Jo kolmas tehosteväri meille…

No eihän tästä nyt tule mitään. 😀 Menin eilen illalla H&M:n nettikaupan sivuille tilaamaan kahta vaaleanpunaista tyynynpäällistä ja huomasin värivaihtoehdoissa pistaasinvihreänkin päällisen. Heti tuli mieleeni kaunis ruusu- tai tulppaanikimppu ja se miten täydellisesti roosa ja raikas vihreä sopivat yhteen. <3

512af7d0c98c7edb320000a3.jpg

Menin ja tilasin neljä vaaleanpunaista ja kaksi pistaasinvihreää tyynynpäällistä ja nyt mietin kuumeisesti myös (ja taas :D) kastehelmiä ja kivi-tuikkuja vaalean pinkissä ja omenanvihreässä sävyssä. 🙂

Turkoosi jääköön tehosteeksi makuuhuoneeseen, vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä toimikoot piristysruiskeena muualla kotona. Mitähän värejä sitä vielä ehtii keksimään ennen kuin lumet sulaa? 😀

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa! <3

34 kommenttia “Jo kolmas tehosteväri meille…

  1. Coraline: Niin on! &hearts; &hearts; Ja H&amp;M:n on nopeuttanut niiden nettitilausten toimitusta kun aamulla oli jo tullut sähköpostia että paketti on pakattu ja lähetetty. 🙂

 1. Olet näköjään vauhdissa! =D Ehkä minäkin ensi keväänä, kun ensin tässä aikani tuumailen.;D<br />
  Nuo sopivat kyllä nätisti yhteen.&hearts;

  1. Jemina: hirmuinen vauhti on päällä. 🙂 H&amp;M:n paketti onkin jo aamukka pakattu ja lähetetty joten jos hyvin käy pääsen jo tällä viikolla mallaamaan roosaa ja pistaasinvihreää tänne kotiin. Toivottavasti ovat ihania, ettei tarvitse palautella. Ja rahallinen satsaus on aika pieni, kun yksi tyynynpäällinen maksaa vain 4,95. 🙂

 2. mun siskolla on just noi pinkki- ja vihreä tehosteväreinä keittiössään ja ai että se in ihana!<br />
  Varmasti tulee näyttämään tosi hyvältä teillä! <br />
  Mukavaa viikkoa! 🙂

  1. Taina: Pinkki ja vihreä ovat minusta hyvin luonnollinen väriyhdistelmä, ehkä juuri sen vuoksi kun kukissa tuo on niin yleinen ja kaunis. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinullekin! &hearts; &hearts;

 3. Noi on niiiin mun värit. Mä kun tykkään väreistä, niin kannatan kyllä tehostevärien käyttöä, teillä kun ne tulee niin kauniisti esiin kaikkea muuta valkoista vasten. 🙂

  1. Henna: MInä tykkään myös väreistä, mutta omassa kodissa olen aina kyllästynyt jokaiseen väriin aivan liian nopeasti. 🙂 Turkoosi oli makuuhuoneeseen kyllä täydellinen valinta ja se saa jäädä sinne syksyyn asti. 🙂 Ja jos nyt satun kyllästymään vaalenpunaiseen ja vihreään niin onneksi H&amp;M:n tyynynpäälliset on niin edullisia ettei rahallinen menetys ole kovin suuri. 🙂 Niiden tuikkujen ja kastehelmien kanssa käyn vielä sisäistä taistelua ja yritän olla niitä ostamatta. Onhan ne helppo myydä eteenpäin jos kyllästyy, mutta siltikään en ainakaan vielä uskalla isompaa rahallista panosta laittaa väreihin. 🙂

 4. Jostain ihmeen syystä toi vihreä alkaa houkuttaa mua aina keväällä. Sit hommaan jotain vihreää ja totean että ei se oo edelleenkään mun väri. Katotaan kuinka tänä vuonna käy kun aurinko alkaa oikein paistaa 😀

  1. Sannis: Minulla on kerran aikaisemmin ollut vihreä-buumi, kaksi vuotta sitten. Onneksi en silloin tullut hamstranneeksi kuin kaksi tyynynpäällistä, pari kynttilää, kukkia ja kaksi edullista pussilakanasettiä. :)<br />
   <br />
   Aurinko paistaa täällä taas kirkkaasti ja toivon että pakkaset alkaisi olemaan ohi ja lumet sulamaan. Niin on nyt ikävä kevättä, linnun laulua ja puiden vihreitä silmuja. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Hih, kohtahan siun täytyy vaihtaa blogin nimikin &quot;Värikäs Koti&quot; tms. 😀 Ei vaan, tiedän tuon tunteen näin keväisin… Meillä on menneinä vuosina ollut turkoosia/vaaleansinistä aina tässä tammi-maaliskuussa ja siitä eteenpäin sitten vaaleanpunaista, syksyisin sitten ruskeaa ja harmaata. Mä ajattelin nyt yrittää pysyä valkoisessa, kerrankin! :D<br />
  <br />
  Aurinkoista ja v ä r i k ä s t ä päivää.

  1. Kuvitelmia: Hihiiii, Oma Koti Vaihtovärikäs. 😀 😀 😀 :D<br />
   <br />
   Tänä keväänä olen kiinnittänyt ihan eritavalla huomiota väreihin kuin aikaisempina vuosina. Ja tuo vaalenapunainen ruusukimppukin tuo niin hyvän ja iloisen mielen, että olisiko tässä jokin väriterapia menossa itsellä. 😀 <br />
   <br />
   Auringonkeltaista viikkoa! &hearts; &hearts;

 6. Hahaaaa! 🙂 Mä oon vielä saanut pidettyä sormen pois klikkaamasta kaikkia värejä meille! Tää on niiiiin vaikee valinta 🙂

  1. LittleB: Niin on! 🙂 Mäkin olin tilaamassa vaan kahta vaaleanpunaista päällistä ja ajattelin sitten ottaa itselleni pari valkoista trikoopaitaa siihen mukaan, että tilauksen summa on järkevä. Mutta mitä vielä, katselin niitä tyynynpäällisten sävyjä ja mietin sekunnin sitä kirkasta pinkkiä ja mutta sitten osui silmiin tuo pistaasinvihreä ja klik klik klik. 😀 Tänä aamuna oli jo tullut sähköpostia että paketti on pakattu ja lähetetty, toivottavasti tulisi nopsaan että pääsen sovittelemaan niitä tänne kotiin. 🙂

 7. Hihi… on ne kyllä niin syötävän suloisia värejä!!! Parvekkeelle sitten vielä joku neljäs tehosteväri… 😉

  1. Suffeliini: Varsinaisia herkkuja. 🙂 Muistan nuorempana kun ostin aina irtokarkkilaarista vaaleanpunaisia mansikanmakuisia ja vihreitä omenanmakuisia vaahtokarkkeja. Ne oli niin kauniit yhdessä että piti syödä aina vuorotellen molempia värejä että saa ihailla niitä mahdollisimman kauan. 😀

  1. Nina: Niin muuten onkin. 😀 Ja Hobbyhallissakin. Auts. 🙂 Yritän olla ostamatta niitä viimeiseen asti, vaikka luulen että en onnistu siinä. 😀

 8. Hei kiinnostaisi tietää, minkä kokoiset bestå-kaapit teillä olikaan olohuoneessa? Mietin olisiko samanlainen koionaisuus hyvä meidän olohuoneeseen 🙂

  1. tanja: Meillä on olohuoneessa kolme erillistä kaappia (korkeus yht- 138cm, leveys yht. 300cm, syvyyv 40cm):<br />
   <br />
   – 120x128cm kaksiovinen hyllykaappi<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50102138/#/90134043&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50102138/#/90134043</a><br />
   <br />
   – 120x128cm Bestå Boas tv-kaappi johon lisätty erilliset ovet<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80144735/#/10144734&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80144735/#/10144734</a><br />
   <br />
   – 60x128cm hyllykaappi jossa yksi ovi<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10102135/#/00134047&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10102135/#/00134047</a><br />
   <br />
   – Ovet (5kpl) ovat kaikki 60x128cm kokoisia Bestå Tofta-korkeakiiltovalkoisia<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40186591/#/90178466&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40186591/#/90178466</a><br />
   <br />
   – Metalliset jalustat<br />
   2 kpl 120cm<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00134189/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00134189/</a><br />
   <br />
   1 kpl 60cm leveät<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20134188/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20134188/</a><br />
   <br />
   Jalustat nostavat kaappeja 10cm eli kokonaiskorkeus on 138cm.<br />
   <br />
   <br />
   Kaappien kokonaisleveys on siis 300cm.<br />
   <br />
   Tv-kaappiin vaihdoin meidän kylpyhuoneesta Blumin täysin aukeavat saranat, jotta tv-kaapin ovet saa kokonaan auki ja pois tieltä. Näitä saranoita voi ostaa myös erikseen Ikean keittiöosastolta, jotka ovat täysin yhteensopivia Blumin ja Bestånkin kanssa. :)<br />
   <br />

  2. Hih, meille on vissiin tulossa just sama kokonaisuus… Oli niin loistava suunnittelu ja toteutus Miia! &hearts;

  3. Kuvitelmia: Tästä kaappikokonaisuudesta tykkään edelleen kovasti ja parasta on juuri se että saa telkkarin piiloon tarvittaessa. 🙂 Onneksi tajusin vaihtaa saranat niihin meidön kylppärikalusteissa oleviin kokonaan aukeaviin saranoihin, sillä tavalla ovet aukeaa viereisten kaapinovien eteen ja plussaa vielä siitäkin että kun kaapin ovien sisäpuoli on mattavalkoista, niin se ei tee telkkarista heijastuksia ollenkaan. 🙂

 9. Meidän pikkuprinsessan 9kk muuten valkoisessa huoneessa harmaa, lime ja pinkki tehosteväreinä, ihanaihana yhdistelmä! 🙂 Voisitko tehdä teidän neitosen vaatekaappipostausta? 🙂 Erityisesti välikausi kiinnostaisi.

  1. Lara: Lime ja pinkki sopii harmaan kanssa niin herkullisesti yhteen. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meillä ei ole vielä päästy kunnolla välikausivaatetuksen kimppuun. Viime syksyn välikausipukuna käytetty Ticketin ruskea takki ja henkselihousut mahtuvat vielä ja kumpparitkin on syksyltä vielä sopivan oloiset. Muutamia välikerrastoja ja fleesetakkeja pitää ostaa, samoin kuin hattuja ja rukkasia. Voisin postailla niistä heti sitten, kun pääsemme ostoksille. 🙂

 10. Ohhoh, vihreä on jo melko rohkeeta 😀 😀 Ihan eka ajatus kuitenkin oli, että onpa kaunis mutta romanttinen yhdistelmä. Kiva! 🙂

  1. Hanna: On se kyllä meille tosi rohkea veto. 😀 Ja turkoosikin on aika villi valinta. 😀 Ihanaa kun saa pieniä väripilkkuja kotiin, vaikka sitten kyllästyisikin nopeasti. 🙂

 11. Hei Miia! Jos teillä tykätään Teemasta niin itse ainakin ihastuin Teemaan uusiin, isompiin vaaleanvihreisiin (celadonin vihreä) mukeihin. Laitan niistä postausta lähipäivinä…tänään postasin juuri tuosta turkoosista… 🙂

 12. ihana ku oot tuollainen. mulla kyllä käy usein samalla tavalla. olen nyt sinnikkäästi pysynyt tuossa vaaleanpunaisessa. ei huono,tuo vihreä sen kanssa!<br />

 13. Minä tilasin juuri samat tyynynpäälliset, eilen.<br />
  Ovat kyllä niin raikaan näköiset!<br />
  -päivi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *