Hiukset kuntoon – kuvat ennen ja jälkeen

Löysin jo vuosia sitten maailman parhaan hiustenhoitoaineen, jolla saa jopa värjäyksellä tuhoutuneet kutrit palautettua elinvoimaisiksi. Tämä taianomainen hoitoaine on Redkenin All Soft heavy cream hiusnaamio. <3 <3 Olen vaalennuksen vuoksi kärventänyt omat jouheni jo monta kertaa, välillä vähemmän ja välillä enemmän. Viime kesän vaalennusprojektini oli pohjanoteeraus kun tukka meni pottapää-pituudesta poikki ja muutenkin venyi kuin purkka. Silloin leikkasin itselleni leukalinjaisen polkkatukan ja vaikka tukka oli edelleen käristettyä purkkaa, sain kuin sainkin sen pelastettua tällä ihmeaineella, jälleen kerran. 🙂

512e7e5ec98c7ea637000013.jpg

Myös Redkenin shampoot ovat todella loistavia, ja viimeisen vuoden aikana en ole muuta enää käyttänytkään. Viime viikolla täydensin meidän shampoo-varastotkin ja nyt pärjätään taas vähintään 3kk eteenpäin. 🙂

512e7e5ec98c7ebf3f00000c.jpg

Tämä syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista muotoilutuote- ja mineraalikertymät, ilman että tukasta tulee kuiva ja koppurainen. Shampoon sisältämät hedelmähapot tekevät hiuksista kiiltävät ja sileät, ihanan kevyet. <3

512e7e61c98c7e1327000040.jpg

Tästä Smooth Lock-shampoosta tuli oma suosikkini kerta heitolla. Shampoo taltuttaa sähköiset ja kuivat hiukset ja niistä tulee ihanan pehmeät olematta kuitenkaan sellaiset litkut ja hankalasti laitettavat “talvihiukset”. 🙂 Shampoossa on käytetty kahden teknologian yhdistelmää – Interlock Protein Network ja Heat Fuse Complex, jotka yhdistyvät manteliöljyyn ja lämpöaktiivisiin polymeereihin saaden hiukset olemaan oikuttelematta ja pysymään sileänä. Itse olen huomannut myös sen, että neulepipo ei sähköistä hiuksia enää juuri laisinkaan, aikaisemmin oli aina tukka taivasta kohti kun otti pipon päästä. 🙂

512e7e64c98c7edb38000015.jpg

Ja se minun suosikki-hoitoaineeni! All Soft heavy cream! <3 <3 <3 Tämä on tehonaamio, jota voi tervehiuksinen käyttää kerran viikossa. Minä käytän tätä normaalin hoitoaineen asemasta, koska tukka on edelleen latvoista hieman huonokuntoinen ja käpristyvä. 🙂 Eikä ole haitaksi ollut terveelle hiuksellekaan jota on jo useampi sentti kasvanut viime kesän värirumban jäljiltä. 🙂 Purkista riittää usealle kuukaudelle, sillä naamio on hyvin levittyvä ja omaan polkkapituiseen tukkaani riittää pähkinän kokoinen pieni nökäre. Tästä All Softista on olemassa myös kevyempi perushoitoaine, mutta itse suosin mielummin tätä rakennekorjaavaa superhoitoa. <3

Redkenin ihmeellisyys täytyy itse kokea, jotta siihen voi uskoa. 😀 Jos siis ruudun takana on kuivien, katkeilevien tai muutoin kärsineiden hiuksten omistajia niin suosittelen kokeilemaan tätä kyseistä All Soft tehonaamiota. 🙂 Tuote maksaa itsensä takaisin sekä riittoisuudellaan että taikoja tekevällä ominaisuudellaan saada huonokuntoinen hius taas sileäksi ja terveen näköiseksi. <3 <3 <3

Tälläinen tukka oli minulla oli viime kesänä ensimmäisten väripesujen, vaalennuksien ja taittovärien jälkeen:

512e4bebc98c7e132700003a.jpg

Tyvi oli tummusasteeltaan noin 8 (1 on musta ja 10 on hyvin vaalea) ja latva noin 6-7. Kuvassa tukka näyttää vaaleammalta kuin oikeasti oli. Lähdin tavoittelemaan sellaista platinanvaaleaa, joten tämä lopputulos ei todellakaan minulle käynyt ja vaalennusprojekti jatkui…. 🙂

Ja kuinkas sitten kävikään… Ilmeisesti raskausaika oli aiheuttanut sen, että hiusten pituuksista ei lähtenyt millään konstilla tuo oranssiin vivahtava sävy pois. Kaikki mahdollinen nimittäin kokeiltiin ja muutama mahdotonkin niksi. Lopputulos uskomattoman vaalennus-, tehohoito-, vaalennus-, taittovärjäys-, vaalennuskäsittelyjen jälkeen on tämä:

512e4be9c98c7ea63700000d.jpg

Purkkaa oleva kärähtänyt tukka, jossa osa hiuksista katkennut jo värjäyksen aikana. Tyvi vaaleista vaalein, pituus osittain tummuusastetta 9 ja latva oranssiin vivahtava tummuudeltaan noin 8. 😀 Kun hiuksia edes silitti, niin se katkeili pieniksi palasiksi olkapäille. Hiustenpesun yhteydessä ei tullut kuuloonkaan että tukkaa olisi vaahdotettu kovinkaan ronskeilla otteilla. Varovasti piti pestä ja kuivata eikä harjata saanut ollenkaan ennen kuin tukka oli kokonaan kuivunut. Kuivumiseen meni useampi tunti, sillä hius oli jo niin tuhoutunut ja limaisen purkkainen. :/

Ylläolevan kuvan lookista lähdettiin liikenteeseen, moooonta sataa euroa köyhempänä ja todella raivostuneena. 😀 Palattiin takaisin lähtöpisteeseen eli leikattiin vuosien takainen malli, leukalinjainen polkkatukka ja värjättiin se kevytsävytteellä ruskeaksi takaisin. 🙂

512e4be9c98c7ed33c000002.jpg

Ja nyt tukka on tuollainen. 🙂 Ihan hyvä kuntoinen ja kivan värinenkin vielä. 🙂 En tajua ollenkaan miksi ihmeessä edes lähdin vaalentamaan hiuksiani viime kesänä. Koko ajatus oli tuhoontuomittu jo alunalkaen. 😀 Onneksi virheistä voi oppia ja vaikka olenkin tämän tismalleen saman virheen tehnyt elämässäni jo useita kertoja, niin toivon että tämä jäi viimeiseksi. 😀 Hihiiii. 🙂

Mukavaa ja rentouttavaa iltaa kaikille! <3 <3 <3

20 kommenttia “Hiukset kuntoon – kuvat ennen ja jälkeen

 1. Kivaa iltaa sinnekin ja kiitos mukavista kirjotuksista 🙂 Sun hiukset näyttää todella hyvinvoivilta 🙂 Oon kans elämäni aikana vetäny tän &quot;purkkashown&quot; läpi usiampaan kertaan. Aina värjäsin punaseksi ja sitte taas piti saada takas blondiksi…huoh… 😉 Nyt reilun pari vuotta ollu omalla värillä, malli on vaan vaihdellu, mutta lyhyt kuitenki. Mun luottosuosikki on Kerastase 🙂

  1. virpi: Kiitoksia itsellesi kivoista kommenteistasi! &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Kerastase on myös hyvä merkki, varsinkin silkkitipat on todella loistavat. &hearts; Mikähän siinä onkaan että on pakko mennä ääripäästä toiseen, hihihhii. 😀 Minulla tummanruskeasta / mustasta platinanvaaleaan ja on toki välissä ollut punaisiakin hiuksia. 🙂 Jospa sitä nyt viimeisen opetuksen sai ja uskoisin minäkin että kun en ole blondina syntynyt niin en turhaan haihattele vaaleita hiuksia enää. :)<br />
   <br />
   Ihanaa illan jatkoa! &hearts;

 2. Oih, joka kerta mykistyn sun kauneudesta &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Täytyypä seuraavaksi kokeilla RedKeniä, kun vanhat shampoot loppuu!! Kuulostaa tehokkailta aineilta :)))<br />
  <br />
  Ihanaa iltaa lemppari!! &hearts;

  1. Love: No höpön löpön. Hihiihiii 😀 😀 😀 Sinuun verrattuna mie olen niin tavallinen kaduntallaaja että en erotu betoniseinästä. 😀 Sinä se vasta upea ilmestys oletkin. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Redken on kyllä kokeilemisen arvoinen, olen sata varma että et tule pettymään. :)<br />
   <br />
   Ihanaa illan jatkoa teille molemmille ja isot halit! &hearts; &hearts; Ja meidän neidiltä terkkuja teidän neidille! 🙂

 3. Sun hiukset näyttää kyllä hyvinvoivilta. Täällä taas on yritetty kasvattaa ja argh, kun latvat on huonot… Pitääkin kokeilla tuota tehonaamiota tekis varmaan hyvää tälle mun pehkolle :D. Kiitti vinkistä ;).

  1. -heinie-: Nyt ne onkin jo aika normaalissa kunnossa. 🙂 Ainoastaan latvat ovat vähän hauraat. Ollos hyvä! 🙂

 4. Voi että, oot niiiiiiiiiiiin kaunis!! 🙂 Itsellänikin on hiukset kärsineett vaalentamisesta, koskaan en kyllä blondi ole ollut. Kesällä tuli otettua tosi paljon vaaleita raitoja, ja latvat kyllä kärsivät ja kuivuivat aika ikävästi. Nyt olen ollut jo monta kuukautta punapää, niin ei hiuksetkaan oo kärsineet Color Maskien ansiosta 🙂 Jos haluat pitää väriä yllä ilman vahvoja kemikaaleja, suosittelen sulle värisävytteitä! Esimerkiksi Biozellilla ja KC Professionallilla on näitä:<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/kc-professional-color-masktehohoito/331012/11931#&quot; target="_blank">http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/kc-professional-color-masktehohoito/331012/11931#</a><br />
  <br />
  Kannattaa tosiaan testata, jos haluat säilyttää vastavärjätyn syvän sävyn hiuksissasi 🙂 Toimii samalla myös tehohoitona! Tuolla sokoksen verkkokaupassa on hyvin selitetty Color Maskin tarkoitus.

  1. Dreamer: Oiiii, kiitos sinä ihana! &hearts; &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Värin osalta joudun todennäköisesti loppukesästä turvautumaan colorboosteriin ja tuota KC Prof.ia olen miettinytkin. 🙂 Siitä olen kuullut tosi paljon kehuja monelta ja itsekin mielenkiinnolla sitä tahdon kokeilla heti kun tämä väri alkaa haalistumaan, viimeistään auringon vaikutuksesta. 🙂

 5. Voi tuo ääripäästä toiseen meneminen on niin tuttua mulle 🙂 Työni puolesta ns. täytyy uudistua jatkuvasti (niinpä vissiin, itse haluan) Kuvien perusteella sulle ei kyllä niin vaalea oikesti edes sovi, sen verran lämmintä pigmenttiä näyttäis ihossa ja silmien värissä olevan että riitelis pahasti keskenään… Eli oikeasti tuossa ensimmäisessä kuvassa on niitä sävyjä jotka sulle vielä käy, lämpimiä vaaleita 😉 mutta tumma on paras!!

  1. saara: Vaalea ei ehkä ole ihan just se oikea väri miulle. 😀 Olisi pitänyt muistista muistaa että se ei ole &quot;minua&quot; ja vaalennuksen seurauksena voipi tukka kärähtää. 😀 Hihiiii. 😀 Tummana ajattelin ihan suosiolla jatkossa olla, jos jotain raikastusta kaipailen niin korkeintaan muutamia raitoja, mutta ei sen kummempaa. 🙂

 6. Voi apua, onneksi olet saanu hoidettua hiukset takaisin kuntoon :). Itse olen ihan koukussa L'oreal Professionalin &quot;Mythic Oil&quot; -öljyyn, tekee hiuksille tosi hyvää eikä jätä rasvaiseksi, vaikka öljy onkin :). Ja samoin Tangle Teezer -harjaa en enää vaihtaisi pois! Ihan huippu harja, ja voisi toimia sinullakin, on nimittäin todella hellä hiuksille :). Jos kiinnostaa, niin olen tehnyt pienen postauksenkin kyseisistä tuotteista :). <br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://blackpluswhiteisgrey.blogspot.fi/2012/11/kosmetiikkaa-keskiviikkoon.html&quot; target="_blank">http://blackpluswhiteisgrey.blogspot.fi/2012/11/kosmetiikkaa-keskiviikkoon.html</a><br />
  <br />

  1. Tiia: Tuo Mythic Oil on minulle tuntematon tuote, täytyykin tutkiskella sitä itsekin. Kiitos vinkistä. 🙂 Tuosta Tangle Teaserista olen kuullut pelkkää hyvää, täytyykin pistää kauppalistalle jos sattuisin löytämään sellaisen. 🙂 <br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts;

 7. Voii, ensimmäisen kuvan väri on tosi kiva, mutta kyllä tuo tumma on sun juttu ! :)<br />
  <br />
  Taustalta huomasin että teillä on samanlainen mikro kun meillä, joten vinkkiä kaipaisin että miten kummassa pidät sen ulkopuolelta puhtaana ? Itse en nimittäin ole keksinyt vielä puhdistusainetta jolla saisin tahrat ulkokuoresta pois. :/

  1. Mimmmii: Tumma on paras mulle, totaalisen samaa mieltä olen. :D<br />
   <br />
   Mie olen putsannut mikroa ulkopuolelta ihan vaan mikrokuituliinalla ja siivoussuihkeella, mitä nyt saattuu kulloinkin olemaan. 🙂 Nyt viime viikkoina olen putsannut sitä Laura Ashleyn lasinpesunesteellä, jota käytän perussiivouksessa. Suihkutan liinaan sillä kostean kohdan, putsaan mikron oven ja käyn vielä kuivalla liinalla läpi ettei jää raitoja. 🙂

 8. Olen jo pitkään seurannut mukavaa blogiasi mutta nyt päätin kommentoida. <br />
  Olen täysin samaa mieltä noista Redkenin tuotteista, ne ovat aivan loistavia. Olen jo 6-7 v. ajan käyttänyt pelkästään niitä. Minulla oli ongelma että minkään sarjan värit eivät meinanneet pysyä päässä paria pesua pitempään. Varsinkin punainen väri oli huonoa puuttumaan. Kunnes vaihdoin kampaajaa ja hänellä oli Redken tuotesarjan värit. Ja kun tähän yhdisti sarjan värishampoo, pysyi väri uskomattoman kauan!! Väri säilyi kiiltävänä ja tarve uudelleen värjäykselle tuli siksi että hiukset kasvoivat ja juurikasvu alkoi näkyä, ei siksi että väri olisi haalistunut. Olen käyttänyt myös sarjan muotoilutuotetta nimeltä body full. Se on &quot;vesivaahtoa&quot; aivan ihanan kevyttä muotoilutuotetta. Ei tee ohuita hiuksia tahmeiksi vaan ihanan muoltoiltavaksi ja luonnollisen oloisiksi. Toivottavasti eivät ikinä lopeta valmistusta. Olen myös koukussa hiuskiinne Redken forceful 23. Tämäkin säilyttää hiusten luonnollisuuden ja hiuksia pystyy muotoilemaan sormin sumuttamisen lomassa. Aivan ihania tuotteita. Totta on että nämä eivät ole sieltä halvimmasta päästä mutta laatu on niih hyvä että kannattaa sijoittaa.<br />
  <br />
  Jatka mukavaa blogiasi, kiva odottaa teidän keittiö rempan tulemista!! Kaunista kevättä.

  1. Pirjo: Minäkin olen kokeillut muutamia Redkenin muotoilutuotteita ja mitään pahaa sanottavaa ei ole. 🙂 Lämpösuojasuihke oli myös aivan ihana, se kiillotti ja hoiti hiuksia samalla kun suojasi kuumuudelta ja tuota forcefulin kiinnettä minullakin on ollut, huipputuote! :)<br />
   <br />
   Hinta on aika suolainen, mutta riittoisuus on parempi kuin jopa Tigin tuotteissa, jotka nekin ovat riittoisia. Meillä kestää yksi normaalipullollinen Redkenin shampoota kuukauden kahden aikuisen käytössä ja jos ostaisimme esim oman lapsuuteni lempparishampoota Pantenea niin pulloja menisi varmaankin neljä / kk. Melkein samoihin hintoihin menisivät jokatapauksessa. :)<br />
   <br />
   Täällä turistaan jatkossakin! 🙂 Olisipa jo kesäkuu ja viimeinen penninvenytysviikko…. ei malttaisi odottaa uutta keittiötä. :D<br />
   <br />
   Aurinkoista perjantaita! &hearts;

 9. Kauhunseisin tuntein muistelin tätä sun hiusdilemmaa, kun omaa tukkaa &quot;jouduin&quot; tällä vkolla vaalentamaan.. 😀 oon vuosivuosikaudet värjännyt tumman ruskeaksi, mutta aloin olla niin kyllästynyt siihen ainaiseen juurikasvuun… Mun hiukset on luonnostaan sellaset maantien väriset, kotoisammin sanottuna ei minkään väriset.. Värinpoisto oli tehtävä, että sain vaaleammalla ruskealla hiukset värjättyä.. Lisäksi ystävä puhui mut ympäri tekemään tämän kotona… :O<br />
  Loppuhyvinkaikkihyvin onneksi, värinpoistojakin tosin tarvittiin 2… Vain otsiksen &quot;sivuhaituvat&quot; ovat katkenneet ja muuttuneet ihan mineiksi, mutta ne on onneksi aika hyvin muiden hiusten joukossa piilossa.. Latvat tuntuvat kuivilta, muuten yllättävän vähän mitään damageja tuo operaatio onneksi tähän päähän aiheutti.. :)<br />
  <br />
  Huhu, meillä mies ja tyttö unikouluilevat tuolla viereisessä huoneessa ja tälle äidille ei tule uni.. :/<br />
  Mukavaa vkonloppua 🙂

 10. Kiitos Miia Redken vinkeistä. Laitoinpa minäkin tilaukseen ja testaukseen tuon heavy creamin, jospa se ois ratkaisu karhealle ja kuivalle tukalleni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *