Dyson DC26 mini-imuri

Tasan kolme vuotta sitten ostimme meidĂ€n pienen paholaisen, eli Dysonin minikokoisen imurimme. 🙂 Olen kerran aikaisemmin tehnyt melko kattavan postauksen imurista (postaus löytyy TÄÄLTÄ!) ja Mimosan toivomuksesta keskityn tĂ€ssĂ€ postauksessa imutehoon ja sen sĂ€ilymiseen. 🙂

51248d2cc98c7ef02e000019.jpg

Olemme imuroineet lĂ€hes pĂ€ivittĂ€in, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Keskiarvoksi veikkaisin imurointikertoja noin viisi per viikko, joka on kolmessa vuodessa huikeat 780 kertaa. 🙂 Imutehossa en ole huomannut eroa kolmen vuoden takaiseen ja yhtĂ€ tehokkaasti se edelleen syö pölyt, roskat, hiekan ja kivet. SĂ€iliön ollessa lĂ€hes tĂ€ynnĂ€ imuteho hieman kĂ€rsii, kivet eivĂ€t imeydy suuttimeen ihan nin kaukaa kuin tyhjĂ€llĂ€ sĂ€iliöllĂ€. TĂ€mĂ€ ei kuitenkaan ole merkittĂ€vĂ€ haittatekijĂ€, sillĂ€ etĂ€isyyserot ovat vain 10cm luokkaa. 🙂

51248d19c98c7e5c30000020.jpg

YllĂ€olevassa kuvassa sĂ€iliö on lĂ€hes tĂ€ysi ja imuroitu on noin neljĂ€-viisi viikkoa. PienestĂ€ koostaan huolimatta tĂ€mĂ€ DC26-malli on helppokĂ€yttöinen ja tilavampi kuin miltĂ€ nĂ€yttÀÀ. 🙂 SĂ€iliön saa helposti tyhjennettyĂ€ vaikka roskapussiin, eikĂ€ erillisiĂ€ osia tarvita. TyhjennyksestĂ€ löytyy juttua myöskin aikasemmasta postauksestani:

http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/artikkeli/dyson-city-huippuimuri

51248d16c98c7e370c000072.jpg

MitÀÀn nurisemisen arvoista ei imurissa ole, olen edelleenkin todella tyytyvĂ€inen ettĂ€ tĂ€mĂ€n pikkuimurin valitsimme ja toivon ettĂ€ imuri kestÀÀ meidĂ€n kĂ€ytössĂ€ vielĂ€ seuraavatkin kolme vuotta. 🙂

Illalla luvassa viimein keittiövĂ€line-postaus, Johannan toive jonka olin unohtanut ihan kokonaan. 🙂

Aurinkoista pÀivÀÀ kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

13 kommenttia “Dyson DC26 mini-imuri

 1. Ihana kuulla, ettĂ€ ihmiset oikeasti tykkÀÀ Dysonista 🙂 Meille hankittiin joulun jĂ€lkeen Dyson, sellainen missĂ€ tuo sininen osa, kukka niinkuin minĂ€ kutsuin, oli ihana metallihohtovioletti 🙂 Siis niin nĂ€tti ja ihana mutta ei. Mies ei vaan tykĂ€nnyt imuroida sillĂ€, eikĂ€ johtunut vĂ€ristĂ€ 😉 NiinpĂ€ annettiin Dyson siskolleni ja hankittiin uusi imuri, jota mies on ahkerasti ulkoiluttanut – Samsung 😀 Hassuja noi miehet 😉

  1. Sari: No höh, miehet on vĂ€lillĂ€ niin tarkkoja. 😀 😀 Millainen Samsung teillĂ€ on? Kuulisin mieluusti kokemuksia muistakin merkeistĂ€, sillĂ€ Ă€itille meinasin uuden imurin ostaa ja hĂ€n ei tahdo Dysonia. 🙂

  1. Johanna: Ă„Ă€k kÀÀk, tein sen postauksen ihan vÀÀrin. 🙂 Homma hoidossa ja siivoan nopsaan keittiön ja kuvaan sinulle sen ihan oikean toivomuksen. 🙂

 2. MeillÀ on dyson dc32. Teholtaan aivan huippu luokkaa! MUTTA hemmetin raskas ja kuulosuojaimet saisi olla kun imuroi. Ja nuo on aika isoja seikkoja, olenkin harkinnut imurin vaihtoa. Tehot dysonissa tosiaan huippua ja tyhjennettÀvÀ sÀiliö erityisen plussaa.

  1. Satu: Olen kuullut ettĂ€ Dysonin ÀÀni on aika hurja. 🙂 MeidĂ€n pikkuimurissa se ei ole minusta liian kova, mutta voi toki olla ettĂ€ pienessĂ€ koossa tehot on hieman pienemmĂ€t myös. Hyvin kyllĂ€ imuroi ja yllĂ€vĂ€n kaukaa imee suuttimeen hiukat, pölyt ja kivenmurikatkin. Ja pussittomuudesta ehdottomat plussat. 😀

 3. MeiltÀ löytyy kans Dyson ja tykkÀÀn :). Noin puolitoista vuotta se on meillÀ jo palvellut.<br />
  MeillÀ on samanvÀrinen kuin teillÀ, mutta vaan isompi ja malli on DC32 AnimalPro.<br />
  ÄÀni on ehkÀ hieman kovempi kuin jossain muissa imureissa, mutta muut plus ominaisuudet<br />
  on taas paljon parempia. TykkÀÀn ihan kybÀllÀ siitÀ mattotamppari-suulakkeesta, se on tosi <br />
  hyvÀ. SekÀ koiranharja on huippu, kun sen voi liittÀÀ imuriin niin karvat mene suoraan imuriin sisÀlle (harjataan kyllÀ lisÀksi muillakin tavoilla) :)<br />
  <br />
  TÀÀllÀ muuten juuri innokas 5v imuroi olohuoneessa. Oma-aloitteisesti pyysi, ettÀ saisiko <br />
  imuroida…Ă€iti tykkÀÀ :)<br />

  1. Wenla: SiinÀ teidÀn animal prossa oli muistaakseni enempi lisÀosia?? Meille ei tullut tuon minin mukana kuin kaksi pikkusuutinta ja se itse imurin pÀÀ, joka on karvaton ja ihanan litteÀ. Mahtuu tosi hyvin sohvankin alle. :)<br />
   <br />
   Mattotamppuria olen miettinyt, ettÀ ostaisin sen erikseen, mutta en tiedÀ miten olkkarin nukkamatot siitÀ sanovat. Onko teillÀ millaisia mattoja? Onko tamppuri irroittanut matoista lankoja? :)<br />
   <br />
   MeillĂ€ on tyttö imuroinut pari kertaa, neiti saa hyvin vedettyĂ€ tuota pientĂ€ imuria perĂ€ssĂ€ ja melkein jo meinasin delegoida hĂ€nelle kaiken imuroinnin. 😀 Hihhiiii. 🙂

  2. Juu tuossa imurissa taisi olla mukana noin 4 vaihto suulaketta. Tuo koiran harja ostettiin erikseen.<br />
   <br />
   MeillÀ on monenlaisia mattoja. On karva-/nukkamattoja, puuvillamattoja, villamattoja ja polypropeenimattoja. En ole huomannut, ettÀ mitenkÀÀn erityisesti<br />
   tuo mattotamppari irroittaisi karvoja matoista. Sen olen huomannut, ettĂ€ villamatto on vihoviimeinen koiraperheessĂ€…se oikein imaisee kaikki karvat ja sais imuroida kaksi kertaa pĂ€ivĂ€ssĂ€, jos haluaa, ettĂ€ se on suht karvaton. Karva-/nukkamatot meillĂ€ VM Carpet sekĂ€ Saltex merkkisiĂ€. Uskon,ettĂ€ maton laadulla on enemmĂ€n tekemistĂ€ karvan irtoamisen kanssa. SekĂ€ miten maton reunat on tehty.<br />
   <br />
   Ihanaa, kun löytyy nĂ€itĂ€ pieniĂ€ reippaita imurin kĂ€yttĂ€jiĂ€ 🙂

 4. Moikka!<br />
  <br />
  MitenkÀs tuossa imurissa tuo tyhjennys; riittÀÀkö pelkkÀ pölyjen kaato muovipussiin vai pitÀÀkö sÀiliötÀ/suodatinta pestÀ vielÀ erikseen? MeillÀ on myös pölypussiton imuri, mutta siinÀ tuo tyhjennys puoli on aika hankalaa, sillÀ erillistÀ suodatinta ei vain millÀÀn saa puhtaaksi. Uuden imurin hankinta on ollut mielessÀ jo jonkin aikaa ja varsinkin nyt, kun toinen pyörÀkin on kaikessa siivousintoilussa irronnut :D.

  1. Tiia: <br />
   <br />
   Toisessa renkaassa on hepa-suodatin, jonka olen pessyt itse vedellĂ€ kaksi kertaa. 🙂 <br />
   <br />
   Itse turbiini-osaa en ole pessyt eikÀ ohjeissa ole siitÀ mitÀÀn mainintaa saako sitÀ edes pestÀ. Se on muovia kokonaan ja minusta siellÀ ei ole sisÀllÀ mitÀÀn huokoisia materiaaleja eli ei kerÀÀ samalla tavalla töhnÀÀ sisÀÀnsÀ kuin oikeat soudattimet. <br />
   <br />
   Eli sĂ€iliön tyhjennys noin viiden viikon vĂ€lein roskikseen ja noin vuoden vĂ€lein sen renkaassa olevan hepasuotimen pesu / vaihto uuteen. 🙂

  2. Hih, myö tilattiin tÀmÀ ihan sama imuri kuin teillÀ :). Se on vaan jotenkin niin symppiksen nÀköinenkin kaiken muun plussan lisÀksi, mitÀ olen siitÀ netistÀ lukenut :). Toivottavasti tÀyttÀÀ kaikki odotukset :).

  3. Tiia: Hihii, loistava valinta sanoisinko. :)<br />
   <br />
   Tuo on sellainen pikkupaholainen ettÀ tutiskaa villakoirat, mini-D tulee ja syö teidÀt! :D<br />
   <br />
   Tulehan sitten kertomaan onko imuri lunastanut odotuksenne, itse olen tykĂ€nnyt tosi paljon ja omat (hyvin korkeat) odotukseni se on lunastanut. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *