Löhönurkan kaapistoon lisäosa

Voi Lene Bjerren pöytävalaisin minkä teit. 🙂 Kyseisen valaisimen vuoksi joudumme hankkimaan tuohon ikkunan puolelle 60cm leveän yksiovisen Bestå-kaapin jonon jatkoksi. Näin saamme toisenkin Lenen tuohon tasolle, hyllyjen toiselle puolen. <3

5125f298c98c7e0b0f000002.jpg

Tuossa se kolonen odottaa valmiina puuttuvaa kaapinpätkää. Hyllyllä oleva radio tulee myös siirtymään astetta alemmas ja seinähyllyillä olevat led-valolistat siirtyvät makuuhuoneeseen. <3

5125f298c98c7ec712000003.jpg

5125f29bc98c7e0b0f000007.jpg

Tilasin tämän pienen Bestå-kaapin Ikean nettitilauksena ja Matkahuollon pisteeseen toimitettuna. Ensi viikolla pitäisi paketin olla noudettavissa ja saan viimein toisenkin LB:n lampun pois eteisen lattialta varamajoituksesta. 🙂

5125f410c98c7eab05000024.jpg  5125f42cc98c7ec56600002a.jpg

On muuten ihanan aurinkoinen päivä! <3 <3 Uutisista luin että ensi viikolle olisi tulossa lämpöaaltoa ja lämpötila saattaa nousta jopa viiteen plusasteeseen. 😀 Jes, tennarikelit – täällä odotellaan jo! 🙂

Aurinkoista päivää kaikille! <3 <3

8 kommenttia “Löhönurkan kaapistoon lisäosa

 1. Ihan kaipaakin jatkoa tuo kaappi selkeästi, varmasti tulee kiva kokonaisuus. 🙂 Tuleeko kehyksiin jotain vai onko tarkoituksella tyhjinä? 🙂

  1. Pieni lintu: Tuo kaappi oli vielä hetki sitten suorassa linjassa hyllyjen kanssa, mikä sekin oli kiva. 🙂 Mutta näille pöytälampuille ei ole mitään paikkaa, kun ne ei varjostimien kanssa mahtuneetkaan makkarin tasolle minne piti. Nyt kun se lisäkaappi saapuu, niin saan seinähyllyjen molemmin puolin yhden valaisimen. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; En malta odotella enää. :)<br />
   <br />
   Kehyksissä on muutamissa kuvat, mutta niiden päälle on laitettu nuo mainospahvit. Se on tehty ihan tarkoituksella, sillä perheenjäsenet toivoivat ettei kuvia esiteltäisi täällä blogissa. Kunnioitan sitä toivomusta ja jatkossakin tullaan näkemään kehyksissä näitä pahveja. :)<br />
   <br />
   Olen kyllä suunnitellut, että muutamiin kehyksiin laittaisin itselleni merkityksellisiä tekstejä / tekstikollaaseja, nyt kun on kotonakin tulostin niin niiden toteutus on paaaaljon helpompaa. Ja eteiseen kaipaisin muistutuksena &quot;Keys&quot;-kylttiä / kehystä. 😀

 2. Voe vitsit, että tulee kyllä hieno kokonaisuus. Eikä todellakaan paha tuo toimitusmaksu. Innolla odotan lopputulosta joka jälleen kerran hipoo täydellisyyttä &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Mä niin kadehdin tuota sun ratitota, voi kun joskus tuollaisen saisi…

  1. Johanna: No ei tosiaan ole. 🙂 Matkahuollon toimitushinnat menee ilmeisesti paketin mittojen perusteella, sillä tämä pieni kaappi ovineen maksaa alla kympin, mutta se isompi 120cm kaappi maksaa 99 euroa, hui… :/ Saisivat Ikeassa kyllä madaltaa toimitusmaksuja rankalla kädellä, varmasti kävisi kauppakin salamavauhtia, kun kohtuullisella hinnalla saisi tilattua tuotteita kotiin asti. 🙂 Muissa nettikaupoissa on kotiinkuljetukset isoille kalusteille 30-40 euroa ja se on aikalailla oma maksimi mitä suostun maksamaan. 🙂

 3. Hei, löysin blogiisi vasta tänään ja luin kerrallaan monta kuukautta. :)<br />
  <br />
  Saanko kysyä miksi sinulla on kaikki valokuvakehykset ilman kuvia?? Ne tekevät kummitusmaisen vaikutelman, tai toisaalta kuin kaupan hyllystä.

  1. Kirsi: Ihanaa että löysit blogiini! &hearts; &hearts; Lämpimästi tervetuloa lukemaan höpötyksiäni. :)<br />
   <br />
   Perheeni toivoi että meidän kuvia ei blogissa näytettäisi ja kunnioitan sitä toivomusta. &hearts; Muutamien valkoisten mainospahvien tilalle olen miettinyt tekstikortteja tai itse tekemiäni sanontoja. Nyt kun on oma tulostin kotona, niin niiden kanssa puuhastelu on helpompaa. :)<br />
   <br />
   Minusta nuo kehykset on kauniita myös valkoisten pahvien kanssa. Ja varsinkin värilliset kuvat tekevät helposti sotkuisen ja sekavan jos niitä on näin paljon kuin meillä. 🙂

 4. Miten toi toimitus on noin edullinen??? Onks toi matkahuollon kautta toimittaminen ihan uus vaihtoehto, mä en oo ainakaan huomannu tollasta vaihtoehtoa?! Täytyykin katsoa, saisiko meillekin toimituksen matkahuollolla!<br />
  <br />
  I ♥ bestå! Ja se on kyllä ihan sun ja sun blogin syytä 😀

  1. Teija: Mie ymmärsin että Matkahuollon toimitusmaksu menee paketin mittojen mukaan. Tämä yksiovinen pieni kaappi tulee pienellä maksulla ovineen ja jalustoineen mutta jos tahtoo sen puolet leveämmän 120cm kokoisen kaapin rungon, niin toimitusmaksu pompsahtaa 99 euroon. :/ Höh. <br />
   <br />
   Minun mielestä Matkahuolto toimittaa kaikkialle suomeen Matkahuollon toimipisteisiin (esim Siwa, Valintatalo). Ja paketin koosta riippuen määräytyy se postimaksu. Ikeassa on onneksi ostoskorivaiheessa se postinumerolaskin, josta näkee mitä toimitus tulisi maksamaan ja siinä vaiheessa voi vielä päättää tilaako vai ei. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *