Vaaleaa turkoosia tehosteena ♥

Turkoosi on vallannut makuuhuoneen. <3 <3 <3 Eilen ostamieni Kastehelmien kaveriksi löytyi heleän turkoosit tyynyliinat ja tuplapeiton pussilakana. <3 <3 <3

51234cc6c98c7e8f1b000069.jpg

51234cc3c98c7e3a2a00002a.jpg

51234cbac98c7e1d1b00006a.jpg

51234cbdc98c7ec34d00002d.jpg

51234cdac98c7ee12d000041.jpg

51234cc8c98c7ee12d000037.jpg

51234ccec98c7e672f000033.jpg

51234ccbc98c7e8f1b00006e.jpg

51234cc0c98c7e8f50000025.jpg

51234cd4c98c7e3a2a000039.jpg

51234cb4c98c7ece52000018.jpg

51234cd7c98c7ea233000037.jpg

Olen niin rakastunut turkoosiin ja harmin paikka etten löytänyt ainuttakaan oikean sävyistä koristetyynynpäällistä tai torkkupeittoa. Löhönurkkauksen divaanille tahtoisin haaleanturkoosin torkun ja sohvalle muutaman tyynyn. Ruokapöydällä näkisin mielelläni pöytätabletit tai kaitaliinan, jos vaan nyt löytyisi jostain…. 🙂

Kaikki turkoosit vinkit otetaan ilolla vastaan, eli jos satut löytämään tälläistä vaaleaa turkoosia, joka ei ole liian sinertävä niin olen ikuisesti kiitollinen jokaisesta vinkkauksesta! 🙂

Ihanaa ja pastellinsuloista päivää kaikille! <3 <3

58 kommenttia “Vaaleaa turkoosia tehosteena ♥

 1. 🙂 NAMS :)<br />
  <br />
  Just eikä melkein sopii teille :))) ihana!!! Mä niiin odotan omaa sohvaani, jotta näen kokonaisuuden ja sit voin mäkin heitellä pari väripilkkua sinne tänne :))))<br />
  <br />
  !!

  1. Love: Se sinun ihana sohva! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Se on niin hohtavan valkoinen ja kaunis, kumpa tulisi nopsasti. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Anttilaan on tullut Anno-sarjaan mintun värisiä tekstiileitä, ne saattaisi olla tosi lähellä tuota vedenvihreää väriä tai sitten ei… 😉

  1. Nina: Anttilassa käväisin ja ne turkoosit mitä löysin oli hiukkasen liian sinertäviä. Täytyy seuraavan kerran ohikulkiessa mennä vielä toistamiseen katsomaan, josko olisi jotain kivaa jäänyt huomaamatta. 🙂

  1. Pia: &hearts; &hearts; &hearts; Tuo on täydellinen sävy. &hearts; &hearts; Sellainen hempeä mutta ei minttu kuitenkaan. 🙂

 3. Ootas mä pakkaan vähän kimpsuja ja kampsuja ja tuun ihan just kohta ja muutan teidän makkariin.

 4. Turkoosi sopii ihanasti teidän sisustuksen muihinkin sävyihin :). Tulee ihanan raikas ja &quot;viileä&quot; fiilis näitä kuvia katsellessa :). Ja viileällä tarkoitan sitä, kun esim. on kuuma kesäpäivä, niin tuo turkoosi tuo sellaisen ihanan Välimerellisen fiiliksen ja voi melkein tuntea, kuinka viileä tuuli vilvoittaa ihanasti ja saa verhot heilumaan =). Toivottavasti löydät vielä ne koristetyynynpäälliset/torkkupeiton!<br />
  <br />
  Aurinkoista tiistaita!

  1. Tiia: Turkoosi ja valkoinen on ihanan raikas yhdistelmä ja seinien kanssa sopii oikein hyvin yhteen. 🙂 Kumpa vaan löytyisi jostain tyynynpäällisiä, joiden sävy natsaisi yks yhteen näiden kanssa. Täytyy pitää silmät ja korvat auki kun liikkuu kaupoilla. :)<br />
   <br />
   Ihanaa tiistai-iltaa! &hearts;

  1. Karoliina: Stockmannilta ja Villa Stockmann-sarjaa ovat. 🙂 Myymälässä oli mallisängyn petaus tehty tällä turkoosilla ja siihen yhdistetty hentoa roosaa, oli niin kaunista! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Onneksi huomasin jo kaukaa että jotain turkoosia vilahti silmäkulmassa, muuten olisin saattanut kulkea onneni ohi. 😀

 5. Ihana!! &hearts;<br />
  Mun makkarin kevään värin valinta vaikeutuu entisestään! Oli njo vähän niinkuin päättänyt et vaaleanpunainen, mutta ehkä sitten kuitenkin minttu… Voi hemmetti!

  1. LittleB: Äääk, vaikeaa. 🙂 Stockmannin mallipetauksessa oli yhdistetty näihin turkooseihin liinavaatteisiin vaaleanpunaiset silkkityynynpäälliset ja vitsit miten herkku se yhdistelmä oli. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; melkein jo meinasin että teen itse samanlaisen omaan kotiin ja kipaisen ostamaan vielä kaksi roosaa kastehelmeä. 🙂 Jätin idean muhimaan vielä, mutta vitsit se oli kaunis! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Jonsku: Puuvilla on jees! 🙂 Löytyyköhän sitä nettikaupastakin? Menenkin heti katsomaan, en malta odotella siihen saakka että pääsen pentikille seuraavan kerran eli ensi viikolla. 😀

  3. Vähän samaa mietin tänään 🙂 Tänne hopeiseen/harmaaseen makkariin kun kumpikin väri sopis vaan niiiiiin hyvin, mutta että kumpikin; pitää vähän hautoo tätä 🙂

  4. LittleB: Niin sopiskin. &hearts; &hearts; &hearts; Vaikean valinnan edessä olet kyllä, ei käy kateeksi. 🙂 Kumpikin väri on niin ihana ja heleä, että itsekin pähkäilin tovin siinä Stockmannin mallisängyn vieressä arpomassa juupas eipäs ku ehkä kai joo tai sitten jos ei kuitenkaan en mää tiiä…. 😀 😀

 6. On tuo turkoosi kyllä niin raikas väri!!! Todella raikkaan näköinen makuuhuone nyt!!! Itselläni on ollut jo kolmena kesänä tuo turkoosi tehostevärinä ja sen takia tänä vuonna kokeilen tuota keltaista. 😉 Mutta kyllä edelleen rakastan tuota turkoosin väriä… vaatteissa sitä kesällä tulee olemaan… hih… =)

  1. Suffeliini: nam! &hearts; &hearts; Turkoosi on ihana, samoin keltainen. &hearts; &hearts; &hearts; Ja roosa….. ja koralli. 🙂 Ihania värejä on aivan liikaa ja olen jotenkin poikkeuksellisen syttynyt väreille tänä keväänä. &hearts; &hearts;

 7. Minulta löytyy ainakin Ikean turkoosit pyöreät pöytätabletit, ne on kanssa tosi kivat, ja tulee kaivettua esille joka kevät. 🙂 <br />
  <br />
  Nuo turkoosit kastehelmet taidan käydä itsekin kotiuttamassa, aivan ihanat. Kirkkaana tuota sarjaa jo löytyykin omistakin varastoista.

  1. Coraline: Pöytätabletit olisi kivat löytää, menenkin Ikean sivuille kuikuilemaan jos osuisi silmään sellaisia. 🙂 Onko sinun tabletit ostettu koska? Olisikohan vielä samanlaisia saatavana? 🙂

   1. Maikki: Kääk, I-H-A-N-A!!!!!!!! Varastossa olisi sopivasti kaksi kappaletta jäljelläkin. 🙂 Kääks. 🙂

  1. Tyyneilyä: Kevät saisi jo tulla. 🙂 Kaipaan aurinkoa, lämpöä ja kuivaa asfalttia…. &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Mun tärpit on nämä:<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.ellos.fi/ellos-home/corina-tyynynpaallinen/378509?N=1z13x3oZ1z141miZ1z141o7&quot; target="_blank">http://www.ellos.fi/ellos-home/corina-tyynynpaallinen/378509?N=1z13x3oZ1z141miZ1z141o7</a><br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.ellos.fi/ellos-home/avery-tyynynpaallinen/378508?N=1z13x3oZ1z141ngZ1z141o7&Ns=RankValue3|1&Nao=2" target="_blank">http://www.ellos.fi/ellos-home/avery-tyynynpaallinen/378508?N=1z13x3oZ1z141ngZ1z141o7&Ns=RankValue3|1&Nao=2</a><br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.seitashop.fi/ferm-living-little-geometry-tyyny-minttu-p-2801.html&quot; target="_blank">http://www.seitashop.fi/ferm-living-little-geometry-tyyny-minttu-p-2801.html</a><br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.hm.com/fi/product/04108?article=04108-A#article=04108-B&quot; target="_blank">http://www.hm.com/fi/product/04108?article=04108-A#article=04108-B</a><br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.hm.com/fi/product/05149?article=05149-A&quot; target="_blank">http://www.hm.com/fi/product/05149?article=05149-A</a><br />
  <br />
  Olen itekkin viehättynyt tuosta turkoosista, saanko kysyä mistä ostit pussilakanan? Haluisin kans parivuoteeseen sellaisen kuminauhalakanan turkoosina..ja ne Kastehelmi-lyhdyt ….aaah!

  1. Outi: Miljoonasti kiitos vinkeistä, menenkin heti kohta koluamaan niitä läpi. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pussilakana on Villa Stockmannin kevät uutuus ja sitä saa normi-aluslakanaa, pussilakanaa mysö tuplana ja tyynyliinoja kahta kokoa. Kuminauhalakanaa ei ole tässä sävyssä, mutta Casa Stockmann-merkillä on asteen pari tummempaa turkoosia. :)<br />
   <br />
   Kääks, ekana nyt SeitaShoppiin mars katsomaan. 🙂 Kiitos vielä! &hearts; &hearts;

  1. Jemina: Minusta greige ja turkoosi sopivat yllättävän kauniisti yhteen. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Lakanat on Villa Stockmannin kevätmallistoa, samaa sävyä löytyi myös pyyhkeitä ja kylpytakkia… &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tuo H&amp;M:n tyynynpäällinen taitaa olla aavistuksen liian minttu näihin muihin verrattuna, mutta voisivat sopia tosi hyvin divaanille. &hearts; &hearts; &hearts; Voisin tilata kaksi päällistä kokeeksi ja katsoa matchaako. 🙂 Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Halit! &hearts;

  1. Heli: Tuo sävy on minustakin täydellinen, ei liian sinertävä ei liian haalea. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 9. Non nii…ei tälläsiä ihania kuvia saa laittaa blogiin…nimittäin vielä enemmän ihastuin tuohon väriin :)<br />
  Niin kaunista…täydellistä etten sanoisi &hearts;

  1. Heli: Hihhiii. :D<br />
   <br />
   Mie rakastuin myös ja kovaa. 🙂 Tämän illan istunkin nenä visusti tietokoneen ruudussa kiinni ja koluan läpi joka ikisen nettikaupan mitä löydän. 🙂 Tyynynpäälliset kun vielä löytäisi, pellava tai silkki olisi materiaalina ihana. Ja torkkupeiton, oih. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Torkkuja: Lakanat on Villa Stockmannin. &hearts; &hearts; &hearts; Samaa sävyä oli myös pyyhkeitä ja kylpytakki, melkein meinasin käsipyyhkeet kiikuttaa kassalle myös mutta maltoin mieleni. 🙂 Jäivät kyllä kummittelemaan mieleen ja jos ne vielä ensi viikollakin vaivaavat niin pakko kai se on kaksi käsipyyhettä käydä ostamassa. 🙂

  2. Olen vannonu että meille ei tule pitkään aikaan uusia lakanoita. Osa on kyllä jo niin kuluneita ja onhan mulla kohta synttärit… 😉 Aina löytyy porsaanreikiä. =D

  1. Sofia: h&amp;M:n tyynynpäällinen on aika ihana. &hearts; &hearts; &hearts; Taitaa olla asteen haaleampi ja vivahtaa enempi minttuun kuin kirkkaaseen turkoosiin, mutta sopisi se silti. 🙂 Meinasin tilata kaksi päällistä kotiin ja testata niitä käytännössä, ties vaikka ne olisikin täydelliset. &hearts; &hearts;

 10. Oooh miten hyvin tuo turkoosi sopiikaan makuuhuoneeseenne! Tekisi mieli vain hypätä tuonne sängylle ja vajota tyynyjen kanssa rauhallisille päiväunille :3<br />
  <br />
  Ylempänä kommentoinut Tiia sanoi todella hyvin, tuo turkoosi antaa makuuhuoneelle kesäisen ja raikkaan fiiliksen, enää puuttuu juurikin se hempeä ja ihanan vilvoittava tuuli, joka hieman heilauttaa verhoja mennessään.. ♥

  1. Dreamer: Saas nähdä millaisia unia näkee näin herkun sävyisissä lakanoissa. 🙂 Ja kumpa oliskin jo kevät, voisi pitää pikkuikkunaa auki ja tuuli heiluttaisi verhoja ihan oikeasti. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Maikki: Tuo on suloinen! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Jos ei olisi tummempaa vihreää raitaa niin kirmaisin ostamaan sen viivana. Toisaalta se sopisi hyvin meidän divaanille kun siinä vieressä on orkidea jossa tumman vihreät lehdet…. Hmmmmm, täytyykin harkita vakavasti tätä. 🙂 Kiitos vinkistä! &hearts; &hearts; &hearts;

 11. Suosittelen pentikkiä ! siellä on juuri tuon värisiä torkkupeittoja,tapletteja pöydille ja tyynynpäällisiä ! itse kävin sieltä hakemassa &hearts;

  1. Inka: Voi miksi en tänään mennyt Pentikille……. *hakkaan päätä seinään*. 😀 Miun on kai pakko yrittää huomenna ehtiä sinne juoksemaan, ensi viikolla on liian myöhäistä kun kaikki herkut viedään käsistä. 🙂

 12. Täydellinen yhdistelmä &hearts; Katsoin kuvia monta kertaa peräkkäin. Mistä mää löydän kauniin tehostevärin!? 🙂

  1. kodinkulmia: Miten olisi vaaleankeltainen?? Tai ihana roosa? Vaalea turkoosikin / minttu olisi ihana, sopisi hyvin siihen lasipulloonkin. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Vaikiaa…. 🙂

 13. <a rel="external nofollow" href="http://www.pentik.com/fi/products/tekstiilit/Sivut/ProductCategory.aspx?Catalog=VCNK50&Category=NR500500(Pentik&quot; target="_blank">http://www.pentik.com/fi/products/tekstiilit/Sivut/ProductCategory.aspx?Catalog=VCNK50&Category=NR500500(Pentik</a&gt; Base Catalog)<br />
  Eilen myös kannoin kotiin tuon linkin takaa löytyvän mintun turkoosin puuvillaisen torkkupeiton 39,00€ joka kävi älyttömän hyvin h&amp;m:n samansävyisiin tyynynpäällisiin. Meidänkin olohuoneen on vallannut keväinen vedenvihreä, hopea/harmaa ja raikas valkoinen 🙂 <br />

  1. Ansku: Tuo linkki ei toiminut, mutta tarkoitatko sitä turkoosia vohveli-torkkua? 🙂 Se on aivan ihana ja ajattelin mennä katsomaan sen värisävyä myymälään. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Katja: OMG!!!!!!!!!!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kuvan perusteella tuo turkoosi on just eikä melkein oikean sävyinen! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Kääks, nyt on kyllä päästävä tuhatta ja sataa Askoon katsomaan. Himpatti kun heillä ei ole vielä nettikauppaa, olisin tilannut samantien pari kappaletta. 🙂

 14. Olen netin syövereistä yrittänyt etsiä kuvaa hyllystä, jossa olisi valokuvakehyksiä. Olet haaveillut sellaisesta, ettei tarvitsisi naulata seinään miljoonaa naulaa. Blogistasi löysin hyviä kuvia kehyksistä hyllyissä mutta jäin pohtimaan, missä ovat kuvat? Makuuhuone näyttää kyllä ihanalta. Turkoosi ja kevät ne yhteen soppii… 🙂

  1. Sini: Miten olisi tauluhylly? ne on kiinni kahdella ruuvilla vain ja ovat silti tukevia. Näissä meidän Lack-hyllyissä on 10 ruuvia per hylly, joten aikmoinen reikäjuusto on seinä. 😀 <br />
   <br />
   Perhe ja suku toivoi että heidän kuvia ei näy blogissani ja kunnioitan sitä toivetta. 🙂 Siksi kehyksissä ei näy kuvia, eikä näillä näkymin ole tulossakaan. Muutamaan kehykseen mietiskelin tekstikortteja tai värillistä taustapahvia ja laisn päälle pientä sisustustarraa… 🙂

 15. Ihan mielettömän raikas ja kaunis tuo turkoosi! Mä varmaan haluan kevääksi tuota meidän olohuoneeseen!! Makkarassa on vaaleanpunaista. 🙂

 16. Ikeassa oli vaalean turkoosi päiväpeite ja jotain muutakin vaalean turkoosia näin mielestäni, tosin en tiedä ovatko saman sävyn vaaleaa turkoosia kuin nuo sinun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *