Vaaleanpunaisesta pinkkiin…

Mikä ihme siinä onkaan, kun ei voi pysyä millään päätöksissä. 😀 Makuuhuoneen tehosteväriksi valitsin jo vaaleanturkoosin ja sen oli tarkoitus levittäytyä hieman myös keittiön ja olohuoneen puolelle. Nyt en kuitenkaan saa silmiäni irti hennon vaaleanpunaisista tai vaalean pinkeistä esineistä ja tekstiileistä. 🙂 Ajattelin purkaa vaaleanpunaiset himotukseni kuvakollaasien muotoon, mutta ei se kyllä auttanut laisinkaan. Nyt tekee entistä enemmän mieli kipaista ostoksille ja rahdata kotiin vaaleanpunaisia tekstiilejä, Kastehelmiä, Vitriini-rasioita, maljakoita, kynttilöitä sekä kukkia. <3 <3 <3 <3

5126ac14c98c7ec22f000018.jpg

5126ac0ec98c7e6f37000002.jpg

5126ac17c98c7ec22f000022.jpg

5126ac0ec98c7e6e37000002.jpg

5126ac11c98c7ec22f000013.jpg

5126ac19c98c7e233a00000c.jpg

Turkooseja liinavaatteita ostaessani oli myymälän mallipetauksessa käytetty myös haalean vaaleanpunaisia silkkityynynpäällisiä. Ne olivat ihanan raikkaat ja suloiset turkoosiin, valkoiseen ja vaaleanharmaaseen yhdistettynä ja mietin kuumeisesti päätäni puhki, että pitäisikö ottaa ja repäistä… 🙂 Jo yhden ihan oikean ja selkeän värin saapuminen meidän kotiin on hämmentävän ihanan erilaista. Miten sitten kahden eri värin yhdistelmä? 😀 Montahan viikkoa sitä kestäisi katsella, kun minulla on yleensä tullut väriähky jo parissa viikossa. 🙂 

Yritän hillitä itseäni vielä toistaiseksi ja samalla voisin vältellä myös kauppojakin. 🙂 Siellä niitä värejä nimittäin vasta viliseekin ja kohta huomaan, että meillä on kotona myös keltaista, oranssia ja vihreää kahden edellämainitun lisäksi. 🙂

Sytyttääkö vaaleanpunaisen ja pinkin sävyt teidän sydämen? <3

(Kuvat: Stockmann)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

52 kommenttia “Vaaleanpunaisesta pinkkiin…

  1. Jenna: Ne lohenpunaiset on kai niitä hieman haaleampia? En ole kovin perehtynyt Iittalan sävyjen nimiin, mutta kastehelmessä on tosi ihana se uusi vaalea pinkkikin… Eiiiiiii. 😀 Ja vaaleanpunaiset lakanat olisi niin ihanat. &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Nina: MInulla tapahtui sama silloin kun meidän neiti syntyi. 🙂 Meillä oli pari vaaleanpunaista kahvikuppia, pussilakanat, pyyhkeitä ja keittiövälinesetti. :)<br />
   <br />
   Apua, 50% alennus!!!!!!! Se iso on aivan ihana! 🙂 Itse en ole nähnyt sitä vaaleanpunaista Vitriiniä pitkiin aikoihin missään, ainoastaan lohenpunaisia on ollut. Täytyykin katsoa tänään kun menen lamppuostoksille (energiansäästölamppuja ostamaan) että olisiko meidänkin Prismassa jäljellä vielä, tuskin mutta jos on niin ostan kyllä ehdottomasti. 🙂

  3. Juu se uusi vaalea pinkki on kai se lohenpunainen &hearts; juuri tuo kastehelmi mikä sulla on kuvissa. Ihana sävy! &hearts;

  4. Onks tää se Jenna, jolle ei pitänyt tulla värejä??? ;D =D Hehe! Väripoliisi täälä valvoo! =D =D Ihana se lohenpunainen on.&hearts; Kaikki värit on mun mielestä kauniita noissa Helmissä. Tänään niitä pyörittelin Halpa-Hallissa.=)

  1. Love: Arvaa vaan yritänkö. 😀 😀 😀 Vaaleanpunainen on niin herkku, varsinkin se kastehelmen sävy. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 1. No hui!<br />
  Sähän villiinnyit nyt ihan täysin noitten värien kanssa! ;)<br />
  Vaaleanpunainen/pinkki ja turkoosi/vaaleansininen sopii todella hyvin yhteen. Varsinkin kun perusvärit on valkoinen ja harmaa!

  1. Pia: Jokinlainen kevätbuumi taitaa olla nyt menossa. 😀 Voi olla nopasti unohtuvaa sorttia ja siksi yritän nyt olla ostamatta enää mitään värejä, ennenkuin tämä into vähän laantuu tästä. 😀

  2. Pia: Pitäisiköhän viikonlopuksi ostaa vaaleanpunaisia tulppaaneja? &hearts; &hearts; &hearts; Saisi vähän esimakua ja tuntumaa tuohon hempeilyyn. 🙂

 2. Ihana &hearts; :DD Värit on joskus vähän lennokkaita 😉 Mukavaa päivää siulle &hearts; &hearts;

  1. Soili: &hearts; &hearts; Keltaisen ja vaaleanpunaisenkin yhdistelmä on niin ihana. &hearts; &hearts; Apua, mihin mie vielä joudun näiden värien kanssa, hihhiii. :)<br />
   <br />
   Ihanaa päivää sinulle myös! &hearts; &hearts;

 3. Kyllä sytyttää 🙂 Etenkin hento vaaleanpunainen on aivan superihana. Itse laittaisin sitä pienen pieninä pisaroina jonnekin, esim. Kastehelmenä ja tyynynpäällisinä. Mulla oli alkutalvesta keltainen kuume, mutta se meni jo ohi. Jotenkin se ei vaan sopinut meille, vaikka ihailen keltaista kovasti muiden sisustuksessa.

  1. Krisse: Minullakin on aina mennyt väribuumit aika nopeasti ohi ja viime vuosina jo parissa viikossa. 🙂 Siksi yritän kovasti nyt malttaa mieleni, ettei tule tehtyä hutiostoja. 😀 Mutta vaaleanpunainen….. äääääääää. 🙂

 4. Minulla on ihan sama homma joka kevät – sekä turkoosi, että vaaleanpunainen alkavat hirveästi houkuttamaan, vaikka muutoin kodissamme ei mitään tehostevärejä juuri olekaan. Yritän käyttää noita kahta väriä eri aikoina. Välillä turkoosia, välillä vaaleanpunaista. 🙂

  1. Coraline: Turkoosi ja vaaleanpunainen ovat kyllä niin ihania, aina olen tykännyt ja molemmissa väreissä on jo kerran elämän aikana sisustusvaihe käyty läpi. 🙂 Hyvin pienimuotoisesti kylläkin. 🙂 Mutta niin olisi herkullista saada nyt muutama koristetyynynpäällinen vaaleanpunaisena ja Iittalan tuotteita! &hearts; &hearts;&hearts; &hearts; Ja turkoosina myös. 🙂

 5. Moikka!<br />
  <br />
  Oon unohtanut ihan kokonaan kommentoida sun omakuva-postausta. Rohkea nainen! En olis ikinä itse uskaltanut. Mä jotenkin mielsin sut kyllä bruneteksi alun alkaen :)<br />
  <br />
  Sitten vaaleanpunaisesta… sitä on mulla kotona. Laitoin sitä heti kun vaihdoin joulun ajan harmaa-valkoisen värimaailman keväisempään. Nyt sohvalla on ihania samettisia H&amp;M:n vaaleanpunaisia tyynyjä, vaihdoin taulukehyksiin vaaleanpunaisia kuvia ja laitoin vaaleanpunaiset kynttilät esille. Lisäksi olen joka viikko ostanut vaaleanpunaisia tulppaaneja. Muutoin väritys on valkoista, joten kotona on hempeä ja keveä tunnelma! 🙂 Pääsiäiseksi laitan pinkkiä ja keltaista.<br />
  <br />
  Pakko vielä mainita, että ostin tällä viikolla ensimmäisen Eero Aarnioni, Pienen Puppyn:) Ja voi että kun se on söpö. Korkeakiiltovalkoinen olisi sopinut kotiin paremmin, mutta voi hitto kun se maksaa niin paljon enemmän kuin se perusvalkoinen…!<br />
  <br />
  Viikonloppuja! 🙂

  1. Blondi: Meinasi mennä itselläkin pupu pöksyyn ja kerran olin jo päättänytkin etten julkaise kuvaani täällä blogissa. 🙂 Mutta nyt se on tehty ja ainakaan vielä ei ole harmittanut. :D<br />
   <br />
   Vaaleanpunainen on aivan ihana ja valkoisen kanssa se on juuri sellainen hento henkäys mistä nyt haaveilenkin. &hearts; &hearts; Keltainen ja pinkki on myös ihania, keltainen ja vaaleanpunainenkin sopii kauniisti yhteen. Ja turkoosi. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Puppyt on suloisia kavereita! &hearts; &hearts; &hearts; MInäkin tykkään siitä korkeakiiltovalkoisesta, mutta hinta hirvittää ja siksi sitä tuskin tullaan meillä näkemään, ainakaan vuosiin vielä. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista viikonloppua sinulle myös! &hearts; &hearts;

 6. Vaaleanpunainen on kaunis, ei sille minkään mahda 🙂 Se kutkutteli mielessä jo viime kesänä. 🙂

  1. Irina: No niin on! 😀 Miten ihmeessä sitä nyt pystyy tekemään mitään valintoja, liikaa ihania sävyjä. 🙂

 7. Kyllä!!!! Ottaisin heittämällä kaikki!!! Joutuu taistelemaan ettei mene ostamaan juurikin noita ihania vaaleanpunaisia kastehelmiä ja aaltomaljakkoa, ne on niiiiiin kauniit!!! ♡ Tosin joudun pidätteleen itteäni tän värin suhteen niin paljon muutenkin, että kai se on syynä siihen ettei mitään muuta kaunista näekään kun tän ja korallin värin!! 😀 oih ja voih!!! ♡ mä niin yritän saada itteni näkemään taas harmaiden lasien läpi!!! sun postaus ei auttanu yhtään! 😀 ♡ (…jos yhden vaan pienen kastehelmen, se on melkein ei mitään…..?)

  1. Vilhelmiina: Saman asian kanssa taistelen minäkin. 😀 Hihiii. Jos vaan ihan yhden kastehelmen ostaisi ja katsoisi sitten miten into joko kasvaa tai laantuu… Ja tulppaaneja vaaleanpunaisena… ja jos vielä vaikka kaksi tyynynpäällistä… jajajajajaja. 😀 Tekisi niin mieli kirmata kaupoille hipelöimään vaaleanpunaisia juttuja, mutta yritän hillitä itseni. Jos kuukauden kuluttua vielä tahdon vaaleanpunaista niin sitten annan itselleni luvan ostaa jotain pientä, tulppaaneja ei lasketa sillä ajattelin kauppareissulla hakea kimpun viikonlopun kunniaksi. 🙂

  2. Haha!! Pakko tulla kommentoimaan, kun juuri kaupasta nappasin pinkkejä tulppaaneja helpottamaan tätä pinkin kaipuuta, kukkiin ei sentään mies puutu 😀 Ja olit kirjottanu just samoista! 😀 Juu näin se naisen mieli toimii, jotenkin sen haluamansa ujuttaa kuitenkin! 😉 Ja mä kanssa vielä hetken maltan, mutta ajattelin kyllä yllättää miehen sillä yhdellä kastehelmellä. ;D Ihanaa viikonloppua teille! Suloisen pinkkiä sellaista! ♡

  3. Vilhelmiina: Mie en löytänyt kaupasta pinkkejä enkä vaaleanpunaisia tulppaaneja. yhyy. Huomenna uusi yritys! :)<br />
   <br />
   On ihanaa olla nainen, mieltä voi aina muuttaa ja uusista jutuista innostua niin isosti. 😀 Hihiii. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pakko sanoa, että sinä olet Vilhelmiina aivan ihana ihminen! &hearts; &hearts; &hearts; Sinun kommentteja aina odotan yhtä innolla, kun niistä tulee niin superhyvä mieli! &hearts; &hearts; Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Minäkin olen valinnut (yllättäen!) kevään tehosteväriksi vaaleanpunaisen. Viime keväänä oli tehosteena vaan vaaleanpunaisia kynttilöitä ja kukkia (orkidea &amp; ruusuja), mutta tänä keväänä on tulossa vaaleanpunaisia silkkisiä sohvatyynyjä ja Iittalan ihanuuksia. Stockalla on kauniita hempeän vaaleanpunaisia sohvatyynyn päällisiä ja noita Pentikin tyynyjä olen käynyt hypistelemässä 🙂 Tein jo aiemmin postauksen Iittalan kauniista uusista vaalenapunaisista tuotteista. Ne on niin ihania!

  1. Pikku hiiri: Aijaijai…. olen kade. 🙂 &hearts; Onko sinulla juuri ne casa stockmannin helean vaaleanpunaiset silkkityynynpäälliset? Niistä haaveilen nimittäin. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ja tuo Pentikin silkkipäällinen on niin kaunis. &hearts; &hearts; &hearts; Ne Iittalan vaaleanpunaiset jutut oli itselläni se suurin rakastuminen ja kipinä mistä tämäkin lähti. &hearts; &hearts; &hearts;

 9. Minulla on vierashuoneen sisustus meneillään ja sinne on nyt tullut valkoisen lisäksi harmaa ja vaaleanpunainen. Sitä hentoa turkoosia etsiskelin, mutta vielä en ole sisustustyynyissä sopivaa sävyä löytänyt. <br />
  Pentikillä hypistelin tyynyjä, mut jätin ne sinne kuitenkin. AmandaB:stä sit yhden v.punaisen tyynyn kotiutin kymmenen euron hintaan, ei niin harmita, jos ei se jää siihen, voin antaa sen vaikka lapsenlapsen sängylle koristamaan hänen huonettaan.<br />
  Katsotaan ja kuulostellaan. Aurinko paistaa niin ihanasti, että nyt kaipaa jotain pirityksiä hempeissä väreissä kotiin.<br />
  Mukavaa viikonloppua!

  1. Päivi: Oijoi, herkullinen väriyhdistelmä! &hearts; &hearts; &hearts; Minullakin huomio kiinnittyy eniten hempeisiin sävyihin, jotenkin kaipaan sellaista herkkyyttä ja iloisuutta synkän syksyn ja talven jäljiltä. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   En ole miekään löytänyt oikean sävyistä turkoosia vielä. Askossa olisi yksi torkkupeitto, joka saattaisi olla oikean sävyinen. 🙂 Pidetään silmät ja korvat auki. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista viikonloppua! &hearts; &hearts;

 10. Mä jo mieteinkin että milloin hurahdat vaaleanpunaiseen ;D Meillä se on ollut tehostevärinä olkkarissa jo vuoden verran, enkä ole kyllästynyt vieläkään kun sitä on pieninä pisaroina muuten valko-vaaleanharmaassa huoneessa: mariskoolit, tähtityynyt, huovat yms. Ja tietysti hennot vaaleanharmaa ja vaaleanpunainen ovat aivan lyömätön pari &hearts;

  1. Karoliina: Hihiii, nyt mie sen menin tekemään. 😀 Vaaleanharmaa ja vaaleanpunainen on minusta kaunein väriyhdistelmä mitä olla saattaa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ei himpatti, nyt tuli niin vahva &quot;juoksen heti kauppaan ostoksille&quot;-tunne että oksat pois. 😀 Mutta en mene, eeeeeeen. 🙂

 11. Minulla on kodissani valkoista,harmaata ripauksella mustaa.Nyt kevääksi tehostevärinä olen ajatellut joko (hennon vihreää,limeä?) tai juurikin tätä vaalenpunaista…taidan kallistua tähään roosan ja vaal.punaseen sävyyn&hearts; oli niin ihania kuvia…

  1. sanna: Vaaleanpunaisen sävyt on niin herkullisia. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Meillä joskus oli muutama pussilakana ja muuta pientä vaaleanpunaista ja itse tykkäsin kovasti. Mies tosin naureskeli puttepossu-lakanoille mutta kelpasi niissä silti nukkua hyviä unia. 😀

 12. Kyllähän tuo vaaleanpunainen silmää miellyttää, etenkin harmaan parina! Mutta voi olla, että kuitenkin siihen nopeasti kyllästyisi… Viime kesänä mulla oli parvekkeella pinkkiä tehostevärinä, mutta tulevaksi kesäksi tulee jotain muuta 🙂 Toisaalta sisustuksessa kivaa on juurikin se, että pienillä väripilkuilla voi muuttaa ilmettä nopeasti ja edullisesti! <br />
  Saanko muuten udella, millä ohjelmalla teet nuo kollaasit? Tykkäsin nimittäin kovasti! 🙂

  1. Eini: Minä kyllästyn väreihin aina ihan liian nopeasti ja siksi olen alkanut niitä välttelemään. Moni ostos on ollut hukkaostos juuri sen vuoksi että parin viikon kuluttua en enää siedä esim vihreää silmissäni. 🙂 Mutta niiiiiiin paljon tekisi mieli nyt ostaa muutama vaaleanpunainen juttu, aloitan kuitenkin turvallisesta tulppaanikimpusta jonka elinkaari on luonnollisesti lyhyt. :D<br />
   <br />
   Kollaasit olen tehnyt Picasalla. 🙂 Olen pari päivää opetellut sen käyttöä ja se on tosi helppo ohjelma. Päivitin oman Picasani tähän uusimpaan versioon ja samalla käyttöön tuli kollaasi-ohjelma, suosittelen. 🙂

 13. Osta sellaisia tulppaaneja, jotka ovat &quot;puoliksi&quot; vaaleanpunaisia ja puoleksi valkoisia. Ihan sairaan kaunis, herkkä väri 🙂 Näyttää aivan ihanalta kaiken korkeakiiltovalkoisuuden keskellä, ja vaikka itse olenkin päättänyt käyttää tämän vuoden kesävärinä kiiltovalkoisessa kodissani viileän keltaista ja limeä, en voi olla ostamatta näitä nimenomaisia valko-vaaleanpunaisia tulppaaneja kun ne on vaan niiiin sairaan kauniita ja raikkaita. 🙂

  1. Jepa: Sellaisia juuri haluaisinkin eniten. &hearts; &hearts; &hearts; Kauppareissulla yritin etsiä mutta kaikki vaaleanpunaiset ja pinkit tulppaanit oli loppu. Huomenna uusi yritys. :)<br />
   <br />
   Keltainen ja lime on niin kauniit yhdessä! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ihanaa kun tulee kohta kunnon kevät ja aurinko! 🙂

  1. miusku mausku: Villitys todellakin. 🙂 Minulla vieläkin hillitön vaaleanpunainen kutkutus menossa ja kaupasta en löytänyt vaaleanpunaisia enkä pinkkejä tulppaaneja lievittämään kutkaani. 😀 Huomenna uusi yritys. :)<br />
   <br />
   Tulen heti paikalla! Kaunis kiitos kutsusta, olen suuri blogifani ja tykkään lukea niitä päivittäin. Ihanaa saada uutta luettavaa joukkoon. 🙂

 14. Meillä on tällä hetkellä sisustusvärinä vaaleanpunaista mm. Vitriinin muodossa, johtunee tyttövauvastamme 😀 kesäksi aion yhdistää siihen joko keltaista tai turkoosia (tai jos oikein innostun niin molempia), välillä on ihanaa vähän hullutella väreillä! Väri-ilottelun jälkeen tosin palaan ihan tyytyväisin mielin takaisin musta-valkoiseen ja hillittyyn maailmaan. Nyt olen ostolakossa, mutta kieltämättä alkoi houkutella Kastehelmi-tuikkukupit monessa eri värissä… katsotaan pysynkö lujana vai sorrunko 🙂

  1. Meri: Keltainen, vaaleanpunainen ja turkoosi sopivat kaikki niin kauniisti yhteen. &hearts; &hearts; &hearts; vaikea on valita ja itsekin juuri pähkäilen saman asian kanssa. TAHTOO KAIKKEAAAAA! :D<br />
   <br />
   Mie taidan sortua keltaiseen ja vaaleanpunaiseen kastehelmeen, näin pelkään ja uskon. 🙂 Vimma on ihan hillitön nimittäin. 😀

 15. Hihi varo vaan, pian teillä ei oo enää valkoista ollenkaan! ;D No ei vaan, ihana sävy tuo vaaleanpunainen. Pastellisävyt on muutenkin kauniita, värikkäitä mutta hillittyjä 🙂

  1. Dreamer: Vähän pelottaa itseäkin jo. 😀 Ihana keväinen fiilis ja värit on jotenkin poikkeuksellisen ihania ja herkullisia tänä vuonna. &hearts; &hearts; &hearts; Johtuuko se sitten siitä että pesin silmälasien linssit vai kärsin kolmenkympinkriisistä. 😀 Hihiiiii.<br />
   <br />

 16. Voi kele, älä tartuta tätä innostusta ;). Mullon tullu jo se hempeä minttu olkkariin ja nyt keksin että ehkä tuo vaaleanpunanen ois kiva lisä makkariin, tois vähä pehmeyttä.. APUA. Mutta jos se on se, mitä makkari on kaivannu niin minkäs teet…

  1. Riikka: TARTUTAN! 😀 😀 Ihan kiusallani sen teen, koska itsellä on kamala vaaleanpunainen polte takapuolessa eikä se helpota millään. 😀 Ja turkoosi… &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Millä nyt sitten päättää mikä on paras vai sekoittaako niitä keskenään vai mitä? 😀 Ihanaa, kohta on kevät! &hearts; &hearts; &hearts;

 17. Minä olen samanlainen takinkääntäjä, mutta en ole vielä päässyt yhteenkään väriin asti. =D Niin että olisin kotiin asti niitä saanut kannettua. =D Turkoosi vai ei, turkoosi vai ei…. Pari kuukautta jo miettinyt tuota samaa ongelmaa. =D <br />
  <br />
  Mutta siis kaunis olisi tuo vaal.punainenkin. Enemmän olen kuitenkin sinisen (turkoosin) kannalla.=) En ehkä lähtis sekoittamaan niitä. Mut tää on vaan mun tylsä mielipide.=D

  1. Jemina: Hihiiihiiii, sama kuin mulla viime keväänä. 🙂 Jotain teki kovasti mieli, mutta päätöstä ei syntynyt ennen kuin kevät ja kesä olivat ohi. 🙂 Turkoosi on kyllä niin ihana, että olen hyvilläni edelleen että siihen sorruin. En siis kadu laisinkaan. 🙂 Mutta tuo vaaleanpunainen… ääks. 🙂 Tahdon sitäKIN, yhdessä ehkä, tai sitten erikseen mutta TAHDOOOOOOOON! 😀

  2. Go girl! =D Vaaleanpunaista on sitten hankittava! =D Mä en tosiaan saa sitä päätöstä tehtyä ennen syksyä.=P Nyt vain mietin pitäiskö ostaa hopeanharmaat silkkityynyt. Tosi keväistä! =D

 18. Siitä tietää kevätfiiliksen saapuneen, kun alan katsella kaikkea vaaleanpunaista sillä silmällä. Mulla on joka ikinen kevät tämä sama mania ja kesää kohden se vaihtuu myös turkoosin sävyihin. <br />
  <br />
  Meillä on tytön huoneessa valko-beige-vaaleanpunainen sävytys ja se pinkki valuu sieltä myös eteisen puolelle kynttilöiden ja kukkien muodossa. (Jepan ehdottamat valko-vaaleanpunaiset tulppaanit ovat kyllä ehdottomasti ihanimmat heti koko valkoisten jälkeen, suosittelen myös!)<br />
  <br />
  Mulla on jo ennestään Iittalan tuotteita pinkkeinä, mutta nyt noi Kastehelmet ovat kyllä vieneet sydämen aivan kokonaan. &hearts;<br />
  Pakko kai sellainen on laittaa kauppalistalle, varsinkin kun ne ovat aika edullisia ja saavat aikaan niin ihan piristyksen huusholliin. <br />
  Mukavaa viikonloppua &hearts;

 19. Joo ite oon pyöritelly vaaleaa pinkkiä, vedenvihreitä ja sitruunankeltaisia kastehelmiä kaupassa ja miettinyt mitä niistä ostaisi mutta en ole vielä ostanut mitään kun kaikki värit ovat niiiiin ihania 🙂 Haluttais ostaa ne kaikki!

 20. Itse pidän juuri tuosta greige-valkoinen-vaaleanpunainen yhdistelmästä. Nyt on sävyt muuttunut vähän kylmempiin eli harmaampiin sävyihin uudessa kodissa, mutta valkoinen on säilynyt ja vaaleanpunaisia ripauksia rakastan. Näkee kyllä että on kevät tulossa kun minttu ja vaaleanpunainen miellyttää. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *