Koukussa turkoosiin

Turkoosit ihanuudet kyllä polttelee sydämessä edelleen, vaaleanpunaisesta ja pistaasin vihreästä huolimatta. 🙂 Huomasin nettikruisailuillani että Stockmannin nettikauppaan oli ilmestynyt myyntiin saman sarjan aluslakana ja tyynyliinat, mitä meiltäkin sängystä nyt löytyy. <3

512f595ec98c7e5b6600001f.jpg

Löysin myös hieman vaaleamman turkoosin jacquard-kuosisen pussilakanan ja tyynyliinan ja apua, miten poltteleekaan takapuolessa nyt tuokin. 🙂 En ole kuoseista (edes näin huomaamattomista) juuri välittänyt, mutta tässä on kyllä jotain aivan ihanaa ja ylellistä. <3 <3 Mitä mieltä te olette jacquard-kuoseista yksivärisessä kankaassa?

512f5a7ec98c7ea6770000bc.jpg

Tuo voisi sävyltään sopia tosi kauniisti olemassa olevan tummemman turkoosin pussilakanan kanssa, vai mitä olette mieltä? Auttakaa ja sanokaa, että ei se sovi, eihän??? 😀

512f595dc98c7e2970000007.jpg

Tuon pussilakanan vuoksi voisin palauttaa ne H&M:ltä tilaamani vaaleanpunaiset ja pistaasinvihreät tyynynpäälliset… Auttakaaaaaaaa. 🙂 🙂

(Kuvat: Stockmann)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

28 kommenttia “Koukussa turkoosiin

 1. Ei ei ei, et saa perua!!! 🙂 Minä puollan ehdottomasti enemmän niitä kuin turkoosia 😉 En malta odottaa mitä Teidän upea koti niillä väreillä näyttääkään &hearts; &hearts; tulee aivan IHANA!!! &hearts;

  1. Suvi: Arvaan vaan tahtoisinko nämä kaikki, mutta pakko on valikoida. 🙂 Onneksi ne koristetyynynpäälliset on jo matkalla, joten ne käyn varmaankin noutamassa ja sovitan ainakin kotona niitä. Tiedän vaan jo etukäteen, että en mie niitä mihinkään palauttele kuitenkaan. 😀 Tämä on just tätä kun tahtoo kaikkea ihanaa. 🙂

  2. Jemina: Kääk, mie tahdon nämä kaikki! 😀 Ne päälliset taidan kipaista hakemassa kun ne kohta puoliin saapuvat, kokeilen niitä nyt ainakin kotosalla. 🙂 (pssst. enkä kuitenkaan palauta… :D).

  3. Jenna: Näin teen. 🙂 Ja jos tuntuu siltä että ne ei ole sävyiltään juuri oikeat tai muuten tuntuu värivalinnat menevän mönkään, niin sitten palautan ja katson tilalle jotain muuta. 🙂

 2. Voi että miten ihana väri kyllä on &hearts; Mistä sä näitä löytöjä teet! Meille kun piti ensin tulla mintunvihreää/vaaleansinistä mutta tuntu etten löydä mistään mitään kivaa ja meidän rahapussille sopivaa, mutten ehkä oo osannu sitten vaan ettiä.. 😀 Ehkä mä rupeen katteleen vähän tarkemmin ;)<br />
  <br />
  Hyvää kevään odotusta!

  1. Viivi: Ihania minttuja ja vaaleansinisiä juttuja on ainakin H&amp;M Homella, Stockmannin omilla merkeillä (casa, villa ja decor), Elloksella ja Annolla. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Ihanaa kevään odotusta sinulle myös! Kohta nuo lumet jo alkaa jo vauhdilla sulamaan. 🙂

 3. Muistatko mitä pari pv sitten kirjoitit, säästökuuri ??? Oletko unohtanut tulevan keittiöprojektin ?<br />
  Tosi rumia kaikki ja kotona olevat ovat kauniita !

  1. Lanttumaakari: Muistan muistan. 😀 Siksi juuri pähkäilinkin että kumpi on parempi, lisää turkoosia vai ne tyynynpäälliset. APUAAAAA. 😀 Ja niin on, ihan kamalan hirveitä kaikki. 😀 😀 Hihiiii. 🙂

 4. Heippa Miia! Etsiskelitkös sinä sellaista haalean turkoosia torkkupeitettä? Kurkkaapa tämän päivä postaukseni Sisustus Ilosta, heillä on sellainen valikoimissa. Merkki on Linum ja peitto vilahtaa myös kuvissa: <br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/02/esittelyssa-tyylikas-sisustus-ilo.html&quot; target="_blank">http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/02/esittelyssa-tyylikas-sisustus-ilo.html</a&gt;

  1. Kerttu: No etsinhän mie edelleen. 🙂 Mutta lompakko ei varmaankaan nyt anna yhtään myöten, tulen silti masokistina heti katsomaan sinun postauksen. &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Hei, jos helpottaa (tuskin), niin toi pussilakana on ruma, pidä ne vaaleenpunaset 🙂 Kannattaisko sun ehkä vähän himmailla tuota heräteostosten tekoa netissä, ehkä ostat vaan hetken mielijohteesta kun tekee mieli jotain uutta, mutta heti ostettuasi vähän niinkuin unohdat sen ostamasi jo ja oot jo taas katselemassa uusia.. ?<br />
  <br />
  ei pahalla &hearts; itse vaan tiedän kun on ollut samaa ongelmaa joskus…. Nykyään en mene (netti)kauppoihin, paitsi silloin kun tarvitsen jotain 😉 toki nää kuuluu sun blogiin, mutta jos ne alkaa käymään kukkaronpäälle niin niin… <br />
  <br />
  noh, mieti ainakin yön yli 😀

  1. vanillaa: Hihiii, se on ihan kamala. 😀 😀 Päätin jo tuossa päivän mittaan, että odotan sitä H&amp;M:n tyynynpäällispakettia saapuvaksi, sovittelen ja katson ne päälliset kotona ja jos ne on värisävyiltään vääränlaiset tai muuten en sitten sytykään riittävästi vaaleanpunaiseen ja pistaasinvihreään niin sitten palautan ne takaisin. Ja jos näin käy (en kyllä usko :D) niin katson tilalle jotain muuta vasta siinä vaiheessa. :)<br />
   <br />
   Tuon turkoosin pussilakanan ajattelin mennä katsomaan myymälään, tahdon nähdä värisävyn luonnossa ennen ostamista. Tarvetta olisi kyllä enemmän turkooseille koristetyynynpäällisille, jos vaaleanpunainen ja vihreä palautuvat takaisin H&amp;M:lle. Onneksi tätä voi vielä makustella hetken verran. 😀 Toivottavasti mistään ei putkahda enempää turkooseja juttuja verkkokalvoilleni. 😀 :D<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts;

  1. Jennifer: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Yritän malttaa mieleni niin pitkään kuin pystyn, ei ole helppoa. 😀 😀

  2. Jennifer: Hih, mie en edes tajunnut tota. 🙂 Vaikka siinä luki päiväpeitto niin ymmärsin sen selkeesti pussilakanana. 🙂 Sie kirjoitat väärin ja mie luen väärin. 😀

  1. Heli: Niin on! &hearts; &hearts; Ja vaaleanpunainenkin on aivan ihana väri…. yritä tässä sitten olla samaan aikaan ostolakossa kun kaupat pullistelee ihanan herkullisia kevät- ja kesävärejä. 😀

 6. Minun mielestäni teidän kotinne on vielä kauniimpi nyt kun olet uskaltanut hankkia sinne vähän väriäkin 🙂 Vaaleanpunainen ja pistaasi sopii hyvin turkoosin rinnalle, mielelläni katselisin kuvia, joissa ovat kaikki värit yhdessä 😉 Odotappas vaan, pian blogisi nimi onkin &quot;Oma koti pastellinsävyinen&quot; 🙂 Itselläni on nyt kevään edetessä käynyt vähän samoin, värit alkavat kiehtomaan, ja valkoisen sävyitteinen kotimme alkaa pikku hiljaa saamaan väriä ympärilleen.

  1. Leena: Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Hihiiii, onneksi on pakko alkaa säästökuurille, muuten koti alkaisi tosiaan olemaankin oma koti pastellinväreissä. 😀 Ja nyt kun on vuosia valkaistu ja vaalennettu kotia niin on ehkä korkea aikakin jo valita pieniä väripilkkuja sinne tänne tuonne tuomaan iloa ja iloista mieltä. 😀

  1. Suvi: Ihanaaa, meitä on enemmänkin. 🙂 ihana turkoosivimma teillä onkin! &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Turkoosi ehdottomasti! Ihanaa nähdä suosikkiväriäni muidenkin kodeissa. 🙂 Nuo turkoosit lakanat ovat aivan ihanat…! Täydelliset! 😀

  1. cherry: Turkoosi on &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; täydellinen! &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

 8. Hei Miia! Turkoosi on minunki heikkouteni tällä hetkellä &hearts; Blogikuviesi innoittamana varmaan pakko mennä huomenna ostamaan tuo ihana turkoosi kastehelmi &hearts; &hearts; Kiitos kivasta blogista, aina jaksat piristää postauksillasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *