hearts; Rutistus ja halaus. Täällä sinun blogissasi on aina ihana käydä. &hearts; &hearts;

 16. Näin lukijan näkökulmasta tämä bloggaajien julkinen riitely ja avoin mustamaalaaminen ja ilkeily on kyllä ollut vähän kiusallista ja tympeää seurattavaa. En ole täysin selvillä kaikista kiemuroista, enkä oikeastaan edes halua olla. Toivottavasti tässä nyt palataan normaaliin meininkiin, vähän turhan pitkään jo jatkunut niin, että aina kun käy lueskelemassa sisustusblogeja, vastaan hyppää jotain puollustelua tai syyttelyä johonkin suuntaan. <br />
  <br />
  Sinulla on kaunis koti ja sisustuspostauksiasi on mukava lukea, toivottavasti saamme niistä jatkossakin nauttia. 🙂

 17. Vaikea uskoa että OKV Mia olisikin täysin erilainen kuin olen kirjoitusten kautta ymmärtänyt. uskon yhä että Mia on ihana ja sydämmellinen, tuota mustamaalausta en ymmärrä, olen huomannut Miaa haukuttavan joissain keskustelupalstoilla. Jos mä nyt olen asian oikein ymmärtänyt niin bloggaajia on koskenut tietyt säännöt ja niitä ei ole noudatettu. Ja nyt sitten hyökätään Casa Blogeja vastaan. Outoa.. Toivottavasti jokainen tahollaan nyt lopettaa tappelun. Jään odottelemaan Mialta mukavia postauksia, pidän tästä blogista ja olen saanut lukuisia vinkkejä. Rauhaa kaikille &hearts;

 18. Onpa ikävä kuulla että kauniiden kotien takana noin kuohuu. Asiat vaan olisi toki parempi käsitellä ilman julkista ryöpytystä. Onhan nuo ikävät kirjoitukset omalla tavallaan mielenkiintoista luettavaa,mutta tekee kyllä lukijoille aika ikävän mielialan ja se varmasti ei ole ollut alkuperäinen tarkoitus. Sisustusblogeja on ollut kiva seurailla ja kerätä niistä vinkkejä omaan kotiin. Oliko tämä asia nyt niin että joku korkeammalta taholta on muokannut jotain tekstiä ja sinä sait syyn niskoillesi,koska siinä näkyi virheellisesti sinun nimesi?

 19. Halusin minäkin vain sanoa, että voimia sinulle &hearts; Sinun blogisi on tällä hetkellä ainoa, jota seuraan lähes päivittäin! On ihana aina lukea tekstiäsi, joka on vilpitöntä ja iloista &hearts;

 20. Moikka! Minäkin seuraan blogiasi päivittäin =D jatka samaan malliin =D minäkin pidän tätä täysin naurettavana asiana, että sinua mustamaalataan, mutta meitä on moneen junaan…ja monella karkaa mopo käsistä näin tietokoneen välityksellä, kuten täällä yhdellä komentoijalla, joka minustakin kalskahtaa uhkaukselta =( mutta elämässä on aina kateellisia ja näitä p…puhujia..joten ei muuta kuin pää pystyssä uusia myrskyjä päin =D täällä on onneksi monia ihmisiä jotka osaavat katsoa näitä asioita hieman laajemmalla perspektiivillä ja jättävät toisten jutut omiin arvoihinsa..ja hyvä että selvität tämän jutun näiden asianomistajien kesken, eiköhän kaikki järjesty..mukavaa kevään odottelua koko perheellesi =D

 21. Aivan uskomattomia kommentteja olet saanut. En voi ymmärtää. Kuinka aikuisille ihmisille toisen kunnioittaminen voi olla niin vaikeaa? Näistä blogien riidoista tai vastaavista en tiedä mtn, mutta sen verran ymmärrän minäkin ettei ketään lynkata julkisesti varsinkaan ilman taattua tietoa asiasta. Uskomatonta. Rakastan blogiasi, älä välitä paskapuheista (vaikka vaikeaahan se on 🙁 ) &hearts;

 22. Kiitos kaikille kommentistanne! &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Pyrin pitämään blogini positiivisena ja kevyen pintapuolisena paikkana enkä jatkossa tule ottamaan mitään kantaa portaalin, hallinon tai muunkaan asian osalta. Julkinen riepottelu on minusta todella ikävää toimintaa ja toivon että se loppuu. Jokainen osapuoli saisi nyt rauhottua viimeinkin ja jatkaa elämäänsä eteenpäin paremmilla mielin. <br />
  <br />
  Blogit ovat itselleni lukijan näkökulmasta katsottuna rentoutumista varten, joiden parissa käytän vähäisen oman vapaa-aikani. Blogit ovat minusta inspiraatiota parhaimmillaan ja niitä lukiessa pitäisi kokea hyviä fiiliksiä 🙂 Tahdon ja toivon että blogimaailma (varsinkin sisustusblogit) pysyvät yhtä iloisina ja hyväntuulisina kuin aikaisemminkin ja omalta osaltani yritän palauttaa iloista mieltä ja keveyttä, oman blogini kautta ainakin. :)<br />
  <br />
  Kiitos vielä teille kaikille ja rennonlaiskaa illan jatkoa! :)<br />
  <br />
  <br />
  Ps. N:lle vastaus: En voinut julkaista kommenttiasi, mutta olen sama mieltä siitä että vastuun kantaa loppukädessä se kenelle se kuuluukin. :)<br />

 23. Toivon näin Casa-blogien lukijana, että kaikki osapuolet voisivat selvittää asiat ja jatkaa sovussa eteenpäin elämässään kukin tahoillaan. <br />
  Voimia sinulle Miia. &hearts; 🙂

 24. Musta on outoa että joku ihminen jaksaa mustamaalata toista ihmistä blogissaan julkisesti. En ole ikinä ymmärtänyt mitä iloa ihmiset saa siitä, että pahoittavat toisen ihmisen mielen. Voimia sulle Miia, sulla on ihana ihana blogi ! &hearts; :)<br />
  <br />
  Ja pakko mainita, ettei kyllä tule ikinä luettua tuota erästä blogia. Haluan lukea blogeja joissa ollaan positiivisia, eikä haukuta muita henkilöitä…

 25. Siis ei helvetti oikeesti. Onko jollain kaikki lepakot tapulissa? Vai onko inkkarit tippuneet kanootista?<br />
  <br />
  Kun aloin lukemaan sisustusblogeja olin niin lumoutunut…oli ihana katsella kuvia ja huokailla kauniiden kotien perään.<br />
  <br />
  Mitä tälle blogimaailmalle on oikein tapahtunut? Kuinka ihmeessä niin negatiivinen asenne on iskeytynyt monien bloggareiden takaraivoon, ihan kuin joku teini-angsti ryöppyisi?! Onko joskus tallattu käpylehmän päälle vai jätetty sormet ovenväliin?? Siis ei ole totta!!!<br />
  <br />
  Miksi OKV:n saa kokoajan blogipaskaa niskaansa? Olisi ehkä aiheellista haukkujoiden katsella omaa kaunista turpaansa peilistä ja pitää silmänsä auki vaikka pahaa tekisikin… Uskomatonta että joku edes kehtaa näyttää nuppinsa ja käyttäytyä noin. Se on paha huudella enää silloin apua kun vesi on omassa pesässä.<br />
  <br />
  Se että haukutaan julkisesti täällä netissä on myös kunnianloukkaus, jotenka myös poliisi voi asiasta olla kiinnostunut… Josko nyt me kaikki näitä blogeja lukevat ihmiset otettaisiin itteämme niskasta kiinni ja lopetettais tämä pitkään jatkunut negatiivinen ajattelutapa ja keskityttäisiin siihen että jatkossakin saisimme lukea POSITIIVISIA asioita blogeissa? <br />
  <br />
  <br />
  <br />
  Jollei joku blogi miellytä, sitähän ei pakko lukea. Niimpä ne julkaisukelvottomatkin asiat voisi jättää julkaisematta.<br />
  <br />
  Tsemppiä niille jotka on saaneet tota paskaa niskaansa… Kyllä jossain vaiheessa varmaankin asiat kääntyy toisin….<br />
  <br />
  Ja sulle anonyymi mikä pyysit anteeksi, nostan sulle hattua. Ymmärsin että pyysit anteeksi Miialta henkilökohtaisesti. Sulla on rohkeutta. Hyvä!

 26. Moikka Miia! Tulin vain ilmoittamaan sinulle että vauva.fi sivun Aihe vapaa-palstalla on kirjoiteltu sinusta ja casasta todella ilkeästi. Laitoin nettipoliisille vinkin että tutkii asiaa ja linkit kaikkiin keskusteluihin. Älä siis ihmettele jos sinuun ottaa poliisi yhteyttä. En voi käsittää miten nämä irtisanoutuneet kehtaavat kirjoitella avoimille palstoille tuolla tavalla. Itse bloggaajana ja äitinä en hyväksy moista ja toivottavasti nettipoliisi tarttuu tähän kirjoitteluun. <br />
  Tsemppiä sinulle jatkoon ja yritä kestää.

 27. Ihmettelen etkö kestä kritiikkiä kun et julkaise sinulle negatiivissävyisiä kommentteja tai jos blogiasi kritisoidaan. Tietyn rajan on hyvä vetää mutta älytöntä päästää läpi vain: mussum mussum&hearts;&hearts;&hearts; viestejä, jotka ensinnäkin on aikuisilta ihmisiltä lapsellisia 🙂

  1. Ihmettelijä: kestän kritiikkiä oikein hyvin, sen näkee sokeakin kaiken tämän julkisen ryöpytyksen jälkeen. :D<br />
   <br />
   En julkaise enää ainuttakaan turhanpäiväistä kommenttia, jossa kritiikki on täysin toissijainen juttu ja pääasiana kommentin sisällössä on se että blogini on p**ka. Minusta on erittäin lapsellista tulla anonyyminä (anteeksi, ihmettelijänä) räpättämään tänne blogiini. Jos sinulla on jatkossa jotain kritisoitavaa niin laitahan ihan omalla nimelläsi minulle sähköpostitse ne asiat, joissa katsot olevan pahasti vikaa. Blogini on minun blogini, minä olen sen kirjoittaja ja aiheena on koti jossa asun ja jota sisustan. Jos se ei sinulle ole tarpeeksi laadukas yms. niin ole hyvä ja poistu. Asiat asioina ja muut jutut hoidettakoon sitten blogien ulkopuolella. Hyvää illanjatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *