Sunnuntain aurinkoisena aamuna

Kyllä nukutti hyvin ja pitkään, ei olisi millään jaksanut nousta aamulla ylös. 🙂 Aurinko paistaa tänään kirkkaasti ja olo on keväinen. <3

5129e002c98c7e126900002f.jpg

Tänään en jaksa edes sänkyä pedata, illalla taas kuitenkin peittojen uumeniin sukelletaan joten olkoot mytyssä siihen asti. 🙂 Muutenkin saa koti olla sekainen tänään, sillä me päätettiin ettei sunnuntaisin siivota. 😀 Miehen toive ja sopii mullekin. 😀

5129e005c98c7e9b3e00000c.jpg

Vaaleanpunainen kutkuttelee kyllä nyt niin kovasti, että päätin ostaa ensi viikolla kaksi koristetyynynpäällistä. Vaaleanpunaiset Kastehelmet saavat kuitenkin jäädä kaupan hyllylle ja ainoana roosana yksityiskohtana meidän kotona saa riittää kukkakimput ja tyynyt. 🙂

5129dfffc98c7e2039000009.jpg

5129e008c98c7e1169000028.jpg

Ihana aurinko! <3

5129dffdc98c7ec73b000002.jpg

Sunnuntaina otetaan rennosti! Miffe näyttää esimerkkiä meille. 🙂

5129dffdc98c7e2039000004.jpg

Tuota kukkakimppua jaksan ihastella tunnista toiseen! <3

Aurinkoista ja kivaa päivää kaikille! <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

28 kommenttia “Sunnuntain aurinkoisena aamuna

 1. Onpa ihana auringonpaiste siellä! Täällä on niiiin harmaata, niiin harmaata että!<br />
  <br />
  Rentouttavaa päivää ♥<br />
  <br />
  P.S toi vaaleanpunanen näyttää tosi kauniilta teidän kodissa!

  1. Teija: No höh. Miksei se aurinko siellä näyttäydy. Meillä paistoi täällä aurinko koko päivän ja vaikka oli vähän kylmä niin asfaltti jo alkoi pilkottaa. :D<br />
   <br />
   Melkein meinasin jo Prismasta ostaa vaaleanpunaisen Kivi tuikun mutta maltoin mieleni, toisatiseksi. 🙂 Heikko on ihminen. 😀

 2. Täällä on sama sääntö; kotityöt tehdään viikolla. Perjantaisin on viikkosiivouspäivä, joten viikonloppuisin tulee vain täytettyä tiskaria ja pedattua sängyt (asia josta en vain pysty luistamaan :D)

  1. Suvie: Meillä yleensä siivoillaan vähäsen joka päivä, ja mie sitten kerran viikossa vähän isommin pesen pyykkiä ja lattiaa yms. 🙂 Nyt kuitenkin päätettiin että sotketaan lauantaina ja otetaan rennosti sunnuntaina… viikolla sitten mie taas siivoilen kun mies on töissä. 😀

 3. Nää kastehelmet tulevat ihan joka paikassa esiin. Olin eilen kylässä paikassa, jonne mun mielestä kastehelmet eivät edes sovi. Siis kastehelmiähän on vuosia vanha sarja, joka on otettu uustuotantoon ja tää kyläpaikka on äärimmäisen moderni kaikilla tapaa. <br />
  <br />
  Mutta ne setit kivi-tuokku ja kastenhelmen tuikku vaikuttaa kivoilta. Ehkä minäkin… jonain päivänä… kenties.<br />
  <br />
  Siihen asti ihailen niitä muiden blogeissa.

  1. Lanttuleikkuri: Meillä on ollut minun lapsuudessa tätä kastehelmisarjaa astioina, ne oli parempia astioita joihin ei minulla ollut muksuna lupa koskea. 🙂 Ihania muistoja niistä kuitenkin on. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Minä en aluksi näihin Kastehelmiin syttynyt, vaikkei ne missään nimessä olleet rumia tai mitään tuollaista. Nyt kuitenkin olen huomannut kuolaavani niitä viikko viikolta enemmän, kiitos blogien. 🙂 Ja olen tosi iloinen nyt kun meilläkin on nuo kuusi kastehelmeä kotosalla. &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Voi miten ihana aurinkoinen herätys. Täällä pohjanmaalla ei aurinkoa näy, mutta sää on tosi keväinen, johtuen lämpötilasta, joka on kivasti plussan puolella. Miehen ja koiran kanssa käytiin aamupäivällä pitkä lenkki ja ulkoilusta nautittiin suunnattomasti. Lintujen viserrys on merkki tulevasta keväästä. Ihanaa ja leppoisaa päivää teille kaikille, myös Miffelle!

  1. Marja K: Meillä kävi vähän kylmä merituuli täällä Helsingissä, mutta aurinko lämmitti kivasti un oli mustaa päällä. Ja asfalttiakin näkyi jo paikoitellen aurinkoisissa tieosuuksissa. Jippii, sieltä se kevät taitaa kohta tulla. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa!! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. J: Miffe ei tykkää nukkua omassa pedissä, joka on vuosia sitten lahjoitettu jo eteenpäin. Miffe saa vapaasti valita löhöpaikkansa ja usein se tykkää olla nurkassa, joko ikkunan alla keittiössä divaanin takana tai eteisessä. 🙂 Miffe on oikein tyytyväinen hauva. 🙂

  2. Saisikin nuo elikot nukkumaan niissä omissa pedeissään ;D Mulla on kaksi kissaa ja kaksi rakkaudella ja ajatuksella ostettua kissanpetiäkin, ihan tyhjänpanttina möllöttämässä. Molemmat katitkin on tällä hetkellä päikkäreillä; toinen vaatekaapissa ja toinen kylppärin lattialla… Juu, ihan itse valitsivat nukkumapaikkansa =D

  3. Meilläkään koira ei koskaan viihtynyt sille ostetussa pedissä. Nukkuu milloin missäkin ja öisin sohvannurkassa 🙂 <br />
   <br />
   Monet meidän vierailijoista juuri säälittelee ja kauhistelee, että eikö sillä ole omaa petiä. Itse haluaisin ostaa sille tyylikkään pedin, mutta tiedän että jää käyttämättä 😀 Meillä on paljon vilttejä ja vaatekasoja aina jossain nurkassa minne tuo tuttujen tuoksujen joukkoon käpertyy&hearts;

  4. Dara: Sanos muuta. 😀 Meilläkin on kaksi erilaista petiä aikoinaan koirille ostettu ja kumpikaan ei niissä nukkunut, yhtä koekertaa enempää. 😀

  5. Rebecca R: Ei meilläkään kumpikaan koirista koskaan tahtonut nukkua omissa pedeissään. Vuoden ajan niiden petipaikat pyörivät turhan panttina pitkin lattioita, kunnes raahasin ne varastoon. 🙂 Meillä Miffe nukkuu joko ikkunanurkassa divaanin takana joka on lempparipaikka tai sitten sohvalla. Nyt MIffe on taas tuossa ulko-oven edess nurkassa, siinä käy ilmeisesti vähän vetoa tms. koska viihtyy siinä yleensä päiväsaikaan. 🙂

 5. Sielläkin on paistanut aurinko. 🙂 Täälläkään ei koskaan pedata petiä.. hihi. Ihan turhaa, saapahan peti tuulettua! Ja ihana koira teillä &hearts;

  1. Sanna: Eilen ja tänäänkin paistoi aurinko niin ihanasti. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meillä on itseasiassa vieläkin sänky petaamatta, ja oikeastaan kyllä sotkutkin siivoamatta. 😀 😀 Laiskuus iski tänäänkin ja päätin että siivoan sitten huomenna vähän isommin (kun on jo pakko :D). <br />
   <br />
   Miffe-koira kiittää! &hearts; &hearts;

 6. Tai sitten vain et anna koirallesi petiä, koska et ole löytynyt sellaista, joka sopisi sisustukseen.. :/ voi hauvaa.

  1. J: Kyllä sisustukseen sopivia petejä olisi vaikka molemman käden sormille. 🙂 Riviera Maisonilla esimerkiksi olisi ihan minun ykköshaaveeni, valkoinen kaunis puinen koiransänky patjoineen. &hearts; &hearts; &hearts; Mutta kun koira tykkää nukkua lähes aina paljaalla lattialla niin minkäs teet. 🙂 Meillä saa Miffe mennä, tehdä ja touhuta ja nukkua ihan missä tahtoo. Kiitos kuitenkin huolenpidostasi! 🙂

 7. Ihana blogi &hearts; olen koukussa. Onko olohuoneen seinät maalattu myös laastilla? Maalasin samalla lastenhuoneen seinän (kiitos sinun 🙂 ) mutta se näyttää enemmän beigeltä kun harmaalta. Johtuisko valoista…

  1. NN: Kiitoksia! &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 :)<br />
   <br />
   Olkkarin seinät (ja kaikki muutkin) on meillä samaa laastin sävyä. Valaistuksella ja ikkunoiden suunnalla on suuri merkitys tuossa sävyssä. 🙂 meidän makuuhuoneessa maalisävy on enemmän beige (itä-ikkunat) ja tytön huoneessa selkeästi harmaat (länsi). Olohuone ja keittiö on vähän aina auringonvalosta riippuen joko beigempi tai harmaampi, iltaisin beigempi kun valo paistaa olohuoneen puolelta sisään. Eteisessä, joka on pimeämpi tila, maalisävy näyttää tummemmalta kuin muualla. 🙂 Tämä on ihmeellinen kameleonttisävy kyllä, mutta itse tykkään kovasti sen kaikista vivahteista. :)<br />
   <br />
   Minkä ilmansuunnan huone teidän lastenhuone on?

 8. Ollaan juuri muutettu joten ilmansuunnan hieman hakusessa mutta luulisin, että länteen 😀 mietin josko ostais sinertävän valon jos se muuttaisi enemmän harmaaseen 🙂 meinaan se harmaampi sävy oli mikä minua innosti 🙂

  1. NN: Meillä on tytön huone lännessä ja siellä malisävy on harmaampi. Hmmmmm, mistähän johtuu että teillä se beige on liian vahva. Onko sama ongelma myös silloin kun ei ole keinovaloa van pelkkä ikkunasta tuleva valo? Päivisin siis?<br />
   <br />
   Minä saattaisin kokeilla ekana sitä, että vaihtaisin kattoon ja muihin huoneen valaisimiin K3000 sävyisen energiansäästölampun. Se on aika hyvän valkoinen sävy nimittäin ja luulen että jo pelkästään se &quot;putsaa&quot; sitä maalin sävyäkin. 🙂 Meillä on megamanilta sellaiset lamput nyt omassa makkarissa ja tosi harmaaksi muuttui seinien sävy, näin ilta-aikaan ainakin kun on vain pelkät pöytälamput päällä. 🙂

 9. Mä jo ehdin epäillä onko se oikea maali, koska noissa sun kuvissa ei mikään näytä niin beigeltä kuin meillä. Tosin tytön huoneessa on keltainen valo.. Se taitaa olla syynä. Päivällä näyttää harmaammalta eli kokeilemaan tuota sun lamppu ehdotusta 🙂 Tulen sit kertomaan miten kävi!

 10. Hassua miten se sävy voikin olla niiiiiin erilainen. Kun esim. Vertaa tota kuvaa missä Miffe nukkuu (ilman petiä 😉 ) niin seinät on ihan harmaat ja heti sen alla olohuoneen kuvassa jo beiget. Uskomaton maali!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *