Uusia ihania blogeja ♥

Tänään on kaksi uutta ja ihanaa blogia aloittanut CASAssa, SuvisVilla ja Kotiovella. <3 <3 Tahdon toivottaa molemmat lämpimästi tervetulleeksi tänne portaaliin ja olen hirmu iloinen kun saan jakaa katon myös näiden kahden ihanan naisen kanssa. <3 <3 <3

51152eabc98c7ecf380009d3.jpg

SuvisVillassa sisustussuunnittelija Suvi laittaa kotia kauniiksi ja me lukijat pääsemme välillä vierailemaan myös muissa sisustuskohteissa. Blogista löytyy paljon inspiroivaa sisältöä ja aiheina sisustuksen lisäksi on mm. matkailua ja kauneutta sekä mielettömiä juhlakoristuksia sekä kinkereitä. 🙂

http://suvisvilla.casablogit.fi/

51152eabc98c7ea73d00003b.jpg

Jennan Kotiovella-blogissa sisustetaan valkoisella värillä, joka yhdistetään hopeanharmaisiin ja pehmeisiin sävyihin. Kauniita yksityiskohtia löytyy yllin kyllin ja sisustusinnostus on tarttuvaa. <3 Ihanan ja iloisen Jennan positiivisuus tarttuu takuulla ja kauniin kodin kuvat viimeistelevät hyvän mielen. 🙂

http://kotiovella.casablogit.fi/

Käykäähän tutustumassa ja rakastumassa! <3 <3 <3

Huomenna tänne minun blogiin on putkahtamassa juttua keittiöstä ja sormet oikein jo syyhyää kuvauspuuhiin… 🙂 Ihanaa viikonlopun aloitusta kaikille ja huomiseen! <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Uusia ihania blogeja ♥

  1. ONNEA SUVILLE JA JENNALLE!!! Jokaisen naisen unelma päästä Casaan!!<br />
    <br />
    Olen tosi onnellinen tytsien puolesta &hearts; &hearts;

  2. Aivan ihania blogeja molemmat! &hearts; Suvisvilla oli minulle täysin uusi tuttavuus. Ihana löytö! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *