Palkinnon aika – uudet ripset :)

Lupasin itselleni palkinnon jos/kun saan pudotettua painoani ja pääsen takaisin vanhoihin mittoihini. Sen palkinnon aika oli tänään, juuri sopivasti ennen lähestyviä 30-v synttäreitä. <3 <3 <3 <3 Ripsienpidennyksestä olen haaveillut jo ikuisuuden ja aika ajoin olen jo ollut menossa niitä ottamaankin. Päätin kuitenkin asettaa itselleni tavoitteen, ja vasta sen saavutettuani olen ansainnut tuollaisen ihanan hemmottelun itselleni. 🙂

Ihana Suvi SuvisVillasta on kyllä sellainen monitaituri, hän nimittäin taikoi minulle nämä superhyper-kauniit ripset. <3 <3 <3 <3 Olen todella todella tyytyväinen ja pelkään pahoin, että visiteeraan Suvin luona jatkossakin (3vkon välein huoltoreissussa :D). Eihän näistä räpsyripsistä raaski luopua, ikinä. <3 <3 <3

5117dfa5c98c7ebc59000067.jpg

5117dfa5c98c7e8b59000060.jpg

Töpöripseni kaipasivatkin lisää volyymia ja pituutta, joten tämä on kyllä ollut kaiken haaveilun arvoista. En tykkää meikata kovinkaan runsaasti ja omat tälläytymisrutiinini ovat hyvin nopeat – vain meikkipuuteria ja kulmaväriä. Ylläolevissa kuvissa olen täysin au naturel, mutta ripsien ansiosta (ainakin omasta mielestäni) silmäni näyttävät meikatuilta. 🙂 Jos olet kahden vaiheilla ottaako ripsipidennykset, niin suosittelen kyllä kokeilemaan. Omasta mielestäni tämä on ihan huippujuttu ja tunnen itseni nyt tosi nätiksi. 😀 😀 😀 Kiitos Suvi loistavasta työstä ja tuloksesta! <3 <3 <3 <3

Kivaa iltaa kaikille! <3 <3 <3 Mie jatkan ripsien ihailua peilin edessä 😀

44 kommenttia “Palkinnon aika – uudet ripset :)

 1. Kauniit! &hearts; mie olen toistaiseksi pysynyt tuossa Revitalashissa, vaikkakin pidennykset on upeat! toivon että nää vielä kasvaa pidemmiksi, ainakin pitäisi :D<br />
  <br />
  MUTTA, IHANAT !! &hearts;

  1. Jenna: &hearts; &hearts; &hearts; Minul on aina ollut lyhyehköt ripset mutta raskauden jälkeen niistä tuli ihan töpöt. 🙂 Ei ollut Suvilla turhan helppo homma loihtia minulle kauniita ripsiä. 😀 Suvi on kyllä superi, näistä tuli aivan ihanat! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kauanko sinulle on nyt Revitalash ollut käytössä? Oletko huomannut että ripset olisi kasvaneet ja tuuheutuneet? Tuota voisin kokeilla alaripsiin nimittäin, ne on vähän tuommoset hämähäkin kintut. 😀

  2. Oon käyttäny revitalashia nyt kuukauden, ja tuloksia tulee noin. 3viikon- 2 kuukauden päästä 🙂 onhan tää jo nyt valtavasti kasvanut, mutta olen nähnyt muutamia jotka on tätä käyttänyt että ripset on kasvanut ja kaartunut ihan valtavasti. Ps. sitä voi käyttää myös ripsienpidennysten kanssa, että kun pidennyksistä luopuu niin omat ripset ei tunnu niin nysiltä :D<br />
   <br />
   Repesin nuille hämiksen kintuille, eikä ole! 😀 &hearts;

  3. Jenna: Ihan mahtava tuote tuo Revitalash. &hearts; &hearts; &hearts; Täytyykin hommata itselle kanssa. Mistä ostit omasi? Joskus niitä sai ilmeisesti tilattua vain ulkomailta, mutta satutko tietämään saisiko täältä Suomesta mistään?<br />
   <br />
   Hihiiii, on ne vähän kyl hämikset. 😀 😀 Mutta mie olen hämisfani ja katselin muuten sen uusimman amazing spidermanin ja se uusi hämisnäyttelijä on jotenkin tosi lutunen ja söpö. &hearts; &hearts; &hearts; Ei siis haittaa että minut yhdistetään hämismieheen. 😀

  4. Sain lahjaksi siskolta, hän osti ihan kosmetologilta suomesta 🙂 eli jotkut liikkeet varmastikin myy tuota.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.revitalash.fi&quot; target="_blank">www.revitalash.fi</a> -sivulla saattas olla jälleenmyyjien tietoja.<br />
   <br />
   Hämismies 😀 &hearts;

  5. Jenna: Kävin heti kruisalemassa sivulla. 🙂 Kiitoskiitoskiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Ja siskollesi jo etukäteiskiitos minunkin puolestani, kohta on itsellänikin kauniit alaripset. 🙂

 2. Hei Miia! <br />
  <br />
  Kaunis nainen olet &hearts; Ja upeat ripset. Minä olen myös jäänyt ripsiin ihan koukkuun. Nyt minulla on kohta ollut 6 kk ripset nonstoppina ja vähän alkaa jo omien ripsien kunto huolettamaan. Itseasiassa tiistaina seuraava huolto 😉 Käyn vielä kerran laittamassa ja sitten saa luvan omat ripset kelvata! :D<br />
  <br />
  Vaan on ne niin ihanat ja helpot. Aina näyttää vähän nätimmältä ja itselläkin jotenkin varmempi olo 🙂 ja niin helpot aamulla &hearts; Vähän pakkelia naamaan ja menoksi! 😀 Eikä leviä ripsarit lumisateessa kun ei tarvi laittaa 😉

  1. Fanni: Kääk, kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; *nassuni on nyt kuin naantalin aurinko :D*<br />
   <br />
   Olen aivan haltioissani siitä, miten kauniit on silmät nyt kun vertaa entiseen. 🙂 Silmät huomaa kauempaakin katsoessa, mitä ennen ei kyllä huomannut yhtään. Ja tuntuu että olisi laitettu ja huoliteltu, se oli suurin syy miksi juuri tahdoinkin ripsulit itselleni. :)<br />

 3. WAUUUUUUUUUUUUUUU! :):):):) Mä tiesin, että niistä tulee UPEAT!!!!! &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Voi kaunotar!!!! Vaikkakin olet sitä ilman ripsiäkin!! &hearts; &hearts; AIVAN upeat! RipsRäps vaan!!!<br />
  <br />
  Ihanaa iltaa ihanatar!!

  1. Love: Hihi, ihanaihanaihana olet! &hearts; &hearts; &hearts; Kyllä nyt kelpaa räpsytellä ja olo on kuin moviestarilla. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinullekin kaunokainen! &hearts; &hearts; &hearts;

   1. Pöppis: Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Tahdon kyllä pitää näistä ripsistä kiinni kynsin ja hampain. 😀 Ei ole paluuta takaisin töppö-aikaan. 😀 HIhihiii

 4. Aivan mielenvikaasta kuinka upeat! =D &hearts; Mäkin haaveilen uusista ripsistä! Mulla on muuttunu ripset aivan piikkisuoriksi eikä niitä meinaa saada taivuttimillakaan pysymään kaarevina.=/ En tajuu! En tiedä sitten auttaisiko nuo pidennyksetkään vai sojottaako omat ripset sitten rumasti suorana kuitenkin. Ripsipermis voisi olla ratkaisu ongelmaani.<br />
  <br />
  Mutta onnea uusista ihanista ripsistä! =)

  1. Jemina: &hearts; &hearts; &hearts; Minulla on myös tosi suorat ripset, ja lyhyetkin vielä, ja aika harvat. 😀 Pahin mahdollinen siis. 😀 😀 Omille ripsille ei tehty mitään ja lopputulos on täydellinen. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Jos sinun ripset on tosi pitkät niin sitten niitä ehkä joutuu taivuttamaan / permanenttamaan ennen pidennyksiä, mutta ammattilainen osaisi sanoa paljon tarkemmin sinulle. Voithan vaikka kysäistä neuvoa Suvilta tai käydä jopa hänen käsittelyssä? Jos Suvi onnistui tekemään minullekin näin kauniit ja täydelliset ripset, niin uskon että hän onnistuu sen tekemään kaikille. &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Osku: Oooouuuuuuu, en ajatelllut ollenkaan tuota otsikkoa. 🙂 Kyllä mie vielä teille palkintoja ja arvontoja jaan tulevaisuudessa, tosin ehkä jotain muuta kuin ripsiä. :D<br />
   <br />
   Suvi tekee näitä työkseen ja voit kysellä lisätietoja häneltä vaikka sähköpostitse suvi@suvisvilla.fi. Suosittelen todellakin Suvia, koska minun omat ripset oli aivan kamalat (lyhyet, harvat ja suorat) ja nyt nämä on T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-E-T! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  3. Suvi taitaa asua vähän liian kaukana täältä meiltä (Pohjanmaa) katsottuna.;) Mutta täytyy kyllä harkita noita ripsiä.=) Viimeksi mammalomalla jäin koukkuun hiustenpidennyksiin joten olisiko nyt ripsien vuoro!? ;D<br />
   <br />
   En tajuu miks mulle on jäänyt sellainen mielikuva, että olet vaaleahiuksinen. =) Mutta oletkin tumma kaunotar!=)

  4. Jemina: Voi harmin paikka, Suvi operoi Hämeenlinassa ja Helsingissä. Pohjanmaaltakin varmasti löytyy hyviä tekijöitä, ja suosittelen kyllä että jos vaan yhtään sinua pidennykset kiinnostaa niin kokeile ihmeessä. 😀 Mie en usko, että itse näistä raaskin enää luopua sillä niin suuri muutos koko olemukseen näillä on. 🙂 <br />
   <br />
   Mie olen oikeasti tälläinen tumma, mutta viime kesällä päätin hetken päähänpistona vaalentaa hiukset. 😀 Blondaaminen käräytti tukan ja olin aivan kamala kananpehva vähän aikaa. Tukka piti sen seurauksena leikata lyhyeksi leukalinjaiseksi polkaksi ja laittaa se takaisin tummaksi, jotta kehtaan kulkea ulkona ilman pipoa. 😀 Virhearviointi oli koko vaalennusprojekti ja sain opikseni eikä tukkaani enää vaalenneta. 😀 😀

  1. Rebecca R: Itselläni ei kokemusta vielä tästä ole, mutta yhdellä ystävälläni on ollut ripsipidennykset jo 1,5-v putkeen ja hän ei ole huomannut mitään eroa omissa ripsissään siihen aikaan verrattuna mikä oli ennen pidennyksiä. Suvi tuossa alempana kertookin enemmän aiheesta ja hänen ripset on aivan mielettömät. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos kiitos! &hearts; Ja kiitos itsellesi ihanasta blogistasi! &hearts; &hearts;

 5. Jesh!! Itseä pitääkin hemmotella, ja varsinkin jos on jotain tavoitetta saavuttanut! Voi miten ihanaa!! Onnea siis saavutuksesta ja noista upeista räpsyistä! ♡ Tästä tuli niin huippu muistutus itselle, että kyllä ne omatkin tavoitteet on saavutettavissa!! 🙂 Ihanaa sunnuntai iltaa!! 🙂

  1. Vilhelmiina: Tämä oli kyllä niin odotettu hemmotteluhetki! &hearts; &hearts; &hearts; Suvin eteisessä kun katselin peilistä ripsiäni niin yritin pidättää ilon itkua, nämä NIIN KAUNIIT!!!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Suvi on aivan mieletön lahjakkuus, kaikki ripset on niin kauniisti aseteltuna ja kun lähtökohtana oli minun kamalat ja harvat töpöripset, niin tämä on taikuutta. 🙂 <br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle ihanalle! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Halaukset! &hearts;

   1. Johanna: Oih, unelma olisi jos omasta takaa löytyisi tuuheat ripset! &hearts; &hearts; &hearts; Olet onnekas ja mies on varmasti oikeassa. 🙂 Minulla oli niin kamalat ne töpö-haituvat silmissä että muutos on todella hurja, ehdottomasti parempaan ja minun miestä naurattaa kun koko ajan kurkin itseäni peilistä. 😀 Sinulle voisi laittaa ulkoreunaan vain muutaman ripsen, silläkin saisi jo lisää intensiivisyyttä katseeseen ja kyl sinun mies varmasti huomaisi kun sinullekin ilmestyisi pilke silmäkulmaan. ;)<br />
    <br />
    Tuo on kiva toivomus ja toteutan sen huomenna! 🙂 Kiitos hyvästä postausideasta.&hearts;

 6. Minä olen usein näitä pohtinut, mutta sitten olen kuullut niitä tarinoita, että pian alkaa omat ripset tippumaan ja todellakin saa koko ajan olla laittamassa uusia – mitenköhän on oikeasti 🙂 Mutta sitten asia on jäänyt taka-alalle, mutta olisi huisin kiva, kun minä en useinkaan meikkaa 🙂

  1. Katja: Minulla on yhdellä ystävällä ollut 1,5-v vuotta ripset putkeen ja hän ei ole ainakaan huomannut tuollaista. Toki ripsiä irtoaa, mutta ne kasvaa takaisin kuten hiuksetkin. 🙂 Minä en tykkää meikkailla paljoa enkä varsinkaan rajauksia tai luomivärejä laitella, nämä ripset tekivät juuri sen mitä toivoinkin, eli silmät erottuvat kasvoista ja näytän huolitellulta. :)<br />
   <br />
   Oman okemukseni kautta uskallan ja suosittelenkin sinua kokeilemaan, et varmasti tule pettymään. 😀

 7. Hih! &hearts; Olet Miia aivan ihana, mukava, hyväntahtoinen ihminen &hearts; Oli aivan ihana nähdä ja tutustua &hearts; <br />
  Ihana myös kuulla, että pidät niistä noin PALJON! 😀 Todella kauniithan niistä kyllä tulikin ja aina pidennykset tekee omista silmistä suuremat &amp; kirkastaa katseen 😉 Meikkiä ei välttämättä tarvitse, kun on huoliteltu ulkonäkö pidennysten takia jo valmiiksi. 😀 😀 :D<br />
  <br />
  Itselläni on ollut pidennykset kohta 4 vuotta putkeen TÄYSIN ilman taukoja. Taukoja en meinaa myöskään pitää tulevaisuudessa, sillä en voi olla ilman näitä &hearts; 🙂 Ripsienpidennykset jonkin verran saattaa haurastuttaa omaa ripseä, mutta ei niin merkityksellisesti että se olisi mitenkään &quot;vaarallista&quot;. Omat ripset eivät todellakaan tipu päästä ja aina ripset uusiutuvat siinä missä muutkin karvat, joten huoli on sinänsä turha 🙂 Jos nyt jotenkin tuntuisi, että omat ripset ovat pidennyksien jälkeen hetken lyhyemmät tai hauraammat kuin normaalisti, (se olo tulee anyway, koska olet tottunut ihaniin, tuuheisiin, pidennyksiin ja omat ripset tuntuvat aina niihin verrattuina valjuilta) niin kasvattavia seerumeita on myös olemassa. Hyvällä omallatunnolla voin ehdottomasti lähteä suosittelemaan ripsienpidennyksiä! 😀 Ne ovat kauniit, luovat intensiivisen katseen ja säästävät aikaa, sekä vaivaa etenkin aamuisin ennen töihinlähtöä. Hyvät huoltovälit on 3-4 viikon välein. <br />
  <br />
  Teen ripsiä pääosin Hämeenlinnassa, mutta satunnaisesti myös mahdollista Helsingissä :D<br />
  Kuukauden sisään yritän saada kotisivujeni yhteyteen auki myös oman ripsisivuston, eli sieltä tulee lähiaikoina löytymään matskua niin selitysten, kuin kuvien kera… <a rel="external nofollow" href="http://www.suvisvilla.fi&quot; target="_blank">www.suvisvilla.fi</a>

  1. Suvi: Sinäkin olet juuri niin ihana, sydämellinen ja mukava kuin ajattelinkin. 🙂 IHanaihanaihana Suvi! &hearts; &hearts; &hearts; Minua jännitti ihan kamalasti kun olin matkalla, mutta heti kun pääsin perille niin jännitys kaikkosi. 😀 <br />
   <br />
   Ja miljoonasti kiitoksia vielä eilisestä, ripset on ihan mielettömät. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa päivää! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Sama täällä, että hieman jänskätti… vaikka tälläinen super puhelias ihminen olenkin 🙂 Onneksi sieltä tuli toinen samanlainen 😉 Kiitos itsellesi &hearts;

 8. Niin kauniit! &hearts; Harmi kun näin kotihoidontuella kotona ollessa ei ole varaa pitää moisia. Mutta sitten taas joskus kun palaan töihin…:)

  1. Maribel: &hearts; &hearts; &hearts; Onhan tämä aika hintavaa ylläpitoineen, mutta minusta sen arvoista kyllä. 🙂 Ja säästyy rahaa hieman kun ei ripsiväriä tarvitse, eikä rajauksiakaan oikeastaan. 😀 Ripsien laitto voisi olla sitten työhönpaluupalkinto, saat hieman hemmottelua ja samalla on aamutoimien hoitaminen hieman helpompaa kun ei tarvitse silmämeikkiä laittaa lainkaan ja silti näyttää huolitellulta. Ja tämä fiilis on aivan huikea, kun katsoo itseään peilistö ja näkee silmät jo kaukaakin. Suosittelen kyllä kokeilemaan, sitten kun työt taas kutsuvat. 🙂

  2. Mulla on kertaalleen aikaisemmin ollut ripsienpidennykset. Oli ne niin upeat, näyttävät ja helpot, että kyllä mä vielä joskus haluan ne uudelleen! Työhönpaluupalkinto onkin loistava idea, hyvä sana käytettäväksi kun myyn ajatuksen miehelleni. 😉

  1. Teija: Aivan! 😉 Suvi on huippu ja KATO MINUN RIPSULEITA!!!!!! Ne on niin ihanat! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Sinulla on ilmeisesti myös täydelliset Suvi-ripset? 😀 Miten voikin olla näin taitava käsistään että minullekin sai loitsittua näin upeat räpsyt, olen niin onnellinen nyt. :D<br />
   <br />
   Käyn heti katsomassa! Kiitos vinkistä! &hearts;

 9. Vau, mitkä räpsyttimet, itselläni oli syksyllä sellaiset 13 mm:n räpsyt, kuinka pitkät nämä sun ihanuudet ovat?

  1. t: Nämä on toi ihanat! &hearts; &hearts; &hearts; Mie en muista yhtään sitä pituutta, aika pitkät laitettiin kyllä. SUVIIIIIIIIII??????? Keskellä taisi ehkä olla 9mm? Ja reunoissa sitten hieman pidemmät. Olin niin innoissani etten muista puoliakaan mitä Suvi minulle sanoi. 😀

  2. Hihihi! Ihana!!! &hearts; Elikkä silmiesi sisänurkkiin laitoin 9mm, keskelle 11mm ja ulkonurkkiin 13mm. Nämä mitat ovat sellainen perus pitkä, mutta kuitenkin vielä hyvin normaali ja luonnollinen vaihtoehto. Pituuksiahan saa melkein mitä vain asiakas haluaa aina 7mm-16mm asti :)<br />
   <br />
   &hearts; Ja kiitos Miia, sekä ihanat lukijat Teidän kauniista kommenteistanne &hearts; &hearts; &hearts; Onpa niitä paljon!!! Todella lämmittää mieltä, hymyillyttää ja punankin laittoi poskille 🙂 Miia oli oikein ihana asiakas, mainitsemistaan lyhyistä ripsistä huolimatta 😉 Ei tässä nyt mistään taikomisista siis kyse ollut, sillä jokaiselle kenellä ylipäätään ripsiä on saadaan ripset kyllä laitettua 😀 😀 :D<br />
   <br />
   Ihania öitä kaikille! &hearts; Taas yksi ripsipäivä Hämeenlinnassa pulkassa 😉

  1. Sandra: &hearts; &hearts; Mie en raaskisi enää luopua näistä, joten voi olla että alan ramppaamaan Suvilla kolmen viikon välein. 😀 Kesällä nämä on varmasti tosi kätevät, kun ai tarvitse höseltää ripsivärin kanssa joka tuhriintuu helteillä aika helposti silmän alle. 🙂

 10. *Räpsyripsi*<br />
  <br />
  Mä oon kanssa meinannut monesti jo ottaa, mut on kans aina jäänny sille meinaamisen tasolle… Mulla on geelikynnet ollu jo 4v ja käyn niistä huollossa 4 viikon välein ja sit jos ois viel ripset… Tulis kalliiksikin kuukaudessa! Toisaalta rahaa käyttää niin paljon turhempaankin, että olishan se ihanaa olla huolliteltu kynsiä ja ripsiä myöten joka päivä! 🙂 Kauniit on!<br />

  1. Kuvitelmia: Minulla on ollut geelikynnet pari kertaa ja ne myös tosi kätevät ja kauniit. 🙂 Ja kynnet kyllä tarttisin myös sillä olen sellainen stressi-nakertaja ja olen yrittänyt päästä siitä pahasta tavasta eroon. Kauniita kynsiä ei viitsi mäyssyttää ja viimeksi pääsin nakertelusta eroon vuodeksi kun oli geelit sormissa. :)<br />
   <br />
   Nämä ripset on aivan huiput, luulen että nämä ovat tulleet jäädäkseen sillä niin helpot ja kauniit ne on. &hearts; &hearts; &hearts; Suosittelen kokeilemaan, uskallan veikata että et tule katumaan. 😀

 11. Yritin jo aiemmin puhelimmella kommentoida, mutta jostain syystä puhelimeni oli liian hidas eikä kommentti näköjään olekaan päätynyt perille. Uudestaan siis.. Aivan mielettömän upeat ja kauniit ripset ja sopivat silmiisi nätisti. Ja todella hyvä itsensäpalkitsemistapa hienon laihdutusoperaation päätteeksi. Itselläkin on juuri parhaillaan ripset, viimeksi oli viime kesänä ja on nää vaan ihanat. Parasta on juurikin se vaivattomuus, kun aamulla herää ja katsoo peiliin, on samantien kaunis ja valmis päivän rientoihin. Aamuisin on valtavasti enemmän aikaa tehdä kaikkea muuta, kun ei tarvitse käyttää koko aamua peilin edessä. Ja välttyy jokailtaiselta silmien puhtaaksihankaamiselta, mikä ei ole mitään lempipuuhaa. Itse tosin en taida raaskia huoltaa kuin ehkä kertaalleen, mutta sitä paremmalta niiden laittaminen aina tuntuu, kun ei muistakaan miten kivat ne olikaan. 🙂

 12. On kyllä ihanat, tosi näyttävät! Sopivat niin arkeen kuin juhlaan :)<br />
  <br />
  Btw, olisi ihana nähdä susta joskus useamminkin kasvokuvia! ♥

 13. Kylläpäs nyt ihmisten blogikirjoittelut pistää hymyilemään ja kommentoimaan 😀 ihanat ripset, toivottavasti ei iske itseenkin ripsikuume 😀 Ihan kun kuumeita ei olisi jo tarpeeksi, sisustuskuume, asuntokuume, autokuume, treenikuume…. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *