Kartell Stone – synttärilahjani ♥

Eilen illalla, ilman mitään ennakkosoittoja, postipate ilmestyi oventaakse toimittamaan minulle lähetettyä pakettia. Olin niin hämmästyksissäni ja ihmettelin että onko vastaanottaja merkattu pakettiin oikein. 😀 Minun nimi siinä oli ja kun avasin pakettia enemmän niin suu ihan kirjaimellisesti loksahti auki. 😀

Kymmenen ihanaa naista olivat tahtoneet muistaa minua 30-v synttäreiden kunniaksi ja pakettiin oli kääräisty kuolauslistallani ollut Kartellin kirkas Stone-jakkara / pikkupöytä kauniin onnittelukortin kera. <3 <3 <3 <3 <3

511bb81cc98c7ec91d000aa4.jpg

Olen vieläkin aivan häkellyksissä tästä mielettömästä yllätyksestä ja niiiiiiiiiin kiitollinen ja otettu. WAU! En osaa pukea fiiliksiäni sanoiksi nyt ollenkaan. 😀 Kuumeisesti olen miettinyt minne laitan tämän kauniin Stonen, jotta se saa arvoisensa paikan ja pääsee esille parhaalla mahdollisella tavalla. <3 <3 <3 <3 Olohuoneeseen sen ajattelin sommitella, sohvan viekkuun. 🙂

511bb819c98c7e0c71000003.jpg

511bb81fc98c7e305900094f.jpg

511bb819c98c7e9126000a81.jpg

Kiitos vielä kerran teille ihanille mimmeille! <3 <3 <3 <3 <3 Jättikokoinen superhyper iso halaus teille jokaiselle! <3 <3 <3 Tämä muistetaan, winkwink. 😉

Tämmöinen kaunotar nyt sitten löytyy meiltäkin ja voin sanoa että sen häikäisevä hienous on jotain niin kaunista katseltavaa että parku kohta taas tulee. :´) Olen ehdottomasti hyvin materialistinen ja YLPEÄ siitä, hihihii. 😀 Tavarat on minulle todella tärkeitä ja olen kiitollinen jokaisesta kauniista esineestä jonka omistan. <3 <3 <3 Ne tuo suurta iloa joka ikinen päivä ja niiden ihastelu lämmittää sydämessä asti. <3 <3

Meillä alkaa iltaohjelma eli pyykkivuoren taltutus. Viikonloppuna en ehtinyt (lue jaksanut :D) petivaatteiden vaihtoprojektiin, joten se urakka odottaa parhaillaan minua ja sitä että nostan peffani ylös tästä tuolilta. 😀

Itselläni on hirmuinen sisustusvimma syttynyt, kiitos tuon Stonen. 🙂 Huomenna saattaakin tulla jotain isompaa kotipostausta jos oikein innostun. 😀 Kivaa iltaa kaikille! <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

28 kommenttia “Kartell Stone – synttärilahjani ♥

 1. IHANA! <br />
  <br />
  Ja juuri teille täydellinen!!! Onnea ja sinulla on IHANIA ystäviä &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Kivaa iltaa!

 2. OIH!!! &hearts; Kyllä tuo löytyy omaltakin hankintalistalta… joka on loputon… Hih!!! Kyllä ne ihanat ystävät ovat elämän suola!!! &hearts; Oletkos käynyt muuten arvontaan osallistumassa… vielä kerkee… 😉

 3. Siis waude mitä tyyppejä maailma päällään kantaa! Onnea paljon upeasta synttäriylläristä. &hearts;

 4. Oi oi!!! Se on NIIIN HIENO!!! ♡ Ihania ystäviä ja lahja joka säilyy ikuisuuden!! 🙂 Mä kans niiiiiin rakastan tuota meidän Stonea, vaikkakin mies sitä viidakkorummuksi kutsuu. Mutta kun se vaan on niin ihana!!! Diamonds are a girl's best friend…ja toi menee aika isosta sellaisesta! ;D

 5. Onnea Onnea Onnea sylin täydeltä &hearts; &hearts; &hearts; Kolkyt on kiva ikä 🙂 Sellainen kivasti nuori vielä 😉 Ihana ihana jakkara, huoh. Siskollani on tuollainen Stone ja se on siis niin häikäisevän kaunis!!!!! Vietä ihana ilta &hearts; &hearts;

 6. Ihania ystäviä sinulla! Tuo on vaatinut ajatusta!<br />
  Nyt kun blogimaailmassa kiehuu, voit katsoo tuota jakkaraa ja muistaa mitä ne, ketkä sut oikeasti tuntee, susta ajattelee! 🙂

 7. Oij miten ihana yllätys. Mäkin voisin haluta tuollaisen yllätyksen kuukauden päästä! 😀 Siis wau! Varmaan ihana tunne ja vielä noin kaunia lahja. &hearts;

 8. IHANA IHANA!!! Se on niin aaaaah…. iihana iiihana &hearts;<br />
  <br />
  Nyt laitan omat peukut ja varpaatkin pystyyn että ensi kuussa omien synttäreiden aikaan saisin myöskin jotakin ihanaa 🙂 <br />
  <br />
  Sinä jos joku olet ansainnut vanhenemisesi johdosta ja kaiken muun ohessa vain ja ainoastaan PARASTA! Ja nyt haluankin sanoa että kiitos te kaikki kymmenen ihanaa naista jotka tämän Miialle hankitte. Olette korvaamattomia ja aivan mahtavaa kuin tuollaisia ihmisiä vielä löytyy! &hearts;

 9. Paljon onnea &hearts; Kyllä sulla on ihania ja ennen kaikkea tyylitajuisia ystäviä kun ovat noin ihanalla lahjalla sua muistaneet &hearts;

 10. Kiitoksia kaikille!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Tämä synttärilahjapaketti tuli täysin yllärinä ja olen kyllä niin kiitollinen muistamisesta. 🙂 &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Virallinen synttäripäivä on sunnuntaina 17.2, silloin pärähtää kolkyt vuotta mittariin kilometrejä ja odotan innolla. 🙂 Ikäkriisistä ei ole tietoakaan ja minusta on aika ihanaa kun voin olla ylpeä kolmekymppinen. :D<br />
  <br />
  Kiitoksia kovasti kaikille onnitteluista! &hearts; &hearts; &hearts; Ihania olette! &hearts;<br />
  <br />
  Ja mukavaa ystävänpäivän iltaa kaikille isojen halauksien kera! &hearts;<br />
  <br />
  &gt;———– I-S-O H-A-L-A-U-S———–&lt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *