Maustemyllyt ja talouspaperiteline

Toinen kerta toden sanoo. 😀 Johannan keittiövĂ€lineitĂ€ koskevan postaustoivomuksen olin ymmĂ€rtĂ€nyt vĂ€hĂ€n vÀÀrin ja tĂ€ssĂ€ tuleekin nyt sitten se oikea toivepostaus. 😀

MeillĂ€ on keittiö aivan kamala ja juhannukseksi olisi viimeinkin tarkoitus saada se remontoitua. MeillĂ€ ei keittiössĂ€ ole tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ laskutilaa juuri lainkaan, joten keittiövĂ€lineitĂ€ ei ole esille kuin maustemyllyt ja talouspaperiteline siivoussuihkeineen. 🙂

Tiskialtaan pÀÀllÀ on pieni ikkuna, jonka ikkunalaudalla sÀilytÀn useimmiten talouspaperitelinettÀ sekÀ muutamaa pesuainepurtiloa.

51262731c98c7ef416000549.jpg

Toisinaan talouspaperiteline on myös tiskipöydĂ€n ja hellan vĂ€lissĂ€ maustemyllyjen kaverina. 🙂 Maustemyllyt ovat useimmiten tuossa hellan vieressĂ€, ellei niitĂ€ ole jemmattu ylĂ€puolella olevaan “tiskikaappiin”, jossa nykyÀÀn sĂ€ilytĂ€mme kuivaruokaa. 🙂

51262733c98c7eb71900050d.jpg

51262730c98c7e79570005cd.jpg

Odotan kyllĂ€ kovasti sitĂ€ uutta keittiötĂ€, sillĂ€ tĂ€mĂ€n nykyisen puoliksi puretun keittiöromun kanssa on pĂ€ivittĂ€inen toiminta aika hankalaa. Kaiken kukkuraksi meillĂ€ on mennyt viemĂ€ri tukkoon ja tiskiallas on nyt puolilleen tĂ€ynnĂ€ likaista pesuvettĂ€. YÖK! TĂ€ytyykin kipaista hakemaan Kodin PutkimiestĂ€ kaupasta nyt heti. 😀

Palailen teille vielĂ€ illemmalla uudestaan, sillĂ€ sain kuvattua meidĂ€n siivotun eteisen pitkĂ€stĂ€ aikaa. 😀 Moikat!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

15 kommenttia “Maustemyllyt ja talouspaperiteline

 1. Sullehan sopisi tuohon ikkunan eteen ihanasti ne yrttiruukut. Kodikkaan nÀköistÀ olisi ja yrtit saisivat hyvin valoa ja aurinkoa.

  1. Heli: SiinĂ€ on ruukut joskus olleetkin. 🙂 Ostin ne itseasiassa aikoinaan juuri tuohon ikkunalaudalle ja ihan mittasinkin ne ettĂ€ varmasti mahtuu. Ikkunan tiiviste on vaan vĂ€hĂ€n kehnossa kunnossa ja ikkunan edessĂ€ on tosi vetoisaa. PitÀÀ odottaa ettĂ€ pakkaset menee ohi ja sitten ostaa yrttejĂ€. 🙂 Ja salaa tĂ€ssĂ€ haaveilen isosta yrttipuutarhasta pavekkeelle, en vaan tiedĂ€ uskallanko lĂ€hteĂ€ sitĂ€ rakentamaan ja kasvattamaan kun olen niin surkea puutarhuri. 😀

 2. MinÀkin nÀin kauniin yrttiruukun siinÀ ikkunalla =)<br />
  <br />
  Koita löytÀÀ sellasta &quot;putkiraetta&quot;…On paljon tehokkaampaa kuin noi putkimiestörkyt =) MĂ€ joskus noita putkimiehiĂ€ tykkĂ€sin kotiini kannella kunnes mies hankki sellasta raetta. SitĂ€ kun kaataa viemĂ€riin, antaa hetken vaikuttaa ja pÀÀstÀÀ kuumaa vettĂ€, niin on huippu tehokasta!

  1. Heli: Heti kun ilmat lĂ€mpenee ja ikkunoista ei vedĂ€ enÀÀ kovasti niin laitan yrttiruukut siihen. 🙂 Tulisi se kevĂ€t nyt vaan vauhdilla…. ei malta odottaa. :)<br />
   <br />
   MeillĂ€ on joskus vuosia sitten ollut sellainen raepurkki, joka oli todella loistavaa ainetta. En muista yhtÀÀn mikĂ€ sen merkki oli, mies toi sitĂ€ töistĂ€ kotiin testiin aikoinaan. Se ihan kuohahti ja sihahti kun sitĂ€ kaatoi viemĂ€riin. 🙂

  2. MeillĂ€ keittiössĂ€ on kanssa niin vĂ€hĂ€n tuota laskutilaa niin ei noita ruukkuja saa kunnolla minnekÀÀn…kesĂ€llĂ€ sitten kasvihuoneeseen kaikkea…Viimevuonnakin siellĂ€ oli 5 tainta munakoisoa…Ei tullu yhtÀÀ koisoa =D Mut kauniit kukat kuitenkin oli =D =D Mies kotosin puutarhaperheestĂ€, onneks se pitÀÀ niistĂ€ huolen…mun taidoilla ei kasvut kunnolla onnistuis =D<br />
   <br />
   Juuri tuosta aineesta on kyse =) MeillÀ on sitÀ aina kaapissa =D Suosittelen.

  3. Heli: MistĂ€ olette onnistuneet ostamaan teidĂ€n ainetta? Putkimies vaikutti yön yli, mutta viemĂ€ri ei vedĂ€ normaalisti vielĂ€kÀÀn. Vesi ei onneksi jÀÀ enÀÀ lillumaan altaaseen, mutta jĂ€reĂ€mmĂ€n ja tehokkaamman tökötin nyt tarttisin. 🙂

  4. Sen purkin nimi on viemĂ€rirae. Valkoinen pullo, keltainen etiketti… Löytyy ihan VapaaValinta, Tokmanni, Tarjoustalo yms sellaiset sekatavara kaupat…. ViemĂ€rin avaus tököttien kanssa samassa hyllyssĂ€.<br />
   <br />
   Se &quot;syö&quot; rasvat yms pois putkistosta ja on todellakin huippu tavaraa. MÀ en muuta enÀÀ kÀytÀkkÀÀn =)<br />
   <br />
   Toivottavasti löydĂ€t tuon pullon…<br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua &hearts;

 3. Mun pitÀisi kanssa kÀydÀ ostamassa putkimiestÀ!! ;)) Ja N kysyi: meneekö se mies siellÀ putkissa sitten?? hahahah!!<br />
  <br />
  Ihanaa iltaa!! SEE YA SOON MY LOVE! &hearts; &hearts;

  1. Jestas ettĂ€ tuo sun neitisi on ihan huippu! MĂ€ niin nĂ€en sellaisen pikkuruisen remonttireiskan nĂ€köisen Ă€ijĂ€n kiipeilevĂ€n pitkin putkistoja pesuharja kourassa… ;D

  2. Love: Hihihiiiihhiiii, ihana N! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Muistan ettĂ€ joskus kun olin pieni, niin putkimiestĂ€ mainostettiin juuri tuollaisella pienellĂ€ piirretyllĂ€ mieshahmolla, joka harjasi putken puhtaaksi sieltĂ€ putken sisĂ€ltĂ€. 😀 <br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teille molemmille! &hearts; &hearts; &hearts; C ya! &hearts; &hearts;

  3. Dara: Mie muistelisin ettĂ€ tuollainen tv-mainos on ollut joskus kun olin pieni eli joskus 88-92-vuosina…. voi kyllĂ€ olla ettĂ€ olen vaan nĂ€hnyt unia pienistĂ€ putkimiehistĂ€, tsihihihiii. ;D

 4. Kiitos &hearts;<br />
  Ja ne yrttiruukut tuohon ikkunalaudalle kun kevÀt koittaa ;)<br />
  <br />
  Toivottavasti röörit on jo auki, heh heh ;)<br />
  Ja tosiaan itekkin muistan hÀmÀrÀsti tuon mainoksen.

  1. Johanna: Tulisi vaan ÀkkiÀ plusasteet niin ikkunoista ei vetÀisi niin kylmÀsti. :)<br />
   <br />
   Yön yli oli putkimies vaikuttamassa ja nyt viemĂ€ri vetÀÀ jotenkuten, toivomisen varaa kyllĂ€ vielĂ€ on joten uusintayritys ensi yölle, ellei kaupasta satu löytymÀÀn sitĂ€ putkenavaus-raetta. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *