Kastehelmiä ja turkoosia

Pitihän se minunkin sitten hullaantua Iittalan Kastehelmiin. <3 <3 Olen ihastellut näitä tosi monessa blogissa viime aikoina ja vaikka aluksi tykkäsin enemmän perinteisistä Kivi-tuikuista, niin kyllä Kastehelmi vei lopulta kirkkaasti voiton. 🙂

51226c61c98c7e741b000017.jpg

Olin ajatellut että nämä ovat hirmuisen hintavia ja kun kauppareissulla päätin pysähtyä näitä hypistelemään niin meinasin pökrätä hyllyväliin kun hinta ei ollutkaan paha. 😀 Kirkas ja vedenvihreä (turkoosi) maksoivat reilun kympin kappaleelta ja mattavalkoinen vajaa 20 euroa. 🙂

Kuusi Kastehelmeä nappasin mukaani, kaksi kirkasta, kaksi valkoista ja kaksi vedenvihreää. <3 <3

51226c61c98c7e1d1b00001f.jpg

51226c65c98c7e2775000028.jpg

Tämä ostos nyt sitten sinetöi meidän sisustuksen kevät-kesäkauden tehostevärin, joka tulee olemaan turkoosi. 🙂 Tiedänkin jo minne huomenna suuntaan, sillä ajatuksissa on lisätä turkoosia ripauksen verran muuallekin. 🙂 Huomenna luvassa onkin lisää turkoosin viettelyksiä! <3 <3 <3

Mukavaa illanjatkoa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

51 kommenttia “Kastehelmiä ja turkoosia

  1. Jenna: Turkoosi on aivan ihana! &hearts; &hearts; kesällä 2007 jo elin yhden turkoosi-kauden elämässäni ja silloin haalin kaiken turkoosina. 😀 Ähkyhän siitä tuli ja näin monen vuoden jälkeen se on taas saanut sydämen sulamaan. &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Mun lempiväri oli moooonta vuotta turkoosi, ja vuorasin sillä jopa makkarin seinät 😀 kuulostaa kamalalta mutta yllättävää kyllä se huone oli tosi kaunis ja viihtyisä, harmi kun ei ole yhtään kuvaa 🙁 😀

   1. Dara: Minäkin vähän myöhään heräsin näiden kauneudelle, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä. 🙂

   2. Juu, mulla on näistä vaan värit vielä mietinnässä. Nuo matta vaaleat olisi aivan ihanat, mutta sitten toisaalta nykyisin keltainen on alkanut kovasti kiinnostamaan… Irinan syytä ;D

   3. Dara: keltainen oli minullakin vahvana vaihtoehtona, ja siitä nimenomaan kiitos Irinan ja keltavalkoisten juttujen. :D<br />
    <br />
    Myös pinkki (vaaleanpunainen) Kastehelmi on aivan ihana, ihan liikaa on ihania sävyjä. 🙂

  3. Jenna: Varsinkin sellainen hento turkoosi on aivan ihana ja sopii myös seinien väriksi. 🙂 Ja mustavalkoiseen sisustukseen sopii voimakkaat turkoosit &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; me melkein maalattiin yksi seinä sellaisella voimakkaalla turkoosilla vuonna 2007, mutta se jäi vaiheeseen. 🙂

  4. hehee, meidän seinät oli VOIMAKKAAN turkoosit :DDD &hearts;<br />
   ja sit meillä oli paljon bambukehyksiä ja bambumatto.. ihan kun olis ollu lomalla jossain meren äärellä 😀 se oli sitä aikaa.. muistoja 😀

  5. Jenna: Juuri sellaisella mekin meinattiin maalata. &hearts;<br />
   <br />
   Meillä oli niihin aikoihin bambumatto kylppärissä, se oli tosi ihana mutta ei kestänyt kosteutta ja alkoi tulemaan homepilkkuja vuoden käytön jälkeen. Se kyllä myytiin ihan kylpyhuonemattona, mutta meidän kylppäri taisi olla liian sademetsä. 🙂

 1. Huh. Ja ihana turkoosi!<br />
  Mä niin pelkäsin, että sä lähdet sille keltaiselle tai oranssille linjalle. Itelle ei vaan ne uppoa, vaikkakin olisi ne teidän kotiin hienosti sopinutkin.. :D<br />
  Kastehelmet on kyllä todella kauniita!

  1. Pia: Melkein meinasin lähteä. 😀 Onneksi H&amp;M:n tyynynpäälliset oli aavistuksen väärän sävyisiä ja hylkäsin lopulta sen idean. 🙂 Tämä turkoosi tuli nyt vähän yllätyksenä itsellekin, vaikka siitä pidänkin kovasti. Nämä Kastehelmet vaan veivät sydämen mukanaan ja ennenkuin huomasinkaan niin kiikutin näitä jo kovaa vauhtia kassalle. 😀

  1. Neiti Harmonia: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Vielä ehtii kevääksi hankkimaan turkooseja. 🙂 On nämä kyllä niin herkullisen väriset. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Kastehelmet on NIIN kauniita &hearts; Itsekin niihin hurahdin ja viikonloppuna kävin ensimmäiset ostamassa 🙂 Ja lähi-Siwassa oli vielä halvemmalla kuin muualla, melkoinen yllätys! Upeat ovat ja toi turkoosi tehostevärinä sopii teille älyttömän hyvin.

  1. Jossu: Nämä on kyllä aivan ihania! &hearts; &hearts; Ja valo heijastuu ihan eritavalla näistä kuin Kivi-tuikuista jotka on olleet suosikkejani vuosia (vaikken niitä enää omistakaan, ne kun oli sinisiä :D). Turkoosi sopii tosi hyvin myös greigen kanssa. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   mie luulin että nämä ovat neljänkympin luokkaa hinnaltaa ja siksi en ole pahemmin katsellutkaan näitä kaupoissa. Nyt oli pakko kun tuo turkoosi huusi nimeä kaupassa ja hui, vain 12,90. 😀 😀 😀

  2. No meillä maksoi lähi-Siwassa kirkkaat Kastehelme kynttilälyhdyt 8,99e! Pakko oli napata kaksi mukaan, vaikken tässä kuussa mitään ylimääräistä saisi ostaakaan 😀

  3. Jossu: Älytön hinta. 😀 Pitääköhän minunkin mennä lähi-Siwaan katsomaan olisiko tarjolla Kastehelmiä? 😀

 3. rakastuin. ihana väri. nyt tulee meidänkin suunniteltu keltainen kevään väri vaihtumaan turkoosiin. on niiiin niiin nättiä. huomenna ostoksille 😉

  1. Maikki: Turkoosi on niin herkku, nam. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Mie ajattelin näiden Kastehelmien lisäksi ostaa tyynyliinat petaukseen ja jos muutaman koristetyynynpäällisen löytäisi vielä jostain niin olisi kevät tervetullut. 🙂

 4. Ihania kastehelmiä, meillä vasta yks kappale tuolla kivi-tuikkujen seassa.. ehkä pitää minunkin käydä ostamassa pari lisää 😉 ja kaunis tuo turkoosikin, innolla jään odottamaan mitä muuta turkoosia tulee teidän kauniiseen kotiin!

  1. Suffeliini: &hearts; &hearts; &hearts; Mie olen myöhäisherännyt, mutta niin totaalisen rakastunut kyllä nytten, hihiiii. 😀

 5. Naminam &hearts; Kastehelmet on huokauksen kauniita. Siehän oot räväyttäny: kuusi kappaletta kerralla hihii 🙂 Turkoosi on ihana väri!! Mulla on vähä sellainen kutina, että meillä nähdään tulevana keväänä ekaksi keltaista, sit turkoosia ja sit ehkä vielä jotain. Jännittää ihan et mikä tulee olemaan se kolmas väri 🙂 Kivaa iltaa siulle kastehelmien kanssa &hearts;

  1. Soili: En osannut valita näiden kolmen väliltä ja kun minulla on tuo &quot;pakkomielle&quot; parilliseen lukuun niin ei voinut muuta kuin ottaa kaks- ja kaks- ja kaks. 😀 :D<br />
   <br />
   Minulla ystävä meinasi keltainen, harmaa, turkoosi ja vihreä yhdistelmää. Kuullostaa aika paljolta, mutta on todella kaunis yhdistelmä ja esim H&amp;M.n hoome mallistossa on aivan ihana pussilakana jossa juuri nämä sävyt. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaaaaaaaa iltaa! &hearts; &hearts; 🙂

 6. Kaunis turkoosi lisä teidän kotiin olis se Stockan juhlavuosi Block-lamppu. 😉 Puhuit siitä viime keväänä, mutta en muista ostitko sitä vai et. Itse hommasin paniikissa sellaisen heti sen ilmestyttyä, kun aattelin niiden loppuvan samantien. Noh, siellähän niitä edelleen näyttää olevan myynnissä, joten ei mikään hätä sit olis tarvinnut olla. 🙂 Toimii muuten kirkkaan Blockin parina loistavasti ja oon kyllä tykännyt tosi paljon molemmista, mut erityisesti siitä turkoosista. 😉

  1. Aamu: Blockia olen miettinyt mutta sain niin pahat traumat siitä edellisestä, jossa jatkuvasti johdossa jokin vika ja oikosulku. Onko sinulla pysynyt Block ehjänä vai polttaako lamppuja liian tiuhaan? Minulla taisi kyllä olla joku maanantai-kappale….. Jään siis arpomaan vielä raaskisinko ostaa turkoosina. Se olisi kyllä niin ihana. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Nyt muistinkin, et ihmiset kommentoi vuos sitten sun blogiin paljon Blockin huonosta laadusta. Tosi inhottava juttu, kun Block kuitenkin on niin ihana. Mulla ei ton turkoosin kanssa kyl ole onneks ollut mitään ongelmaa, ja päällä se on kesää lukuun ottamatta ollut about joka päivä. Lamppua en ole siihen joutunut vaihtamaan (viel) kertaakaan. 😀 Ja se turkoosi on niin hyvä sävy, sopii jokaiseen vuodenaikaan. &hearts;<br />
   <br />
   Kirkas Block on sijoitettuna tällä hetkellä kauniille paikalle, jossa ei ole töpselimahdollisuutta. 😉 En edes muista milloin olen sen hommannut, mut alussa pidin kyllä sitä päällä ja siihenkään en ole kertaakaan lamppua vaihtanut.<br />
   <br />
   T: Lamppuhullu 😀

  3. Pitää kommentoida tähän Block-asiaan, että meillä kesti Blockin &quot;oma&quot; lamppu (siis se mikä tuli paketin mukana) 1,5v, vaikka jokapäiväisessä käytössä oli etenkin pimeään aikaan! Nyt kävin siihen K-Raudasta hakemassa uuden lampun 🙂 Mä olen täysin rakastunut siihen ja haaveilen siitä miniversiosta&hearts;

  4. Aamu: Joo, ja minulla oli se surullinen räjähtelevä Block itselläni. :/ Valkoinen johto-osa vaihdettiin kerran ja sama räpsyminen jatkui siitä huolimatta. En tajua mikä ihme siinä oikein oli, mutta jokin kosketushäiriö oli sähkömies-kaverin villi veikkaus. Onneksi Block tuntuu toimivan moitteetta monilla muilla, joten minulla oli varmasti vain huonoa tuuria omani kanssa. 🙂 Tuo turkoosi Block kyllä houkuttelisi kovasti, mutta luulen että se jää vielä hautumaan hetkeksi. 🙂

  5. Rebekka: Minulla oli varmasti joku maanantai-erä, harmittaa. :/ Block on tosi tosi kaunis ja tykkäsin niin kovasti. &hearts; &hearts; &hearts; Se mini-Block on super suloinen. 🙂

 7. Meilläkin tykätään turkoosista. Se väri vetää puoleensa. Mieheni osti minulle viime vuonna synttärilahjaksi omenanvihreän sukat makkaralla kannun ja meitä kumpaakin jäi mietityttämään, että olisiko sittenkin pitänyt ostaa se turkoosi. Turkoosi poljinroskis, kylppärinmatto yms… se ujuttautuu aina jonnekkin vaikka yritän pitää väriskaalan mahdollisimman neutraalina, mutta toisaalta nuo on helppo piilottaa. Olen miettinyt maalaavani tyttöjen huoneen lipaston turkoosilla, mutta sitä taitaisi olla hankalampi piilottaa. =D

  1. Torkkuja: Turkoosi on ihana väri ja tykkään kyllä ompunvihreästäkin…. vaikea on valikoida kaikista ihanista sävyistä. 🙂 Turkoosiksi maalattu lipasto kuullostaisi kyllä aivan ihanalta. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Siinä voikin käydä niin, että siellä maalikaupassa meneekin tovi värivaihtoehtoja pähkäillessä. Siitä vois tehdä oikein Peppi Pitkätossu lipaston, kun se on muutenkin vähän rempallaan. =)

  3. Torkkuja: Hihhiii, maalisävyjen valinta on vaikeaa. 😀 Peppi-lipasto kuullostaa kivalta, sellainen hieman hassu ja vinksallaan oleva. &hearts; &hearts; &hearts; Ei lainkaan huono idea minusta. 🙂

 8. Mite tää voi olla mahollista 😮 Mä kuolasin tänää noita kirkkaita lähikaupassa ku ne oli niiiii kauniit ja ja niiiii halvat. Sanoinkin J:lle että ku menee ennen töihin lähtöä käymää kaupassa nii nappaa neet sieltä mukaansa ;DDDD Voi luoja mikä sattuma, tai sitten se on veressä ;)<br />
  <br />
  Tuo turkoosi on kyllä aikas mageen näköinen! :)<br />
  <br />
  Innolla odotan mitä kaikkea keväistä turkoosia teille ilmestyy ja jos teet hyviä löytöjä turkoosista, nii vinkkaile ihmeessä, sillä mini J:n huone kaipaa vielä turkoosia :)))

  1. Live&amp;Home: On kyllä ihana sattuma. 😀 😀 Nämä on niin kauniita kyllä, että ei ihmekään että me tykätään näistä kanssa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Huomenna olen menossa turkooseille ostoksille, toivottavasti löytyisi paljon ihanaa mistä valita. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Sinulle ja muksuille isot halit! &hearts; &hearts; Ja iso J:lle kanssa! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Taina: Minä rakastuin nyt kertalaakista, kun näin turkoosin kastehelmen. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Olen kyllä ihastellut näitä pitkään, varsinkin blogeissa, mutta ostoaikeissa en ole ollut ennenkuin tänään. :D<br />
   <br />
   Minulla ei ole ainakaan toistaiseksi kolmenkympinkriisiä ilmaantunut, mutta vielä se ehtii. 🙂 Ties vaikka tämä turkoosin villitys olisi osa sitä, hihihii. 😀 Moottoripyöräkortti on kyllä ihan mahtava juttu! 🙂 Itse olen niin tunari jopa polkupyörällä, että en uskalla moisesta ede haaveilla. :D<br />
   <br />
   Ja kiitos onnittelusta! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa!

 9. Ihana ihana Kastehelmi! &hearts; Mulla vasta yksi mattakirkas. Mutta voi miksi tartutit nyt tuon turkoosin muhunkin! =D Olen sitä pyöritellyt jo koko alkuvuoden, että lähdenkö sille linjalle vai en. Turkoosi ja minttu. &hearts; Onko mun nyt sit pakko, kun tuo turkoosi Kastehelmi olis niin kaunis! &hearts; &hearts; Ja mitähän muuta turkoosia olet keksinyt. Tuskin maltan odottaa.=D

  1. Jemina: Hihihiiii, jes! 😉 Turkoosi on niin herkkujerkku että mielelläni tartutan kaikille turkoosi-vimman kesäksi. 😀 Hihihiiiiii. :)<br />
   <br />
   Mie en tiiä vielä mitä kaikkea turkoosia löytyy huomenna, mutta ainakin koristetyynynpäälliset olisi ihanat ja kenties jotain muuta pientä tekstiiliä ja kynttilää. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Minä oon monessa se kaiken pahan alku ja juuri 😉 Pitäisikö bloggaamisen lisäksi listata harrastuksiin tartuttaminen? 😉

  2. Irina: Hihiii, joo! 😀 Sie olet ihana ja mitäs sulla on niin paljon kivoja mieltymyksiä, ne tarttuuuuuuuuuu. 😀

 10. Meillä meni tämän päivän hankinnat ihan yksiin, paitsi että minä kotiutin kirkkaiden kaveriksi pinkit! &hearts; Turkoosit on kyllä ihanat ja meillä oli makuuhuoneen tehostevärinä pitkään turkoosi. Kastehelmi on kyllä todella kaunis sarja, ihanaa että se on nyt niin monessa muodossa tuotannossa. 🙂

  1. Pöppis: Kävinkin eilen illalla lukemassa ja ne pinkit on ihanat myös! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Mitenkä nyt onkin niin paljon kauniita sävyjä maailma pullollaan…. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Nina: Vedenvihreä juurikin. 🙂 Minulle tosin värinä turkoosi enemmän, mutta korjasin tuohon postaukseen oikean nimen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *