Sisustustavarat kollaaseina

Latasin pari päivää sitten Picasan uuden ohjelman, jolla voi tehdä tosi kätevästi kuvakollaaseja. Jopa minä opin käyttämään tätä ohjelmaa ja nopeasti kaiken lisäksi. 🙂

Olen touhunnut muutaman illan tämän kollaasikoneen parissa ja askartelin muutaman tuotekollaasin tuotteista joita meidän kotoa löytyy. Ensimmäisessä on kokoelma meidän makuuhuoneessa olevista juttuista.

5128d05ec98c7e233400002b.jpg

Myös keittiövälineistä ja astioista rakensin omat kollaasit. Hyvin muuten huomaa, että lähes kaikki pienesineet ovat hopeaa tai terästä. 😀

5128d05cc98c7e653400000c.jpg

5128d05bc98c7e663400000f.jpg

Tänään on rento rötväilypäivä ja laiskotellaan oikein olan takaa. Ihana tunne, kun saa loikoilla lattialla (teimme ison perhepedin olkkarin lattialle) eikä ole ainuttakaan tekemätöntä asiaa roikkumassa. <3 <3 Kohta tosin aletaan tekemään yhdessä pitsaa, nami. 🙂 Minun pitsaan tulee pestoa, mozzarellasiivuja, oliiveja ja tomaattia. Miehelle ja tytölle maistuu tomaattikastike, kinkku ja juusto. 🙂 Ruokajutuista puheenollen, olen alkanut opettelemaan maidon juontia. Hihii. 😀 Saattaa kuullostaa oudolta, mutta en ole tarhaiän jälkeen tykännyt maidosta juomana ollenkaan. Kaakaota ja muita “ei maidon makuisia” tuotteita juon kyllä mielelläni, mutta pelkkää ehtaa maitoa en. 😀 Nyt olen pari viikkoa juonut pieniä annoksia kevytmaitoa päivittäin ja nyt se sujuu jo hyvin ja nikottelematta. Jes. Eikä makukaan ole niin paha kuin muistelin, sitten kun siihen tottuu. Hihiii. 😀

Ihanaa lauantaita kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Sisustustavarat kollaaseina

  1. LittleB: Ihan vielä en ole samaa mieltä, mutta saavutus on jo se että maito ei ole minusta pahaa. 😀 Maitoyökötys on saattanut tulla siitä, kun ala-asteella näin keittäjien yhdistelevän vajaita tölkkejä toisiinsa, sinistä maitoa kaadettiin punaiseen ja toisinpäin. Ja meillä koulussa teki lapsetkin jäyniä ja tiputteli maitopurkkeihin roskia ja jauhelihan palasia yms. YÖÖÖÖK! 🙂 <br />
   <br />
   Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita! &hearts;

  2. Joo yök, meillä oli ihan samaa :/ Kouluaikoina mä en maitoa juonutkaan, mutta tässä iän myötä taas tajunnut miten terveellistä se on 🙂

  3. LittleB: Maito on hyvä ja terveellinen juoma ja tahdon että tyttö oppii juomaan ruoan kanssa maitoa. 🙂 Eikä tosiaan tee pahaa aikuisellekaan. 🙂

 1. Laiskottelulauantait ovat niin parhaita! Jopa parempia kuin laiskottelusunnuntait – sillä huomenna ei ole maanantai! : ) Ihanaa, ettei sinulla ole mitään rästitöitä. Keho saa levätä oikein kunnolla. Olen ihaillut sisustustyyliäsi jo parin kuukauden ajan blogisi välityksellä. Saat kaiken näyttämään niin pelkistetyltä, mutta silti niin täyteläiseltä ja kotoisalta. Ja ihailen uskallustasi käyttää niin paljon valkoista, vaikka kotitaloudessasi on lapsi ja koira! Itse olen sellainen sottapytty, että saan aina loiskutettua kahvia, punaviiniä ja tomaattikastiketta juuri sinne, minne ei pitäisi. Lisäksi kotitaloudessani asuu kissanpentu ja kaksi koiraa. Mutta ehkä minunkin pitäisi vain uskaltaa? Miksi olet alkanut juomaan maitoa, vaikka et pidä siitä? Käytäthän mahdollisuuksien mukaan luomumaitoa ja muistathan, että kalsiumia saa esimerkiksi myös pähkinöistä, manteleista ja siemenistä, ruotoineen syötävästä kalasta, vihreistä vihanneksistä ja pavuista (esim. soija). Leppoisaa lauantai-illan jatkoa teille!

  1. Marika: MInustakin. 🙂 Sunnuntaisin on tottunut laiskotteluun ja se on aika normaalia, mutta jos lauantaisin laiskottelee niin se on harvinaista herkkua. :)<br />
   <br />
   Mie olen sitä mieltä että valkoinen sopii värinä myös lapsi- ja eläinperheisiin. Väriä tärkeämpää on miettiä materiaaleja. Meillä esim valkoinen nahkasohva on todistautunut parhaaksi valinnaksi. Siitä lähtee lika, tahrat ja vahingot puhtaaksi pelkällä pyyhkimisellä. 🙂 Sama myös keinonahkaisten muiden tuolien ja sängyn osaltakin. Jos tulee tahroja niin liina vaan käteen ja pyyhkäisy. :)<br />
   <br />
   Korkeakiiltovalkoinen on minusta tosi hyvä, siinä toki lika näkyy kuten muissakin valkoisissa pinnoissa, mutta ne lähtee todella helposti irti ja pois. 🙂 Ja kiiltävä heijastus on minusta avartava ja jonkin verran myös hämää silmää, kaikki rasvaiset sormenjäljet ei näy. Tekstiilien osalta valkoinen on myös helppo, jos tulee pinttymiä tai pahoja tahroja niin esim Vanishin valkaisevalla tahranpoistojauheella tulee uutuudenpuhdasta . Ja vanhoihin harmaantuneisiin petivaatteisiin käytän ihan vaan ruokasodaa raikastukseen. Se ei poista tahroja mutta kirkastaa valkoisen uuden veroiseksi. Eikä ole myrkyllistä. :)<br />
   <br />
   Maitoa aloin juomaan siksi, että saan aivan liian vähän kalsiumia tällä hetkellä. Samalla tahdon antaa tytölle hyvän esimerkin siitä että maito on paras ruokajuoma. 🙂 Pähkinöitä ja manteleita meillä ei juurikaan syödä, enkä viitsi pelkästään itseäni varten niitä ostaa. Itse en ole papujen ystävä, mutta niitä meillä kyllä syödään, ei tosin päivittäin. Maito on minusta helppo, edullinen ja hyvä keino pitää luustoa kunnossa – kaiken muun ravinnon lisäksi. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista sunnuntaita! &hearts; &hearts;

 2. Oih, miltä tuntuiskaan olotila, ettei olis mitään rästijuttuja odottamassa. Ehkä mullekin sellanen aika vielä joskus koittaa. 🙂 Ja mäkään en juo maitoa, enkä kyllä ajattellut aloittaakaan, vaikka terveellistähän se olis. Mut se on vaan jotenkin niin ei-hyvää. Ehkä sitäkin vielä joskus.

  1. Henna: Se tunne on harvinaista herkkua. 🙂 Maito ei ole minunkaan lempparijuoma, mutta nyt se menee jo ilman nikottelua. 🙂 Ja vanha kalanmaksaöljy- sanonta: kun tietää miten hyvää se tekee….. 🙂 🙂 😀

 3. Hei!<br />
  <br />
  Muistatko mistä tuo pöytälamppu on, jossa valkoinen varjostin ja hopeinen &quot;pallomainen&quot; jalka? :)<br />
  Olen sitä etsinyt pitkään.

  1. K: Kyseinen valaisin on Pentikiltä, jalka on Rondo ja varjostin Deco. 🙂 Valaisinta löytyy sekä Pentikin myymälöistä että Stockmannilta, varjostimen voi ostaa erikseen jolloin jalkaan saa juuri oikeanlaisen lookin. Deco-mallin varjostinta myydään kahdessa eri koossa ja muistaakseni kolmessa värissä (beige, musta, valkoinen). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *