Kartell Victoria Ghost x4

Tästä yllätyksestä vihjailin jo aiemmin tällä viikolla, meillä on nimittäin pöydän ympärillä olevat tuolit vaihtuneet. 🙂 Valkoiset tuolit vaihtuivat läpinäkyviin Kartellin Victoria-tuoleihin, jotka toivat tullessaan myös tilantuntua. Valkoisia nahkatuoleja on toki hieman ikävä, mutta näillä mennään ja ensi viikolla aiheesta lisää. 🙂

511659a3c98c7e7222000019.jpg

51165a8ec98c7e631d000013.jpg

511659a6c98c7ea73d0000a7.jpg

511659a8c98c7e3d1c00002b.jpg

511659acc98c7e323e000b0b.jpg

511659a3c98c7e7222000019.jpg

51165a8ec98c7ea73d0000b6.jpg

Käsinojallinen Louiskin pääsi viimein arvoiseensa seuraan tyttö-tuolien joukkoon. 😀 Toinen mies-tuoli puuttuu toistaiseksi, mutta sillä ei ole kiirettä. Viidessä tuolissa on meille juuri sopivasti istumatilaa. 🙂 

Tänään pääsen nauttimaan tyttöjen illasta, joka sisältää mieskomeutta Magic Mike-elokuvan merkeissä sekä tapaksia, namnam. 🙂 Rauhallisen hilpeää ohjelmaa tiedossa siis. Pitäkää tekin hauskaa ja viettäkää ihana ilta! <3 <3 <3 Huomiseen!

82 kommenttia “Kartell Victoria Ghost x4

 1. Wau, mikä muutos, näyttää todella upealta, yleisilme on huomattavasti kevyempi ja tilavampi &hearts; Hauskaa iltaa!

  1. Marit: Tuo ilmavuus tuli itselle kyllä positiivisena yllärinä ja kun meillä ei tilaa kuitenkaan turhaan ole, niin älyttömän hyvä valinta. 🙂 Ja kestää varmasti hyväkuntoisina vuosikaudet. :D<br />
   <br />
   Kiitoksia! Ihanaa iltaa teille myös! &hearts;

 2. Vauu ku näyttää hyvältä!! 🙂 Nyt mäkin rupesin himoitsemaan noita, sopii niin saakelin hyvin korkeekiiltopöydän kaa 😉

  1. Jennifer: Minustakin sopii tosi kivasti. 🙂 Ja yllärinä tuli itselleni se miten paljon tilavammalta nyt näyttää koko keittiö-tila. 🙂

 3. Niin kaunista taas! Täydellinen valinta teille nämä tuolit. Minullakin on suunnitelmana ostaa Kartellit, mutta täältä en ole vielä löytänyt niitä. Muksaa tyttöjeniltaa! 🙂

  1. Janni: Kiitos sinä kaunokainen! &hearts; &hearts; &hearts;&hearts; Nämä kirkkaat ovat ihan älyttömän ihanat, ja sopivat myös pienempäänkin ruokailutilaan. 🙂 Ihanaa iltaa teille sinne! &hearts; &hearts; &hearts; Halit! &hearts;

 4. UUUH, mihin ne valkoiset tuolit meni??? <br />
  <br />
  Kuulostaa ihanalta teidän ilta!!! Me mennää siskolle katsomaan Putousta, vähän tytsien iltaa täälläkin! :):) <br />
  <br />
  Puspus ihana &hearts; &hearts;

  1. Love: Niille kävi vähän köpelösti, turinoin aiheesta lisää ensiviikolla. :D<br />
   <br />
   Putous on hauska, tykkään kovasti. 😀 😀 😀 Meillä luvassa puolinakuja miehiä Magic Miken ansiosta, wihuu. ;)<br />
   <br />
   Pusut ja halit teille molemmille! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

   1. Jenna: &hearts; &hearts; &hearts; Ne nahkaiset oli tosi kauniit ja harmittaa vähäsen että niille kävi hassusti. Nämä Victoriat kyllä yllättivät positiivisesti ja tuo avaruus ja tilantuntu on ehdoton superplussa. 😀

  2. Joo niin on hauska!! hihih!!<br />
   <br />
   Nyt mäkin aloin haaveilemaan läpinäkyvistä tuoleista :):) HAH! Koska en ole vieläkään löytänyt JUST täydellisiä valkoisia tuoleja!!!

  3. Love: Täällä naureskelen juuri Putoukselle kun sivusilmällä sitä seuraan. 🙂 Jonne Aaron on kyllä niin herkkis! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Täydellisten tuolien löytäminen on tosi vaikea tehtävä, on liikaa liian hyviä vaihtoehtoja joista valita. 😀

  1. t: Ne sopii kyllä yllättävän hyvin pöydän ympärille. &hearts; &hearts; &hearts; Ja tilantunnusta extrapisteet, se tuli itselleni ihan yllärinä. 🙂

 5. Mihin teidän ihanat nahkatuolit muuttivat? ITsellä samantyyliset hakusessa ja tulikin heti mieleen että onko teidän ihanat tuolit myynnissä:)?

  1. Janica: Meidän nahkatuoleille kävi vähän hassusti. Kirjoittelen siitä teille ensiviikolla. 🙂

 6. Nuo on kyllä maailman kauneimmat tuolit &hearts; meillä on Louis Ghost kirkkaana ja olisin halunnut VIctoriat ruokapöydän tuoleiksi, mutta harmikseni ne ovat minulle niin epäsopivat istua että tuolietsinnät jatkukoon. Tässä on muutama kuukausi jo oltu ilman tuoleja, ja ruokapöydän ympäriltä löytyy sekalainen sakki talosta löytyviä istuimia 😀 mutta odotan että ne Oikeat tulevat vastaan!

  1. Meri: Nuo Victoriat on aika korkeat. Jalat just ja just yltää lattiaan kun istuu, mutta minä istun yleensä tuolilla jalat miten sattuu ja siihen Victoriat sopii onneksi myös. :)<br />
   <br />
   Onnea täydellisen oikeiden tuolien etsintään, se on tosi vaikeaa kun lähes täydellisiä on niin paljon ja itse tuolifanina aina rakastun palavasti niin moneen vaihtoehtoon etten koskaan tiedä onko valinta oikea vai väärä. 😀

 7. Voi että ne on ihanat! Minäkin noita tosiaan haaveilen jonnekin vielä saavani 🙂 Voi ei, mitä tuoleille mahtoi käydä? 😀

  1. Katja: Nämä on tosi ihanat! &hearts; &hearts; &hearts; Nahkatuolit ei tykänneet minusta enää ja tahtoivat muuttaa pois. 😀 No ei, kerron teille ensi viikolla aiheesta lisää. 🙂

 8. Mä en ikinä kyllästyy meidän Victorioihin vaikka tällä hetkellä odotankin uusia ruokapöydän tuoleja. Nämä tuolit löytävät kyllä hyvin paikkansa muualta meidän talosta. Louisit ( 2kpl) on ollut meillä jo kuusi vuotta ja edelleen niissäkin silmä lepää. <br />
  <br />
  Ja Magic Miken seurassa ei ole yhtään hullumpi tapa viettää tyttöjen iltaa.<br />
  <br />

  1. Lumi: Nämä Kartellit sopii kyllä joka paikkaan, niin ruokailuun, eteiseen, työpöydän yhteyteen tai jopa parvekkeelle / terassille. &hearts; &hearts; &hearts; Louis-tuolin malli käsinojineen on minusta Kartellin parhaimpia ja kauneimpia tuotteita. &hearts; <br />
   <br />
   Magic Mike odottaa jo kuumeisesti ruutuun pääsyä, ja minä Magic Mikea. 😀

 9. Looking good! Kuten edelliset ovatkin jo todenneet, passaa loistavasti teille ja tuovat sitä ilmavuutta ja tilantuntua. Kerrohan sitten käyttökokemuksia tuoleista; minua kiinnostaa erityisesti se, kuinka helposti tuolin pinta mahdollisesti naarmuuntuu esim. housuissa olevien vetskareiden vuoksi? Itse en ole vielä(kään) tehnyt ostopäätöstä ko. tuolista, sillä pelkään että tuolin pinta naarmuuntuu helposti.

  1. Jen: Tuolien tuoma tilantuntu oli täysi ylläri itselleni. 🙂 Näyttää ja tuntuu siltä että keittiössä olisi neliöt lisääntyneet ja se on tosi hyvä juttu. :D<br />
   <br />
   Meillä on samaa materiaalia olevat Jolly-pöydät makkarissa ja toisessa niistä on muutama aivan pienen pieni naarmu tullut. Luulen että ne ovat tulleet leivän murusta yms. kun kuppia on raahattu pöydän pintaa pitkin. Näihin tulee naarmuja kyllä, mutta onneksi vaikuttavat melko kestäviltä kuitenkin. Uskaltaisin veikata että takataskuissa olevat napit ja varsinkin vetskarit saattavat naarmuttaa jos peppu vähänkään liikkuu tuolin pinnalla. Satunnaisista kerroista tuoli tuskin on moksiskaan, mutta jos se on toistuvaa niin luulen että sen kyllä huomaa ajansaatossa istuinosasta. Kerron väliaikaraporttia tuolien kunnosta vaikka kuukauden päästä. 🙂 Toivotaan että pysyvät hyvänä. &hearts;

  2. Pakko kommentoida tähän, vaikka kokemusta on vain yhdestä Louis Ghostista eikä mitenkään kovin kuluttavalla käytöllä 🙂 eli ostettaessa myyjä suositteli hankkimaan myös istuintyynyn, joka olikin ihan ehdoton. Pidin tuolia ilman sitä jonkin aikaa ja istuinosa naarmuttui aika äkkiä; ei mitenkään huomattavasti, mutta kuitenkin.

  3. Meri: Tuosta istuintyynystä olen itsekin kuullut, että sitä suositellaan. Millainen tyyny sinulla on käytössä ja mistä ostit omasi? 🙂

  4. Itselläkin haaveissa nämä tuolit, ruokapöydän tuoleiksi en edes ole osannut niitä ajatellakaan. Mutta nyt on sitten käyttötarkoituskin jo valmiiksi mietittynä, kun joku päivä tuollaiset meillekin kotiutuu. 🙂 Näyttää niin hyvältä tuossa teidän keittiö-/olohuonetilassa. Onnea siis ihanille tuoleille! :-D<br />
   <br />
   Mutta tuo naarmuuntuminen itseäkin hirvittää. Tuli vaan mieleen, että miltäköhän näyttäis, jos päällystäis istuinosan kirkkaalla dc fixillä? Itsellä ei ole kokemusta siitä kirkkaasta eli mahtaisko tehdä istuinosasta eri värisen? Toisaalta, se osa on vaakatasossa, kun muut osat eri asennossa eli mahdollinen sävyero ei välttämättä olisi pahimmillaankaan kovin näkyvä. 🙂 Olis kiva kuulla, onko joku kokeillut sitä.

  5. Aamu: Nämä ovat tosi kauniit myös ruokapöydän ympärillä. &hearts; &hearts; Ja sopivat kyllä mihin vain – työtuoliksi, eteiseen, parvekkeelle…. lapsille ja aikuisille. :)<br />
   <br />
   Sillä kirkkaalla DC-fixillä saisi varmasti suojattua tuolin aika hyvin ja huomaamattomasti. En tosin tiedä kuinka se muovi sitten naarmuuntuu, kun tuoli on aika kovalla koetuksella. Muovin saa onneksi vaihdettua uuteen helposti. 🙂 Hyvä idea, jos kokeilet tuota niin tulethan kertomaan miten onnistui. 🙂 Ja jos joku on jo kokeillut tuota konstia niin olisi ihana jos tulisitte kertomaan miten se toimii käytännössä. 🙂

  6. Ostimme tuolin jyväskyläläisestä Sisustus Ilosta ja siinä samalla sen tyynynkin, joka on valkoista jämäkkää puuvillaa ja merkkiä Linum jos en ihan väärin muista 🙂 se ei tosin ole haukkunut hintaansa, sillä ne langoitukset tyynyn keskellä tai mitä ne nyt ovatkaan on osaksi purkautuneet. Muuten kyllä tykkään siitä ja valkoinen väri ei liiaksi verota tuolin antamaa tilantunnetta 🙂

  7. Meri: Linumilla on aivan ihania tuotteita! &hearts; &hearts; Menenkin heti kurkkimaan heidän valikoimaa. 🙂

 10. Noi Victoria Ghostit on kyllä täydelliset &hearts; Kunpa mulla olisi joskus varaa noihin, juurikin meidän korkeakiiltovalkoisen ruokapöydän kanssa haaveilen. Mies ei vain oikein lämpene noille läpinäkyville huonekaluille. Jollyjäkään ei olisi halunnut, mutta minäpä onneksi sain ne valmistujaislahjaksi, niin miehellä ei ollut nokan kopauttamista asiaan 🙂 Suostuisikohan mies Eamesin DSR tuoleihin…

  1. Jossu: Eamesin tuolit on kyllä tosi ihania! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ja ehkä hieman &quot;miehisempiä&quot; kuin nämä kirkkaat Kartellit. 😀 Hihiii. 🙂 Näissä kirkkaissa tuoleissa ehdottomasti parasta on se, että ne avartavat tilaa. Mutta Eamesin tuolien jalat ovat superit…. vaikea valita kun vaihtoehdot ovat nuo. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Soili: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kivaa ja ihanaa iltaa sinulle myös! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Halaukset! &hearts;

  1. Maribel: Tuo ilmavuus on aivan loistava juttu. 🙂 Tämän kun olisin tajunnut jo vuosia sitten, olisi saattanut jäädä moni tuoli ostamatta. 😀 HIhiiii. 🙂

 11. Voi, miten ihanan näköistä teillä taas on. Tila näyttää kyllä huomattavasti avarammalta noiden uusien tuolien ansiosta. Valkoiset nahkatuolitkin olivat kyllä tosi makeet, haaveilen sellaisista meille.<br />
  Osaat kyllä tehdä oikeita valintoja ja nämä olivat täydellinen ostos. Oikein hauskaa iltaa koko poppoolle!

  1. Marja K: Tila tuntuu tuplaantuneen näiden kirkkaiden tuolien ansiosta. 🙂 Nämä päädyin valitsemaan sen vuoksi että ovat minusta äärimmäisen kauniit ja ne kestävät varmasti ehjänä vuosia. Tuo ilmavuus ja tilantuntu tuli itselleni täytenä yllätyksenä, tai tiesin kyllä että ne eivät pienennä tilaa mutta että vaikutus on NOIN SUURI. :D<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle myös! &hearts; &hearts;

  1. Josha: Nuo on kyllä tosi ihanat. 🙂 Yllätyin positiivisesti miten hyvin ne sopii pöydän kanssa ja kuinka paljon ne toi tilantuntua tullessaa. &hearts;

 12. Erittäin onnistunut muutos! Tekee tilasta huomattavasti avaramman näköisen. Lisäksi tuolit tuovat mukanaan kivasti ylellisyyttä. Jotenkin pöytäkin pääsee nyt vähän enemmän esiin, kun tuolit eivät &quot;hukuta&quot; sitä massaan. Nappi valinta siis! 🙂

  1. Cinnabaria: Tosi hyvä huomio sinulla, pöytäkin on nyt paljon jykevämmän ja kivemman näköinen. 🙂 Olen itse tosi tyytyväinen, vaikka mietintä aikaa ei ollut kuin päivä ja nämä sitten nappasin että saatiin tuolit keittiöön. 🙂

 13. Voi Miia! Näyttää aivan ihanalta &hearts; Meilläkin keittiön ruokapöydän ääressä 2 victoriaa ja tarkoitus olisi hankkia toiset kaksi lisää kun vain raaskii. Ne on maailman kauneimmat ja siroimmat tuolit &hearts;<br />
  <br />
  Ihanaa iltaa &hearts;

  1. Fanni: Nämä on tosi kauniit tuolit. &hearts; &hearts; &hearts; Kaupassakin ne näyttää kivoilta, mutta täällä kotona ne on paljon kauniimmat ja ihanan keveät. Tilantuntua tuli lisää huimasti ja neliöt tuntuu kasvaneen. 😀 Meillä on Fanni hyvä maku, hihihi. 😀

  1. Minna: &hearts; &hearts; &hearts; Pidän silmät ja korvat auki jos löydän tuoleja edullisesti. Huutonetissä oli kerran näitä Victorioita myynnissä 4kpl ja niillä oli hintaa vain 90 euroa kappale, harmi että nouto oli ainoa toimitustapa ja ne sijaitsi pohjoisessa, höh. Mutta yritän muistaa vinkkailla jos sattuu vastaavaa huippuhintaa eteen. :)<br />
   <br />
   Ihana iltaa! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Kiitos &hearts; Vinkkaile ihmeessä mulle jos löytyy jostain 🙂 Yksi sellainen meitin pikkuruiseen eteiseen sopisi, kun tuoli on samalla HIENO ja &quot;huomaamaton&quot; 🙂

   1. Johanna: Mie valitsin Victorian siksi että minusta on helpompi ruokailla tuolissa jossa ei ole käsinojia. 🙂 Päätyihin tahdon nuo Louis Ghostit, mutta päätypaikkoja harvemmin käytetään. Kokemusta on molemmissa tuoleissa istumisesta ja minusta Victoria on helpompi käsitellä ja ruokailussa se on kivempi kun ei tarvi miettiä käsien liikkeitä. :)<br />
    <br />
    Meidän matto on muovia, se on Pappelinan Svea, väri metallinhohto/helmiäishohto-valkoinen (riippuu myyntipaikasta millä nimellä myydään, mutta siis valkoinen tai white). On ollut todella hyvä hankinta ja sitä en tule koskaan vaihtamaan. Muovikude näyttää aivan aidolta paperinarulta, mutta kestää puhtaana vuosia ja on todellakin helppohoitoinen, koska sitä ei tarvitse hoitaa lainkaan. 😀 Jos tahra ilmestyy mattoon nin sen voi pyyhkäistä puhtaaksi rätillä tai vaikka talouspaperilla. Matto kestää vesipesua ja jos tilaa riittää (esim oma piha) niin matto on helppo pestä ja kuivattaa kotona. Se kuivaakin alle vuorokaudessa. Ainoat viholliset on curry, kurkuma, mustikka, porkkana ja punaviini. Ne saattaa värjätä jos tahra pääsee kuivumaan mattoon. Mutta jos pyyhkii suht tuoreeltaan niin meillä ei ole jäänyt tahroja currystakaan joka on yksi pahimmista. :)<br />
    Oma mattomme on ostettu Sisustus Saganin nettikaupasta, mutta myyntipaikkoja löytyy muitakin kun laitat googleen esim Pappelina nettikauppa. 🙂

  3. Minna: Sovittu! 🙂 Pidän silmät ja korvat auki, tulen heti vinkkimään kun löydän. :)<br />
   <br />
   Ystäväni käväisi tänään Askossa ja löysi hyvin saman näköiset tuolit alehintaan 99 euroa / kpl. Jos Asko on lähellä niin käy kurkkaamassa miltä se tuoli näyttää livenä. Ystävän lähettämän kuvan perusteella ne on aivan ihanat. &hearts;

  4. Kiva &hearts; Haha, arvaa vaan onko meillä täällä landella Askoo 😉 ??No ei, ajelempa Tampereelle joku päivä etsimään, koska todellakin haluan nähdä ne livenä ja aivan varmasti ne on vielä kivemmat kun kuvissa 😉 Kiitos sulle jälleen &hearts;

  1. Sandra: Kiitoksia! &hearts; &hearts; &hearts; Elokuvailta oli oikein ihana ja Magic Mike super hyvä. 😀 Just semmonen aivot narikkaan leffa, joka oli täydellinen valinta tälle illalle. :D<br />
   <br />
   Mukavaa illan (yön) jatkoa sinulle myös! &hearts;

  1. Osku: Hihi, et missannut. 😀 <br />
   <br />
   Ihanaa illan / yön jatkoa ja kauniita unia! &hearts; &hearts;

 14. Vautsi vau jälleen kerran 😉 Yllätän paljon tuo tilan tuntua. En olekaan itse koskaan kokeillut istua tuollaisissa, ovatko ne tukevat ja mukava istua? 🙂

  1. Jasmin: Yllätyin itsekin kuinka suuri muutos tapahtui tuoleja vaihtamalla. Keittiö-eteinen-olkkari alueelle tuntui tulleen lisää neliöitä ja nuo kirkkaat tuolit on tosi keveän näköiset. Kaikki ympärillä oleva pääsee paljon paremmin nyt esille. Tykkäsin kovasti niistä vanhoistakin tuoleista, ne oli niin maskuliiniset ja jämptit, täysin päinvastaiset kuin nämä Victoriat. 🙂

 15. Oi! Sopii todella ihanasti teidän kotiin. Mukavan keveän näköiset, mutta silti täyteläisen kauniit. Ihanan näköistä. Sopii ihanasti tuon valkoisen pöydän kanssa. Tuo maljakon pyöreys sopii kivasti noiden tuolien muotoon. &hearts;

  1. Torkkuja: Mie tykkään myös kovasti. 🙂 Teräksinen maljakko on aivan ihana kukkien kanssa, kylmä ja steriili kohtaa vehreän ja eloisan. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 16. Wauuuu, ja arvaa mitä? Oon tässä menneen viikon tutkaillut nettiä ja miettinyt millaisen pöydän keittiöömme haluaisin ja mikä siihen mahtuisi bestån kanssa. Tuo teidän pöytä olis just passeli ja sit mietin siihen tuoleja ja pyörittelin eri vaihtoehtoja ja päädyin juurikin noihin Victorioihin! Ja sä sit menit ja hankit ne! 😉 😉 Tooosi hienolta näyttää ja nyt uskallan ne hankkiakin, kun näin miltä ne näyttää yhdessä!<br />
  <br />
  P.S Se meili on vielä tulossa, oon vaan ollu tosi saamaton… Lisää siitä meilissä!

  1. Kuvitelmia: Erinomainen valinta sinulla onkin! &hearts; &hearts; &hearts; Victorioista olen aina tykännyt, ja nyt kun piti vuorokaudessa valita mitkä tuolit tulee vanhojen tilalle niin en kyllä montaa sekunttia asiaa pähkäillyt. Nämä pysyvät ainakin ehjinä ja erikoisplussapisteet siitä että ne avartaa tilaa näin paljon. :)<br />
   <br />
   Jään odottelemaan sinun postiasi! 🙂

 17. Läpinäkyvät kalusteet ovat ainakin minulle aika hurjan kuuloiset, mutta nuohan ovat tosi kivan näköiset! 🙂 Kuten edellisetkin ovat maininneet, tuolit tuovat ihanasti lisää tilan tuntua. Yksi juttu kuitenkin mietityttää; onko nuo kestävät? Jotenkin on semmoinen mielikuva että läpinäkyvä ei olisi kestävä, mutta ovatko nuo? 🙂 Onko ne jämäkät ja paksut tuolit, vaiko enemmän kiikkerät ja hentoise,t jotka heiluvat kun niihin istuu? Jokatapauksessa kivan näköiset tuolit 🙂

  1. Dreamer: Tuo tilantuntu tuli ihan yllärinä itselleni, vaikka loogistahan se on että läpinäkyvyys ei ainakaan pienennä tilaa. 😀 Olen tosi tyytyväinen valintaan ja näissä tuoleissa istuukin oikein mielellään. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Nämä on tosi jämäkät ja paksut, miehenkin mielestä hyvät ja hänellä kuitenkin painoa noin 90kg. Meillä on makuuhuoneessa Kartellin Jolly-pöydät kirkkaana ja ne ovat myös tukevaa tekoa. Pysyvät varmasti ehjänä vuosikymmenet. Kirkas pinta saattaa naarmuuntua, varsinkin jos housujen takataskuissa on vetoketjuja tai nappeja, mutta tuossa ylempänä oli hyvä niksi siihen – kirkas DC-Fix kalustekalvo istuinosaan. 🙂

 18. Tosi hyvin soppii teän keittiöön &hearts; Aivan mielettömän hyvin tuo lisätillaa ja avaruutta 🙂 Oli kyllä hyvä ostos 🙂

  1. Meän Satu: Mie tykkään myös kovasti! &hearts; &hearts; Ja tuo tilantuntu on tosi loistava juttu ja niin kaivattukin tänne meidän pienehköön kotiin, jossa tilaa ei voi olla koskaan liikaa. 🙂

 19. Heips Miia<br />
  Mistäs olet löytänyt tuon korkeakiilto pöydän? itse olen jo pitkään harkinnut samoja tuoleja ja kyllä ne vielä lähiaikoina kotiutuu myös tänne 😉 ne on niin kauniit &hearts;&hearts;&hearts; <br />
  muille myös tiedoksi jos edullisemmat, mutta hyvin samanlaiset tuolit haluaa niin tosiaan askosta ja etolasta löytyy 🙂 -j-

  1. jenni: Pöytä on tilattu Netanttilasta ja on nimeltään Frost-pöytä. <br />
   <br />
   Ystäväni osti Askosta lähes samanlaiset tuolit kuin nämä meidän ja ne on tosi kauniit, hintaa alle puolet siitä mitä Kartellit maksaa, joten huippuhyvän löydön hän teki. &hearts; &hearts; Etolassa on myös hyvä valikoima, sieltä taisi löytyä sekä käsinojallinen että -nojaton vaihtoehto? 🙂

 20. No niin, Kiitos 😉 eikun netanttilaan kurkkimaan. Nyt en ole ihan varma löytykö käsinojallista etolasta. hyvän näkoisiä ovat kuitenkin tosiaan nuo halvemmatkin versiot 🙂 &hearts;&hearts; -j-

  1. jenni: Etolassa ei taida sitä käsinojallista versiota olla nyt, mutta toivottavasti tulee lisää pikimmiten. 🙂 Eikä minusta kyllä edullisemmat vaihtoehdot ole yhtään huonoja, Askon vastaavansorttinen tuolikin on ihan oikeaa designia vaikka hinta on hieman Kartellia edullisempi. <br />
   <br />
   Beauty of life-blogista löytyy ne Askon tuolit:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://lloveyourselff.blogspot.fi/2013/02/beautiful-and-perfect-x-4.html&quot; target="_blank">http://lloveyourselff.blogspot.fi/2013/02/beautiful-and-perfect-x-4.html</a&gt;

 21. Niin kauniit!!! Haaveissani minullakin, mutta ehkä sitten muutamien vuosien päästä. Mullakin uusi blogi, jos haluat käydä kurkkimassa. 🙂

 22. Hei. Onko minulta mennyt ohi mitä vanhoille tuoleille tapahtui? Mietin vaan samanlaisten valkoisten tuolien hankkimista ja siksi haluaisin tietää, etteivät ne menneet esim rikki tjs? 🙂

  1. Miilu: Ei ole mennyt ohi. 🙂 Olen pantannut postauksen tekoa, kun tuolien reklamaatiokäsittelystä ei ole vieläkään kuulunut mitään. Höh. Kahdesta tuolista repesi sauma ja sen vuoksi ne lähtivät takaisin. Kyseessä on varmaankin maanantaikappaleet minun kohdallani, mutta itse en uskalla suositella kyseisiä tuoleja ennen kuin saan enempi tietoa mikä niissä mahtaa olla vikana. <br />
   <br />
   netAnttilan edullisempia keinonahkaisia Chic-tuoleja sensijaan suosittelen, ne olivat meillä kovassa kulutuksessa ja pysyivät tosi hyvässä kunnossa ja ehjinä. Niissä oli myös mukava istua. &hearts;

  1. Miilu: Eli ne Kartellia edeltäneet valkoiset kromijalkaiset tuolit on nimeltään Manilat. :)<br />
   <br />
   Ja Manila-tuoleja edeltävät valkoiset mattametalli-jalkaiset tuolit oli Chic-tuolit. :)<br />
   <br />

 23. Oi, sydän oli pakahtua kun näin nuo kuvat! &hearts; Olin jo melkein päättänyt että nämä kartellit tulisi kans meidän ruokapöydäntuoleiksi. Meillä todellinen tarve ruokapöydäntuoleille. Kunnes sitten kävin täällä Oulun Stockmannilla katsomassa victoria tuolia ja jotenkin petyin.. Istuinkin siihen ja tuntu hieman heppanalta, varsinkin kun vähän sivuttain liikku istuessa. Lisäksi istuinosa on kapeneva, joten kovin iso pylly ei siihen mahdu. Omat vanhempani kun painavat hieman enemmän ja omistavat hieman isommat pyllyt niin en edes uskalla ostaa tuoleja. Mielelläni kans kuulisin jonkin ajan päästä käyttökokemuksiasi! Täytyypä käydä uudelleen katsastamassa siellä stockmannilla. Istuinkorkeus ei omasta mielestäni ollut korkea/häiritsevä, vaikka en pitkä olekkaan.

 24. Oi, sydän oli pakahtua kun näin nuo kuvat! &hearts; Olin jo melkein päättänyt että nämä kartellit tulisi kans meidän ruokapöydäntuoleiksi. Meillä todellinen tarve ruokapöydäntuoleille. Kunnes sitten kävin täällä Oulun Stockmannilla katsomassa victoria tuolia ja jotenkin petyin.. Istuinkin siihen ja tuntu hieman heppanalta, varsinkin kun vähän sivuttain liikku istuessa. Lisäksi istuinosa on kapeneva, joten kovin iso pylly ei siihen mahdu. Omat vanhempani kun painavat hieman enemmän ja omistavat hieman isommat pyllyt niin en edes uskalla ostaa tuoleja. Mielelläni kans kuulisin jonkin ajan päästä käyttökokemuksiasi! Täytyypä käydä uudelleen katsastamassa siellä stockmannilla. Istuinkorkeus ei omasta mielestäni ollut korkea/häiritsevä, vaikka en pitkä olekkaan.

 25. Osallistun tähän keskusteluun hieman viiveellä noin vuoden jälkeen ja kerron oman kokemuksemme yhdestä ja ainoasta pienemmästä ghostista eli siis Victoriasta. Käytimme tuolia kirjoituspöydän tuolina edellisessä kodissamme. Tuolin istuinosan reunaan tuli pikkuhiljaa halkeama, joka ajan myötä piteni 7 cm pituiseksi. Tässä vaiheessa tuoli alkoi notkua, emmekä uskaltaneet enää istua siinä. Olemme molemmat normaalipainoisia, hoikkia eikä kovin pitkiä edes. Tuoli kesti ehjänä noin 3 vuotta, sitten kaatopaikalle. Emme viitsineet reklamoida Stockmannille kiireiden takia. Tuoli ei ollut koskaan pakkasessa, siihen ei koskaan kohdistunut iskuja ja muutenkin kohtelimme tuolia hellävaroen. Tuoli naarmuuntuu myös väistämättä käytössä. Hieno tuoli muuten esteettisesti ja aivan varmasti erittäin kaupallinen tuoli myös suunnittelijalle ja valmistajalle: tällä tuolilla on tahkottu rahaa! Sen voi huomata jo ylläolevien ihastuneiden kommenttien määrästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *