3 x alehuivi ja tyhjentynyt kaappi

Löysin Prisman poistopisteestä L´asessorin viskoosihuiveja kolmen euron kappalehintaan ja pakkohan se oli napata kolme sellaista omaan kaappiin. 🙂 Minulla ei ollut kuin yksi tummanbeige huivi ennestään ja olen kaipaillut sekä valkoista että mustaa huivia, jotta trenssikelien alkaessa olisi useampi vaihtoehto mistä valita. Olen jo kymmenisen vuotta käyttänyt tälläisiä edulisia viskoosihuiveja ja uskon että seuraavatkin kymmennen vuotta menee näiden perushuivien parissa. 😀 Eikä haittaa vaikka huivi hukkuu tai unohtuu jonnekin (lukemattomia kertoja olen unohtanut huivini esim kaupan sovituskoppiin tai bussin penkille :D), koska menetys ei ole suuren suuri. 🙂

511d066bc98c7ed72c00004b.jpg

511d067fc98c7e4023000019.jpg

Musta, harmaanbeige ja luonnonvalkoinen huivi kustansivat yhteensä hieman vajaa 9 euroa. Superlöytö oli kyllä kertakaikkiaan. 🙂

Kuvasin teille samalla kertaa myös tyhjentyneen vaatekaappini, josta on poistunut blogikirppiksen kautta molemmat bleiserini housuineen sekä kolmet korkkarit. 🙂

511d0657c98c7e520e00001f.jpg

511d0657c98c7e402300000c.jpg

511d0681c98c7e062400001b.jpg

Meillä on koti parhaillaan hyrskyn myrskyn, sillä innostuin (TAAS :D) vaihtamaan olohuoneen järjestystä. Sohva seilaa seinältä seinälle ja yritän löytää kaunista paikkaa isolle taululle, jonka sain blogiyhteistyön merkeissä. <3 Jos ja kun ehdin saamaan kaiken valmiiksi ennen iltaa, niin postailen teille kuvien kanssa olkkarin ja muunkin kodin uudesta lookista, joka on hieman väljempi ja minimalistisempi kuin vuodenvaihteessa. 🙂

Ihanaa ystävänpäivän iltaa kaikille! <3

10 kommenttia “3 x alehuivi ja tyhjentynyt kaappi

 1. Jaahas, sitä pitää vissiin lähtee Prismaan. Toivottavasti huiveja löytyisi myös täältä Hämeenlinnasta 🙂 <br />
  Toi sun vaatekaappi on kyllä niin ihanan selkeä, mä en kestä 😉

  1. Jonanna: Oli kyllä sellainen löytö tämä. 🙂 Menin katsomaan poistopisteestä itselleni college-housuja koiralenkkejä varten mutta nappasinkin mielummin nuo huivit mukaani. Samoja sävyjä oli myös normaalihintaisena huiviosastolla, en tiedä sitten onko nämä viime syksyn tai viime kevään jäämistöjä… Toivottavasti sinunkin Prismasta löytyisi. &hearts;

 2. Siis mieletön löytö. Olen noita roudannut yleensä Nykistä hintaan 5 usd tai 3 kpl 10 usd ja olen antanut niitä varmaan 20 lahjaksi. Ne ei oikeesti mene miksikään. Tai 1 on ehkä vähän kulunut, mutta kuuluu asiaan, kun on jäänyt vetoketjun väliin ja vaikka mitä :)<br />
  <br />
  Loistohankinta, näitä huiveja ei voi olla koskaan liikaa.<br />
  <br />
  Uskomatonta että jollain voi olla noin tyhjä vaatekaappi, ei voi ymmärtää…

  1. Niitty: Nämä kestää tosi hyvin käyttöä vuosikaudet. 🙂 Vanhin musta huivini oli käytössä melkein 6-vuotta ennenkuin onnistuin sen hukkamaan. Ei pesussakaan haalistunut ja pysyi nyppyyntymättömänä. :)<br />
   <br />
   Hihii, minulla on kaapissa aika vähäsen vaatetta. Mutta pärjäilen tosi tosi hyvin ja ainoastaan musta bleiseri pitää ostaa myöhemmin keväällä. Ja uusia trikoopaitoja kesäksi. Muuten on kaikki mitä pitääkin, eikä mitään turhaa. 🙂

  1. Heli: Nämä tuli niin tarpeeseenkin vielä, että olen tosi iloinen löytölaarin antimista. :)<br />
   <br />
   Ihanaa ystävänpäivää sinulle myös! &hearts; &hearts;

 3. Loisto löytö! Mulla on luotto huivina sellainen ihana Guessin huivi, jonka ostin vuosia taaksepäin Stockkalta. Maksoin siitä muistaakseni noin 50€, mutta on ollut käytössä varmaan ainakin sen viisi vuotta eli 10 € / per vuosi. 😉 Olen sen pessyt vastoin pesuohjettakin, mutta silti on edelleen siisti ja käytössä. Välillä onnistuu löytämään kunnon aarteita. Hyvää ystävänpäivää! =)

  1. Torkkuja: Itse olen aika pihi asusteiden kanssa ja siksi en usein edes uskalla katsella kovinkaan kalliita huiveja tai hattuja. 🙂 Olen näitä &quot;jokakaupan&quot; viskoosihuiveja käyttänyt niin kauan kuin vaan muistan ja ne ovat olleet tosi hyviä myös. Guessiltä kerran kaiholla katselin sellaista beigen ja ruskean sävyistä huivia mutta sadan euron hinta sai jättämään sen kauppaan. Mutta sen huivin muistan vieläkin ja joskus ajattelen miten kauniisti se sopisi esim beigen trenssin kanssa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Ihanaa ystävänpäivää sinulle Torkkunen! &hearts; &hearts; &hearts; Iso halaus! &hearts;

  2. Tarkemmin ajateltuna, ehkä mulla on jonkinlainen hintasokeus ollut juuri noiden asusteiden kanssa. Mm aurinkolaseja on Chanelin ja Ralph Laurenin, mutta en käytä niitä juuri koskaan, koska en jaksa/ehdi laittaa piilareita. Tuolla ne on kauniisti rasioissaan…hmmm fiksua. =D Nyt ei raaski törsätä, kun on hoitovapaalla ja ehkä asenne tavaran haalimiseenkin on jonkinverran muuttunut. Yleensä tuhlauksesta tulee morkkis, mutta se huivi on kyllä ollut ihana ostos. =) Öitä &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *