Naisten juttuja – alusvaatteista asiaa

Olen viime vuosina laiminlyönyt ihan totaalisesti alusvaatepuolen, enkä ole pahemmin satsannut alusvaatteisiin. Tämä on sinällään hassua, sillä olen aikoinaan vastannut ison vaateketjun alusvaateosastosta ja koulutuksenkin saaneena tiedän miten tärkeää on omistaa hyvin istuvat ja tarpeeksi tukevat liivit. 🙂 Lähinnä olosuhteiden pakosta olen ostanut uusia alushousuja (ota 3 maksa 2 :D) ja uusinut pari kertaa rintaliivejä rintavarustuksen kutistuessa. 🙂 Muutamia kutistavia ja slimmaavia pöksyjä olen lisäksi ostellut, jotta olen saanut kurvit kuntoon niihin muutamiin menoihin joita viime vuonna on ollut.. 😀 

Nyt on kuitenkin pakko kohdata totuus ja se, että painon pudotessa myös pienempien liivien ostaminen on tässä vaiheessa hyvin pakollista. 😀 Itseäni se ei harmita, sillä shoppailen ihan mielelläni ja kevyempi kantamus rintakehässä antaa liikkumisvaraa. 😀 Heippa DD/E, welcome B! 🙂

Tykkään itse käyttää eniten t-paita liivejä, en kaipaa toppausta mutta haluan hieman napakkuutta kuitenkin. Kaarituki on myös hyvä olla olemassa, sillä kaarituettomat liivit on minusta jotenkin kiikkanat päällä. 🙂

Värien osalta pidän eniten valkoisesta, beigestä / nudesta ja mustasta sekä niiden yhdistelmistä. Samalla linjalla siis mennään kuin muunkin vaatetuksen osalta. Tämmöisiä juttuja löytyy nyt sitten minun kaapista ja varsinkin Simone Perele on merkkinä sellainen, että liivit istuvat kuin nakutettu mallista riippumatta. 🙂

Passionata kevyesti vuorattu t-paitaliivi ja hipstersit

5123de39c98c7ecc0b000016.jpg

5123de82c98c7ecc0b000025.jpg

Calvin Kleinin pitsiset hipstersit, jotka sopivat yllä olevaan settiin. <3

5123de43c98c7ec34d0000d1.jpg

Simone Perele kevyesti kauttaaltaan topatut liivit, joissa irroitettava push-up osa ( se lähti huitsin nevadaan :D) ja hipstersit

5123de48c98c7ee12d0000e0.jpg

5123de3ec98c7ecc0b00001b.jpg

Calvin Kleinin mikrokuituiset nudet hipstersit, näitä on parit ja ovat todella mukavat päällä. 🙂

5123de38c98c7ed00d00000c.jpg

Kuvat on poimittu nyt mallinukeilta, sillä en ajatellut itse alkaa alusvaatemalliksi. 😀 Rohkea olen toki, mutta en sentään niin rohkea, koskaan. 😀 Hihhhiiiiii. 😀

Tämä oli tämmöinen hömppäpostaus, mutta itselleni tärkeä ja ajankohtainen. Te lukijat olette 99% naisia, joten minusta on luonnollista käsitellä joskus tämmöisiäkin aiheita täällä sisustuksen joukossa. 🙂

Huomenna tosiaan luvassa siivoilua ja väliaikaraporttia Dysonin imurista, postaustoive Mimosalta.:)

Mukavaa myöhäisiltaa ja kauniita unia! <3

(Kuvat: Stockmann)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

16 kommenttia “Naisten juttuja – alusvaatteista asiaa

 1. Simone Perele minunkin suosikkini. Todella hyvin istuva liivimerkki ja itse en enää muita edes osta. Nuo samaiset liivit on minulla mustana ja minäkin heitin sen toppauksen roskiin. Loistava postaus, näitä lisää. 🙂 Kauniita unia!

  1. Sanna: mietin jonkin aikaa postailenko alusvaatteista, sillä itse koen että aihe on hyvin henkilökohtainen. 😀 Mutta koska naisena tämäkin on aiheena jokapäiväinen, päätin että postaan uusista alusvaatteistani ja varsinkin Simone Perelestä mielelläni. 🙂 Kerran aikaisemmin olen alusvaatteista kirjoitellut, aiheena oli silloin slimmaavat alusvaatteet ja sukkahousut. 🙂 En tiiä miten tämä aihe kehittyy vuosien varrella, mutta kovin usein tuskin tulen postailemaan. 🙂 Olen aika laiska alusvaateostaja, hihihiii. :D<br />
   <br />
   Kauniita unia! &hearts; ZZZZZzzzzzzzz 🙂

 2. Ihan loistava postaus, ja muistutus, että pitäis itekin uusia tota puolta! 😀 Ennen sitä jakso kyllä panostaa mut parisuhteen edetessä on tosiaan tarttunu enemmän noihin ota 3 maksa 2 tarjouksiin. Auts! Osu ja uppos!! 😮 ♡

  1. Vilhelmiiina: Et ole ainut. 😀 Mie olen käyttänyt niin järkyttävän rähjäisiä ja kulahtaneita alusvaatteita raskauden jälkeen että mies on saanut monta kertaa viikon parhaat naurut. 😀 Ja jos ihan rehellisesti myönnettäköön, niin ilman painonpudotusta tuskin olisin vieläkään ostanut yhtään ainoita uusia rintaliivejä. 😀 Hihihhiiiii. 😀 Alushousuja on ollut pakko ostaa, kun vanhojen saumat on jo räjähdelleet rikki, Lindexin ja Seppälän ota 3 maksa 2 on todellakin tuttu juttu meidän perheessä. 😀

  2. Aloin kans aamulla katteleen et voi apua tätä osastoa, ja syöksyn kyllä jo tänään tekemään edes pienet ostokset jotta saan mielenrauhan!! Tän heräämisen jäljiltä en ymmärrä kuka mun pöksylaatikot on täyttäny, ei nitä edes pikkuhousuiks voi sanoa!! 😀 Ja otan uusinnan sitten keväällä, jos saisin silloin jo vaihtaa pienempään kokoon. Oma projekti kanssa meneillään tän pienennyksen suhteen. 🙂 Ihanaa päivää ihanalle Miialle!! ♡

  3. Vilhelmiina: Hihiii, mulla oli sama. 🙂 Niin kamalan kulahtaneita alkkareita että hyh. 😀 😀 Ja liivitkin oli ihan haalistuneita nukkavieruja, oikein hävetti jo laittaa niitä päälle. :D<br />
   <br />
   Kauniit alusvaatteet on kyllä ihmeellisiä, vaikka olisi päällä verkkarit ja lörppöpaita niin olo tuntuu kivalta kun tietää että niiden olovaatteiden alla on jotain kaunista. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   ihanaa päivää ihanalle Vilhelmiinalle! &hearts; &hearts; halaukset! &hearts; &hearts;

 3. Ei ole totta! Sattuipas sopiva postaus! Imetyksen lopettaminen alkaa olla käsillä ja mietinkin kuumeisesti millaiset bikinit pitäisivät littanat imetyksen jälkeiset rinnat sisällä liiveissä vaikka mellastaisi taaperoiden kanssa vedessä. Edellisen kerran kun lopetin imetyksen niin ei ollut puhettakaan laittaa balconette liivejä. Ei ne pysynyt siellä ollenkaan vaan aina kun kumartui niin hups…se kyllä niin surkeaa. =D

  1. Lisään vielä, että Maidenformilta löysin sitten hyvät liivit. Sellaiset kun löytyis bikininä tai edes jokin millä ne luppakorvat voi sitoa kiinni. =)

  2. Torkkuja: Kävipäs hyvä mäihä. 🙂 Itse en tosiaankin omista mitään miss bikini-rintoja ja siksi uskallan suositella kokeilemaan Simone Perelen mallistoa. Niissä se kuppi on hyvin luonnollisen mallinen ja työntää kainaloalueelta rasvakudosta keskemälle (ilman että on sellainen H&amp;M push up malli, joka ei istu ainakaan minun päälle :D). <br />
   <br />
   Mie tykkään tosi paljon t-paitaliiveistä, joissa se rintojen väliin jäävä osa ei ole liina nirunaru, vaan hieman paksumpi. Ja kun kupissa on vähän fylliä (eli sellainen kunnon kuppi, ei topattu mutta kangasta paksumpi kitenkin) niin se pitää tavaran sisällä jopa kumarrellessa. 😀

  3. Juu ja kun on vähän fylliä niin ei näy nipukat läpi. Monissa liiveissä se keski osa jää kellumaan ilmaan ärsyttävästi ja kaarituet liukuu rintojen päälle. Löytyyköhän tuolta merkiltä bikinejä? Rintaliivien metsästys on kyllä työlästä. Pelkkä ajatuskin pukukopissa ähräämisestä hikoiluttaa jo valmiiksi. Ennen imetystä ei ollu näin hankalaa ja bikineistäkin katsoin vain että mikä olis kiva kuvio/väri. =D Onkohan tuolla merkillä bikineitä? Maidenformilla ei näyttänyt kauheasti vissiin olevan.

  4. Torkkuja: Maidenformin liiveistä olen kuullut pelkkää hyvää. 🙂 Täytyy itsekin laittaa muistiin tuo ja käydä kokeilemassa liivejä. 🙂 Hihihiii, sama juttu minullakin. 😀

  5. Torkkuja: Bikinejä en tiedä onko, itse en ole törmännyt vielä. :)<br />
   <br />
   Sama juttu minulla, ennen oli helppoa kuin heinän teko ja nykyään niin vaikeaa ettei tahdo edes mennä biksuostoksille. 😀

 4. Kiitos taas ihanasta postauksesta. Täällä kans ajankohtaista laihdutuksen myötä, mutta vielä pitää malttaa, kun poistettavia kiloja on vielä, mutta nimen/merkin laitan muistiin.<br />
  -päivi-

  1. Päivi: Minäkin odottelin aika pitkään ennen kuin (lue oli jo pakko :D) satsasin uusiin alusvaatteisiin. 🙂 Mutta kyllä on niin paljon mukavampi liikkua ja heilua kun alusvaatteet on oikean kokoiset ja mukavat päällä. 🙂

 5. Niin täyttä totta ja asiaa kuin vain voi olla! Itse olen juuri uusinut alusasujani (johon on uinut kaikenmaailman pilkullisia ja pinkkejäkin hepenyksiä) ja onpa vaikea löytää hyvin istuvia koossa E. En kertakaikkiaan ymmärrä naisia, jotka haluaa ottaa isot silikonit, eivät arvaakaan miten se saattaa rasittaa niskaa ja hartioita, aiheuttaen päänsärkyjä, kuten minulla. Toki ei kaikille koidu niistä ongelmia, mutta minulle koituu. Ehkä joku teräshaarniska saisi rinnukset pysymään niin tuettuna, että mitään ongelmia ei syntyisi………………… 😉 Kunhan sitten joskus saan vähän kiloja pois, olisin niin tyytsä siihen C:hen tai B:hen, oijoi, sitä odotellessa!<br />
  <br />
  Kiva postaus ja olenkin miettinyt miksi naiset ei blogeissaan puhu koskaan &quot;kauluspaitaa syvemmältä&quot;, eli juurikin alusvaatteista mitkä ovat kuitenkin yksi tärkeimmistä vaatekappaleista! Voisin lähteä töihin ilman korkokenkiä, vaikka lenkkareissa, mutta en todellakaan voisi lähteä ilman rintaliivejä. 😀

  1. Sari: Minäkään en viihtynyt isossa rintavarustuksessa. Nukkuminen vatsallaan oli mahdotonta (minun lempiasento) ja se niskajumi oli kamala. :/ Minulla on vielä notkoselkäkin ja vaikka kuinka yritin pitää selän lihakset kunnossa niin alaselkäkin tuli kipeäksi kun ryhti oli ihan rullalla. 🙂 Nyt on paljon parempi ja helpompi liikkua, ja tärkeimpänä seikkana – mie voin taas nukkua vatsallaan. :D<br />
   <br />
   Alusvaatteet on kyllä aliedustettuina blogeissa, vaikka jokainen nainen käyttää niitä. Itse tykkäisin kovasti saada vinkkejä muotiblogeista siitäkin, millaisia liivejä kannattaa minkälaisen paidan alle laittaa yms. 🙂 ja oikeassa olet, ulos voi hyvin mennä ilman takkia tai kenkiä, mutta ei koskaan ilman rintaliivejä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *