Tunnelmaa ja Twilightia ♥

Tyylilleni uskolliseen tapaan on fiiliskuvat kuvattu ja ihana fiilis kyllä onkin. <3 Taas se tunne nimittäin tuli, MIE RAKASTAN OMAA KOTIA! <3 <3 <3 🙂

51323a70c98c7e7a520000d5.jpg

51323a7ac98c7e8215000053.jpg

51323a80c98c7ea501000076.jpg

51323a72c98c7e6a5b00008f.jpg

51323a75c98c7e7a520000da.jpg

51323a78c98c7e7a520000df.jpg

51323a7dc98c7e131c00001c.jpg

Tyttökin on sopivasti aivan kuitti ja kun kohta on hänen osaltaan iltapuuhat plakkarissa ja nukkumatti saapuu, niin tämä mamma uppoutuu elokuvamaailmaan seuraavaksi pariksi tunniksi. Mikäs muukaan minua odottaa kuin Twilight Aamunkoi osa 2…

51323a67c98c7ea50100006c.jpg

…Viimeinen osa rakastamastani elokuvasagasta ja kotisohvalla nautiskellen tällä kertaa. <3 <3 <3 Elokuvateatterielämys on parhaimmillaan herkkujen ääressä ja tämmöisellä namikulholla hemmottelen itseäni seuraavaksi, namnam. :)¨

51323a67c98c7e3d1d00000b.jpg

51323a6ac98c7e7a520000d0.jpg

Namskis ja slurps. 😀 Toivottavasti en syö itseäni kovin pahaan ähkyyn, ei ole kivaa katsella romanttisia tunteenpurkauksia tippa linssissä samalla kun vatsaa vääntää. Hihiii. 😀

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! <3 <3

16 kommenttia “Tunnelmaa ja Twilightia ♥

 1. Tunnelma välittyi tänne asti!! LOVE IT!!<br />
  <br />
  Munkin neitonen ja hänen yökyläkaveri justiinsa nukahtamaisillaan ja sit alkaa tän mamman leffa-ilta :)))<br />
  <br />
  Oot tärkeä ihminen &hearts; &hearts;

  1. Love: Eilinen leffailta oli ihana. &hearts; &hearts; Köllöteltiin sohvalla masut pulleana herkkuja. 🙂 Twilightin uusin oli kotisohvalta katsottuna jopa parempi kuin leffassa käydessä. Olin ihan jännityshepulissa ja vuorotellen itkeä tihrustin. 😀 Mies oli aluksi huvittunut ja lopussa jo vähän ärtynytkin kun koko ajan vaihtelin asentoa ja huokailin elokuvan tahdissa. :D<br />
   <br />
   Menikö sinun leffailta kivasti? &hearts; &hearts; &hearts; Olet rakas! &hearts; &hearts;

 2. Minäkin kävin etunenässä tänään ostamassa Twilightin, mutta taitaa jäädä maanantaille. Uni painaa ja huomenna tulee Kosto. 😉 Leffailoa!

  1. H: Parempaan viikon aloituksen iltaa ei voi ollakaan, ei huono ratkaisu siis. 🙂 Ihanaa leffailtaa sinulle huomiselle! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Tuossa sun bloginurkkauksessa on nyt todella kaunis ja tasapainoinen tunnelma, tykkään kovasti! Mun on pakko tunnustaa, että en oo nähnyt yhtäkään Twilightia… Aukko sivistyksessä, myönnetään!<br />
  <br />
  Ihanaa elokuva- ja herkutteluiltaa &hearts;

  1. Jossu: Kääks, äkkiä katsomaan ensimmäinen osa Twilightista mars. 🙂 Se on oikeasti aivan ihana ja itse jäin ekan leffan katsottuani ihan monttu auki ihmettelemään että mitä justiinsa katsoinkaan. Ja pakko oli vielä kolmannet itkut tirauttaa, vaikka leffakin oli jo loppu. 😀 Suosittelen tutustumaan, saatat menettää sydämesi kuten miekin. &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

 4. Teillä onki niin kaunis, raikas, tyylikäs, tunnelmallinen ja silti kotosa Koti &hearts;<br />
  <br />
  Ja nuo aiemman postauksen kuvat..NAM &hearts; Ihanat! Niin upeasti soppii tuo turkoosiki teille &hearts;<br />
  ja kaikki pienesineet hyllyillä tuo ihanaa kotosuutta! Ja erittäin hyvin soppii nuo valasimet tuohon, kyllä kannatti hakia se lisäosa :)<br />
  Mukavaa loppuviikonloppua Rakkaassa Kodissa :)<br />

  1. Meän Satu: Koko seinusta on nyt paljon paremman näköinen ja näyttää siltä kuin seinä olisi leventynyt. 🙂 Turkoosi oli myös loistava valinta, vaikka vähän turhan hätäisesti sen meille valitsinkin. <br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Stu! &hearts; &hearts; &hearts; Ja aurinkoista uutta alkavaa viikkoa! &hearts;&hearts;

 5. Hei!<br />
  Pelastit mun illan!! Tulin yhdeksän maissa lukemaan blogiasi, ja huomasin tuon Twilight-elokuvan tulleen!! Siltä istumalta lähdin kiertämään R-kioskit, Filmntowin ja Makuunista viimein bongasin leffan. 😀 Olen odottanut kuin kuuta nousevaa tätä elokuvaa. 😀 Kiitos kovasti!! 😀

  1. Anonyymi: Hienoa! 🙂 Saitko eilen katsottua leffan? Jos sait niin eikös ollutkin se loppu ihan super koskettava? Snif. :´) Olisin mielelläni katsellut lisääkin näitä elokuvia, harmi että kaikki on nyt tässä. Yhyy. :´)

 6. Kaunista! Meillä koottiin eilen vastaava, mutta matalampi kokonaisuus. Olethan huomannut, että päälle asennettava Ikean valkoinen lasilevy peittäisi mukavasti kaappien välisen rajan?

  1. Vekarus: Sitä valkoista lasilevyä olen jo vuosia metsästänyt, mutta se on aina ollut loppu kun olen asioinut Ikeassa. Ja nettikaupan kautta sitä ei voi tilata. Meinaan kyllä vielä saada ainakin kaksi sellaista lasia ostettua, jotta saan suojattua nämä meidän matalammat tasot. 🙂

  1. Marke: Meillä jäi karkit syömättä eilen. 😀 Kulho on edelleen melkein täynnä ja jemmattuna kaapissa. Tuli niin kova suolaisen himo, että tehtiin leffaa varten uusi napostelukulho, jossa oli juustoa, kurkkua, lihapullaa ja kinkkua. Näitä sitten dippailtiin barbegue-kastikkeeseen. 😀

 7. Nyt tää Bestå-kokonaisuus on just täydellinen &hearts; Ja hyllyt ja valaisimet sopii niin ihanasti mukaan. Näkymä on vaan niin ihana etten voi muuta kuin huokailla &hearts; En ihmettele laisinkaan, että sä rakastat omaa kotiasi, rakastaisin minäkin, jos omani olisi edes puoliksi noin kaunis 🙂

  1. Dara: Olen tosi tyytyväinen nyt tuohon seinän ja kalusteiden tasapainoon. &hearts; &hearts; Joskus vasta jälkeenpäin huomaa, että tuollainen leveämpi matala kaapisto olisi jo alunperinkin pitänyt tuohon kohtaan hankkia ja miten hyvin onkaan lopputulos onnistunut. :)<br />
   <br />
   Tänään on ollut vähän vähemmän rakkautta ilmassa, kun taistelin hyllyjä olkkarin seinään ja muutenkin ärsyynnyin sekasortoon ja epäsopiviin huonekaluihin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *